Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 5 ziyaretçi)
sudem34, liklik, BON_BONCUK, annesininbirtanesi+, fatoss, harman
kızlar harman kim?.... sürekli okuyor ama hiç yazmıyor....
muhabbete katılsanıza öyle uzaktan bakmayın yahu.....
yoksa aranızda birinin kocası mı?
Sudemmmmm 45 gunun kalmış caanımmmmmaşAllahhh hayırla sağlıkla yavruna kavuş inşAllahhhhhh doğum ekimin kaçında şimdi?
22-24 ekim canım...arefe günü 38 haftam doluyo...dua et bebeşim beklesin sağlıkla...
arif olacak oğlum....ismi olmasaydı arif isminide çok seviyorumda...bebek için ağır bi isim demişti bi arkadaş küçücük çocuğa nasıl arif diycen...amca adı gibi demişti...
nasıl yaşlı amcalara can ismi komik düşüyosa...
bide bende sonra erkek kardeşim olmuş adı arifmiş...zavallı çocuğu doğdugu gun cırmalamışım...sonra ölmüş garibim...babamın 3. oğlu olacakmış ama kısmet olmamış...
arif koymuycaz canım arkadaşlar daşlga geçiyo arfe gunu doğarsa arif yada arefe koy diyo....hatta bende dalga geçiyom byram çocugu adı bayram ali olacak diyom...naptın ufacık bebegeee
ay canımmm inşAllahhhh sağlıklaa hayırlaa gelsinn bebeğinnn Allah hepimizin evlatlarını sağlıklı hayırlı imanlı vefalı merhamaetli eylesinnn[
arifin anlamı nee boşver sen başkalarını önemli olan senin begenmennn/B]
koca göbekli cici annişler herkese merhaba dün dr.a muayeneye gittik bebeğim gayet iyi maşallahkanamam oluyor diye gittik sadece rutin bir kontrol olddu bebeğim baş aşağı dönmüş çok şekerdi aşkım benim biz böyleyiz bakaalım tepişip duruyoruz tüm gün
buarada çrşamba günü yine kaynanam aradı kocişi başka bir ilde dayısı var eşimin bize 2-2,5 saat onlarada 2 saat falan o yengemiz sözdde bana kimse gelmiyor diye üzülüyormuş hemen planlar yapılmış haftaya hafta sonu oraya giddilecek benimkidde ben yanında oturuyorum hiç bana sormadan tamam anne diyor hiç sesimi çıkarmadım teli kapadı başladım tabi hamile bir eşin olduğunun nezaman farkına varacaksın dedim benim keyfim olmuyor evime bile sığamıyorum bazen göğsüm sıkışıyor reflü var lekelenmem hala oluyor araara ben anlamadımki napıcam ben orda annemdde 4 gelin var bitek bize geçiyor lafısözü başka bir ilde yaşıyorum sözde iğerleri hep yanında hepsinin bir bahanesi oluyor onlara eyvallah ben karnı burnundda gebeyim bezdirdi canımdan benide aramıyor gerizekalı amaa ben yapıcamı biliyorum neyse dün dr.ranevumuza gittik ama kocişin işleri vardı gelemedi dr. sordum giddebilirmiyim diye oda düşünmedden hayır dedi neler çektiğini sen biliyorsun artık istirahat vakti çok yorulacaksın zaten bebiş doğunca dedi sıkıntılatının artmasını istemiyorsan dinlen dedi bizimde başımıza iş açma dedi bende şunları birde benim kocama anlatabilseydiniz keşke dedim biz erkekler böyleyizdir pek ciddiye almayız ama mazallah bişey olsa ilk o benim boğazıma yapışır siz eşimle ilgilenmedinizmi diye dedi haklı adam neyse benim sinirlerimi taaaaaaaa oraddan yine hoplatmayı başardılar yani uffffffff
canım ben ücretli öğretmenlik yapıyordum 3 yıldır bu sene deçalışmıycam ben işletme mezunuyum ve işsizim şuanarif koymuycaz canım arkadaşlar daşlga geçiyo arfe gunu doğarsa arif yada arefe koy diyo....hatta bende dalga geçiyom byram çocugu adı bayram ali olacak diyom...
arif bilge kişi heralde ilim sahibi felan..
ama benım oğlum eymen olacak...
sen öğretmendin demi?
süt izni kullanacakmısın?
idereyle konuştun mu?
