2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bi bakar mısınız şunlardan hangisi daha kullanışlı ve hoş gözüküyor böyle bişey kullanan ya da alan var mı ilk resimdeki piyasada en çok satılan modelden en son sordugum yer 140 tl demişti ama ben kararsız kaldım ve araştırayım dedim. chicco nun filan ana dizi var ama 200 tl nin üstünde. çabuk yıpranacagı ve kısa süre kullanılacagı için ben o kadar para vermek istemiyorum. bunları gittigidiyordan buldum herbiri 70 80 tl civarı.

bir de avivonun üretimi olan şu çantayı buldum gittigidiyorda 40 tl ücretsiz kargo. şuan butikbebede aynısı 50 tl kargoyla birlikte 55 tl. herzaman kullanmalık çantalar bayan çantası gibi olanlar daha hoşuma gitmişti ama onlarda 100 tl nin üstünde ve onunda çabuk yıpranacagını düşündüğüm için yine buna karar verdim. malum içini onca şeyle dolduracagız hem arada babamızada taşıtacagımız için azıcık bebek çantası oldugu belli olsun dedim. nası sizce?

ben mavi düşünüyorum kırmızısıda var ama sınırlı sayıda.

şu ana kucagı niye öyle aşagıda cıktı bilmiyorum oda seceneklerden birisi.

Eklentiler

• $YENIDOGAN-ANA-DIZI-BEBEK-ANA-KUCAGI-ANADIZI__62281779_0.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

canım bu beşiğin bi değişik modelini kullandım çok memnundum kolay taşınıyor sallaması güzel ben iyiki almışım dedim yani bu bebeğimdede böle bişey kullancam sonra abisiyle odasını alcam inşallah

canım merhaba mobilyalar güzelmiş güle güle kullanın inşallah prensesinle.bana kalırsa madem ki duvarlar açık pembe o halde perdelerin mobilyalar gibi beyaz olmalı istersen arada pembe simleri ya da taşları olabilir ama kesinlikle beyaz diyorum. aksesuarlarda koyu pembe olabilir yani duvarlarından koyu olsun açık pembe olmasın mesela şu koyu tüylü halı hoş gözüküyor fuşya gibi olan varya o ve ona uygun tek tüylü bi aydınlatma alabilirsin. baştaki gibi mesela. masa üstü abajur düşünme kızın büyüdükçe onları yerinde durdurtmayacaktır. hatta duvarın tek bi bölümüne aksesuarların pembesinden sim attırabilirsin ya da daha güzeli duvar kağıdıda olabilir bulabilirsen beyaz üstüne koyu pembe pırıltıları yada desenleri olan bi kağıt mesela. diğer üç duvar açık pembe diğeri benim dediğim gibi bence mükemmel. bi düşün derim.

Son düzenleme:
seminer vakit doldurma amaçlı yapılmış sıkıcı mı sıkıcı, boş mu boş...hep aynı şeyler.bu arada şimdi okula başlayanlar çok şanssız.siz siz olun anasınıfına gitmeden çocuğunuzu ya da yakınınızı 1. sınıfa göndermeyin bence.3 hafta sonra izne ayrılmayı düşünüyorum.çok zorlanıyorum burada...

hangisi canım şapkalı olan mı yoksa üstte tutacagı olan model mi? ben de oda yapmadım ağaç bi karyola aldım odamıza bi de taşımak için böyle bişey alıcam sallanır. kardeşi olunca ya da biraz büyüynce yapıcam oğlumun odasını Allah izin verirse. bitanem benim oooooo

pardon bi değişik modeli demişsin görmedim peki hangisi daha hoş şapkalı olan daha iyi gibi ama çocuk içindeyken bişey göremezmi ki acaba ya.

