Herkes kendini düşünür zaten, bu insanlar niye böyle
bende ekimde cıkacagım hatta belki şirketten giderim doğuma
bende çalışan anne olacağım için bana da lazım böyle bi şey:26:
Hilalim tatlımmm merhaba.. görümcelerin en tatlısıııı...
ohh ne güzel anneyle alışverişin tadına doyum olmaz :)
keyfin hep böyle olsun canım yüzünden gülücükler eksik olmasın inşallahhh
Günaydın burcummm...
bacagım hala şiş diyorsun bi doktora göstersen ?
Kezban günaydın canım özlettin kendini alışveriş canavarım benimmm
Günaydın kızçelerrrrrrr, iyi haftasonlarıııı
senın dediğini yapıyoruz artık geze geze ürün begenıyoz hatta yatagı mağazadan aldık...pratik ev.com den alacaktık şikayetım var.com da sıkıntı çok okuyunca o siteden almaktan vazgeçtik...aynı fiyata aldık...hatta eve gelıp kurduk 2 saat sonra toplayıp gidip rengını degıştırdık geldık...mağazadan almanın avantajı bu olsa gerek...
benım gunlerım azaltı canım...nerdeyse 7 hafta..
kayınvalidem bakıcaktı sözde onunda hasta tedavıye başlayabilir ALLAHA emanetiz yani...belki kadın tutmak zorunda kalırım...hayırlısı ya bebişim sağlıklı doğsun inş...bunlar gelip geçer...
günaydın fatmam...
sabah sabah napıyon kız?
kışlık hazırlıklar bıttı mi?
sedefim sanada günaydın iştemisin?
günaydın canım hoşgeldinnGünaydın kızçelerrrrrrr, iyi haftasonlarıııı
sabah sabah uyuyamadım canım eşim yanımda yatıyor uyutmuyor beni üzülmesin diye yatağıda ayıramıyorum onun beli iyi oldu artık manamda kalmadı mecbur beraber yatıyoruz ama ben gece boyunca uyuyamıyorum doğuma kadar idare edeceğiz artıkgünaydın fatmam...
sabah sabah napıyon kız?
günaydın canım hoşgeldinn
sabah sabah uyuyamadım canım eşim yanımda yatıyor uyutmuyor beni üzülmesin diye yatağıda ayıramıyorum onun beli iyi oldu artık manamda kalmadı mecbur beraber yatıyoruz ama ben gece boyunca uyuyamıyorum doğuma kadar idare edeceğiz artık
salçayıda yaptık mı büyük hazırlıklar tamam allahın izniyle rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşş
Kızlar günaydın....
kaburga ağrımın sebebini dün çözdüm....
Yürüyüşe çıkmıştık yoruldum ağrılardan oturdum elimi diyaframıma koydum bir sertlik var sağda sola koydum o sertlik yok....
Büyük ihtimal ya başı ya ayaklarını dayamış yatıyor...
Ağrı saplanınca kötü oluyorum kızıyorum diyorum sonra da özür diliyorum oğlumdan çünkü çocuğun günahı yok sığmakta zorlanıyor çocuk naapsın????
Saçımda ilk beyaz teli gördüm dün.... Duygulandım açıkcası.... İlk beyazım, duygulandım işte....
Evimden soğudum değiştirmek istiyorum kaç aydır bunu diyorum ama kimse beni tınmıyor, şimdi iyice gıcık oluyorum....
Komşu çok çok çok önemliymiş.....
günaydın güzel anne adayları.
sizden birşey sormak istiyorum. benim su gibi akıntım var. koku yok kaşıntı yok. tam idrar tahlili yaptırdım birşey çıkmadı.dr a söyledim normal dedi ama sanki idrarımı tutamıyorum da kaçırıyormuşum gibi. iç çamaşırım sürekli ıslak. günlük ped kullanıyordum şimdi normal ped kullanmaya başladım. benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba????
bu arada oğluşum 980 gr 36 cm olmuş 1 hafta önde gidiyor. çok şükür. ama ufak bir sıkıntımız var 27 haftalık olmasına rağmen hala dönmemiş ayrıca çok hareketli olduğundan mıdır nedir kordonu boynuna dolanmış. dr bu durumda normal doğum yapamazsın dedi. o da yetmezmiş gibi kasılmaların var kasılmaların bu şekilde devam ederse eğer erken doğum yaparsın dedi. ona da üzüldüm azıcık. magnezyum verdi bana 20 gün sonra yine gidicem. gerçi önemli bir sorun olsa 20 gün bekletmezdi herhalde diyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama üzülüyorum işte. Allah herkese gönlüne göre versin inş.
