selam kızlar nasılsınız?benim gibi tuvaletini tutamayan var mı?dün yemeğe cıktık öğlen eşimle eve girmeden daha sıkışmısım doğru wc ye ama ne oldu bilin .... cep telefon arka cebimden düş sen wc ye ben başladım ağlamaya eşimi aradım ne edecez gitti canım telefonum
ewet canım bool bol su iç dedi..zaten bu bir iki saatin içinde bir anda ilerledi bu son aylarda çok dikkatli olmamız lazım..havalar bi soğuyup ısınıyor üştmeninde etkisi oluoyor sanırım...sanada geçmiş olsun canım ..
bende bu enfeksiyon mide bulantısıyla basladı zaten başlamadan bir ki gün önce kusmam olmuştu bende aynı yediklerimi değilde safra gibi acı bişey çıkarmıştım ...sende dikkatli ol canım şüphelenirsen tahlil yaptırt son aylarda enfeksiyona açık olyor vücut..
yatağa sığamıyoruz şekerim değilse bana karsı art niyet beslemiyor eşimkız bulemsu kocan nasıl uyutmuyor seni:))) ay benim doğumumada 5-6 haftam kaldı. Çıkmasını hem istiyorum hem korkuyorum bulemsu uykuları ne zaman düzene giriyor gerçi ben en çok ters yatmayı özledim
düzelmedi canım dün beterdi bugun bir nebze olsun daha iyi ama herhalde 1 kaç günden daha iyi olur inşşş..dr gitse bile evde olan kremden verecek canım ağrısı yokmuş öyle diyor şişde yavaş yavaş inecek inşşinşallah canım.
günaydın canım. bu saatten sonra her türlü ağrı normal geliyor, neyseki sebebini bulmuşsun. geçmiş olsun.
hayırlı olsun ilk beyaz saçın canım :)
geçmiş olsun canım. normal üzülmen. doktor açık net konuşmu. önemli olan doğum şekli değil bence. annede bebekte sağlıklı olsun yeter. akıntılar konusunda aynısını yaşayan arkadaşlar var normalmiş.
bebişinede maşallah
inşşş görüşmek nasip olur. kız eşinin yüzü bugün nasıl düzelmedi mi hiç? olmadı bir görünsün doktora.
bencil insanlar belli canım. inşallah karşılaşmazsın bile.
eşim bir iş yapmıyor canım kaynımlar karsı apartmana taşındılar eşimde kaynaktan anlıyor balkon demirlerini yükseltti alışık olmadığı için de kaynaktan çıkan dumandan yüzü gözü yandıGünaydın tatlımmm evet şirketteyimmm.. geldim kahvaltımızı yaptık aşkımla..
1 saattirde telde annemle laflıyoruz :)
işlere ne zaman başlıycaksam
fatmacım cok geçmiş olsun.. çok üzüldümm..
eşin ne iş yapıyor canım? şimdi nasıl oldu ? geçti mi ?
canım hepimizde var o akıntı olayı.. bende ped kullanıyorum. doktora sormuştum cok normal dedi.
evet canım sağlığım yerinde.. şirketle evim arası 2 sokak var, hem eşimde burda :)
evde bağlasalar duramam ben patlarım sıkıntıdan :)
bakalım belki dediğin gibi doğum çantamla gelir giderim
şişlik geçmezse ihmal etme derim..
yatagı neden ayıracaksın ki ?
ben gayet iyi uyuyorum canım ne rahatsızlıgın var senin neden uyuyamıyorsun ?
benim bi tek wc sorunum var :)
aynen benimde öyle sağ taraf, göğsümün altı, bebeğin kafası orda muhtemelen..
yaşlandın artık deseneyaş kaç bu arada ?
canım takılma yaa beyaz çıkması yaşla ilgili değil ki.. bazen 18 yaşındakilerde bile oluyor..
ne sıkıntın var komşunla ilgili ?