slmlar herkese, ben de bugun yine uyku hali var, kansızım zaten, birkaç gün önce üst üste taze dalak böbrek ciğerfalan yedim sanki biraz iyiydim, arada kramplar oluyor, yüzüstü yatmayı özledimm, akşamları midem bulanıyor, valla şu hamilelik bir bitseydi, yaklaştıkça korkmaya da başladım nasıl doğurcam diye, benden önce kocam korkuyor zaten, doğum deyince içi kalkar, mümkünse benim hiç haberim olmadan doğur diyor neden böyle bu adam bilmiyorum, sizin eşleriniz de öyle mi?
benimki sancın başlayınca ambulansımı arasam diyor düşün artık araba kullanamam elim ayağım titrer diyor
slmlar herkese, ben de bugun yine uyku hali var, kansızım zaten, birkaç gün önce üst üste taze dalak böbrek ciğerfalan yedim sanki biraz iyiydim, arada kramplar oluyor, yüzüstü yatmayı özledimm, akşamları midem bulanıyor, valla şu hamilelik bir bitseydi, yaklaştıkça korkmaya da başladım nasıl doğurcam diye, benden önce kocam korkuyor zaten, doğum deyince içi kalkar, mümkünse benim hiç haberim olmadan doğur diyor neden böyle bu adam bilmiyorum, sizin eşleriniz de öyle mi?
Kızçelerrrrrrrr yeni evim için aldıgım 3lü setim yarın gelio ve kuruluo
ocagımız bu;
O 625 Ankastre Ocaklar - Gazlı
fırınımız bu;
9771 DGI Fırın BI - Arçelik - İnox Fırın - Tek Bölmeli
davlumbazımızda bu;
P 38 YDI Davlumbaz ve Aspiratörler - Ankastre Ürünler > Ankastre Davlumbazlar > Duvar Tipi Davlumbaz > 90 cm
arçelik'in ankastre setlerini kullananan var mı aranızda?
cok araştırdık bunlara karar verdik umarım memnun kalırım
bence senin koyan ikinci de kız olursa onda da yan çizer şaka bi yana çok yaygın bir isim olsa da zeynep ismi reyyan isminden daha hoş geliyor kulağa canım hayırlı olsun. ben de dün gece rüyamda bir bebiş seviyorum kız bebiş adı da hiç duymadığım bir isim şifa imiş diyorum ki şifa diye isim mi olur sonra da diyorum ki o kadar saçma isimlerin içinde yine de anlamlı bir isim diyorum
bu arada ben ve sudem sezeryan olacak galiba bir de nilgün ve yasminin de sezeryan olma ihtimalleri var bir de merve vardı sanırım başka kim var hangi sezeryan yönteminini tercih edersiniz sezeryan olsanız:)
etmezmiyiz ettik çok güzel huzur veriyor resmen :)banadaaa böylesi uzun süren kramp ilk kez girdi...feci bişeymiş...benim bacaklarımda şişlik yok genel olarak...arada ayak bileklerim falan şişiyor...bende işteyken bilgisayara kasasının üstünee uzatıyorum ayaklarımı napayımm...
yazık yaa adamcagızz ne gördüysee rüyasında...onlarında psikolojıleri alt üst oluyorr bazenn...
ayy rabbim hayırlı zamanda, gününü doldurup gelmelerini nasip etsin tüm yavrularımızınn:26: o ses yokmu o ses...muhteşem bişeyy...kaydetseydinizz kalp atışlarını telefona falan...sonraa ağladıgındaa dinletirsinnn
canım benim evet iki gündür akşınlı akşamlar geçiriyoruz dün akşam göremedim oğluşumu sadece nst e bağladırlar kalp atışlarını dinledik çok güzeldi rüya gibiGünaydın güzel anneler, hayırlı cumalar.
Akşam korktuğum kadar olmadı, gelen misafir yemeği yaptı hazırladı, eşimde sofrayı topladı
adam sana hiçbişi yaptırmam dedi, elletmedi bişi. :) bende fırsattan istifade evdeki işlerimi yaptım, çamaşır yıkadım :)))
bugün düne göre daha iyiyim, ayaklarım şiş ama ağrısı az, çok şükür.
Günaydın canım, hayırlı haberlerle gel inşallah. gerçi akşam görmüşsün oğlunu :))) canım ya iki gündür çok korkutuyorsun bizi. son aylardayız normal aslında ama yinede insan duyunca şaşırıyor. geçmiş olsun baya heyecanlı bir gece geçirmişsiniz.
günaydın canım. evet kramp acısı çok kötü oluyor ve geçmiyor, benim 2 gün sürerdi ağrısı. neyseki mg ile geçti. geçmiş olsun.