en kısa zamanda bebişim döner de herşey yoluna girer ve ben de normal doğumla sorunsuz bir şekilde alırım oğluşumu kucağıma inş.
nasipde varsa gelirim inş canım büşra anasıfından beri izmiri görmeyi çok istiyor bakalım ya nasip ama sen gelebilirsin inşş ve geldiğinde beni görmeye mutlaka gel oldumu canım benimm
evetttt... sen evde durma mümkünse evde daha çok yoruluyorsun bana kızarken dinlen diye kendin dinlenmiyorsun
dün kızlarımla gezdik geldik eve geldim eşimi gördüm şok oldumrabbim yüz şeklimiiz bozmasın inşş kaynağın dumanından yüzü yanmıştı gözleri şişmiş ama öyle böyle değil sanki kaza geçirmiş gibi yüzü berbat durumdaydı
yarın kaynanmla beraber olabilirimde olamayabilirimde bilmiyorumzaten canım çok sıkkın kendisine tek benim değil eşim eltim kaynım hepimizi üzdüler gene kendilerinden baska bişey düşünmeyen ebeveynleri bahçeye gitmem mecbur olmasa yüzlerini görmemek için gitmeyeceğim
senın dediğini yapıyoruz artık geze geze ürün begenıyoz hatta yatagı mağazadan aldık...pratik ev.com den alacaktık şikayetım var.com da sıkıntı çok okuyunca o siteden almaktan vazgeçtik...aynı fiyata aldık...hatta eve gelıp kurduk 2 saat sonra toplayıp gidip rengını degıştırdık geldık...mağazadan almanın avantajı bu olsa gerek...
benım gunlerım azaltı canım...nerdeyse 7 hafta..
kayınvalidem bakıcaktı sözde onunda hasta tedavıye başlayabilir ALLAHA emanetiz yani...belki kadın tutmak zorunda kalırım...hayırlısı ya bebişim sağlıklı doğsun inş...bunlar gelip geçer...
günaydın fatmam...
sabah sabah napıyon kız?
nasipde varsa gelirim inş canım büşra anasıfından beri izmiri görmeyi çok istiyor bakalım ya nasip ama sen gelebilirsin inşş ve geldiğinde beni görmeye mutlaka gel oldumu canım benimm
evetttt... sen evde durma mümkünse evde daha çok yoruluyorsun bana kızarken dinlen diye kendin dinlenmiyorsun
dün kızlarımla gezdik geldik eve geldim eşimi gördüm şok oldumrabbim yüz şeklimiiz bozmasın inşş kaynağın dumanından yüzü yanmıştı gözleri şişmiş ama öyle böyle değil sanki kaza geçirmiş gibi yüzü berbat durumdaydı
yarın kaynanmla beraber olabilirimde olamayabilirimde bilmiyorumzaten canım çok sıkkın kendisine tek benim değil eşim eltim kaynım hepimizi üzdüler gene kendilerinden baska bişey düşünmeyen ebeveynleri bahçeye gitmem mecbur olmasa yüzlerini görmemek için gitmeyeceğim
günaydın güzel anne adayları.
sizden birşey sormak istiyorum. benim su gibi akıntım var. koku yok kaşıntı yok. tam idrar tahlili yaptırdım birşey çıkmadı.dr a söyledim normal dedi ama sanki idrarımı tutamıyorum da kaçırıyormuşum gibi. iç çamaşırım sürekli ıslak. günlük ped kullanıyordum şimdi normal ped kullanmaya başladım. benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba????
bu arada oğluşum 980 gr 36 cm olmuş 1 hafta önde gidiyor. çok şükür. ama ufak bir sıkıntımız var 27 haftalık olmasına rağmen hala dönmemiş ayrıca çok hareketli olduğundan mıdır nedir kordonu boynuna dolanmış. dr bu durumda normal doğum yapamazsın dedi. o da yetmezmiş gibi kasılmaların var kasılmaların bu şekilde devam ederse eğer erken doğum yaparsın dedi. ona da üzüldüm azıcık. magnezyum verdi bana 20 gün sonra yine gidicem. gerçi önemli bir sorun olsa 20 gün bekletmezdi herhalde diyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama üzülüyorum işte. Allah herkese gönlüne göre versin inş.