geçmiş olsun canımkızlar merhaba nasılsınız..ben iki gündür rahatsızım persembe akşamüstü hafif bir bel ağrım vardı ben onu kramp zannettim dinlendim ama geçmedi hatta bacaklarıma ve omuzlarıma kadar yayıldı agrı .akşam on gibi ateşimde çımaya başladı ağrı okadar çok arttı ki agrıdan ağladım sabaha kadar gözümü kırpmadan sabahı ettim sabah ilk işim çalıştıgım hastaneye gidip tahlilleri yaptırmak oldu meğer idrar yolu enfeksiyon bir anda ilerlemiş vücutta..kılzar ben hayatımda öyle bel agrısı çektiğim hatırlamıyorum otursam oturamıyorum ayakta dursam duramıyorum ...dr hemen antibiyotik verdi bir haftada rapor verdi iki gündür evde istirahatteyim..bu arda ben hediyemi dün kargoya verdim umarım sahibine tez zamanda ulaşır
yatağa sığamıyoruz şekerim değilse bana karsı art niyet beslemiyor eşimadam yakın temas yatmayı çok seviyor bende daralıyorum yerim dar geliyor bana
bebekten bebeğe uyku düzeni değişiyor canım ama senin yapman gereken gece uyumadı uyusun demiyeceksin senle beraber uyanmasını sağla bebeğin pencereye yakın bir yere yatır güneşin doğduğu zamanı bilsin
düzelmedi canım dün beterdi bugun bir nebze olsun daha iyi ama herhalde 1 kaç günden daha iyi olur inşşş..dr gitse bile evde olan kremden verecek canım ağrısı yokmuş öyle diyor şişde yavaş yavaş inecek inşş
eşim bir iş yapmıyor canım kaynımlar karsı apartmana taşındılar eşimde kaynaktan anlıyor balkon demirlerini yükseltti alışık olmadığı için de kaynaktan çıkan dumandan yüzü gözü yandı
yatağa sığamıyorum şekerim
geçmiş olsun canımşimdi daha iyisin değil mi?
yatağa sığamıyoruz şekerim değilse bana karsı art niyet beslemiyor eşimadam yakın temas yatmayı çok seviyor bende daralıyorum yerim dar geliyor bana
bebekten bebeğe uyku düzeni değişiyor canım ama senin yapman gereken gece uyumadı uyusun demiyeceksin senle beraber uyanmasını sağla bebeğin pencereye yakın bir yere yatır güneşin doğduğu zamanı bilsin
düzelmedi canım dün beterdi bugun bir nebze olsun daha iyi ama herhalde 1 kaç günden daha iyi olur inşşş..dr gitse bile evde olan kremden verecek canım ağrısı yokmuş öyle diyor şişde yavaş yavaş inecek inşş
eşim bir iş yapmıyor canım kaynımlar karsı apartmana taşındılar eşimde kaynaktan anlıyor balkon demirlerini yükseltti alışık olmadığı için de kaynaktan çıkan dumandan yüzü gözü yandı
selam kızlar nasılsınız?benim gibi tuvaletini tutamayan var mı?dün yemeğe cıktık öğlen eşimle eve girmeden daha sıkışmısım doğru wc ye ama ne oldu bilin .... cep telefon arka cebimden düş sen wc ye ben başladım ağlamaya eşimi aradım ne edecez gitti canım telefonum
selam canım. geçmiş olsun. belirtiler ilerlediğini gösteriyor. maalesef bir anda olabiliyormuş. bol su iç demiştir bide doktor. bende de bakteri çıkmıştı. idrarın kokusundan şüphelenmiştim. şüphelerim doğru çıktı maalesef(( artık bana koku gelmiyor. sanırım düzeldi. sirkeli su ile sabah akşam yıkıyorum bu arada.
günaydın güzel anne adayları.
sizden birşey sormak istiyorum. benim su gibi akıntım var. koku yok kaşıntı yok. tam idrar tahlili yaptırdım birşey çıkmadı.dr a söyledim normal dedi ama sanki idrarımı tutamıyorum da kaçırıyormuşum gibi. iç çamaşırım sürekli ıslak. günlük ped kullanıyordum şimdi normal ped kullanmaya başladım. benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba????
bu arada oğluşum 980 gr 36 cm olmuş 1 hafta önde gidiyor. çok şükür. ama ufak bir sıkıntımız var 27 haftalık olmasına rağmen hala dönmemiş ayrıca çok hareketli olduğundan mıdır nedir kordonu boynuna dolanmış. dr bu durumda normal doğum yapamazsın dedi. o da yetmezmiş gibi kasılmaların var kasılmaların bu şekilde devam ederse eğer erken doğum yaparsın dedi. ona da üzüldüm azıcık. magnezyum verdi bana 20 gün sonra yine gidicem. gerçi önemli bir sorun olsa 20 gün bekletmezdi herhalde diyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama üzülüyorum işte. Allah herkese gönlüne göre versin inş.
