ayyy çok zormuş ya acaba el bavuluna mı yoksa tekerlekli bavullar var ya onamı yerleştirmek daha mantıklı , birde kendi için hasta bezi almayı düşünen var mı
güzelmiş bende faydalanayım buradan ama bebeğin ilk kıyafetini hastane kendisi giydiriyor ya o yüzden böyle ayırmama gerek var mı yinede ? :44::44::44::44::44:
Tekerlekli küçük valize hazırlıyorum ben canım.. Yeter sanırım.. Şimdilik yeter gibi görünüyor ama son durumunu bilemiyorum tabi
hasta bezi iyi oluyormuş özellikle suyun geldiğinde.. O nedenle alınabilir canım ben daha bakamadım onlara.. Diyorum ya kendime ait bir kırık iğnem yok
Tekerlekli küçük valize hazırlıyorum ben canım.. Yeter sanırım.. Şimdilik yeter gibi görünüyor ama son durumunu bilemiyorum tabi
hasta bezi iyi oluyormuş özellikle suyun geldiğinde.. O nedenle alınabilir canım ben daha bakamadım onlara.. Diyorum ya kendime ait bir kırık iğnem yok
valla ben hastanenin verdiği kıyafeti giydirmek istiyeceğimi sanmıyorum.. i,lk tenine değen organik olsun diye organik zıbınlar felan aldım.. MEdicana'nın verdiği tulumu felan gördüm beğenmedim.. Kendi hastaneme özellikle söylicem.. Benim verdiğim kıyafeti giydirin diye
aynen canım bende öyle düşünüyorum..
hadi gözün aydın canım artık evde rahat rahat vaktinizi geçirirsiniz bebişinle..
aynen sedefciğim valla bende öyle,ama süte yoğunlaştım bu sıralar.
başla tatlım şimdiden mozarta
benim de ablam almış lohusa tacını çok cici bişey,bende 1 gecelik aldım ama 2.yi de pijama ve gecelik arasında kararsız kalıyorum.
naapsak ki:26:
Hoşgeldin tatlımm
Gecelik konusunda ben de kararsızım valla. Annem, iki tane gecelik takımın olsun sabahlıkla, kanaman olur da dışarı filan çıkarsa değiştirmen gerekebilir hastanedeyken dedi, pijama takımını da öyle hemen giyemezsin dikişin olursa zor olur ama yine de bir tane bulunsun dedi. Bakalım anne sözü dinliycem herhalde. Renk konusuna da karar veremedim halen. Pembe ve krem renklerinde almayı düşünüyorum ama koyu renkler olsa daha iyi olur gibime geliyor :44:
benim şimdi iki tane kırmızı var kayınvalidemin aldığı, resimlerini paylaşmıştımmm
Eki Görüntüle 501974 Eki Görüntüle 501975
bi tane daha istiyorumda onu geceliğe uygun alalım diyorumm...?
gecelik rengime de karar verebilmiş degilimmm mor,pembe,beyaz aklımda olan renkler:26:
bi de kaç takım aldınız ? gecelik mi yoksa pijamalı bi şey mi bilgi verin banaaaaaaaa:92:[/QU
canım çok güzel taçların ben kapalı olduğum için 1 tane aldım hem resim yüklemeyi bilmiyorumben iki tane pjama takımı aldım kasım olduğu için doğumdan sonra çok üşünüyormuş , ama birini kısa kollu birini uzun kollu aldım ikiside krem rengi ....
aslında kırmızı yada mor düşünüyordum , ama mordan zaten rengimiz kaçacak çirkin gösterir diye vazgeçtim , kırmızıda çok mu iddalı olur , birde dediğim gibi çok soluk olucağız , göz altlarımız mor mor olucak tamam makyaj yapacağım bende ama ne kadar kapatır bilemedim ben böyle düşünüp krem renginde karar kıldım anlayacağın esmerim bu arada
Teşekkürler canımmm, valla evde olmayı çok istiyorum ama kilo alırım diye de korkmuyor değilim
Off Lohusa tacından ben de çok istiyorum ama saf gibi iki ay önce gidip uzun saçlarımı bombeli küt kestirdim ve şu an daha yeni omuzlarımda. Çok pişmanım çünkü ne taç takılabiliyor ne de toka
Son ay boyatıcam sanırım ama taç olarak ne taksam bilmiyorum. Saç bandı, kurdela gibi bişi daha iyi olur herhalde :44:
Tatlımmm işte ben de dediğin modelden kestirdim ama pişman oldumHer aynaya baktığımda ne kadar yanlış bi karar vermişim kestrimekle diyorum. Çünkü senelerdir hep uzundu sırtımın ortasından yukarda olmadı hiç ve dediğin gibi anne modeli oluyor, çok çok olgun gösteriyor sanki Puff alışamadım ben bu kısa saçlara, o yüzden kimse kestirmesin istiyorum sanki :-/
Kuzumm hadi gözün aydınn, çok zor oluyordu senin için köprü derdiyle, çok iyi olmuş. Ama dikkat etmek lazım, yoksa kilolar alır başını gider bizim. Hareketli yaşamdan ev moduna geçince,,, son aylarda şişip patlamayalım
Tatlımmm işte ben de dediğin modelden kestirdim ama pişman oldumHer aynaya baktığımda ne kadar yanlış bi karar vermişim kestrimekle diyorum. Çünkü senelerdir hep uzundu sırtımın ortasından yukarda olmadı hiç ve dediğin gibi anne modeli oluyor, çok çok olgun gösteriyor sanki Puff alışamadım ben bu kısa saçlara, o yüzden kimse kestirmesin istiyorum sanki :-/
bizimkine mozart falan fayda etmio yaa hiç yorulmuo mu nedir anlamadım gitti
geceliğini biliyorum canım, penyeydi o di mi?