yesinler kızını emi, kahvaltıdan sonra yer daralıyor heralde, yerleşiyor tekrar bebecik :)
günaydın canım. çok numaracılar dimi
yiriz sizin cicileriniziiii
günaydın betülüm canım panik yaptın herhalde.. bırakta arada uyusun dinlensin bebişin
size oyun yapmış belli
günaydın hilalim bizimki de yemeklerden sonra enerji depoluo herhalde hiç durmuo
geçmiş olsun canım bana da cok olmuştu önceki aylarda ama şimdi yok şükür..
magnezyumu kullanıyor musun ?
burcu hüzünlü bi açılış yapmışsın kuşum yawwwsessiz ve yalnız topicimiz kimsecikler ugramaz oldu valla
kolay gelsin canımmm doktordan gelince haberlerini beklioooozzzzzzzzzz
evet ye teyzesi benim sıpam oyuncu olacakGünaydın canım oğluş sana oyun yapmışşş annesi yerim onu
günaydın canımm, dimi bende çok hissediyorum bebeğim 4 dönüyor resmen :) su bile içsem kıpırdıyor çok hareketli annem çok hareket etme kilo al diyom bende :)
o kramplar fena canım çok acıtıyor. ben çok geç dalıyrum geceleri uyuyamıyorum ya(((
günaydın canımmm
sağol canım benim inşallah birazdan çıkıcaz işte doktor amcamızaçok geçmiş olsun beysalım umarım güzel haberlerle geleceksin doktorundan ..
bu arada herkese günaydın kızlar..
sanıyorum bu ara hepimize bişeyler oluyo
bende ilk defa dün okadar şidetli bi bacak ağrısaısı yaşadımki anklatamam..
hemen maknezyuma başladım doktorum öyle söylemişti..
bizde haraketleri yoğun hissediyoruz geceleride uyumadan önce klasik müzik dinliyoruz..
ozaman bile inanılmaz haraketliyiz..sizdede
böyle bacak ağrıları oluyomu
ha bide bendeki bi sorunda bebişin aşağıda olması iyice aşağıya doğru vuruyo ve ayağı kallkınca aşağıda inanılmaz bi baskı ve gerilme hissediyorum..
günaydın herkese...
beysalım... neysekı bişey olmamış...[
aysun...benimde 6 gun kaldı randevuya...
burcu ...yorma kendını ya hiç acımıyon mu sen kendıne...kıçını kır yat evinde ya....doğurunca bu günleri çok arıycan dahada yorulucan...
QUOTE=KoZeTe;26324953]canım ben hem ben ve etrafımdaki hiç bir arkadaşım korkmazdan memnun değil belki şans meselesi ama ben olsam tercih etmem , ben hem korkmaz hem hisar kullanıyorum hisardan çok ama çok memnunun çayı döküşü bile o kadar rahat ki eşim bile onla demlesene ben onu çok seviyorum diyor .
model bu ilk bakışta insanlar sapı demir diye tereddüd ediyor ama ben hiçbir sorun yaşamadım ayrıca çok sakarımdıryani ama hiç elimi yakmadım daha
Eki Görüntüle 504936 çeyizime almıştım bunu
canım benim kıyamam ben sana üzme kendini eminimki bir sorun çıkmıştır neden böyle bu kadar üzdün kendini yapma ne olur bak oğluşta üzülecek bebeğim1-2 gün daha bekleyeyim demiştim ama ben gerçekten çok üzüldüm,eşim bile dalga geçti resmen benimle..
bana hediye gönderecek arkadaş kimdi bilmiyorum ama sağolsun,eşime karşı bile küçük düştüğümü hissettirdi bana..
bilemiyorum bi kaç güne gelir mi ama herkesinki gelip benim ki gelmediği için böyle birşey yazma gereği duydum..
alanın da almayanın da canı sağolsun..çok önemli değil,bunun adı sadece "önemsenmemek"beni üzen bu oldu..
ama bundan sonra böyle bir organizasyon olursa ben yokum..
sadece üzüldüğümü belirtmek istedim..
1-2 gün daha bekleyeyim demiştim ama ben gerçekten çok üzüldüm,eşim bile dalga geçti resmen benimle..
bana hediye gönderecek arkadaş kimdi bilmiyorum ama sağolsun,eşime karşı bile küçük düştüğümü hissettirdi bana..
bilemiyorum bi kaç güne gelir mi ama herkesinki gelip benim ki gelmediği için böyle birşey yazma gereği duydum..
alanın da almayanın da canı sağolsun..çok önemli değil,bunun adı sadece "önemsenmemek"beni üzen bu oldu..
ama bundan sonra böyle bir organizasyon olursa ben yokum..
sadece üzüldüğümü belirtmek istedim..
canım benim kıyamam ben sana üzme kendini eminimki bir sorun çıkmıştır neden böyle bu kadar üzdün kendini yapma ne olur bak oğluşta üzülecek bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?