en kısa zamanda bebişim döner de herşey yoluna girer ve ben de normal doğumla sorunsuz bir şekilde alırım oğluşumu kucağıma inş.
haklısın, doktorda aynı kremi verir. çok geçmiş olsun. kötü olmuş baya.
bende çıkıyorum birazdan. herkese iyi tatiller. mucksss
geçmiş olsun canım.inş. geçer hemen yüz çok öenmli..nasipde varsa gelirim inş canım büşra anasıfından beri izmiri görmeyi çok istiyor bakalım ya nasip ama sen gelebilirsin inşş ve geldiğinde beni görmeye mutlaka gel oldumu canım benimm
evetttt... sen evde durma mümkünse evde daha çok yoruluyorsun bana kızarken dinlen diye kendin dinlenmiyorsun
dün kızlarımla gezdik geldik eve geldim eşimi gördüm şok oldumrabbim yüz şeklimiiz bozmasın inşş kaynağın dumanından yüzü yanmıştı gözleri şişmiş ama öyle böyle değil sanki kaza geçirmiş gibi yüzü berbat durumdaydı
yarın kaynanmla beraber olabilirimde olamayabilirimde bilmiyorumzaten canım çok sıkkın kendisine tek benim değil eşim eltim kaynım hepimizi üzdüler gene kendilerinden baska bişey düşünmeyen ebeveynleri bahçeye gitmem mecbur olmasa yüzlerini görmemek için gitmeyeceğim
canım bence dr. a görün su dediğin ne allah korusun amniyon sa?ben azcık akıntı olsa amnıyon gelıyo dıye telaş ediyorum...günaydın güzel anne adayları.
sizden birşey sormak istiyorum. benim su gibi akıntım var. koku yok kaşıntı yok. tam idrar tahlili yaptırdım birşey çıkmadı.dr a söyledim normal dedi ama sanki idrarımı tutamıyorum da kaçırıyormuşum gibi. iç çamaşırım sürekli ıslak. günlük ped kullanıyordum şimdi normal ped kullanmaya başladım. benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba????bu arada oğluşum 980 gr 36 cm olmuş 1 hafta önde gidiyor. çok şükür. ama ufak bir sıkıntımız var 27 haftalık olmasına rağmen hala dönmemiş ayrıca çok hareketli olduğundan mıdır nedir kordonu boynuna dolanmış. dr bu durumda normal doğum yapamazsın dedi. o da yetmezmiş gibi kasılmaların var kasılmaların bu şekilde devam ederse eğer erken doğum yaparsın dedi. ona da üzüldüm azıcık. magnezyum verdi bana 20 gün sonra yine gidicem. gerçi önemli bir sorun olsa 20 gün bekletmezdi herhalde diyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama üzülüyorum işte. Allah herkese gönlüne göre versin inş.
en kısa zamanda bebişim döner de herşey yoluna girer ve ben de normal doğumla sorunsuz bir şekilde alırım oğluşumu kucağıma inş.
tatlım ben sünger almadım daha 6 ay üstte yatacak ya...kaynanamın yaptığı yorgan epey büüyktü onu serebilirim altına şimdilik yada algığıum peluş battanıyeyi çarşafın altına bilmiyom ne yapsak ki?günaydın canım. eneee doğum çantanla işe gidip gelecen o zaman :))) sağlıklıysan neden olmasın, sonuna kadar çalışmak nasip olur inşallah.
doktora gitmem için çok baskı var ama ben bebişle alakası olmadığı için gitmek istemiyorum. daha doğrusu sıkıldım, şeker, bakteri şimdide bu((( biraz daha iyiyim, p.tesi bakayım iyi olmazsam giderim canım.
sen nasılsın var mı şikayetin?
kesinlikle canım. netten alsaydın renk konusunda sorun çıkabilirdi. mağazadan almakla iyi etmişsin. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. yatak gerçekten güzel. içinde visko sünger mi aldın? ben öyle aldım. ortopedik önermiyorlar ilk aylarda. zaten başka bişilerde koyarız altına.
kayınvalidene Allah şifa versin. güvenilir birini bulursun verirsin bebişi. bizimki bakmasa bende kadın tutardım ne yapalım. sonuçta bebek için çalışıyoruz.
