2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Esra'cım sen bi sağlık personelisin.Bişey sormak istiyorum.

Diyelim ki sezaryen olacağız spinal ve epidural arasındaki fark nedir?
Panik olur muyuz(ben azcık paniğimdir de)

ay ya nefessiz kalırsam,ay ya kalbim durursa(allah korusun)gibi manyak düşünceler alabilir beni diye de korkmuyor değilim...:18:

sen bir sağlıkçı olarak ne önerirsin bizlere?
bir de elleri bağlıyorlar değil mi?
ya çok soru sordum galiba..

günaydın ben az önce kocişle kavga ettim ağladım surat ettim yerime oturdum. olay şuydu dün şirketin güvenlikçisi bana arabayı kaça satıyorsunuz dedi. bende satmıyoruz dedim hadi ya ramazan satacağnı söyledi dedi. ben de öyle bişey yok her yıl araba mı değiştireceğiz dedim dedim . o da ilerde değiştirmeyi düşünüyoruz dedim dedi.ben de bir daha borçla araba değiştiremeyiz zaten anam ağladı bu yıl dedim. birden bir bağırdı burcu yeter diye ben sıçradım o bıt bıt bıt konuşuyo daha uzatıyorsun da uzatıyorsun diye ben o sıra hem ağladım hem bağırdım sanki ne demişim de sen böyle bağırıyorsun diye hıçkıra hıçkıra... neyse şti nizamiyenin önüne geldik ben inerken onu öperdim öpmedim bu diyor ki bak yolda kaza geçiri ölürsem dert olur içine diyor. sonra ben onu gözden kayboluncaya kadar izlerdim beklerdim döndüm arkamı gittim bizimkisi ben bakıyım diye gitmiyor. neyse şöle biz göz ucuyla baktım da gitti

canım benim hiç belli olmaz ne olacağı bende bu ay çok kilo aldım sanırım 5 falan olmuştur 100 e merdiven dayadım bile ne olacak sonumuz bilmiyorum

selam kızlar :)

oooo esra hanımlarda gelmişler nasılsın kuzuucum nasıl gidiyor ev ile ilgili işler bize artık resim çekip yollarsın hı merakta bıraktın bizi???

aysuuuunnn fıstık nerelerdesin ama ya arada uğra bari kuzucum iyiyim de gündüzleri görelim seni arada amaaaaa

fıstıklar günaydın dün akşam baya fenalaştım ilk defa böyle oldum birden erdem tekmelemeye başladı ama çok sert ve sürekli sonra benim tansiyon cop yerlerde benim elim kalkmaz hale geldi zor kaldırdı kociş yüzümü yıkıyayım diye sonra pat titreme nasıl titriyorum ama ayakta duramıyorum zorla giydirdi yatırdı beni kolonya falan sonrada tansiyonum tavan yaptı bir anda uzandım falan ancak kendime geldim ne olduğunu anlayamadım sanırım yediğim dokundu sonra baygın gibi uyumuşum çok şükür bugün daha iiyiyim yarın gelsede doktora gitsem sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım

canım hepside birbirinden güzel...bunları online satış yapan sitelerdenmi buldun sedefim? eğer öyleysee banada linklerini atarmısın?
günaydınn buarada canımmmmmmmmm

kızının her şeyi pek süslü olacak canım...annesi gibi kokoş olacak...
ayyyy sudemm yaa sanırımmm öylee olacakkk anasına bak kızını al, kenarına bak bezini al diyee boşunaa dememişlerrrrrrrrrrr

eğer uygun fiyatlı bulursun kaçırma kuzum...benim burdaki mağazalardan uygun bulma ihtimalim yoktu...internetten baktım...bulduklarım, hoşuma gidenlerin tanesi en az 3 tl civarı..ayyy pardon 2.90
eee 50 tan alıcam edecek sana 150 tl bende vazgeçmiştim..bunu bulunca kafama yattı çokda uygunaa geldi

oyyy kıyamam yaaaaaaaaaaaaa...seni ağlattıgı için üzüldümm kuzum...eşininde bi ters anına gelmiş demekki...yoksa incir çekirdeğini doldurmayacak bi konu için üzmezdi seni diyee düşünüyorumm

kuzumm çok geçmişş olsun...ne yemiştinkii? bi arayıp doktorunaa sorsaydınn beysalımm? şimdi iyi olmana sevindim...erdem tekmeledikçee heyecan yaptınn bellikiii..dikkat et kendine canım...yarınmı gidiyorsun pipiloşuu görmeye demek...aktarma raporunu ne zaman verecek sana? yarın demi?:44:

aramadım kuzucum kendime gelince sanırım erdemde bende heyecan yaptık ya dışarıdan yemiştim çok açtım hızlı yedim çok yemedim ama sanırım birden yiyince mideme baskı yaptı midemde erdeme baskı yaptı oda tekmeleriyle kalbime zincirleme oldu birden yani :) yarın 31+0 olacaz bakalım hastaneyi aradığımda verilebiliyor dedi ama doktor ne der ne yapar görecez yarın inşallah tabi bende oğluşumu görecem

canım dikkat et kendine her ne kadar iyiyiz desek de bu ağır hallerimizle işe gelmek yoruyor aslında bizi akşama tüm sıkıntılarımız ortaya çıkıyor

sabahları sinirli o hep . şimdi birazdan gün boyu aramaya başlar canım ne yapıyorsun fln fln diye güçlü durdukça üstüme geliyo. al alıngan oldum suçluluk duysun bakalım

canımm mervemmmm bozma moralini az kaldı zaten..
hem Allah bilir bakalım ne olacagız, nasıl olacagız, herşeyin hayırlısı..
özel hastaneler daha fazla para almak için sezeryan diolar herkese öle bi şey olmasın sakın ?