en kısa zamanda bebişim döner de herşey yoluna girer ve ben de normal doğumla sorunsuz bir şekilde alırım oğluşumu kucağıma inş.
günaydın canım. eneee doğum çantanla işe gidip gelecen o zaman :))) sağlıklıysan neden olmasın, sonuna kadar çalışmak nasip olur inşallah.
doktora gitmem için çok baskı var ama ben bebişle alakası olmadığı için gitmek istemiyorum. daha doğrusu sıkıldım, şeker, bakteri şimdide bu((( biraz daha iyiyim, p.tesi bakayım iyi olmazsam giderim canım.
sen nasılsın var mı şikayetin?
kesinlikle canım. netten alsaydın renk konusunda sorun çıkabilirdi. mağazadan almakla iyi etmişsin. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. yatak gerçekten güzel. içinde visko sünger mi aldın? ben öyle aldım. ortopedik önermiyorlar ilk aylarda. zaten başka bişilerde koyarız altına.
kayınvalidene Allah şifa versin. güvenilir birini bulursun verirsin bebişi. bizimki bakmasa bende kadın tutardım ne yapalım. sonuçta bebek için çalışıyoruz.
günaydın canım hoşgeldinn
sabah sabah uyuyamadım canım eşim yanımda yatıyor uyutmuyor beni üzülmesin diye yatağıda ayıramıyorum onun beli iyi oldu artık manamda kalmadı mecbur beraber yatıyoruz ama ben gece boyunca uyuyamıyorum doğuma kadar idare edeceğiz artık
salçayıda yaptık mı büyük hazırlıklar tamam allahın izniyle rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşş
Kızlar günaydın....
kaburga ağrımın sebebini dün çözdüm....
Yürüyüşe çıkmıştık yoruldum ağrılardan oturdum elimi diyaframıma koydum bir sertlik var sağda sola koydum o sertlik yok....
Büyük ihtimal ya başı ya ayaklarını dayamış yatıyor...
Ağrı saplanınca kötü oluyorum kızıyorum diyorum sonra da özür diliyorum oğlumdan çünkü çocuğun günahı yok sığmakta zorlanıyor çocuk naapsın????
Saçımda ilk beyaz teli gördüm dün.... Duygulandım açıkcası.... İlk beyazım, duygulandım işte....
Evimden soğudum değiştirmek istiyorum kaç aydır bunu diyorum ama kimse beni tınmıyor, şimdi iyice gıcık oluyorum....
Komşu çok çok çok önemliymiş.....
Günaydın tatlımmm evet şirketteyimmm.. geldim kahvaltımızı yaptık aşkımla..
1 saattirde telde annemle laflıyoruz :)
işlere ne zaman başlıycaksam
fatmacım cok geçmiş olsun.. çok üzüldümm..
eşin ne iş yapıyor canım? şimdi nasıl oldu ? geçti mi ?
canım hepimizde var o akıntı olayı.. bende ped kullanıyorum. doktora sormuştum cok normal dedi.
evet canım sağlığım yerinde.. şirketle evim arası 2 sokak var, hem eşimde burda :)
evde bağlasalar duramam ben patlarım sıkıntıdan :)
bakalım belki dediğin gibi doğum çantamla gelir giderim
şişlik geçmezse ihmal etme derim..
yatagı neden ayıracaksın ki ?
ben gayet iyi uyuyorum canım ne rahatsızlıgın var senin neden uyuyamıyorsun ?
benim bi tek wc sorunum var :)
aynen benimde öyle sağ taraf, göğsümün altı, bebeğin kafası orda muhtemelen..
yaşlandın artık deseneyaş kaç bu arada ?
canım takılma yaa beyaz çıkması yaşla ilgili değil ki.. bazen 18 yaşındakilerde bile oluyor..
ne sıkıntın var komşunla ilgili ?
