2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sanırım sen az online olan arkadaşlardan birine çıktın. online olmadığı sürece aklına gelmedi heralde. tabiki yazdıklarında çok haklısın. çoğumuz ne alsak diye düşündük durduk, gezdik dolaştık. zamanımızı harcadık en önemlisi. sadece internetten tanıyoruz birbirimizi, güveniyoruz, bununda karşılığını göstermek lazımdı. inşallah ciddi bir durum yoktur o arkadaşın. kısa zamanda hediyen eline geçer umarım.

haklısın canım üzülmekte hediye değil önemli olan o bekleyiş paket açma sevdası işte heyecanla...bu arda haber verdim topiğe belki ilk bebişine kavuşan sen olacaksın aramızda diye

aynen öyle canım dediğin gibi,amaan napim alan da sağolsun almayan da..

ay bilemiyorum ki belki de tam gününü bekler beyefendi belli olmaz valla bu işler günü benden önce olanlar var sedef,sen arzu di mi..

kesinlikle haklısın canım biz seni çooook sevviyoruz unutma sakın bunuuuu

Belki de öyledir canım.

aynen öyle canım dediğin gibi,işte en çok üzüldüğüm eşimin haklı çıkması oldu.sanal şeylere güvenme dedikçe bende saçmalama deyip kızıyordum ona..tabi bilemem belki de bi sorun çıkmıştır bilemem..

aynen öyle canım dediğin gibi,amaan napim alan da sağolsun almayan da..

ay bilemiyorum ki belki de tam gününü bekler beyefendi belli olmaz valla bu işler günü benden önce olanlar var sedef,sen arzu di mi..

38. Haftada kurbanlık koyun benim galiba oğluma arif değil kurban koycam ben

38. Haftada kurbanlık koyun benim galiba oğluma arif değil kurban koycam ben

ay evet yaa hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bıcırıklarımızı sağlıkla analı babalı büyütelim inşallahhhhh....
Sadce arif mi olacak başka bi ismi de olacak mı erkekinin?

Son düzenleme:

Kız biz sanal deiğil gayet gerçeğiz

ay evet yaa hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bıcırıklarımızı sağlıkla analı babalı büyütelim inşallahhhhh....
Sadce arif mi olacak başka bi ismi de olacak mı erkekinin?

Yok kız sudem takılıyordu da arif mi koysam ne diye ben tarık buğra koycam ismini başka ısınamadım diğer isimlere eşimle benim isimlerimizin ilk heceleri bu ğ ra yapıyor gerçi benimki ilk hece de olmuyor ama ilkikişer harf diyim

Kız biz sanal deiğil gayet gerçeğiz

:))) ben de gerçek olduğunuza inanıyorum şekerim..

tarık buğra meşhur bir yazardır güzel isim..

bende uras koyucam kısmetse ama eşim kartal eklemek istiyor yanına manyak beşiktaşlı olduğu için..
uras kartal olacak galiba..

sende anıl fln yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum ben o yazardan esinlenmedim ama buğra olunca deve meve derler diye açtım sölüğü biraz oturaklı biraz da anlamlı isimler aradım tarık ı çok beğendim anlamını ise 2 kat beğendim. yani tarık buğra adlı yazar bizden önce doğdu diye onun tekelinde olmasın değil mi ama hem onun adı soyadı tarık buğra tamamiyle tesadüf oldu

Evet canım Anıl uras tı güyaa ama uras kartal'a karar verildi,bana kalsa sadece uras olsun istiyorum ama kocişimi kıramıyorum..

tarık ismini çok severim en sevdiğim kuzenimin de adı tarık..buğra da ayrı bi güzellik veriyo..