maş. sana ilerde bende senın gibi olmak isitiyom ya organık organık salça turşu her şey el yapımı....bizde kaynanamda dahıl hazırcıyız...yogurdu bıle hazır olıyoz en basit şeyi...günaydın canım hoşgeldinn
sabah sabah uyuyamadım canım eşim yanımda yatıyor uyutmuyor beni üzülmesin diye yatağıda ayıramıyorum onun beli iyi oldu artık manamda kalmadı mecbur beraber yatıyoruz ama ben gece boyunca uyuyamıyorum doğuma kadar idare edeceğiz artık
salçayıda yaptık mı büyük hazırlıklar tamam allahın izniyle rabbim ağız tadıyla yedirsin inşşş
ayy benımde 7 hafta...kız bulemsu kocan nasıl uyutmuyor seni:))) ay benim doğumumada 5-6 haftam kaldı. Çıkmasını hem istiyorum hem korkuyorum bulemsu uykuları ne zaman düzene giriyor gerçi ben en çok ters yatmayı özledim
hala çalışıyomuusn tatlım?Günaydın tatlımmm evet şirketteyimmm.. geldim kahvaltımızı yaptık aşkımla..
1 saattirde telde annemle laflıyoruz :)
işlere ne zaman başlıycaksam
fatmacım cok geçmiş olsun.. çok üzüldümm..
eşin ne iş yapıyor canım? şimdi nasıl oldu ? geçti mi ?
canım hepimizde var o akıntı olayı.. bende ped kullanıyorum. doktora sormuştum cok normal dedi.
evet canım sağlığım yerinde.. şirketle evim arası 2 sokak var, hem eşimde burda :)
evde bağlasalar duramam ben patlarım sıkıntıdan :)
bakalım belki dediğin gibi doğum çantamla gelir giderim
şişlik geçmezse ihmal etme derim..
yatagı neden ayıracaksın ki ?
ben gayet iyi uyuyorum canım ne rahatsızlıgın var senin neden uyuyamıyorsun ?
benim bi tek wc sorunum var :)
aynen benimde öyle sağ taraf, göğsümün altı, bebeğin kafası orda muhtemelen..
yaşlandın artık deseneyaş kaç bu arada ?
canım takılma yaa beyaz çıkması yaşla ilgili değil ki.. bazen 18 yaşındakilerde bile oluyor..
ne sıkıntın var komşunla ilgili ?
bahçelievler nisa 150 tl rayhan hanım yapıyo çok iyi bi dr. şiddetle tavsiye ederim...ben duacıyım o kadına damardakı kan akımını kalbibin bütün odacıkalrını tek tek anlatıyo gösteriyo...yalnız kısık ses tonuyla konuşur can kulağıyla dinle...duymadığın anlamadığın şeyi sor...yardımcı olur...dr. u araştırbailirsin reyhan demirbaş..kızlarr merhaba tecrübeli anneler olarak sizden fikir almak istiyorum öncelikle hayırlı doğumlar hepinize inşallahh :))
kızlarr detaylı ultrason eminim hepiniz yaptırmışsınızdır ve biliyosunuzki bu iş ticarete dökülmüş ist avrupa yakasında uygun fiyata nerede yaptırabilirm bilgi ricaediyorum :)))
çok güldüm ya iyi fikirmiş...Ben ne yapıyorum düz yatmasını sağladıktzn sonra elimi boynuna doluyorum solumda yatıyor sağ bacağımı onun bacaklarına dolayıp uzun yastık muamelesi yapıyorum beni daraltmasın diye onun üstünde pike var benimkşnde bişey yok o da kıyamıyo bana ses etmiyo ama arkamı döner dönmez hemen şekil değiştiriyo ben yatamıyorsam o da yatmasın canım :))
ben varım ben ben tuvaletten 10 dk da bi çişim geliyor yapmayınca ağrı giriyo. canım lisedeyken benimde tel tuvalete düşmüştü ilk telefonumdu ve onu oradan almak zorundaydımelime poşet geçirip aldım. sonra bi güzel çamaşır suyuyla yıkadım dıştan sonra içini açtım bin türlü ilaçla defalarca sildim bi arkadaşım oksitlenmesin diye onu bişeyde bekletmişti ama alkolmüydü yoksa oksijenli sumuydu hatırlamıyorum sonra bolca parfümledimiyice kurutup birleştirip yeniden kullanıma hazır hale getirmiştim. çalıştıgına hala inanamıyorum aslında. aileden azar işitmeyi göze alamadıgımdan bu kadar uğraştım ama sen bilirsin. telefonumun kapağını acınca yıllarca parfüm kokusu geldi içinden.
