2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok çok saol cnm yaa ilk aklıma orası geldi ama 20 eylüle randevu veriyo orası çok geç benim için ( mecburen doğan hastanesinden aldım...
bence sana uygun bi günde dr. un hastanede olduğu bi gün direk git hasteneye dışardan gelen hastayım ayrıntılı usg yaptrıcam de....doluyuz diiyp göndermiyolar...ben gördğm...1 ay önce randevu lammamıza rağmen randevusuz gelen hastaya da bakıyolar...biraz beklersin en kötü ihtimal...dışardan hasta olunca kaçırmıyolar...

şansını dene bence...ayrıntılı önemli...ben ılkınde meltemde yaptrdım özlem dıye röntgende suratsız bı kadın yaptı soguk soguk doğru düzgün anlatmadı da...sorun varsada tesbit etti edemedi bilmiyoru...1-2 gun sonra anıden erken doğum yaptım....ve bebeğimi kaybettim...

reyhan hanım hemen damrdaki akımı felan karketti bendne bebğe kan ıyı gıtmedıgını nelere dıkkat etmem gerektiğni bir bir anlattı...sen bılrsın canım...

cinayet ama ya....keşke aldırmasa....

travozel benımde ayak kaşıntısı ıçın vermişti dıye hatılıyorum bende emın olamıyodum yapaıp yapmamak arasında biizm kızlar yapıyo memnun bende yaptım bı kaç kez....hatta kolyuk halı temızlığınde bile önerdi geçen biri...

ben genelde sebzeleri yıkıyorum onunla...

son aylar bebek 1 er kılo alıyomuş...yemeye çalış canım...senın depolardan gider

süpersin..

resim isteriz ...

mahra çok sert söylemesi...anlamı ne?

tuğsem ecem gibi yumşak bi ton...anlamı ne?

bid ecem isminde karım olsa ve ben erkek olsam çok kıskanırım...herkes benım karıma ecem kraliçem diye hitap edecek...o sadece benım kraliliçem halbuki....yada kızım ecem olsa ve ben baba olsam...genç delikanlılar her ecem dediğinde bne kıızmı kıskanırım...

dün bunu düşünmüştüm radyoda ecem ısmını duydum sanırım...iyiyki erkek değilmişim ...ne kısknaç olurmuşum öyle ya...arkadaşın kızı var oda sedece ece....

neyse kızlar size doyum olmaz ben anneme kaçıyorum teyzelerim gelmiş gidip 2 lafın belini kıralım öptümmmm...

cok geziosun cooook :) öptük niloşummmm

canım bizimde neredeyse hazırlıklarımız bitti bitecek.. bugün annem evde eşyalarını yıkayıp ütülüyor :)
annemde dalin deterjan ve yumuşatıcısını aldı şimdi aradı telefonda "mis gibi kokuo" diyor :)
biz taçın uyku setini aldık çok şık tavsiye ederim bi göz gezdir istersen
bizimde benim ihtiyaçlarım kaldı işte doğum çantam, pijama takımları falan bi de bebek odası takımımız alınacak :)

tuğsem ve tuana aşkımın dayısının kızlarının isimleri eger bizim ailede olmasaydı kesinlikle koyacagım isim "tuğsem"di..
ecem ismini pek beğenmiyorum, mahra yı da hiç duymadım söylenişi biraz kaba gibi geldi:26:

Mahra ne demek canım çok uabancı geldi bana

benim kızımın ismi büyük ihtimalle "beren" olacak sanırım ama hala arayışlardayım :)
en zoru isim bulmak geldi bana :)

Tatlım gözün aydın eksikleriniz tamamlanmış darısı bizlerin başına inşallah. Ben de haftaya doğum iznime çıktıktan sonra halledicem hepsini, önce alışveriş sonra bebişin kıyafetlerinin yıkanması, ütülenmesi,,, iple çekiyorum
Hello kittyli nevresim takımı ben de çok araştırdım, internette bulmuştum ama sanırım duyulmuş bi markanın değil:

Bu nevresim; Luoca Patisca Hello Kitty Bebek Nevresim Takm (Fancy) | HELLO KITTY

Bu da uyku seti; Luoca Patisca Hello Kitty Ribbon Bebek Uyku Seti Bebek Uyku Setleri LUOCA PATISCA

o yüzden en son taçın nevresim takımında karar kılmıştım;

Minnie Scribble Baby

İsim olarak da tuğsemi ve mahrayı ilk defa duydum canım anlamlarıı ne? Ecemler çok kıpır kıpır oluyor bu arada haberin olsun