Drlar direkt sağ kasığımın oraya bakıyorlar bebekler sağ kasığımızın oraya kafasınu yerleştiriyorlar sağ göğüs altında da totoşları varmış
canım benimde ağrılarım hep sağ tarafımda..
sırtımın sağtarafı ağrıyor, gögsümün sağ alt kısmı sıkışıyor, sağ kasıgımda baskı oluyor..
sol tarafta bişicik yok:26:
doktoruma sorıyım 14 eylülde randevum var..
ama kuzucugum gelır gelmez yazdım ben kaçırmışın ddmkkkı
hadı özet geceyım aras bey 1900 gr olmuş bı ayda 1100 gr almış 10 gun ılerıde cıktı
bende 4 kg almışım
her ay oldugu gıbı yıne yer değişırmış kendılerı yıne kafa ustu doğum pozısyonunu almış ama o şekılde daha rhat taşınırmış
bıdahakı aya kontroll artık 3 tanede kan tahlılı ıstedı
sen ne yaptın cnm sende durumlaar nedır benım ablam bend ondsn pek gıremıyorum
kızlarr merhaba tecrübeli anneler olarak sizden fikir almak istiyorum öncelikle hayırlı doğumlar hepinize inşallahh :))
kızlarr detaylı ultrason eminim hepiniz yaptırmışsınızdır ve biliyosunuzki bu iş ticarete dökülmüş ist avrupa yakasında uygun fiyata nerede yaptırabilirm bilgi ricaediyorum :)))
Dr bana ultrason aletiyle vücudunu gezdirdi sağ kasığımda kafasından başladı sol yana doğru gövdesi vardı sağa doğru kayınca totoşu bu dedi yani bebeklerin altını temizlerken neşelenirde ayaklarını fln kafalarına doğru katlarlar ya aynı öyle duruyordu canım ben 2 dr a birden gidiyorum ikiside sağ tarafıma bakıyorlar hep h. Sonu rapor uzatmaya gireceğim bakalım nsl olacak ama kasığımdan başını doğrultmaya çalışıyordu. Senin kasılman ve sertleşmen nsl oluyor ?
canımmm merhaba masallah kuzunaa şişkooo olmuşşş
sanada maşalahhh
kızlar merhaba nasılsınız..ben iki gündür rahatsızım persembe akşamüstü hafif bir bel ağrım vardı ben onu kramp zannettim dinlendim ama geçmedi hatta bacaklarıma ve omuzlarıma kadar yayıldı agrı .akşam on gibi ateşimde çımaya başladı ağrı okadar çok arttı ki agrıdan ağladım sabaha kadar gözümü kırpmadan sabahı ettim sabah ilk işim çalıştıgım hastaneye gidip tahlilleri yaptırmak oldu meğer idrar yolu enfeksiyon bir anda ilerlemiş vücutta..kılzar ben hayatımda öyle bel agrısı çektiğim hatırlamıyorum otursam oturamıyorum ayakta dursam duramıyorum ...dr hemen antibiyotik verdi bir haftada rapor verdi iki gündür evde istirahatteyim..bu arda ben hediyemi dün kargoya verdim umarım sahibine tez zamanda ulaşır
kızlar merhaba nasılsınız..ben iki gündür rahatsızım persembe akşamüstü hafif bir bel ağrım vardı ben onu kramp zannettim dinlendim ama geçmedi hatta bacaklarıma ve omuzlarıma kadar yayıldı agrı .akşam on gibi ateşimde çımaya başladı ağrı okadar çok arttı ki agrıdan ağladım sabaha kadar gözümü kırpmadan sabahı ettim sabah ilk işim çalıştıgım hastaneye gidip tahlilleri yaptırmak oldu meğer idrar yolu enfeksiyon bir anda ilerlemiş vücutta..kılzar ben hayatımda öyle bel agrısı çektiğim hatırlamıyorum otursam oturamıyorum ayakta dursam duramıyorum ...dr hemen antibiyotik verdi bir haftada rapor verdi iki gündür evde istirahatteyim..bu arda ben hediyemi dün kargoya verdim umarım sahibine tez zamanda ulaşır
ewet canım bool bol su iç dedi..zaten bu bir iki saatin içinde bir anda ilerledi bu son aylarda çok dikkatli olmamız lazım..havalar bi soğuyup ısınıyor üştmeninde etkisi oluoyor sanırım...sanada geçmiş olsun canım ..selam canım. geçmiş olsun. belirtiler ilerlediğini gösteriyor. maalesef bir anda olabiliyormuş. bol su iç demiştir bide doktor. bende de bakteri çıkmıştı. idrarın kokusundan şüphelenmiştim. şüphelerim doğru çıktı maalesef(( artık bana koku gelmiyor. sanırım düzeldi. sirkeli su ile sabah akşam yıkıyorum bu arada.
Geçmiş olsun canım benimde ikş sabahtır ağzımda metal tat vardün öd gibi bişeyler çıkararak uyandım tek dayanağım az vakit kalması sonrası da nasıl olacak bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?