nereni yıkıyosun kız orayımı merak ettim. ben çok dışarıda tuvalete girmek zorunda kalıyorum bu canımı sıkıyor ama tutmaktan iyidir herhalde. bende de bol bakteri çıktı ama doktor hiç bişey demedi bana.
evet bende de var canım ama ben uzun süre ped kullanmıyorum dışarı çıkacaksam ilk bi iki saat pedi kullanıyorum sonra cıakrıyorum başka takmıyorum bi iki saatte öle idare ederek eve geliyorum zaten. evdeysem 3 4 kere çamaşır değiştiriyorum. ıslakken mantara falan yol acabilir pedler hele normal pedler daha fena kokuda yapar bence günlük ped kullan ve sık sık değiştir. benim bebeğim 15 gün önce yukardaydı dün gittiğimde dönmüş bence seninde döner daha erken sayılır.
geçmiş olsun canım.inş. geçer hemen yüz çok öenmli..
canım bence dr. a görün su dediğin ne allah korusun amniyon sa?ben azcık akıntı olsa amnıyon gelıyo dıye telaş ediyorum...
dönmesi o kadar önemli, değil yer değiştiriyo sürekli zaten...normal doğum yapacakalr için öenmli doğum kanalına girmesi...son güne kadar vaktin var..üzme kendını böyle şeylerle..
tatlım ben sünger almadım daha 6 ay üstte yatacak ya...kaynanamın yaptığı yorgan epey büüyktü onu serebilirim altına şimdilik yada algığıum peluş battanıyeyi çarşafın altına bilmiyom ne yapsak ki?
visko yorgan da mı alsak...yatagı kurmadım ben tozlanmasın dıye camlar açılıyo ya...bide yatak odamdakı çamaşır makıınesı banyayo daha alınmadı tesiisat işlerini bekliyo..
maş. sana ilerde bende senın gibi olmak isitiyom ya organık organık salça turşu her şey el yapımı....bizde kaynanamda dahıl hazırcıyız...yogurdu bıle hazır olıyoz en basit şeyi...
ayy benımde 7 hafta...
hala çalışıyomuusn tatlım?
bahçelievler nisa 150 tl rayhan hanım yapıyo çok iyi bi dr. şiddetle tavsiye ederim...ben duacıyım o kadına damardakı kan akımını kalbibin bütün odacıkalrını tek tek anlatıyo gösteriyo...yalnız kısık ses tonuyla konuşur can kulağıyla dinle...duymadığın anlamadığın şeyi sor...yardımcı olur...dr. u araştırbailirsin reyhan demirbaş..
çok güldüm ya iyi fikirmiş...
canım taharet suyuna elma sirkesi katabilrsin bi kaç damla hamileler özellikle enfeksıyona karşı yapar...nilt felanda yapıyo bende yaptım bi ara şimdi üşeniyorum ama...kk da okumuştum çok önceden...çok yapan duydum...araştır istersen...
geçmiş olsun canım.inş. geçer hemen yüz çok öenmli..
canım bence dr. a görün su dediğin ne allah korusun amniyon sa?ben azcık akıntı olsa amnıyon gelıyo dıye telaş ediyorum...
dönmesi o kadar önemli, değil yer değiştiriyo sürekli zaten...normal doğum yapacakalr için öenmli doğum kanalına girmesi...son güne kadar vaktin var..üzme kendını böyle şeylerle..
tatlım ben sünger almadım daha 6 ay üstte yatacak ya...kaynanamın yaptığı yorgan epey büüyktü onu serebilirim altına şimdilik yada algığıum peluş battanıyeyi çarşafın altına bilmiyom ne yapsak ki?
visko yorgan da mı alsak...yatagı kurmadım ben tozlanmasın dıye camlar açılıyo ya...bide yatak odamdakı çamaşır makıınesı banyayo daha alınmadı tesiisat işlerini bekliyo..
maş. sana ilerde bende senın gibi olmak isitiyom ya organık organık salça turşu her şey el yapımı....bizde kaynanamda dahıl hazırcıyız...yogurdu bıle hazır olıyoz en basit şeyi...
ayy benımde 7 hafta...
hala çalışıyomuusn tatlım?
bahçelievler nisa 150 tl rayhan hanım yapıyo çok iyi bi dr. şiddetle tavsiye ederim...ben duacıyım o kadına damardakı kan akımını kalbibin bütün odacıkalrını tek tek anlatıyo gösteriyo...yalnız kısık ses tonuyla konuşur can kulağıyla dinle...duymadığın anlamadığın şeyi sor...yardımcı olur...dr. u araştırbailirsin reyhan demirbaş..
