ben oğlişimin adı ege
erkek olduğunu öğrenir öğrenmez adı belli oldu çok şükür zorluk çekemdik
isim mevzusuda çok oluyo be
Selam kizlar,
Bakiyorumda tek isim derdine dusen ben degilim.ya oglum dogcak nerdeyse ama esimle isim konusunda bir turlu anlasamiyoruz.ben AlpYaman istiyorum ama esimin icine pek sinmedipoyraz,rüzgar,ayaz,ege,kuzey,alpaslan,demir de alternatifler arasinda onerisi olan var mi yada erkek anneleri siz ne isim koyacaksiniz bebisinize:26:
cnm benım esnde haklı sankı alp yamanı bende tutmadm ben poyraz derm ARAS olmasydı oglumuzn ismı poyrz istyodm
ayy iyiki bizim etrafımızda hiçççç ege yok yoksa bende soğurdumYa sorma icime de cok sinen bisey olmadi boyle kararsiz kaldik.ege ismi de cok guzel bizimde istedigimiz isimlerden biri sadece etrafimda var bikac tane ege ondan boraz sogudum.cocugun ismi yok bebis,oglus deyip duruyoruzDert oldu artik gercekten bakalim ne isimde karar vericez....
ilk bebeğimin olacağını öğrendiğimde hep erkek dedim ve ismini meriç koyucaktım ama kızım olcakmış adını melis istedim eşimde zeynep ismini istedi zeynep melis olucak şimdiden bence ismi belirleyin çünkü onlarla bol bol konuşmalıymışız ben zeynoşumla sürekli konuşuyorum bazen tekmeleriyle karşılık veriyo üzüntülüysem hissediyo süper bişey yaa Allah anne olmayı isteyen herkesi sevindirsin kızım şimdiden benim aşkım
Hadi ya sende mi begenmedin:26: benim de ilk önerilerimden biri aras ti ama benim muhalefet esim aklima kargio sirketi gelio dedi istemediama poyraz evt benim icinde olabilecek isimlerden
ayy iyiki bizim etrafımızda hiçççç ege yok yoksa bende soğurdumbir an önce koyun kuzum ne diye sesleniyosun ona
ayy ismi çok hoşmuşşşşzeynep harika bi isim dini bi isim olması şart bence
artık babsının sesinide tanıyormuş biliyomusun
ayaz nasıl
Hadi ya sende mi begenmedin:26: benim de ilk önerilerimden biri aras ti ama benim muhalefet esim aklima kargio sirketi gelio dedi istemediama poyraz evt benim icinde olabilecek isimlerden
ayaz nasıl
ben oğlişimin adı ege
erkek olduğunu öğrenir öğrenmez adı belli oldu çok şükür zorluk çekemdik
isim mevzusuda çok oluyo be
Guzelim biz ilk erkek oldugunu duydugumuzda baya bi poyraz die sevdik sonra babamiz sıkıldıayaz olsun dedi oyle bi sure de ayaz diye gezdik yine vazgecti.
Aslinda simdi alpaslan die tutturdu ama yok onu da ben istemiyorum.
Anliycan biz erken isim koyup cabuk soguduk, aslinda daha cok esim soguyo.ayaz da guzel bence poyrza da guzel.ya karar vermek cok zooooor.
bende Yahya koyucam inşallah.. İlk oğlumun adını babası Yasir koydu bundada kararı oğlumla ikimiz verdik ama kesin değil büyük ihtimalle Yahya olucak:) kızım olsaydı Zeynep yada Şeyma olucaktı.
guzelmış cnm demek oğluna kardeş gelıyo he cnm benım ya ben senın avatardan korkuyorum bak yazarken bıle cekınıyorum snaa kızma ama ne yapayım
saol canım kardeş gelıyo oğlum buyuk ama 12 yasında bakalım ne yapcaz avantajlımı olcak dezavantajlı mı Allah yardımcımz olsun hepımızın..Joker karakterini çok severim korkmaya gerek yok bence ok sempatik
oo bayagı yaş var ama cnm bence daha mantıklı olabılır kıskanmaz gıbı ama aglamalar canını sıkabılır
öyle oldu canım erken anne olunca ikinciyi dusunmek ıstemedım uzun bı süre sımdılık kıskanmıyo hatta kıyafet felan alıyo kardeşine iyi gıdıyo sımdılık bakalım :)
bu arada ben cıkıyorum herkese iyigeceler
gorusmek üzeree
hayırlısı olsun canım benimmm...
evet tam orası kaburgam sağ tarafinşallah öle pırt die cıkarlar
bi arkadasımın kızının ismi defne, alya yı bizde düşünmüştük bi ara
ikisi de cok güzel
canımmmm nasılsın ? görüşemedik epeydir ne var ne yok ?
evet beren ismini seviyorum ama dedigim gibi net degil henüz..
hah aynen tatlım ya genelde aras kargo gelıyo akla ama anlamı nı cok beyendım am eşşm ıstedı benım annemın önceden beyendıgını duymuş meger ama ben kesınlıkle poyraz derım sana
anaaaa senın sızın ış zor be guzelım bence sen ıdarelık bıkaç ısım bul cnm doğuma az kala gercek ısmı patlat orda kalsın ısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?