nilgünüm bu ne güzellikkk ne tatlılıkk

selam kızlar :)

şişşşşşşşştttt amanda kimler gelmişşşş
cok yoruldun mu kuzucum nasılsın ne alemdesinnn ??

ahhhh ahhh korkular başladı di mi:18:

günaydın burcu..
canım ben küslüğe hiç dayanamam bi ara, msj at eşine olur böyle şeyler..

günaydın betüşüm geçmiş olsun ne yedin bakıyım o kadar ağır ?
dikkat et kendineee!

hilalim günaydın bunları internetten buldum öylesine.. herhangi bi linki yok..
kafamda modeli tasarlamaya çalışıorum prenses odası için :)

GÜNAYDIN ŞEKERLERRR

dün akşam kayınvalidemle yeni evimiz için ankastre setimizi beğendik siparişini verdik
teknolojinin hızına yetişmek ne zor yahu neler neler cıkıyorrr :)

hoşgeldin sedefim sölemesi ayıp sadece dürüm yedim bi tane ağır değildi aslında ama çok hızlı yedim sanırım oturdu

şahinsum doğru sölüyorsun günün yorgunluğu akşam çıkıyor vüucttan

Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.

dün işte çok yorulmuşum, akşamda alışverişe gittim, sonra görümcem geldi yemeğe farkına varmadan o kadar yorulmuşum ki (( ayaklarım çok fena şişkinler. bu akşamda misafirim var. sabah erkenden kalkıp hazırlık yaptım. ayaklarım artık hareket etmek istemiyor (( çok halsizim.

günaydın canım. bir anda sinirlenmiş eşin, arada devreleri karışıyor bunların. bende sabah aynısını eşime yaptım. yok yere moralini bozdum, laf sokup durdum. yazık arkamdan boynu büküp gitmemi seyretti. şu an vicdanım çok rahatsız. keşke yapmasaydım diyorum. benimde moralim bozuldu. eminim eşinde şu an böyle hissediyordur.

geçmiş olsun canım. çok fena olmuşsun ya (( okurken korktum valla. eşin kimbilir nasıl korkmuştur. neyseki düzelmişsin, çok mu yordun kendini ne yaptın sen kuzum? doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.

günaydın canım.

günaydın canım, güle güle kullan eşyalarını.

diğer hamişler günaydın.

günaydın kızlar yoğun bir hafta olduğu için giremedim bundan sonra gireceğim inş.

nabersiniz, bebikim iyice büyüdü benim

günaydın canım gülegüle kullann

ben biraz çalışıyım geliyim en geç öğleden sonra sizlerleyim ama bakarım size öptüm

günaydınnnnnnn

günaydınnnnnnnn

kızlar herkese günaydın umarım güzel 1 gün olur..
beysalcım çok geçmiş olsun evet bencede günün yorgunluğu çıkıyo..
bende kendimi 1 kaç gündür çok halsiz ve mutsuz hissediyorum bide hep uykusuzum sanki aaaa acaba depresyonamı girdik ne hep bi ağlayasım var sanki ..
bu arada kilo konusunda sanıyorum doktorum beni etkiliyo psikolojik olarak çünkü dün 7 ayımız bitti ben bugüne kadar sadece 67 kilo almışım allaha şükür...

onunla geçmiş olsun canım...yarın başlatırlarr raporunu bencee...oğluşunu gör bakalımmmm neler yapıyooo bıdıkk
ve günün ilk sevgi dolu mesajı geldi:)

bende bişeyler buldum bu sabah...senin istediğinin beyazı gittigidiyorda var kuzum...
Elisa 3.lü beyaz avize GittiGidiyor'da 63438859

güle güle kullannn ankastreni...

günaydın kızlar yoğun bir hafta olduğu için giremedim bundan sonra gireceğim inş.

nabersiniz, bebikim iyice büyüdü benim

günaydın kuzum..evet yoksun ne zamandırr...bebikinnnn büyüdüü tabisi annesi...oyyy yesinlerr onun pipisinii

cicilerim günaydınnnn

nasılsınızzzz

biz kızımla kahvaltı ediyoruzzzz

bugün yine ev bakıcazzz kiralık hadi hayırlısı

merhabalar kızlar izin bitti ve geri geldim.özledim valla burda muhabbeti.nasılsınız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…