2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
herkese günaydın...

burcum.... yorma kendını yaa..

aysun....inş.gönlüne göre fuyatı uygun güzel ev bulursun...

sedef.....ankastre süper...senın kayınvalidenin gelını olmak varmış çok özendım...

burcu....takma kafana erkek milleti...onun kara dediğine sen ak demiycen gurur yapıyolar...bilmişlik taslamıl oluyorsun güya...

mervem....sıkma canını beslenmene dıkat et...Allahın izniyle normla doğum kısmetınde varsa yaparsın...ama dr. un bunalrı söylemek yerıne...senı hamılelık başındna diyete sokup hiç kilo aldırmadan bı hamılelık yaşatabilirdi...hem sen hamılelık boyu sesını çıkarma....ben3-4 kılo aldım kadın hala dondurma yeme tatlı yeme hamur işi yeme diiyp duruyo...üstelik sezeryan olucam kesın...

izmirde mina baby var...ordan bakabilirsin...birde internete mağazalarının şubelerine bak...geniş reyon felan ucuz sitelerden bazıalrı izmirde mağazaları var ara görüş...netten bulup direk mağazadan alırsın belki...

biz dün akşam kayınvalidemlerdeydik benim canım hani şu dışarda satılan bütün tavuklardan istedi
eşim gitti bütün bostancı-maltepe arası talan etti ama her yer kapanmıştı cünkü saat 21:00 civarıydı :)
bizde oturduk kayınvalidemin mıhlamasını yidikkkk
ben cok az yememe ragmen midem pert oldu saat gecti ondan sanırım :/
midem ilk aylardaki gibi yine cok hassaslaşmaya başladı seninde öle galiba kuzucumm

sagol canım.. ben hamile kaldıgımdan beri evime kimseyi alamadım.. ilk aylarım cok kötü geçti zaten..
son aylarda koşturmacalar, taşınma telaşeleri :)
özledim misafir agırlamayııı.. yeni evimde inşallah :)

Oooo kimler gelmişşşş hoşgeldin hatun sagol benim bebişimde büyüdü sıgmıo artık yerinde durmuo :)

günaydın canım.. 67 kilo mu

evet hilalim tamda böle bi şey düşünüommm
sen ne tarz bi şey düşünüosun ?

cicilerim günaydınnnn

nasılsınızzzz

biz kızımla kahvaltı ediyoruzzzz

bugün yine ev bakıcazzz kiralık hadi hayırlısı

aysunum günaydın afiyet olsun..
cok ihmal ettin buraları coook
hayırlısı olsun canım..

merhabalar kızlar izin bitti ve geri geldim.özledim valla burda muhabbeti.nasılsınız bakalım.

merhaba canım, hoşgeldin..

hoşbuldum canım.mıhlama o saatte ağır gelmiştir canım.

canım benimmm günaydınnn, ye teyzesiiiiiiiiii :) senin kızın naspıyoo bakimm prensessssss

şekercimmmmmmmmmmm kızma banaa ev dagınık bir yığın bulaşık var çamasır var mecburen yapmalıyımmm

geceleri girip okuyorum yazdıklarınızı

eşyaları toplamaya baslamalıyım yavaştan Allah nasip ederse bu ayın sonunda tasınıcazz:26:

sen nasılsın kuzummm az kaldı dogumaa en buyuğumuz sensinnnn

doğum a kadar kitap kurdu olacam..

az önce şunu bitirdim..

şimdi de şunu okumaya başladım...

cicilerim günaydınnnn

nasılsınızzzz

biz kızımla kahvaltı ediyoruzzzz

bugün yine ev bakıcazzz kiralık hadi hayırlısı

günaydın kuzummmmm nasılsın görüşemiyoz bende sende pek giremez oldukkk, nasılsın ne kira ? noldu neden ev değiştiriyon kuzu ?

merhabalar kızlar izin bitti ve geri geldim.özledim valla burda muhabbeti.nasılsınız bakalım.
mrb canım hoş geldinnn

günaydın canımmm

hoşbuldukk fıstıkk napıyonnn büyüyorlar yaa bu haftasonu mobilyalarını bekliyorum artık eskikler biticek iyici ufak mini yatak odasına bir beşik daha aldıkk :)
sen neler yapıyonnnnnn

Günaydın kızlar...Seminerden geldim çoook uykum var.geceleri sürekli uyanıyorum saat 4 te ya da 6 da acıkıp bir şeyler yiyorum.uykumu alamadığımdan yorgun hissediyorum.benim en az 2 saat uyumam lazım...sizler nasılsınız?

12 haftacık kaldı millet zaman çabuk ilerliyor

bebek telsizi görüntülü ya da sesli? bununla ilgili neler düşünüyorsunuz? alan var mı varsa hangi marka görüntülü mü sesli mi?
ya da en çok tavsiye edilen hangileri?