Sen kafaya bir ismi koyduysan ne derlerse desinler kolay değiştiremiyorsun benim kızım olsaydı adını mihri leyla koyacaktım mihri güneş demek leyla ise çok karanlık gecenin sonundaki ışık demek tuğsemse cennette esen ılık rüzgar demek tusem de baş tacı demek bizim işyerinde biri adını ayda koydu bir bitkiymiş anlamı bir de verda var gül demekmiş

ya ne bileyim ece yada ecem birden aklıma geldi böyle kıpır kıpır cıvıl cıvılmış gibi geliyor ama tabi geleceğe yönelik düşünmedim hiç , tuğsem de yeni aklıma geldi ama nedense ecem den bir türlü vazgeçemiyorum benim adım tuğba , tuğsem çok uygun aslına benim ismimemede

mahra çok sert söylemesi...anlamı ne?

tuğsem ecem gibi yumşak bi ton...anlamı ne?

bid ecem isminde karım olsa ve ben erkek olsam çok kıskanırım...herkes benım karıma ecem kraliçem diye hitap edecek...o sadece benım kraliliçem halbuki....yada kızım ecem olsa ve ben baba olsam...genç delikanlılar her ecem dediğinde bne kıızmı kıskanırım...

dün bunu düşünmüştüm radyoda ecem ısmını duydum sanırım...iyiyki erkek değilmişim ...ne kısknaç olurmuşum öyle ya...arkadaşın kızı var oda sedece ece....[/QUOTE]

evet biraz serrt geliyor ilk duyduğunda ama biz çok alıştık sanırım bana artık sert gelmiyor, mahra babasının isteği bende kırmadım eşimi çok seviyor mahram diye seviyor aynen ya iyi ki erkek değilmişsin benim aklıma bile gelmedi hiç valla , ben çok küçükken komuşumuzun küçük kzı vardı ecem di ismi çok akıllı cici fıkır fıkır bi kzdı , kızım olucağını öğrendiğimde direk o kiz geldi gözüme ve ecem olsun dedim

canım bizimde neredeyse hazırlıklarımız bitti bitecek.. bugün annem evde eşyalarını yıkayıp ütülüyor :)
annemde dalin deterjan ve yumuşatıcısını aldı şimdi aradı telefonda "mis gibi kokuo" diyor :)
biz taçın uyku setini aldık çok şık tavsiye ederim bi göz gezdir istersen
bizimde benim ihtiyaçlarım kaldı işte doğum çantam, pijama takımları falan bi de bebek odası takımımız alınacak :)

tuğsem ve tuana aşkımın dayısının kızlarının isimleri eger bizim ailede olmasaydı kesinlikle koyacagım isim "tuğsem"di..
ecem ismini pek beğenmiyorum, mahra yı da hiç duymadım söylenişi biraz kaba gibi geldi:26:

ya taç ' a bende baktım hello kitty li istiyorum illaki ondan bulamıyorum ama olmadı taçtan bakablirim hmm anladım bir ben mi ecem ismini seviyormuşum yaaaa ay evet bizimde kzın tamam benim eksiklerim var göğüs kremi filan ? bu arada pompa almayı düşüüyormusunuz ben emin olamıyorum

benim kızımın ismi büyük ihtimalle "beren" olacak sanırım ama hala arayışlardayım :)
en zoru isim bulmak geldi bana :)
[/QUOTE]

aynen ya isim bulmak çoookkk zor :18:

teşekkür ederim canım bakıyorum buralara hemen

baş tacı , cennete düşen ilk yağmur damlası demek tuğsem , mahra da değerli kimse demek bende kıpır kıpır olsun istiyorum kzımın

aynen ya aslında takılıyorum ecem hani çok uygun mu diye ama , başka hiç bir isim beğenemiyorum nedense hep çok uzak geliyor sanki bu çok cana yakınmış gibi çok ısındım isme ama aramaktayım kararda vermeiyrum

ben en başından beri "beren" diyorum ama bilmiyorum bakalım :)

Sedefimm nabersin tatlımmmm

iyiyim mirayımmmmm sen nasılsın ne var ne yokkkkkkkk ?

dizilerdeki oyuncu iismlerini sevmiyorum ben ya...

beren saat geliyo direk aklıma...

dizilerdeki oyuncu iismlerini sevmiyorum ben ya...

beren saat geliyo direk aklıma...

oyuncuyla hiç bi alakası yok sadece ismi cok seviyorum, söylenişi kulağa çok hoş geliyor
ve anlamı cok güzel diye istiyorum..
bundan sonra beren saati sil at kafandan benim kızıım gelsin aklına e miiiiiii

Ben de iyiyim tatlımmm, işten geldim evi topladım şimdi de oturuyorum. Bugün yarım gün olmasına rağmen gidip gelmek bile yoruyor artık beni haftaya pazartesi doğum iznime ayrılıyorummm
Sen çalışıyor musun bugün de canım?