çok güldüm ya iyi fikirmiş...
canım taharet suyuna elma sirkesi katabilrsin bi kaç damla hamileler özellikle enfeksıyona karşı yapar...nilt felanda yapıyo bende yaptım bi ara şimdi üşeniyorum ama...kk da okumuştum çok önceden...çok yapan duydum...araştır istersen...
Selam kızlar,
bende oturdum kaldım dün akşam kaynım ve eltimle yatak bakmaya gittik ama istediğim rengi tam olarak bulamadım,amcası alacağı için beraber gidiyoruz.annem de uyku setini alacak bu ay içinde artık yapıcaz bişeyler..
bize yakın çocuk dünyası diye bi yer var oraya gidip bakıcaz artık..
BULEMSU'cum çok çok geçmiş olsun eşine..
-enfeksiyon ya da kaşıntısı olan arkadaşlar elma sirkeli suyla yıkayın vajinanızı ve kaşıntı varsa benim dr um travazol krem vermişti iyi geldi..
canımmmm hoşgeldin...
otur tabi valla bende oturuom her zamanki gibi
yatagınız kırmızı olacak degil mi ? dolabınız kırmızıydı cünkü..
bizde bu hafta gidip modokoya bakacaktık bebek takımlarına ama başka işlerimiz cıktı
bi dahaki haftaya artık ..
elma sirke olayını ilk defa duyuyorum aklımın bi köşesine yerleştirdim hemen
Selam kızlar,
bende oturdum kaldım dün akşam kaynım ve eltimle yatak bakmaya gittik ama istediğim rengi tam olarak bulamadım,amcası alacağı için beraber gidiyoruz.annem de uyku setini alacak bu ay içinde artık yapıcaz bişeyler..
bize yakın çocuk dünyası diye bi yer var oraya gidip bakıcaz artık..
BULEMSU'cum çok çok geçmiş olsun eşine..
-enfeksiyon ya da kaşıntısı olan arkadaşlar elma sirkeli suyla yıkayın vajinanızı ve kaşıntı varsa benim dr um travazol krem vermişti iyi geldi..
Yatak yorganı nasıl alacaksın yahu ben daha almadım onlardan en kötüsü benim bebeklik yorganım var yün :))
Bizim alış veriş işlere neredeyse tamamlandı , yatak odama büyüyen yatak aldım sedefli beyaz bu ayın 15 inde evimde olucak inş.
sonracığıma arabasını aldık ,bezine kadar bakım ürünlerinide aldım . lohusa takımım terliğim filan tamam bir emzirme atletim eksik kaldı .kızımın kıyafetlerini yıkadım bugün sanki çamaşır makinası ilk keşfedilmiş gibi oturdum izledim 15 dakika sonra bir duygulandım açtım muslukları ağladım zırıl zırıl , anne olmak böyle bir şeymiş demek ki . eşim ütüleyecekti güya ama kendim ütülemek istiyorum şimdi tek tek , ütüleyince , yatağımızda gelsin çekip toplu olarak koyacağım nasipse , şimdiye kadar hiç fırsat olmadı içimde kaldı dalinin sıvı deterjanını ve yumuştıcısını kullandım hem mis gibi koktu hemde yumuşacık oldu tavsiye ederim hepinize bir kızımın saç bantları kaldı çiçekleri hazır , bantlarını alınca dikeceğim hepsini . birde benim iki tane lohusa pijamalarımın paçaları kısaltılacak ama yıkayıp mı kestirsem yoksa yıkamadan mı bilemedim uyku setini bulamadım hala ya kity li istiyorum bulanlar bana da haber verirse minnettar kalırız kızımla
BİRDE KIZIMIZIN İSMİ ECEM MAHRA MI TUĞSEM MAHRA MI ? OLSUN ONU DÜŞÜNÜYORUZ BABASIYLA SİZCE HANGİSİ ? neyse bizim çenemiz düştü galiba bizden haberler bu kadar , ha birde untmadan temmuzun 30 unda gitmiştim en son randevuya bu ayın 4 de randevum var çok heyecanlıyım
Mahra ne demek canım çok uabancı geldi bana
değerli kişi , kimse demek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?