2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayyy çok zormuş ya acaba el bavuluna mı yoksa tekerlekli bavullar var ya onamı yerleştirmek daha mantıklı , birde kendi için hasta bezi almayı düşünen var mı

Tekerlekli küçük valize hazırlıyorum ben canım.. Yeter sanırım.. Şimdilik yeter gibi görünüyor ama son durumunu bilemiyorum tabi
hasta bezi iyi oluyormuş özellikle suyun geldiğinde.. O nedenle alınabilir canım ben daha bakamadım onlara.. Diyorum ya kendime ait bir kırık iğnem yok

güzelmiş bende faydalanayım buradan ama bebeğin ilk kıyafetini hastane kendisi giydiriyor ya o yüzden böyle ayırmama gerek var mı yinede ? :44::44::44::44::44:

valla ben hastanenin verdiği kıyafeti giydirmek istiyeceğimi sanmıyorum.. i,lk tenine değen organik olsun diye organik zıbınlar felan aldım.. MEdicana'nın verdiği tulumu felan gördüm beğenmedim.. Kendi hastaneme özellikle söylicem.. Benim verdiğim kıyafeti giydirin diye

Ay kurbanlık koyun gibi kuzu kuzu gidiyoruz ben iyice korkmaya başladım

yok ben hem suyun için hemde doğumdan sonrası için düşünüyorum etraftan aldığım duyumlara göre pijaman koyu renk de olsa açık renkte olsa doğru düzgün yatıp kalkamadığın için illaki kan geçiyormuş öyle bir durum yaşamak istemiyorum hasta bezi alıp ,kenarlarını kesip ped gibi kullanmak gibi bir fikir verdi doğum yapan arkadaşım yok çok gelmezse de kızımın bezlerinden kullanmayı düşünüyorum siz ne yapmayı planlıyorsunuz bu konuda onu merak ettim :44::44::44::44::44::44:

doğru söylüyorsun canım o kadar yıkadım ütüledim babasına bile ellettirmedim çok ellemeyelim temiz temiz olsun diye bende bir konuşayım hastanemle yarın gidince çok sorucağım şey var zaten bunu da ekledim aynen kuzenim memorial da doğum yaptı ben oranınkini bile beğenmedim

bizimkine mozart falan fayda etmio yaa hiç yorulmuo mu nedir anlamadım gitti
geceliğini biliyorum canım, penyeydi o di mi?

benimde annem bir takım gecelik-sabahlık bir takımda pijama takımı olmalı diyor..

sagol canım..
krem rengi de cok mu soluk gösterir acaba diye düşünüyorum..
ben bembeyazım zaten, saclarımda sarı o yüzden koyu tonlarda birşeyler düşünüyorum ama bilmiyorum..

bende ekimde doğum öncesi kuaförüme gidip iyi bi bakıma giricem :)
lohusa taçlarında bi çok çeşit var mirayım mutlaka sacına uygun bulursun

kızlar görmeyenler için ekliyorum bebek odamızzz

Eki Görüntüle 502147

bizde aldık bizde aldıkkkkk ama şimdilik resim yooook :)
takımınız cok şık, çok kullanışlı, bu arada bende beyaz aldımmm
beyazın asaleti hiç bi renkte yok sanırım bu tarz bebek odaları prens ve prenses odaları gibi duruo
cibinlikler, avizeler tüller, perdeler eklenince offff fenaaaa

bende uzun saç hastasıyım bakımı cok zor olsa da..
cok dert etme miroşum yaa hiç olmadı kaynak yaptırırsın artık herşeyin kolayı var

sagol canım..
krem rengi de cok mu soluk gösterir acaba diye düşünüyorum..
ben bembeyazım zaten, saclarımda sarı o yüzden koyu tonlarda birşeyler düşünüyorum ama bilmiyorum..

haklısın canım böyle düşününce oda mantıklı tabiki ben esmer olduğum için yırtarım diye düşünüyorum , ben ilk bu takıma ve bu renklere bakmıştım fikir olsun siye bir bak istersen canım

ayy ya ben bi de nette bi site bulmuştum resmimi yükleyip o modeli oturtmuştum saçıma çok beğenmiştim,bi de sürekli fön falan ister işte yaa

bizimkine mozart falan fayda etmio yaa hiç yorulmuo mu nedir anlamadım gitti
geceliğini biliyorum canım, penyeydi o di mi?

ay yerim ben onu yaa,bende az önce açtım vivaldi'nin four seasons'ını uyumuşum 1 saat kadar iyi geldi valla beni bile uyutmuş

evet canım penye diz hizalarında,1 tane daha alayım diyorum bu sefer ki mavi renk olsun..

