1-2 gün daha bekleyeyim demiştim ama ben gerçekten çok üzüldüm,eşim bile dalga geçti resmen benimle..
bana hediye gönderecek arkadaş kimdi bilmiyorum ama sağolsun,eşime karşı bile küçük düştüğümü hissettirdi bana..
bilemiyorum bi kaç güne gelir mi ama herkesinki gelip benim ki gelmediği için böyle birşey yazma gereği duydum..
alanın da almayanın da canı sağolsun..çok önemli değil,bunun adı sadece "önemsenmemek"beni üzen bu oldu..
ama bundan sonra böyle bir organizasyon olursa ben yokum..
sadece üzüldüğümü belirtmek istedim..
haklısın canım üzülmekte hediye değil önemli olan o bekleyiş paket açma sevdası işte heyecanla...bu arda haber verdim topiğe belki ilk bebişine kavuşan sen olacaksın aramızda diye
Bilemiyorum canım yaa,ben burdaki arkadaşlarıma o kadar değer verdim ki hala da veriyorum,burasız yapamıyorum sanki..
sadece herkesin gelip te benim dımdızlak kalmam garibime gitti o kadar..çok şükür oğlumun herşeyi tam maksat yarım elma gönül alma
ama neyse işte dediğim gibi sadece "ilgisizlik ve önemsenmemek "durumu oldu beni üzen..
yoksa canı sağolsun napalım
canım sanırım sen az online olan arkadaşlardan birine çıktın. online olmadığı sürece aklına gelmedi heralde. tabiki yazdıklarında çok haklısın. çoğumuz ne alsak diye düşündük durduk, gezdik dolaştık. zamanımızı harcadık en önemlisi. sadece internetten tanıyoruz birbirimizi, güveniyoruz, bununda karşılığını göstermek lazımdı. inşallah ciddi bir durum yoktur o arkadaşın. kısa zamanda hediyen eline geçer umarım.
kesinlikle haklısın canım biz seni çooook sevviyoruz unutma sakın bunuuuu
aynen öyle canım dediğin gibi,amaan napim alan da sağolsun almayan da..
ay bilemiyorum ki belki de tam gününü bekler beyefendi belli olmaz valla bu işler günü benden önce olanlar var sedef,sen arzu di mi..
38. Haftada kurbanlık koyun benim galiba oğluma arif değil kurban koycam ben
Belki de öyledir canım.
aynen öyle canım dediğin gibi,işte en çok üzüldüğüm eşimin haklı çıkması oldu.sanal şeylere güvenme dedikçe bende saçmalama deyip kızıyordum ona..tabi bilemem belki de bi sorun çıkmıştır bilemem..
ay evet yaa hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bıcırıklarımızı sağlıkla analı babalı büyütelim inşallahhhhh....
Sadce arif mi olacak başka bi ismi de olacak mı erkekinin?
Kız biz sanal deiğil gayet gerçeğiz
Yok kız sudem takılıyordu da arif mi koysam ne diye ben tarık buğra koycam ismini başka ısınamadım diğer isimlere eşimle benim isimlerimizin ilk heceleri bu ğ ra yapıyor gerçi benimki ilk hece de olmuyor ama ilkikişer harf diyim
:))) ben de gerçek olduğunuza inanıyorum şekerim..
tarık buğra meşhur bir yazardır güzel isim..
bende uras koyucam kısmetse ama eşim kartal eklemek istiyor yanına manyak beşiktaşlı olduğu için..
uras kartal olacak galiba..
sende anıl fln yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum ben o yazardan esinlenmedim ama buğra olunca deve meve derler diye açtım sölüğü biraz oturaklı biraz da anlamlı isimler aradım tarık ı çok beğendim anlamını ise 2 kat beğendim. yani tarık buğra adlı yazar bizden önce doğdu diye onun tekelinde olmasın değil mi ama hem onun adı soyadı tarık buğratamamiyle tesadüf oldu
1-2 gün daha bekleyeyim demiştim ama ben gerçekten çok üzüldüm,eşim bile dalga geçti resmen benimle..
bana hediye gönderecek arkadaş kimdi bilmiyorum ama sağolsun,eşime karşı bile küçük düştüğümü hissettirdi bana..
bilemiyorum bi kaç güne gelir mi ama herkesinki gelip benim ki gelmediği için böyle birşey yazma gereği duydum..
alanın da almayanın da canı sağolsun..çok önemli değil,bunun adı sadece "önemsenmemek"beni üzen bu oldu..
eymen cennet kapısı demek oğlum eymen olacak inş..adımda kezban ya...bende dıyorum sonrakı kız olursa onuda reyyan koyayım hem kezbana uyumlu olur hemde oda cennet kapısı cennetten gidfer dururuz işte...ilk kızıma da elif tuana koymuştuk...yine cennetten...çocuklar hep bi cennetten koyuyoz...hatta eşim irem istiyo o da cennet demek...hayırlısı bari hepimiz cennetlik olsakta...bu cennet sevdası dılde kalmasa...ama zeynep ve meryem isimlerini çok severim..yaş ilerledikçe insna eskimeyecek isimleri daha da çok seviyo...eskıden ılla modern bı ısım olacak kımsede olmayacak felan derdım...şimdi öyle düşünmüyorum güzl anlamı olsun...bi de inşallah çocukalrın taşıyabileceği isimler olur...
