2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın güzel anne adayları.
sizden birşey sormak istiyorum. benim su gibi akıntım var. koku yok kaşıntı yok. tam idrar tahlili yaptırdım birşey çıkmadı.dr a söyledim normal dedi ama sanki idrarımı tutamıyorum da kaçırıyormuşum gibi. iç çamaşırım sürekli ıslak. günlük ped kullanıyordum şimdi normal ped kullanmaya başladım. benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba????

bu arada oğluşum 980 gr 36 cm olmuş 1 hafta önde gidiyor. çok şükür. ama ufak bir sıkıntımız var 27 haftalık olmasına rağmen hala dönmemiş ayrıca çok hareketli olduğundan mıdır nedir kordonu boynuna dolanmış. dr bu durumda normal doğum yapamazsın dedi. o da yetmezmiş gibi kasılmaların var kasılmaların bu şekilde devam ederse eğer erken doğum yaparsın dedi. ona da üzüldüm azıcık. magnezyum verdi bana 20 gün sonra yine gidicem. gerçi önemli bir sorun olsa 20 gün bekletmezdi herhalde diyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama üzülüyorum işte. Allah herkese gönlüne göre versin inş.

en kısa zamanda bebişim döner de herşey yoluna girer ve ben de normal doğumla sorunsuz bir şekilde alırım oğluşumu kucağıma inş.

günaydın canım. eneee doğum çantanla işe gidip gelecen o zaman :))) sağlıklıysan neden olmasın, sonuna kadar çalışmak nasip olur inşallah.

doktora gitmem için çok baskı var ama ben bebişle alakası olmadığı için gitmek istemiyorum. daha doğrusu sıkıldım, şeker, bakteri şimdide bu ((( biraz daha iyiyim, p.tesi bakayım iyi olmazsam giderim canım.

sen nasılsın var mı şikayetin?

kesinlikle canım. netten alsaydın renk konusunda sorun çıkabilirdi. mağazadan almakla iyi etmişsin. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. yatak gerçekten güzel. içinde visko sünger mi aldın? ben öyle aldım. ortopedik önermiyorlar ilk aylarda. zaten başka bişilerde koyarız altına.

kayınvalidene Allah şifa versin. güvenilir birini bulursun verirsin bebişi. bizimki bakmasa bende kadın tutardım ne yapalım. sonuçta bebek için çalışıyoruz.

Günaydın kızçelerrrrrrr, iyi haftasonlarıııı
günaydın canım hoşgeldinn

günaydın fatmam...

sabah sabah napıyon kız?

kışlık hazırlıklar bıttı mi?

sedefim sanada günaydın iştemisin?
sabah sabah uyuyamadım canım eşim yanımda yatıyor uyutmuyor beni üzülmesin diye yatağıda ayıramıyorum onun beli iyi oldu artık manamda kalmadı mecbur beraber yatıyoruz ama ben gece boyunca uyuyamıyorum doğuma kadar idare edeceğiz artık
salçayıda yaptık mı büyük hazırlıklar tamam allahın izniyle rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşş

Kızlar günaydın....
kaburga ağrımın sebebini dün çözdüm....
Yürüyüşe çıkmıştık yoruldum ağrılardan oturdum elimi diyaframıma koydum bir sertlik var sağda sola koydum o sertlik yok....
Büyük ihtimal ya başı ya ayaklarını dayamış yatıyor...
Ağrı saplanınca kötü oluyorum kızıyorum diyorum sonra da özür diliyorum oğlumdan çünkü çocuğun günahı yok sığmakta zorlanıyor çocuk naapsın????

Saçımda ilk beyaz teli gördüm dün.... Duygulandım açıkcası.... İlk beyazım, duygulandım işte....
Evimden soğudum değiştirmek istiyorum kaç aydır bunu diyorum ama kimse beni tınmıyor, şimdi iyice gıcık oluyorum....
Komşu çok çok çok önemliymiş.....