Son düzenleme:

sizde mi aldınız süperr , beğendiğine sevindim bebeimm

bencede beyaz kızada erkeğede çok güzell duruyooor maviş ve pembiş süsleme ile süpr oluyoor

bazılarından saten takım duyuyorum ama saten takım giyemeyiz diye düşünüyorum
bende penye alıcam.. penye gecelik-sabahlık takımı..
renk konusunda kararsızlıgım var...

sizde mi aldınız süperr , beğendiğine sevindim bebeimm

bencede beyaz kızada erkeğede çok güzell duruyooor maviş ve pembiş süsleme ile süpr oluyoor

evetttttttt aldıkkkkkkk cok mutluyuzzzz
diger yorumumda paylaşım yaptıgın diger sayfada

kızlar daha önce mevzusu geçtimi bilmiyorum ama bebişinin kıyafetlerini yıkayan arkadaşlardan acaba kurutma makinası kullanan varmı? aldığım tüm kıyafetlerde kurutma makinası kullanma işareti var ama narin de falan kurutsam çekermi bilemedim, dünyanın parasını verdik yazık olsunda istemiyorum :) tecrübelerinize sığınıyorum lütfeeennnn

bazılarından saten takım duyuyorum ama saten takım giyemeyiz diye düşünüyorum
bende penye alıcam.. penye gecelik-sabahlık takımı..
renk konusunda kararsızlıgım var...

[/B]

evet yaa yoksa bende de var saten takımlar falan ama işte olmaz diye düşünüyorum..

selam hatunlar ve fıstık bebişleriiii......

biliyorum çok ara verdim malesef ama inanın elimde olmayan sebebplerden ötürü

bu hafta da rapor aldım ve işe gitmiyorum :) haftaya da izne çıkıcam zaten :)

evde kardeşlerimden dolayı pc bi türlü bana kalmıyor, bu yüzden giremiyorum...
kendi evimde de eşim gelmeden bağlatamıyorum onun adına olduğundan... mazur görün beni.. çok özledim hepinizi yoksa...

inşallahh herkes iyidir... genel olarak iyisiniz, biliyorum, haberlerinizi kısmen alma imkanım var çok şükür

ben iyiyim çok şükür... bugün bul. mak. takıldı... yarın ve hafta içi fırın, duşakabin ve perdeleri halledicem inşallah.... bi eksik eşim kaldı... az kaldı onun gelmesine de...

applepay, delikızındırdırı, burcuxx, sahinus, beysal, sudem, moonsun, nilttt, lavinya, hayatbanagüzel, bulemsum.... ve diğerleriiii ... hepinizi çok seviyorummmmm...

Kızlar dün e-bebek'ten çılgınca alışveriş yaptık, 3 araba eşya aldık ama hepsi aslında küçük küçük şeylerdi toplayınca çok çıktı, ben herşeyi tek seferde halletmeyi sevdiğimden öyle oldu. Yalnız bir tek bebek arabası ve ana kucağı konusunda kararsız kaldım. Eminim bu konu yüzbinkere konuşulmuştur ama nihai kararlarınız neler, hangi arabaları, hani ana kucaklarını aldınız çook merak ediyorum.

al bizden de o kadar biz de bjk çıkışı giydireceğiz kısmet olursa.ama kız olsaydı düşünmüyordum bende.

79 tl fiyatı bu arada bilgin olsun..

canım bende babasını parasıyla tehdit ediyorum bi sürü ihtiyaç var ona para verilirmi falan diye ama gözü görmüyo bakalım kim kazanıcak:)

Selam kızlarr nabersiniz???
Biz son çalışma haftamıza girmiş olmanın mutluluğuyla aybaşı yoğunluğunu atlatmaya çalışıyoruz.
Kajummm, ne yaptın tatlım raporunu alabildin mi???
canım ya kürtaj yasası geçtimi ücretli izin 6 ay oldumu bi bilginiz varmı bizim personele sordum bilmiyolar

iyi akşamlar şeker anneler çoğunluk çıkmış bizde bu hafta raporluyuz nasipse haftaya başlıycaz işe ara ara girmeye çalışıcam topikçimize yoksa özleriz biz buraları kızçemle hadi herkes kendisine ve bebişine cici baksın Allah'a emanet olun

selam cicişleeerrrr en miniğinizzz geldiiiii nasılsınızzzzz

özlediniz mi beniiii

çok yorgunummm bugünn kocişleee ev baktık ama bulamadık bir ev bakıyorduk oda olmadı başka evler dee çokkkkk pahalı

bulabilirsek kiralık da olsaa çıkıcazzz evimiz çok soğuk nasıl olucak bebişle bilmiyyorum işteee öylee canlarrrr

Üç ürünü de ben satıyorum. Hepsi temiz kullanılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…