2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 5 ziyaretçi)

sudem34, liklik, BON_BONCUK, annesininbirtanesi+, fatoss, harman

kızlar harman kim?.... sürekli okuyor ama hiç yazmıyor....

muhabbete katılsanıza öyle uzaktan bakmayın yahu.....

yoksa aranızda birinin kocası mı?

kocacıgımmm yaz utanmaaaa

Sudemmmmm 45 gunun kalmış caanımmmm maşAllahhh hayırla sağlıkla yavruna kavuş inşAllahhhhhh doğum ekimin kaçında şimdi?

22-24 ekim canım...arefe günü 38 haftam doluyo...dua et bebeşim beklesin sağlıkla...

arif olacak oğlum....ismi olmasaydı arif isminide çok seviyorumda...bebek için ağır bi isim demişti bi arkadaş küçücük çocuğa nasıl arif diycen...amca adı gibi demişti...

nasıl yaşlı amcalara can ismi komik düşüyosa...

bide bende sonra erkek kardeşim olmuş adı arifmiş...zavallı çocuğu doğdugu gun cırmalamışım...sonra ölmüş garibim...babamın 3. oğlu olacakmış ama kısmet olmamış...

hilal ...

semra diyince aklıma hep atanın annesi kaynan semra geliyo...inşallah huyları benzemıyodur...

naptın ufacık bebegeee

ay canımmm inşAllahhhh sağlıklaa hayırlaa gelsinn bebeğinnn Allah hepimizin evlatlarını sağlıklı hayırlı imanlı vefalı merhamaetli eylesinnn[

arifin anlamı nee boşver sen başkalarını önemli olan senin begenmennn /B]

Son düzenleme:
koca göbekli cici annişler herkese merhaba dün dr.a muayeneye gittik bebeğim gayet iyi maşallah kanamam oluyor diye gittik sadece rutin bir kontrol olddu bebeğim baş aşağı dönmüş çok şekerdi aşkım benim biz böyleyiz bakaalım tepişip duruyoruz tüm gün

buarada çrşamba günü yine kaynanam aradı kocişi başka bir ilde dayısı var eşimin bize 2-2,5 saat onlarada 2 saat falan o yengemiz sözdde bana kimse gelmiyor diye üzülüyormuş hemen planlar yapılmış haftaya hafta sonu oraya giddilecek benimkidde ben yanında oturuyorum hiç bana sormadan tamam anne diyor hiç sesimi çıkarmadım teli kapadı başladım tabi hamile bir eşin olduğunun nezaman farkına varacaksın dedim benim keyfim olmuyor evime bile sığamıyorum bazen göğsüm sıkışıyor reflü var lekelenmem hala oluyor araara ben anlamadımki napıcam ben orda annemdde 4 gelin var bitek bize geçiyor lafısözü başka bir ilde yaşıyorum sözde iğerleri hep yanında hepsinin bir bahanesi oluyor onlara eyvallah ben karnı burnundda gebeyim bezdirdi canımdan benide aramıyor gerizekalı amaa ben yapıcamı biliyorum neyse dün dr.ranevumuza gittik ama kocişin işleri vardı gelemedi dr. sordum giddebilirmiyim diye oda düşünmedden hayır dedi neler çektiğini sen biliyorsun artık istirahat vakti çok yorulacaksın zaten bebiş doğunca dedi sıkıntılatının artmasını istemiyorsan dinlen dedi bizimde başımıza iş açma dedi bende şunları birde benim kocama anlatabilseydiniz keşke dedim biz erkekler böyleyizdir pek ciddiye almayız ama mazallah bişey olsa ilk o benim boğazıma yapışır siz eşimle ilgilenmedinizmi diye dedi haklı adam neyse benim sinirlerimi taaaaaaaa oraddan yine hoplatmayı başardılar yani uffffffff

arif koymuycaz canım arkadaşlar daşlga geçiyo arfe gunu doğarsa arif yada arefe koy diyo....hatta bende dalga geçiyom byram çocugu adı bayram ali olacak diyom...

arif bilge kişi heralde ilim sahibi felan..

ama benım oğlum eymen olacak...

sen öğretmendin demi?

süt izni kullanacakmısın?

idereyle konuştun mu?

Kızlar merhaba

Dün giremedim biraz tembellik yaptık.. Bugünde uyuya kalmışız :26::26::26:

Dua sırası bizdeymiş sanırım.. Şimdiden bütün okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.. Allah kabul etsin

canım ben ücretli öğretmenlik yapıyordum 3 yıldır bu sene deçalışmıycam ben işletme mezunuyum ve işsizim şuan

slmlar herkese, ben de bugun yine uyku hali var, kansızım zaten, birkaç gün önce üst üste taze dalak böbrek ciğer falan yedim sanki biraz iyiydim, arada kramplar oluyor, yüzüstü yatmayı özledimm, akşamları midem bulanıyor, valla şu hamilelik bir bitseydi, yaklaştıkça korkmaya da başladım nasıl doğurcam diye, benden önce kocam korkuyor zaten, doğum deyince içi kalkar, mümkünse benim hiç haberim olmadan doğur diyor neden böyle bu adam bilmiyorum, sizin eşleriniz de öyle mi?