Son düzenleme:
Tünaydın kızlar ...Bişey sorcam size benim göbek deliğim normalde çukurdur.Ama bebek yukarı çıkınca baya bir gerildi,düzleşmişti.Bir iki gündür seziyordum ama bugun tam emin oldum göbek deliğim eski haline dönmüş hatta surat asan yüz gibi üst tarafı asagıya dogru gerilmiş bakıyo yani bebek aşagıya inmiş (yukarısı boş (daha çok erken değil mi doktor randevum haftaya gitsem mi ki doktora ya sizlerde durum nasıl ?

canım basitçe spinal aneztezi omurilik zarının içine verilir epidural ise zarın içine ilerlemez, spinal aneztezinde ilaç tek seferde verilir ve etkisi kısa sürer, bir anda felç gibi uyuşur insan, epidural anezteziyi ağrı kesici gibi düşünün, ilacı verdikten sonra uyuşması için bekliyor ve bele bi kateter takılıyor etkisi geçmeye başlandıkça tekrar ara ara ilaç veriliyor. genelde ikisi beraber kombine edilerek uygulanılıyor, epidural doğum ile epidural sezeryan arasında çok fark var, başta ilaç oranları çok farklı, normal doğumda verilen aneztezi sadece sancıyı kesiyor, hasta yürüyebiliyor hafif bir uyuşukluk oluyor, epidural sezeryanda böyle olmasına imkan yok kesliyorsun resmen :) dediğim gibi ilaç oranları çok farklı zaten çoğunlukla spinalle beraber kombine ediyorlar

hoşbuldum canım.mıhlama o saatte ağır gelmiştir canım.

işteee eşim isteyince annemiz dayanamadı yaptı bende dayanamadım yidim az da olsa :)

benimde taşınma telaşım var, 2 hafta sonra taşınmış olurum sanırım, yeni ev, yeni düzen, yeni hayat :)
hepimize hayırlı olur inşallahhhh...
evet doktorumuz bana "25 ekim" dedi başka 25 ekim yoksa biz yapıoz açılışı kızımla :)
herşey yolunda canımcım, bu arada bebek odası takımımızı da aldık :) güzel koşturmacalar ve heyecanlar yaşıoz :)

cok uzaksın bana yakın olsan geliodum ellerini gözlerini bağlamaya alışveriş canavarııııııııııı

doğum a kadar kitap kurdu olacam..

az önce şunu bitirdim..

Eki Görüntüle 504562

şimdi de şunu okumaya başladım...

Eki Görüntüle 504563

ne güzel valla ben kitap okuyamıom hiççç..

bu haftasonu mu gelio bebek odası ? bizimki 19 eylülde gelecek..

günaydın canım eee anlat bakalım neler ögrendin seminerde :)

gittikçe yaklaşıoz valla korkuom ben:18:
telsiz hakkında hiç bi fikrim yok cok gerekli mi ?

tünaydınnnn... ben hiç incelemedim yaw bilmiom aşağıda mı yukarıda mı:26:

ben normal dogum istiorummmm
bu anlattıklarının hepsi beni korkutuo, epidurali de, sezeryanı da..
en saglıklısı normal oldugu için onu istiorummm:18:

teyzoşlar kızımın odası bildiğiniz gibi bembeyaz yani şu:
Eki Görüntüle 504570

odası bu ayın 15-20si gibi gelecek...bende halısını, perdesini, lambasını halletmeye çalışıyorum:))

işte alternatifler:

bana bi akıl verin...odamızdaki pembe beyaz dağılımı nasıl olsun...duvarımız açık pembe olacak...odası bembeyaz...

halısı? beyazmı olsun açık pembemi?

lambası? beyazmı olsun açık pembemi?

perdesine henüz karar veremedim..dün perdecime gittim fonlara bakayım diye...çok güzel bi fon ve kombin tülünü beğendim..ölçü aldılar fiyat çıkaracaklar bana...

yada şuanda kullandıgım fransız danteli tülün üstüne açık pembe fon yaptırcamm:44:

yardımlarınızı bekliyorum...sedefimm benim aklımdakilerdee böylee kuzucumm

sen epidural sezeryan mı oldun?ü

tavsiye ediyomusun?

aldıkça aklıma sen geliyon....uzun bi süre bişey alamdıydım şimdi bi başladım...devamı geliyo bakalım...

beysalım verdiğim tarfi tuttu mu?
söylemesi ayıp ben yıne pişridim ondna şimdi ısınıyo...yiycem birazdan..

çok güzelmiş odası canım güle güle kullanın , direk atlamış gibi olmayayım ama bu tarz şeyleri çok severim .

bence duvar pembeyse ışıkta pembe olmasın, sonra bu yatak odamda kendim bu tarz bir abajur kullanıyorum çok yakın benimkisine ama o peluşları gibi tüyleri 4-5 y sonra çokkötü oluyor tozz içinde kalıyor silsen olmuyor silkelersen olmuyor sonra zamanla çok kötü duruyor , yine senin kararın ama ben olsam tüylü almazdım .

halısını da düz pembe alırdım ben kızıma oda yapsam hem sade hem de çok şık olur ama ne alırsan içinde bebeğinle beraber çok güzel olur tabi ki o da var o prenses aydınlatır her yeri

HİLALLLL inanmıyorum bebek odası takımınız bu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…