canım benim ama sen bizi çok ihmal ediyorsun özlüyoruz biz siziiiiii rabbim hayırlısıyla evine kkavuşmayı nasip etsinselam cicişleeerrrr en miniğinizzz geldiiiiinasılsınızzzzz
özlediniz mi beniiii
çok yorgunummm bugünn kocişleee ev baktık ama bulamadık bir ev bakıyorduk oda olmadı başka evler dee çokkkkk pahalı
bulabilirsek kiralık da olsaa çıkıcazzz evimiz çok soğuk nasıl olucak bebişle bilmiyyorum işteee öylee canlarrrr
bizde seni çok seviyoruz kuzucum özledik ama kardeşlerine söle izin versinler sana arada olmuyor böleeeeselam hatunlar ve fıstık bebişleriiii......
biliyorum çok ara verdim malesef ama inanın elimde olmayan sebebplerden ötürü
bu hafta da rapor aldım ve işe gitmiyorum :) haftaya da izne çıkıcam zaten :)
evde kardeşlerimden dolayı pc bi türlü bana kalmıyor, bu yüzden giremiyorum...
kendi evimde de eşim gelmeden bağlatamıyorum onun adına olduğundan... mazur görün beni.. çok özledim hepinizi yoksa...
inşallahh herkes iyidir... genel olarak iyisiniz, biliyorum, haberlerinizi kısmen alma imkanım var çok şükür
ben iyiyim çok şükür... bugün bul. mak. takıldı... yarın ve hafta içi fırın, duşakabin ve perdeleri halledicem inşallah.... bi eksik eşim kaldı... az kaldı onun gelmesine de...
applepay, delikızındırdırı, burcuxx, sahinus, beysal, sudem, moonsun, nilttt, lavinya, hayatbanagüzel, bulemsum.... ve diğerleriiii ... hepinizi çok seviyorummmmm...
evet topikin neden sessiz kaldığı belli herkes raporlu izinli ama olmazki biz oğluşumla özlüyoruz sizleriiiiyi akşamlar şeker anneler çoğunluk çıkmış bizde bu hafta raporluyuz nasipse haftaya başlıycaz işe ara ara girmeye çalışıcam topikçimize yoksa özleriz biz buraları kızçemlehadi herkes kendisine ve bebişine cici baksın Allah'a emanet olun
günaydın millet... sizde de oluyor mu bir yanınız zamanın geçmesini isterken diğer yanın geçmesin istiyor mu hiç ben öyleyim. sona yaklaşıyoruz ya da yeni bir başlangıca mı acaba?
günaydınn canlarım,
dün doktor amcamıza gittik...kızımı gördük:) 1966 gr olmuş benim minik kuzummm,haftasına göre çok iyi dedi doktorumuz..baş aşağı pozisyondaymış...ancak kalp atışında ritim bozuklugu var dedi...( allahım sen esirgee kuzularımızı...:26: gönderdiğin mucizelerimiz önce sana emanett yaaa rabbim...:26:
neden olurmuş kuzucum o geçmiş olsun ayrıca maşallah kızçene tatlım tombik kızçe yanaklarını yerim ben onun
bu haftalarda görülüp kendiliğinde düzeledebilirmiş:26: neden oldugunu söylemedi kuzumm yaa...takma kafaya geçici bişeydir dedi ama gelde anne olarak üzülmee
kendi kendime kafamda kurmakda istemiyorum, internetten biraz baktım...çoğu geçicidir diyor...önce Allaha sonra doktorumuzaa güverniyorum beysalımm:26:
sağol teyzesi..tombik olacak sanırım benim kızımm
canım benim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah kavuşalım bebişlerimize
canım benim ama sen bizi çok ihmal ediyorsun özlüyoruz biz siziiiiii rabbim hayırlısıyla evine kkavuşmayı nasip etsin
bizde seni çok seviyoruz kuzucum özledik ama kardeşlerine söle izin versinler sana arada olmuyor böleeee
evet topikin neden sessiz kaldığı belli herkes raporlu izinli ama olmazki biz oğluşumla özlüyoruz sizleriii
kızçelerim nasılsınız ben bugün enerjikim oğluşumun güzel tekmeleri ile uyandık babamız da bende gayet enerjik uyandık birde uzun süredir uyuyamadığım kadar uyumuşum güzel bir gün serin yağmur yağacak gibi bakalım gün sonuna kadar enerjik olabilecekmiyim
günaydınn canlarım,
dün doktor amcamıza gittik...kızımı gördük:) 1966 gr olmuş benim minik kuzummm,haftasına göre çok iyi dedi doktorumuz..baş aşağı pozisyondaymış...ancak kalp atışında ritim bozuklugu var dedi...( allahım sen esirgee kuzularımızı...:26: gönderdiğin mucizelerimiz önce sana emanett yaaa rabbim...:26:
selam cicişleeerrrr en miniğinizzz geldiiiiinasılsınızzzzz
özlediniz mi beniiii
çok yorgunummm bugünn kocişleee ev baktık ama bulamadık bir ev bakıyorduk oda olmadı başka evler dee çokkkkk pahalı
bulabilirsek kiralık da olsaa çıkıcazzz evimiz çok soğuk nasıl olucak bebişle bilmiyyorum işteee öylee canlarrrr
selam canımcıklarım;
bugün aksilik oldu güldeniz hanıma gidemedim nefrolojiyede gidemedim.neyse idyetisten ve endokrololijye gittim ama .daha sıkı olmalıymış diyetim.zerre kadar şeker yok dedi.göçtüm resmen .endokroloji uzmanıda açlık insülini kullandım için ölçümleri beğendi ama toklukları beğenmedi birde üç kere günde tokluk insülüni ekledi .buyrun burdan yakın dedim yani.çok sıkıldım vve çok moralim bozuldu haftaya tekrar gidicem kontrole.ölçümlerimi kontrol edicek yine.moralim inanılmaz bozuk kızlar ya anlatamam yaaa....((((((((
birde bebişlere koyacağınız is,mleri paylaştığınız ayrı bir topic varmı.belki banada daha güzel fikirler çıkar.mevlüd şekeri gibi hazırlıklar yaptınız mı ben hiçbişi yapmadım çok moralim bozuk hiç bişi almıyorum içimden gelmiyor.
slm güzel annişlerr nasılsınız bakalım... bakıyorum da kocaman olmuşuz yaa ne kadar az kaldı minişlerimize kavuşmamıza...
tevekkeli değil eşim büşranın doğumundayken halay çekelim diye tutturmamış adamın bir bildiği varmış demek
günaydın millet... sizde de oluyor mu bir yanınız zamanın geçmesini isterken diğer yanın geçmesin istiyor mu hiç ben öyleyim. sona yaklaşıyoruz ya da yeni bir başlangıca mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?