Son düzenleme:
Bir de bremed diye bir markanın süt sağma pompası, kulaktan ateş ölçer ürünlerini almak istiyorum ama marka avent gibi chikko gibi çok duyulmuş değil bilginiz var mı?

kız bulemsu kocan nasıl uyutmuyor seni:))) ay benim doğumumada 5-6 haftam kaldı. Çıkmasını hem istiyorum hem korkuyorum bulemsu uykuları ne zaman düzene giriyor gerçi ben en çok ters yatmayı özledim

inşallah canım.

günaydın canım. bu saatten sonra her türlü ağrı normal geliyor, neyseki sebebini bulmuşsun. geçmiş olsun.

hayırlı olsun ilk beyaz saçın canım :)

geçmiş olsun canım. normal üzülmen. doktor açık net konuşmu. önemli olan doğum şekli değil bence. annede bebekte sağlıklı olsun yeter. akıntılar konusunda aynısını yaşayan arkadaşlar var normalmiş.

bebişinede maşallah

inşşş görüşmek nasip olur. kız eşinin yüzü bugün nasıl düzelmedi mi hiç? olmadı bir görünsün doktora.

bencil insanlar belli canım. inşallah karşılaşmazsın bile.

Günaydın tatlımmm evet şirketteyimmm.. geldim kahvaltımızı yaptık aşkımla..
1 saattirde telde annemle laflıyoruz :)
işlere ne zaman başlıycaksam

fatmacım cok geçmiş olsun.. çok üzüldümm..
eşin ne iş yapıyor canım? şimdi nasıl oldu ? geçti mi ?

canım hepimizde var o akıntı olayı.. bende ped kullanıyorum. doktora sormuştum cok normal dedi.

evet canım sağlığım yerinde.. şirketle evim arası 2 sokak var, hem eşimde burda :)
evde bağlasalar duramam ben patlarım sıkıntıdan :)
bakalım belki dediğin gibi doğum çantamla gelir giderim
şişlik geçmezse ihmal etme derim..

yatagı neden ayıracaksın ki ?
ben gayet iyi uyuyorum canım ne rahatsızlıgın var senin neden uyuyamıyorsun ?
benim bi tek wc sorunum var :)

aynen benimde öyle sağ taraf, göğsümün altı, bebeğin kafası orda muhtemelen..
yaşlandın artık desene yaş kaç bu arada ?
canım takılma yaa beyaz çıkması yaşla ilgili değil ki.. bazen 18 yaşındakilerde bile oluyor..
ne sıkıntın var komşunla ilgili ?

kızlarr merhaba tecrübeli anneler olarak sizden fikir almak istiyorum öncelikle hayırlı doğumlar hepinize inşallahh :))
kızlarr detaylı ultrason eminim hepiniz yaptırmışsınızdır ve biliyosunuzki bu iş ticarete dökülmüş ist avrupa yakasında uygun fiyata nerede yaptırabilirm bilgi ricaediyorum :)))

Drlar direkt sağ kasığımın oraya bakıyorlar bebekler sağ kasığımızın oraya kafasınu yerleştiriyorlar sağ göğüs altında da totoşları varmış

Drlar direkt sağ kasığımın oraya bakıyorlar bebekler sağ kasığımızın oraya kafasınu yerleştiriyorlar sağ göğüs altında da totoşları varmış

canım benimde ağrılarım hep sağ tarafımda..
sırtımın sağtarafı ağrıyor, gögsümün sağ alt kısmı sıkışıyor, sağ kasıgımda baskı oluyor..
sol tarafta bişicik yok:26:
doktoruma sorıyım 14 eylülde randevum var..