bizimkine mozart falan fayda etmio yaa hiç yorulmuo mu nedir anlamadım gitti
geceliğini biliyorum canım, penyeydi o di mi?
benimde annem bir takım gecelik-sabahlık bir takımda pijama takımı olmalı diyor..
sagol canım..
krem rengi de cok mu soluk gösterir acaba diye düşünüyorum..
ben bembeyazım zaten, saclarımda sarı o yüzden koyu tonlarda birşeyler düşünüyorum ama bilmiyorum..
bende ekimde doğum öncesi kuaförüme gidip iyi bi bakıma giricem :)
lohusa taçlarında bi çok çeşit var mirayım mutlaka sacına uygun bulursun
bizde aldık bizde aldıkkkkkama şimdilik resim yooook :)
takımınız cok şık, çok kullanışlı, bu arada bende beyaz aldımmm
beyazın asaleti hiç bi renkte yok sanırım bu tarz bebek odaları prens ve prenses odaları gibi duruo
cibinlikler, avizeler tüller, perdeler eklenince offff fenaaaa
bende uzun saç hastasıyım bakımı cok zor olsa da..
cok dert etme miroşum yaa hiç olmadı kaynak yaptırırsın artık herşeyin kolayı var
ayy ya ben bi de nette bi site bulmuştum resmimi yükleyip o modeli oturtmuştum saçıma çok beğenmiştim,bi de sürekli fön falan ister işte yaa
ay yerim ben onu yaa,bende az önce açtım vivaldi'nin four seasons'ını uyumuşum 1 saat kadar iyi geldi valla beni bile uyutmuş
evet canım penye diz hizalarında,1 tane daha alayım diyorum bu sefer ki mavi renk olsun..
sizde mi aldınız süperr , beğendiğine sevindim bebeimm
bencede beyaz kızada erkeğede çok güzell duruyooor maviş ve pembiş süsleme ile süpr oluyoor
bazılarından saten takım duyuyorum ama saten takım giyemeyiz diye düşünüyorum
bende penye alıcam.. penye gecelik-sabahlık takımı..
renk konusunda kararsızlıgım var...
[/B]
al bizden de o kadar biz de bjk çıkışı giydireceğiz kısmet olursa.ama kız olsaydı düşünmüyordum bende.
79 tl fiyatı bu arada bilgin olsun..
canım ya kürtaj yasası geçtimi ücretli izin 6 ay oldumu bi bilginiz varmı bizim personele sordum bilmiyolarSelam kızlarr nabersiniz???
Biz son çalışma haftamıza girmiş olmanın mutluluğuyla aybaşı yoğunluğunu atlatmaya çalışıyoruz.
Kajummm, ne yaptın tatlım raporunu alabildin mi???
Chıcco Key Fıt Ana Kucağı Oto Koltuğu 0-13 kg- Sıfır ürün fiyatı 369-TL.
Büyük oto koltuğu aldığım için 150-TL ya satıyorum. Ankara'da bulunan arkadaşlar elden teslim alabilirler, şehir dışı arkadaşlar için Ptt kargo ile gönderirim alıcı ödemeli..
Özellikleri:
Doğumdan itibaren 13 kg'ya hem bebeği taşımak içinana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
Yeni doğan bebekler için(6 kg'ya kadar) ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak içingeliştirilmiştir.
Otomobilin gidiş yönüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar içingeliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bölümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi görmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.
Kalite Belgeleri: ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yönetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: PRC
Arkadaşlar selam;
Bende 2012 Ocak annesiyim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satıyorum..Beşik aksanı bambu değil metaldir, sağa sola sallanabilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?