Haklısın tatlım.. Ama belki Kargo'da takılmıştır... Bir kaç gün daha bekle bence... :26::26:

ayy pembe dizi izledim
Aşk-ı Memnu'nun son bölümne denk geldim güldüm kendime

sudemmm bizimki bana benzerse zaten nazlı olacak isminde naz olsa da olmasa da

Sudemmmmm 45 gunun kalmış caanımmmm maşAllahhh hayırla sağlıkla yavruna kavuş inşAllahhhhhh doğum ekimin kaçında şimdi?

moonsuncuk bak görüon mu birinciliği kaptırdıkkk biz kızımlaaa

hilal ...

semra diyince aklıma hep atanın annesi kaynan semra geliyo...inşallah huyları benzemıyodur...

ayy o kadına cok üzülmüştüm ben oğlunu kaybetmişti

tembeller sizziiiii nie ihmal edionuz buralarııı hiç yakışıo mu sana topicin en büyük annesi olarak örnek olcan bize
dualarını akşam eve gecince okuycam tubişim

güle güle kullan canım benim arçelik'in bütün beyaz eşyalarını bende,annemde,ablam da yıllardır kullanıyoruz çok ta memnunuz.1-2 seneye bende ankastreye dönücem inşallah..

saol bitanemmm.. bizde cok araştırdık ufak bi sorunda da cok ilgileniomuş servisi..
valla benim evimdeki eşyalarımda cok güzeldi ama ankastre degildi
yeni mutfagım ankastre oldugu için eşyaları yenilemek zorunda kaldık hem şık hem kullanışlı bişeyler olsun istedik

niltoşum kıyamam sana üzülme.. ama yerinde olsam bende aynı şeyleri düşünürdüm, haklısın..
sensiz organizasyon olmaz duymamış olimmm

kızlarr nasıl bi tansiyonum düştü anlatamam aşkımla yemek yedik mutfakta hala gecmedi bi halsizlik çöktü üstüme
aşkım eve geç dedi ama biraz uzandım odamda şimdi daha iyiyim

Haklısın valla..Tembelleştik 3 günde
Eve bir alışalım toparlarız sanırım.. Şuan kendimizi buğday ambarındaki tavuk gibi hissediyoruz.. Zaman bol ne yapsak acaba diye zaman geçiveriyor
Dualar için teşekkür ederim canım allah kabul etsin hepimizin dileklerini

Merhabalar herkese...
İşten ayrıldığımdan beri hemen hemen her gün giriyorum topic'e. Bol bol okuyorum neler almışsınız, neler yapmışsınız, sağlıklar sıhhatler ne durumda diye. Ama yazmıyorum ne bileyim, ne diyeyim ki :44: anlatacak pek bir şey yok. Herşey yolunda gidiyor
bizde Allah'a şükür.
Bugün yatak odasını gönderdik. Zira ufak, 2+1 evimizin küçük odasını bebek odası yapmaya karar verdik ve iki odaya bölünmüş eski yatak odasını gönderip yeni yatak odası aldık. Kısmetse o işi halleder etmez kızımın odasına başlayacağım. Bir an önce yerleşmeyi bekliyorum. En keyifli olan onun odasını hazırlamak olacak, çok sabırsızlanıyorum. Hiçbir şeyimiz hazır değil, kıyafetleri yıkanacak yerleşecek, doğum çantaları hazırlanacak vs. Çok işim var çok. Benim bey son dakikacıdır biraz ben de laf geçiremem pek. Tık tık hallolacak her şey merak etme diyor. Ben de doğurmam inşallah o zamana kadar diyorum. Şimdi bütün ev ayakta; ben de ayaklarımı uzatmış kapılardan bile salkım saçak sallanan askıdaki gömleklere, ceketlere bakıyorum. İçimi daraltıyor evin bu hali. Daha Salı günü gelecek yatak odası maalesef.. Sonrası ya Allah, girişeceğim işlere... İşte bende son durum bu.. Herkese sevgiler...

Haklısın tatlım.. Ama belki Kargo'da takılmıştır... Bir kaç gün daha bekle bence... :26::26:

farketmez tatlım yaa amaaann napim gelen de sağolsun gelmeyen de :)))

iyi yapmışsın canım yaa ankastre büyük şıklık mutfak için..
valla gelmezse hediye bi daha katılmam tatlım yaa hevesim kaçtı bi kere boşver hayırlısı olsun,sağlık olsun

tansiyon için de dikkat et tatlım kendine dinlen uzan yorma kendini..hafif tuzlu bi ayran iç düşük tansiyona birebir sedefçim..

bende tarık ismini düşünüyordum yakın zamana kadar , anlamı çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…