Dr bana ultrason aletiyle vücudunu gezdirdi sağ kasığımda kafasından başladı sol yana doğru gövdesi vardı sağa doğru kayınca totoşu bu dedi yani bebeklerin altını temizlerken neşelenirde ayaklarını fln kafalarına doğru katlarlar ya aynı öyle duruyordu canım ben 2 dr a birden gidiyorum ikiside sağ tarafıma bakıyorlar hep h. Sonu rapor uzatmaya gireceğim bakalım nsl olacak ama kasığımdan başını doğrultmaya çalışıyordu. Senin kasılman ve sertleşmen nsl oluyor ?

canımmm merhaba masallah kuzunaa şişkooo olmuşşş

sanada maşalahhh

kızlar merhaba nasılsınız..ben iki gündür rahatsızım persembe akşamüstü hafif bir bel ağrım vardı ben onu kramp zannettim dinlendim ama geçmedi hatta bacaklarıma ve omuzlarıma kadar yayıldı agrı .akşam on gibi ateşimde çımaya başladı ağrı okadar çok arttı ki agrıdan ağladım sabaha kadar gözümü kırpmadan sabahı ettim sabah ilk işim çalıştıgım hastaneye gidip tahlilleri yaptırmak oldu meğer idrar yolu enfeksiyon bir anda ilerlemiş vücutta..kılzar ben hayatımda öyle bel agrısı çektiğim hatırlamıyorum otursam oturamıyorum ayakta dursam duramıyorum ...dr hemen antibiyotik verdi bir haftada rapor verdi iki gündür evde istirahatteyim..bu arda ben hediyemi dün kargoya verdim umarım sahibine tez zamanda ulaşır

Cerrahpaşa' ya veya bezmialem vakıf üniversitrsne git canım hem takipleri cok iyi cerrahpaşa cok düşük bir fark alıyor.

benimki öle bişeye bakmadı:26:

benim sağ kasığımda ağrı ve acı hissediyorum çoğu zaman..
ve tam göğsümün altında sıkışma oluyor..

canımmm merhaba masallah kuzunaa şişkooo olmuşşş

sanada maşalahhh

Hoşgeldin şekerrrrrrrrrr
napıosun ne ediosun ne var ne yokkk

çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin..

Son düzenleme:

selam canım. geçmiş olsun. belirtiler ilerlediğini gösteriyor. maalesef bir anda olabiliyormuş. bol su iç demiştir bide doktor. bende de bakteri çıkmıştı. idrarın kokusundan şüphelenmiştim. şüphelerim doğru çıktı maalesef (( artık bana koku gelmiyor. sanırım düzeldi. sirkeli su ile sabah akşam yıkıyorum bu arada.

Geçmiş olsun canım benimde ikş sabahtır ağzımda metal tat vardün öd gibi bişeyler çıkararak uyandım tek dayanağım az vakit kalması sonrası da nasıl olacak bilemiyorum ama

selam kızlar nasılsınız?benim gibi tuvaletini tutamayan var mı?dün yemeğe cıktık öğlen eşimle eve girmeden daha sıkışmısım doğru wc ye ama ne oldu bilin .... cep telefon arka cebimden düş sen wc ye ben başladım ağlamaya eşimi aradım ne edecez gitti canım telefonum

ewet canım bool bol su iç dedi..zaten bu bir iki saatin içinde bir anda ilerledi bu son aylarda çok dikkatli olmamız lazım..havalar bi soğuyup ısınıyor üştmeninde etkisi oluoyor sanırım...sanada geçmiş olsun canım ..
Geçmiş olsun canım benimde ikş sabahtır ağzımda metal tat vardün öd gibi bişeyler çıkararak uyandım tek dayanağım az vakit kalması sonrası da nasıl olacak bilemiyorum ama

bende bu enfeksiyon mide bulantısıyla basladı zaten başlamadan bir ki gün önce kusmam olmuştu bende aynı yediklerimi değilde safra gibi acı bişey çıkarmıştım ...sende dikkatli ol canım şüphelenirsen tahlil yaptırt son aylarda enfeksiyona açık olyor vücut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…