Bu arada Beren ismi benim de düşündüklerim arasındaydı kuzumm, çok hoş bi tınısı var belki ikinciyi yaparsam ve kız olursa beren koyabilirimm

oyuncuyla hiç bi alakası yok sadece ismi cok seviyorum, söylenişi kulağa çok hoş geliyor
ve anlamı cok güzel diye istiyorum..
bundan sonra beren saati sil at kafandan benim kızıım gelsin aklına e miiiiiii

tatlı kızının rsimleriin görüürsem försel olarak hafızaya onu kaydederim...

senın kız büyüyene kadar beren saat yaşlanır zaten popülaritesi gider heralde sibel can hülya avşar gibi olmazsa..

eve geldim canım , benim şirketle evim arası 5 dk zaten
hadi bakalım iznin hayırlı olsun şimdiden :) toplam ne kadar izin kullanacaksın ?

benim gögsümün hemen altı kaburga kısmım cok sıkıştırmaya başladı neden acaba:26:
otururken rahatsız olmaya başladım son 1 haftadır..
arada sırt ağrım ve kasık ağrılarımda oluo.. 14ünde randevum var doktoruma bi sorayım
sanırım günler azaldıkça bebeği taşımak zorlaşıyor..

evet aynen öyle seviyorum beren ismini :) ama belli de olmaz net degil henüz..
sizin isim belli mi ?

Canım ben doğum iznimi kullanıcam sonra ocakta izne çıkıcam ve işten ayrılıcam sanırım :44: Bebişe bakacak kimse yok burda, küçücükken de başkasına güvenemem. Hayırlısı bakalım.

Tatlım kaburganın ağrıması çok normal bebişler popolarını yaslıyorlar. Sağ taraf kaburgan değil mi? Başları daha çok rahimin soluna doğrudur, poposu ve eli de sağ kaburgaya baskı yapar. Eğer solunda olsaydı hem miden rahatsız olurdu hem de kaburgan sıkışırdı. Eee annesi büyüyor meleklerimiz artık, sığmıyorlar. Ama önümüzdeki ay daha da ağır olacak, aşağıya doğru inecekler,hem kasıklarımıza hem de kaburglarımıza baskı yapacaklar Sonra da zamanı geldiğinde pırt diye çıkıverecekler inşallah

Ben de isim olarak tam karar vermedim canım ama Defne Alya düşünüorum. Bakalım değişir mi bilmiyorum

cnm benım beren ısmını bende cok beyenıyorum cok seker bı ısım tanıdıgım bı beren var 8 yaşında öle kokoş öle kıbarkı bende guzel etkı bırakıyo

hayırlısı olsun canım benimmm...
evet tam orası kaburgam sağ taraf inşallah öle pırt die cıkarlar
bi arkadasımın kızının ismi defne, alya yı bizde düşünmüştük bi ara
ikisi de cok güzel

cnm benım beren ısmını bende cok beyenıyorum cok seker bı ısım tanıdıgım bı beren var 8 yaşında öle kokoş öle kıbarkı bende guzel etkı bırakıyo

canımmmm nasılsın ? görüşemedik epeydir ne var ne yok ?
evet beren ismini seviyorum ama dedigim gibi net degil henüz..

canım bende senın gıbı aynı sikayetleri yasıyordum oturamıyordum bıle dün doktora gıttım bebek ters dönmüs dedi yanı kafası tam göbek kısmına ayaklarıda rahim kısmına gelıyo bu yuzden bir haftadır ne uyuyabılıyorum nede dınlenebılıyorum hangı tarafa yatsam anında tekmelerı baslıyo bende korkuyorum acaba bırseymı oldu dıye bebek cok ıyı dedı ama boyle gıderse anne sıkıntı ceker ve yaklasık ıkı ay var ne yapalım gülü seven dikenıne katlanır umarım senınkı benımkı gıbı degıldır.... bu arada beren ısmı cok güzel bence düsün derim...

slm hatunlar

ya sizinle bi konuda konuşmak istiyorum

şimdiye kadar normal doğumdan başka düşümedim sezeryan ı düşünmüyordum

fakat bizim bi akraba kafamı karıştırdı

kendi isteği ile sezeryan oldu

nedenini sorduğumda "vajinin özelliğini kaybetmesini istemem" dedi

bir daha eski haline gelmiyormuş

siz ne düşünüyosunuz bu konuda:44::44:

Selam kizlar,
Bakiyorumda tek isim derdine dusen ben degilim.ya oglum dogcak nerdeyse ama esimle isim konusunda bir turlu anlasamiyoruz.ben AlpYaman istiyorum ama esimin icine pek sinmedi poyraz,rüzgar,ayaz,ege,kuzey,alpaslan,demir de alternatifler arasinda onerisi olan var mi yada erkek anneleri siz ne isim koyacaksiniz bebisinize:26:

ben oğlişimin adı ege

erkek olduğunu öğrenir öğrenmez adı belli oldu çok şükür zorluk çekemdik

isim mevzusuda çok oluyo be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…