Son düzenleme:
ana kucağı haşimişcanda 55 tl idi canım...eşine taşıtacaksan sırt çantası al....siyah felan şık bişey...ben sırt çantası aldım...ayrıca anne çantası olacak büüyklükte çok güzel kol çantalarım vafr hepsi valiz gibi onalrı dolduracam...eğer biberon vs. gerek olursa anne çantası alıcam....oldum olası sevmedım anne çantalarınıç...butikteki 100 tl olanlar çok güzel....bakalım belki vipe daha ucuza gelır ben bekliyom...yada lımongoya felan...trendyolda uyguna verıyo ama.çocuk butiği fazla yok orda....crazy ın bı tulumu vıpte 17 ,unnadoda 18,5 trendde 12,90 mesela...2 ay vaktim var...belki daha fazla...
bide evde gündüzleri ana kucaında felanda uyutursun....salonda felan...geceleri yatağında yatar...
ne tarifiymiş oooo bakımmmm:26:
sulu köfte...yemek topiğinde var...oraya bak...

canım sezeryanda epidural sezeryan sonrası için spinal sezeryan anı için yani spinal bacaktaki uyuşukluğu hissetmemeyi sağlıyor epidural bi katater yani ince bir misina gibi bir kateter takılıyo bele ucuna serum ve pompa serumun içinde ağrı kesici var sen ameliyat sonrası o pompaya ağrın oldukça basıyorsun ve ağrı hissetmiyorsun konfor bizim için güzel bişey...
nefessiz kalma kalp durması bunlar normal hayattada başımıza gelir ama sezeryanda olcak olursa çok şanslıyız çünkü yanımızda bu işin ustaları var ve bize müdahele edebilecek eğitimli insanların yanındayız böle düşün ve korkma bunlar olmaz olabilecek en büyük şey tansiyon düşmesi bunun içinde ilaçlar yapılıyo önlemler alınıyor zaten bence en önemlisi sakin olmak biz hastalar sakin olursa çalışanlarda daha rahat işlerini yaparlar
ben sezeryan oldum ilkinde uyutuldum ozaman daha işe başlamamıştım korktum biraz ama şimdi spinal +epidural olucam haaa bendede var tedirginlik işi bilmeme rağmen ama o insan yapısı birazda bana kalırsa ozamanı beklemek şimdiden bunun stresine girmemek
elleri bağlıyorlar canım bacaklarıda istemsiz harekette bulunupta sterili bozmamak için yardımcı olabildiysem ne mutlu

canım hayırlı olsun abajur alıyorsan masa üstü alma adı aklıma adı gelmedi ama hani şu duvarlara monte olanlar var ya aplikler ondan al gece lambası niyetine de kullanılır. abajuru eğer duvara monte gibi yaptırırsan pembe renkle boğar beyaz al bence adını buldum aplik ama taşlı olursa ucunda pembe taşlar olabilir artı perdeyi de beyaz al bence pembe duvarla o da boğar yaptırabilirsen perdelerin ucunada apliklerin ucuna yapılan pembe sarkıt taşkardan yaptırabilirsin ya da pembe olmasa bile hem apliklerin hem de perdelerin ucundaki taşlar aynı olabilir mesela atıyorum her ikisinde de kristal taşlar var bütünlük tam olmaz mı? halılara gelince yaseminin ki gibi bir halı alabilirsin beyaz ama çerçevesi pembe olabilir çok saçaklı alma bebişin mikrop kapar temizlenmesi zor olur aklıma bunlar geldi benim

benimkinde tutacak yer vardı canım biraz değişikti ama bunlar gibi hafifti benim abisinden kalan oyun parkı ve bu beşik var ikisini 3 yaşına kadar kullanır abimizde büyür ozamana ikisine şöyle güzel bi oda ozaman :))) abimize kalsa ranza alın şimdi kardeşimle yatıcam ben diyo ama :)))

canım ben izmir deyim.sırt çantamda var benim. buda 40 lira bişey oldugundan alıverdim işte. bende farkındayım aynı ürünler farklı sitelerde farklı fiyatlara satılıyor. aslında ben dün pazara gittim ihraç malı ürünler buldum 10 tl ye takımlar ve 3.5 tl ye altlar o kadar güzel ki yeri falan çok güzel en son 7 tl ye almıştım 2 tane alt. valla görünce pişman oldum ama olsun napalım.

