- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.241
- 1.123
bence sana uygun bi günde dr. un hastanede olduğu bi gün direk git hasteneye dışardan gelen hastayım ayrıntılı usg yaptrıcam de....doluyuz diiyp göndermiyolar...ben gördğm...1 ay önce randevu lammamıza rağmen randevusuz gelen hastaya da bakıyolar...biraz beklersin en kötü ihtimal...dışardan hasta olunca kaçırmıyolar...çok çok saol cnm yaa ilk aklıma orası geldi ama 20 eylüle randevu veriyo orası çok geç benim için( mecburen doğan hastanesinden aldım...
şansını dene bence...ayrıntılı önemli...ben ılkınde meltemde yaptrdım özlem dıye röntgende suratsız bı kadın yaptı soguk soguk doğru düzgün anlatmadı da...sorun varsada tesbit etti edemedi bilmiyoru...1-2 gun sonra anıden erken doğum yaptım....ve bebeğimi kaybettim...
reyhan hanım hemen damrdaki akımı felan karketti bendne bebğe kan ıyı gıtmedıgını nelere dıkkat etmem gerektiğni bir bir anlattı...sen bılrsın canım...
cinayet ama ya....keşke aldırmasa....çalışıyorum diyemem ama şirkette oturuyorum :)
eve gidip tek başıma oturmak istemiyorum..
yemek yedik şimdi muhabbet edioruz yemekleri yapan ablamızla ..
kendisi 43 yaşında ve 2 gün önce hamile oldugunu ögrendi, hem şaşkın, hem üzgün, hem mutlu..
aldırmakla aldırmamak arasında kaldı.. 22 yaşında ünv. öğrencisi de bir oğlu var..
travozel benımde ayak kaşıntısı ıçın vermişti dıye hatılıyorumSelam kızlar,
bende oturdum kaldım dün akşam kaynım ve eltimle yatak bakmaya gittik ama istediğim rengi tam olarak bulamadım,amcası alacağı için beraber gidiyoruz.annem de uyku setini alacak bu ay içinde artık yapıcaz bişeyler..
bize yakın çocuk dünyası diye bi yer var oraya gidip bakıcaz artık..
BULEMSU'cum çok çok geçmiş olsun eşine..
-enfeksiyon ya da kaşıntısı olan arkadaşlar elma sirkeli suyla yıkayın vajinanızı ve kaşıntı varsa benim dr um travazol krem vermişti iyi geldi..
bende emın olamıyodum yapaıp yapmamak arasında biizm kızlar yapıyo memnun bende yaptım bı kaç kez....hatta kolyuk halı temızlığınde bile önerdi geçen biri...canımmmm hoşgeldin...
otur tabi valla bende oturuom her zamanki gibi
yatagınız kırmızı olacak degil mi ? dolabınız kırmızıydı cünkü..
bizde bu hafta gidip modokoya bakacaktık bebek takımlarına ama başka işlerimiz cıktı
bi dahaki haftaya artık ..
elma sirke olayını ilk defa duyuyorum aklımın bi köşesine yerleştirdim hemen
ben genelde sebzeleri yıkıyorum onunla...
son aylar bebek 1 er kılo alıyomuş...yemeye çalış canım...senın depolardan gideriçinizde iyice iştahsızlaşan varmı ben çok iştahsızlaştım yahu canım bişeyler istiyo ama ne istiyo onu bilmiyorum ewde yalnız olmak sıkıcı yahu cmt çalışanlara Allah kolaylık versin bu dönemde adam bir yere sığmıyo gerçi anne olma heyecanımıdır doğum endişesi midir nedir?
süpersin..
hoşbulduk tatlımmmm;
aynen kırmızı yatak ve içine beyaz uyku seti düşünüyorum,dolabı da kırmızılı beyazlı ya beyefendinin..
evet canım artık sende bende hepimizde fazla ağırlaşmadan halletmemiz lazım bu ay içinde..
-elma sirkesi her derde deva gibi bişey,mesela idrar yolu enf.olmuştum hamile değilken
kaynar suya attım biraz ve buharına oturdum(daha önce duymuştum)
o sızıyı acıyı şak diye kesmişti..tam bir bakteri düşmanıdır,temizlikte bile kullanır bi çok insan..zararı yok,kimyasalı yok çünkü doğal..
Bizim alış veriş işlere neredeyse tamamlandı , yatak odama büyüyen yatak aldım sedefli beyaz bu ayın 15 inde evimde olucak inş.
sonracığıma arabasını aldık ,bezine kadar bakım ürünlerinide aldım . lohusa takımım terliğim filan tamam bir emzirme atletim eksik kaldı .kızımın kıyafetlerini yıkadım bugün sanki çamaşır makinası ilk keşfedilmiş gibi oturdum izledim 15 dakika sonra bir duygulandım açtım muslukları ağladım zırıl zırıl , anne olmak böyle bir şeymiş demek ki . eşim ütüleyecekti güya ama kendim ütülemek istiyorum şimdi tek tek , ütüleyince , yatağımızda gelsin çekip toplu olarak koyacağım nasipse , şimdiye kadar hiç fırsat olmadı içimde kaldı dalinin sıvı deterjanını ve yumuştıcısını kullandım hem mis gibi koktu hemde yumuşacık oldu tavsiye ederim hepinize bir kızımın saç bantları kaldı çiçekleri hazır , bantlarını alınca dikeceğim hepsini . birde benim iki tane lohusa pijamalarımın paçaları kısaltılacak ama yıkayıp mı kestirsem yoksa yıkamadan mı bilemedim uyku setini bulamadım hala ya kity li istiyorum bulanlar bana da haber verirse minnettar kalırız kızımla
BİRDE KIZIMIZIN İSMİ ECEM MAHRA MI TUĞSEM MAHRA MI ? OLSUN ONU DÜŞÜNÜYORUZ BABASIYLA SİZCE HANGİSİ ? neyse bizim çenemiz düştü galiba bizden haberler bu kadar , ha birde untmadan temmuzun 30 unda gitmiştim en son randevuya bu ayın 4 de randevum var çok heyecanlıyım
resim isteriz ...
mahra çok sert söylemesi...anlamı ne?
tuğsem ecem gibi yumşak bi ton...anlamı ne?
bid ecem isminde karım olsa ve ben erkek olsam çok kıskanırım...herkes benım karıma ecem kraliçem diye hitap edecek...o sadece benım kraliliçem halbuki....yada kızım ecem olsa ve ben baba olsam...genç delikanlılar her ecem dediğinde bne kıızmı kıskanırım...
dün bunu düşünmüştüm radyoda ecem ısmını duydum sanırım...iyiyki erkek değilmişim ...ne kısknaç olurmuşum öyle ya...arkadaşın kızı var oda sedece ece....