benimki sancın başlayınca ambulansımı arasam diyor düşün artık araba kullanamam elim ayağım titrer diyor

benimki sancın başlayınca ambulansımı arasam diyor düşün artık araba kullanamam elim ayağım titrer diyor

aynen, zaten en son olabileceğim meslek kadın doğumcu diyor bana :) hiç konuşturmaz evde, doğuma giren eşlere falan hayret ederim ben, içi kalkar, yeni evliyken daha beterdi, emzirme falan bahsedince öğğ möğğ hemen kapattırırdı konuyu, bazen nasıl çocuk yaptığımıza şaşırırım

üfff ya, çok yürüdüm bugün, sözde biraz dinlenecektim, ayakları uzattım telefon geldi hadi yine ayaklandım. ((

geçmiş olsun canım. evet ya bende sıkılmaya başladım. baya kısıtlamaya başladı ki bunlar daha iyi günlerimiz

eşin çok endişeleniyormuş canım ya ama sana destek olması lazım. benimki normal davranıyor. hatta istesem doğumada girer ama bayılmadan durabilir mi bilmem

fatosss gözün aydın canım. maşallah bebişine. üfff valla senin derdinde bitmiyor. eşin niye bu kadar düşüncesiz? sürüklemesin seni peşinden. kendi gitsin gidecekse (( sende koy tavrını, kavga çıkart gerekirse.

merhaba arkadaşlar,

bugün 32. haftamızı doldurduk.Bu hafta boyunca yemeklerden sonra mide bulantısından duramadım.Sizde de var mı bu bulantılardan?

buarada benim muhtemel doğum tarihim 2 kasım görünüyor.hamilelik takvimi nasıl konuluyor bilemediğim için koyamadım.

yarın doktor randevumuz var bakalım ne diyecek

güle güle kullan canım benim arçelik'in bütün beyaz eşyalarını bende,annemde,ablam da yıllardır kullanıyoruz çok ta memnunuz.1-2 seneye bende ankastreye dönücem inşallah..

Benimde kismetse epidural sezeryan olacak.muhtemel dogum tarihi 11 kasim ama benim dogum 1veya2 kasimda olacak.aslinda 10kasimda olsun cok istemistim ama yazilinca guzel duruo 10/11/12 ama dedigim gibi daha erken bi sezeryan olucak.
Ya bide bisey sormak istiyorum erkek bebeklein cigerleri daha gec gelisiyomus o yuzden kalabildigi kadar kalsin diyolar.ama sezeryan olunca erken aliyolar.bende 39. Haftaya yakin sezeryan olucam doktorum istersen bekleriz acikligin olmadigi surece yok bekleyebiliriz dedi.hangisi dogru sizce sezeryan ne zaman olmali?:26:

1-2 gün daha bekleyeyim demiştim ama ben gerçekten çok üzüldüm,eşim bile dalga geçti resmen benimle..

bana hediye gönderecek arkadaş kimdi bilmiyorum ama sağolsun,eşime karşı bile küçük düştüğümü hissettirdi bana..

bilemiyorum bi kaç güne gelir mi ama herkesinki gelip benim ki gelmediği için böyle birşey yazma gereği duydum..

alanın da almayanın da canı sağolsun..çok önemli değil,bunun adı sadece "önemsenmemek"beni üzen bu oldu..

ama bundan sonra böyle bir organizasyon olursa ben yokum..

sadece üzüldüğümü belirtmek istedim..

Son düzenleme:
etmezmiyiz ettik çok güzel huzur veriyor resmen :)

canım benim evet iki gündür akşınlı akşamlar geçiriyoruz dün akşam göremedim oğluşumu sadece nst e bağladırlar kalp atışlarını dinledik çok güzeldi rüya gibi

evet oyun yaptı kuzucum bana eşşek sıpası :)

evet ye teyzesi benim sıpam oyuncu olacak

sağol canım benim inşallah birazdan çıkıcaz işte doktor amcamıza

güle güle kullan canım değerlendiricem..

sen bana diyon kocamda kendıne telefon bakıyo...her şeyi hallettik gibi....canım evde 2 tane çay makinem var...çelik çaydanlığım yok...kocam ve sülalesi alımunyumun çayının dışında demlikten çay içmeyi sevmezler....bende sağlığa zararlı diye istemiyom onu...kocamla uğraşıyoz o diyo alimunyum ben dıyom çelik...misafir için alıcam yani..
saol canım...en çok bu model hoşuma gitti...[/QUOTE]

çok şükür canım sağlıklıyız :)

canım benim kıyamam ben sana üzme kendini eminimki bir sorun çıkmıştır neden böyle bu kadar üzdün kendini yapma ne olur bak oğluşta üzülecek bebeğim

haklısın canım üzülmekte hediye değil önemli olan o bekleyiş paket açma sevdası işte heyecanla...bu arda haber verdim topiğe belki ilk bebişine kavuşan sen olacaksın aramızda diye

canım benim kıyamam ben sana üzme kendini eminimki bir sorun çıkmıştır neden böyle bu kadar üzdün kendini yapma ne olur bak oğluşta üzülecek bebeğim

Bilemiyorum canım yaa,ben burdaki arkadaşlarıma o kadar değer verdim ki hala da veriyorum,burasız yapamıyorum sanki..

sadece herkesin gelip te benim dımdızlak kalmam garibime gitti o kadar..çok şükür oğlumun herşeyi tam maksat yarım elma gönül alma
ama neyse işte dediğim gibi sadece "ilgisizlik ve önemsenmemek "durumu oldu beni üzen..

yoksa canı sağolsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…