ben normal dogum istiorummmm
bu anlattıklarının hepsi beni korkutuo, epidurali de, sezeryanı da..
en saglıklısı normal oldugu için onu istiorummm:18:

epiduralle normal doğumu çevremde kimden duyduysam çok memnunlar, sancılar dayanılmayacak boyuttayken uyguluyorlar, ağrı yok ama ıkınma var, anne yorulmuyor korkmuyor daha rahat doğuma katılıp doğuruyor, sezeryandan oldum olasıya korktum ama eşimde öyleydi ama şimdi yavaş yavaş eşim sen nasıl doğurcan diye telaşlanmaya başladı beni de korkutuyor:18:

sen epidural sezeryan mı oldun?ü

tavsiye ediyomusun?

yok canım ilk bebeğim daha :) ama çok mızmız bir arkadaşım tam bayılmadan lokal aneztezi ile sezeryan oldu hangisini uyguladılar bilmiyorum epidural mi spinal mi ama çok memnun kaldı, genel anezteziye hiç gerek yok diyor, ben korkmadıysam kimse korkmaz diyor

cnmyazınıı okuyunca bı kere daha ıyıkı dedım benım kızımda 2007 ocak doğumlu ve zorunlu kesımde okul ıdaresınde senın dedgın gıbı ddı rapor aldık nasıp olursa 1 e başlıcaz daah oturmamış bı sısteme yavrumu vermeyı ıstemedım açıkcası

cnm ben kızımda kraftın seslı olanınsdan almıştım rahat bı urun oğlumdaada lkullanıcam sureklı bebege bakma ıhtıyacı duymuyosun

sağol canımm verdiğin fikirler için...hepsini not ettim değerlendircemm

HİLALLLL inanmıyorum bebek odası takımınız bu mu
evet bebeğim bu:)

aae evet abajurr tehlikee arz eder hiç düşünmemiştim bunu...verdiğin fikirler için sağol canımm
burcummm ne güzell yorumlar yapmışın...değerlendirmen için sağol canım...çok faydalancamm hepinizin yorumlarından:))
Kızlar bebeğimin odasına baaakın!
Siparişi verdim heyecanla bekliyoruz:)
Tam bir prenses odası değil mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-52.html#post26321481

hmmmm süper....hemde tam bi prenses...sorması ayıp olmasın ne kadara aldınızz canım? bende ilk başta buna benzer bişey beğenmiştim ama 4.5 milyar dedilerr

kızlar çok yoğunum, başımda feci ağrıyor (((

annesininbirtanesi odanız çok güzelmiş canım, güle güle kullan. lamban tüllü yada tüylü olmasın. zor temizlersin. halında uzun tüylü olmasın. shaggy ler kullanışsız oluyor. hem çocuk odası için daha hijyenik bişi kullanmak lazım. açık renkte tercih etme derim. koyu pembe bir halı olabilir. perden duvarın rengine çok yakın olmasın. kaybolur arada.

esracım çok çok sağol içim öyle rahatladı ki yaa valla iş sadece sakin olmaktan geçecek o zaman.ilk defa yaşayacağım için insan ister istemez korkuyor işte.
Çok teşekkür ederim tekrar,sen ara ara bizleri telkin et olur mu:)

--Bu arada nette bi sorun var tel.den giriyorum kızlar
bugün babişimizle buluşup oğluşumuzu görmeye gidicez dr.a
bakalım nasıl olmuş beyefendi.
Dua edin kızlar
görüşürüz

yaaa demek öyle bizimkide buuuuuuuu pişti oldukkkk

Eki Görüntüle 504659

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…