2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sağol kuzum sabahtan beri yapmadığım şebeklik kalmadı zaten çalışasımda yok oğlumda takla atıp duruyo

:))))))) yesinler onun taklalarını. maşallah canım. ite kaka çalışıyorum bende

:))) sevindin mi? millet üzülüyor anlaşılmıyor diye :))) geçen bir tedarikçi geldi. oturuyordum kalktım hamile olduğumu gördü. kaç aylık dedi 7 dedim. heralde çok zayıftınız ki 7 ayda bu hale geldiniz, çok zayıfsınız dedi. çok sevinemedim ben

iyi o zaman tatlım yaa,evine de yakınsa ben olsam valla doğurana kadar giderdim,özledim çalışmayı,bende 23 ünde ön lisans kpss ye
giricem o koca göbüşle nasıl çözücem soruları düşünüp duruyorum valla :))

beysal senin hediyen gelmedi mi daha aklımda bir isim var ama acaba o mu

kız benim de gelmedi ama ben yarın gönderiyorum..hafta içi elinde olur arkadaşımızın..

sevinmemin nedeni kilo olayı cok kilo alırım die cok korkuodum
sen zaten zayıf çıtı pıtı hatun oldugun için öyle bi sorunun yok ki burcum
ben senin yanında tombul tombalak bi şey kalırım herhalde
normalde de hafif balıketliyimdir ben, cok zayıf bi kız olmadım hiç :)
ideal kilomun fazlası yakışmıyor bana hemen yusyuvarlak bi şey oluveriyorum :)
hamilelikte en büyük korkum kiloydu benim neyse ki böyle giderse bi sorun yok
sende cok zayıfsan aldıgın kiloları hiç geri verme derim :)

sedefim posta kutun dolu

tamam kuşum siliom şimcik

Son düzenleme:
Herkese merhabalar arkadaşlar.dün yeşil akıntım olduğundan söz etmiştim doktora gidicem demiştim.doktorum bebekle ilgili herhangi bir problem olmadığını rahim boyunun yeterli uzunlukta olduğunu korkulacak bir durum szö konusu olmadığını bu yeşil akıntınında enfeksiyondan kaynaklanabilceğini söyledi rahatladım.antibiyotik tedavisine başladık geçecek inşallah.sizlerede yazayım dedim.hem bilgi olsun bu durumu yaşarsanız telaş yapmayın.hemde merak edenler vardır diye bilgi vermek istedim.birde bu haftalarda yapılan bebeğin ciğerlerinin gelişmesini sağlayan bir iğne varmış reçeteden okuyabildiğim kadarıyla celeshone axil ismi onu yaptırdım.sizlerde bi araştırın henüz yaptırmadıysanız yararlı bir iğne olduğunu düşünüyorum zaten sadece 2 defa yapılıyor.

bu arada dün ilgilenen arkadaşlara teşkkür ediyorum.zor durumdaydım gerçekten oğlum geliyor dedim hiç yaşamadığım birşeydi birden bire okadar ıslanınca ve rengide yeşil olunca telaşlandım ağladım ama neyseki çok şükür herşey yolunda.sevgiler...

Hediyeme kavuştuuuum ama kim yolladığını bilmiyorum yani bir erkek ismi var muhtemelen biri eşi vasıtası ile yolladı ama ismini yazmamış kimdir benim hediyemi yollayan arkadaşlar :):):) çok tatlı emeğine sağlık cebine bereket :)

gözünaydın canım hediyene kavuşmuşsun desene :)

kimmiş bakalımmmmmm

Gözünaydın canımmm.. Soyadını yazsana belki ordan bulabiliriz sana göndereni.. Kargocuyu çevirme sırası bana geldi desene

Yav iki dk işe gömüldüm herkes susmuş kızlar neredesiniz ne yapıyorsunuz bakiim

kızlar merhaba bu hafta öyle yoruldum ki hergün bişeyler oldu koştur koştur geçti. çarşamba pazara gittim bütün gün kışlık bişeyler hazırladım dün oğluma karyola baktık bütün öğlen 1 den gece 11 e kadar ayakta geçti. sonunda aldık. çok baktım ama çekmeceli sallanır boyalı moyalı şeyler bana itici geldi en sonunda mothercare den şunu aldık.

bugünde yeni bi doktora gittim onbeşgün önce 1012 gr dı bugünki doktor 1300 gr dedi. ayrıca başı aşağı dönmüş eşide yukardaymış. bundan sonra tekrar başı yukarı dönermi dedim büyük ihtimalle dönmez dedi. hissediyordum zaten şeyimi dürtüyomuş kafasıyla meğer düşecek gibi hissediyordum oramdan. sizkiler ne alemde dönmüşler mi bebişler.?

güle güle kullan canım. çok sade, güzel bir beşik almışsın. ama çok yormuşsun kendini (( ayakların şişmedi mi?

benim bebiş kafayı aşağıya çevirmemiş henüz. doktora sordum bazı arkadaşlarımın bebişlerinin kafası aşağı inmiş diye. bu haftada normali budur dedi. yan yatıyordu bebeğim. daha o dediğin baskıyı hissetmiyorum canım. 15 gün sonra gidicem doktora bakalım belki döner o zamana.

canım benim ya çok yükleniyorlar sana ne zaman çıkaacaksın doğum izinine sen

benim eylül sonunda gerçekleşecek bir denetimim var. onu bekliyorum canım. 1 ay daha nasip olursa çalışacağım.

burdakiler gelip gelip ağlıyor bana, biz sensiz ne yapcaz diye. kimse el kadar bebeği nasıl bırakcan demiyor

evet canım malesef o bendede var bende ekim ikinci haftada falan çıkarım diye düşünüyorum ama erken doğarda iznim yanar diye de düşünmeden edemiyorum kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…