epidural sezeryan istiyorum bebeğim eger sabırlı olursa 22-24 ekim gibi doğumum olablir...6 gun sonra muayeneye gidecez o zaman dr. umla konuşacağım....genel anestezi mi epidural mi karar vericez....haber ederım ...
ayyy inşallah 38 e kadar hayırla sağlıkla beklerler ya...benim daha hazırlıklar tam değil.....kışlık pijamaların sabahlıkalrın çıkmasını bekliyorum...
elif ismi çok güzelde naz ismi koyanların çocukları nazlı oluyo nazlı çocuk da zor oluyo ya....bide nur ismini çok beğeniyorum...elif nur...bade nur....irem nur...her şeye yakışıyo...
ayy canım beraber araştıralım o zman ben senın alışverişlerine çok güveniyorum...bu arada casual hepsi burada ındırımdeydı...hem kırmızısı tukenmış hemde fıyatını 70 tl yükseltmişler....
aysunum...
cebinde para varsa neyi alacağına karar verdiysen hepsi 1 gunde hallolur sıkma canını...zor beğenen bi tip değilsen...senın doğum zaten nerdeyse aralıkta kız...dert etme...bizlerin 7 haftası kalmış...
hilal...
ayy bende zeynep ismini seviyom ama eşimin babaannesi zeynep yengeleir felan hep zeynep o yüzden çok istemiyom...babaannesi bide titiz bi kadın değil ya ona çekerse....
Sudemmmmm 45 gunun kalmış caanımmmmmaşAllahhh hayırla sağlıkla yavruna kavuş inşAllahhhhhh doğum ekimin kaçında şimdi?
hilal ...
semra diyince aklıma hep atanın annesi kaynan semra geliyo...inşallah huyları benzemıyodur...
Kızlar merhaba
Dün giremedim biraz tembellik yaptık.. Bugünde uyuya kalmışız :26::26::26:
Dua sırası bizdeymiş sanırım.. Şimdiden bütün okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.. Allah kabul etsin
güle güle kullan canım benim arçelik'in bütün beyaz eşyalarını bende,annemde,ablam da yıllardır kullanıyoruz çok ta memnunuz.1-2 seneye bende ankastreye dönücem inşallah..
sudemmm bizimki bana benzerse zaten nazlı olacak isminde naz olsa da olmasa da
moonsuncuk bak görüon mu birinciliği kaptırdıkkk biz kızımlaaa
ayy o kadına cok üzülmüştüm benoğlunu kaybetmişti
tembeller sizziiiii nie ihmal edionuz buralarııı hiç yakışıo mu sana topicin en büyük annesi olarak örnek olcan bize
dualarını akşam eve gecince okuycam tubişim
saol bitanemmm.. bizde cok araştırdık ufak bi sorunda da cok ilgileniomuş servisi..
valla benim evimdeki eşyalarımda cok güzeldi ama ankastre degildi
yeni mutfagım ankastre oldugu için eşyaları yenilemek zorunda kaldık hem şık hem kullanışlı bişeyler olsun istedik
niltoşum kıyamam sana üzülme.. ama yerinde olsam bende aynı şeyleri düşünürdüm, haklısın..
sensiz organizasyon olmaz duymamış olimmm
kızlarr nasıl bi tansiyonum düştü anlatamam aşkımla yemek yedik mutfakta hala gecmedi bi halsizlik çöktü üstüme
aşkım eve geç dedi ama biraz uzandım odamda şimdi daha iyiyim
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 5 ziyaretçi)
sudem34, liklik, BON_BONCUK, annesininbirtanesi+, fatoss, harman
kızlar harman kim?.... sürekli okuyor ama hiç yazmıyor....
muhabbete katılsanıza öyle uzaktan bakmayın yahu.....
yoksa aranızda birinin kocası mı?
Haklısın tatlım.. Ama belki Kargo'da takılmıştır... Bir kaç gün daha bekle bence... :26::26:
saol bitanemmm.. bizde cok araştırdık ufak bi sorunda da cok ilgileniomuş servisi..
valla benim evimdeki eşyalarımda cok güzeldi ama ankastre degildi
yeni mutfagım ankastre oldugu için eşyaları yenilemek zorunda kaldık hem şık hem kullanışlı bişeyler olsun istedik
niltoşum kıyamam sana üzülme.. ama yerinde olsam bende aynı şeyleri düşünürdüm, haklısın..
sensiz organizasyon olmaz duymamış olimmm
kızlarr nasıl bi tansiyonum düştü anlatamam aşkımla yemek yedik mutfakta hala gecmedi bi halsizlik çöktü üstüme
aşkım eve geç dedi ama biraz uzandım odamda şimdi daha iyiyim
ayy pembe dizi izledim
Aşk-ı Memnu'nun son bölümne denk geldim güldüm kendime
sende anıl fln yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum ben o yazardan esinlenmedim ama buğra olunca deve meve derler diye açtım sölüğü biraz oturaklı biraz da anlamlı isimler aradım tarık ı çok beğendim anlamını ise 2 kat beğendim. yani tarık buğra adlı yazar bizden önce doğdu diye onun tekelinde olmasın değil mi ama hem onun adı soyadı tarık buğratamamiyle tesadüf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?