2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Hoşgeldin canım

Arada sohbete katılın yaa sadece bizim yaşadıklarımız veya rahatsızlıklarımız değil burada bir dostluk kuruldu sizde ortak olun hem günler daha güzel geçiyor inan bana

Mobilya ve düzen ile ilgili canını sıkma 36. haftamıza kadar herşeyi tamam edersek gerisi sıkıntı olmaz

canım benim çok haklısın insan beklenti içinde oluyo benim iş yerinden arkadaşlarım bile soruyorlardı naptın hediyeyi diye üzülme belki vardır bi sıkıntısı

mrb. bişey soracagım 2 gündür kafamı karıştıran bi konu var. malum bebek arabası meselesi. sizce travel sistem şart mı? bizim arabamız yok. oto koltugu 9. aya kadar kullanılıyormuş önümüz kış zaten çok dışarı çıkamıcaz cocukla. bizim bebek arabası hediye gelicek anladıgım kadarıyla en fazla 650 civarı bişey bakmalıyım. bu fiyata güzel travel sistemler var. fakat kimisi çok hantal kimi ağır kimininde arka tekerleri tabak kadar. mesela şunun gibi ;

Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

araba olmayınca bu tarz arabaları kullanmakta bizim için otobüste minübüste zor olur ayrıca evimde asansör yok yukarı taşımamda zor olur. kibar ve baston tipi travel sistemlerde çok pahalı.

travel olmayıpta çok iyi oldugunu öğrendigim iki model var sizce nasıl bi bakar mısınız?

Peg Perego Pliko P3 Compact Classico Bebek Arabas Zaffiro | Peg Perego

bunun fiyatı 600 lere kadar düşüyo diğer sitelerde piyasada nedir bilmiyorum.

bir de şu var;

Graco Fusıo Çift Yönlü Bebek Arabası 2012 GittiGidiyor'da 63542951

ayrıca araba alanlar paylaşabilir mi resim ya da model bilgilerini.

canım benim çok haklısın insan beklenti içinde oluyo benim iş yerinden arkadaşlarım bile soruyorlardı naptın hediyeyi diye üzülme belki vardır bi sıkıntısı

işte maksat hep birlikte bi şey yaparken onun bir bütün halinde uyum içinde tamamlanması arada öyle fireler veriliyor işte o da bana denk geldi demek ki :)))

sağol canım..

evde napıon bütün gün? dışarı cıkamıosun?
akşama dogru gel bostancı sahildeyiz biz kayınvalidemle yürüyüş yapçaz :)

canım neden yazmıosun yaz sende işte bak biz nasıl laklak yapıoz burda :)
yatak odanız hayırlı olsun canım güzel uykular uyursunuz inşallah odanızda
bebek odası hazırlamak harika bi şeymişşşşşş şu an onun heyecanındayız biz :)
çalışıo musun canım sen? valla ben çalıştıgım için tek bir şeye el sürdürtmedi annemle kayınvalidem..
herşeyimiz hazır, şu an oda takımımızı bekliyoruz :)
sevgilerrrrrrrrrrr

sen üzme kendini ama olur mu ?
önce yemek yedik aşkımla sonra uzandım biraz eve gitmek istemedim
az önce de çikolata aldırmış aşkım bana onları yidim bi enerji geldiii:79:

Valla 10 kere izledim yine izledim

owwww evde olsam asla kaçırmazdım aşkı memnuyuuuuuuu

kızlar bunu alıyım mı kimse atmaya da kıyamaz ay tüm bölümü ayaklandırdım şimdi reflü oldu midem asit geldi içten nefes alamadım öksürürken

bu da büyük hali ama siz mavi diye düşünün beğendiniz mi? büyümüyor muş :)

Son düzenleme:

valla iyi olurdu canım, ama bugünü doldurdum ben
Rüzgar'ın hastanede giyeceklerini poşetliyip listelicem (hemşire içinde ne olduğunu bilsin diye)...
Sonra yemek olayına girişicem akşam olur zaten, kısmetse yarında karşıya geçicem.. Ama bir dahakine katılmak isterim

Ben sakatat yemeye korkuyorum yaa... Yiyebilir miyiz acaba zararı olmuyor mu?

Doğum beni de korkutuyor ama bugün okuduğum yazıda özellikle bizim ülkemizde kadınlar sürekli bilinçsizce doğum korkusuyla dolduruluyor deniyordu. İnsanlığın varoluşundan beri olan bir şey düşünsenize...
Olaya doğum sancısı olarak değil, doğum eylemi olarak bakmak hem sizi rahatlatır, hem de doğumunuzu kolaylaştırır diyor. Korkunç bir şeymiş gibi düşünmekten vazgeçmeliyiz sanırım. Kafamızda acaba çok mu acı çekeceğim, kötü bir şey olur mu vs. diye kurmayı bırakıp binlerce yıllardır devam eden bu döngüde yerimizi alacağımızı, bu deneyimi yaşayacağımızı, hayat meydana getirme eylemini gerçekleştireceğimizi düşünmeliyiz. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde atlatacağız eminim. Olumsuzlamamaya çalışalım derim. Elden geldiğince...

Eki Görüntüle 505691 bu da büyük hali ama siz mavi diye düşünün beğendiniz mi? büyümüyor muş :)

cnm ben bayıldım buna.nerede satılıyor, fiyatı ne? valla bende almak istiyorum.

buarada kızlar hızınıza yetişilmiyor resmen.çalıştığım için ara ara foruma bakıyorum ama baya muhabbet dönmüş oluyor ben girincye kadar.

içinizde ankarada oturan var mı?

sağol canım benim üzmem merak etme yerim seni ben
ya sorma bende ilk defa izliyomuş gibi heyecanla izledim her gün süperdi ama yaa

Eki Görüntüle 505690
kızlar bunu alıyım mı kimse atmaya da kıyamaz ay tüm bölümü ayaklandırdım şimdi reflü oldu midem asit geldi içten nefes alamadım öksürürken

canım bu da güzel ama daha cicili bicili çubuklu kalpli vs.şeyler var onlara da bakabilirsin..
tabi tercih meselesi..

benim de söylemesi ayıp k.validem patatesli börek göndermiş çok ta severim ama midemi nasıl yaktı anlatamam yaa süt içeyim de biraz kendine gelsin,geçen yine öyle yaptım soğuk süt çok iyi geldi yanmaya...

Eki Görüntüle 505691 bu da büyük hali ama siz mavi diye düşünün beğendiniz mi? büyümüyor muş :)

cok güzelmiş canım begendim

sana kolay gelsin o zaman

izlenmez mi yahuuu
yaa benimde midem cok yanıo, öglen nohut yedim cayır cayır yaktı midemi
ne yesem hep böle oluo ne zaman geçicek bu mide yanmalarııııııııııı

Ben lavinya ve arcak var biri daha vardı gg de gördüm ama şimdi yok ama izlerini buldum tanesi 1.3 tl bebek şekerleri bi süre sonra atılıyor ama kıyamasın kimse istiyorum hep kalsın diye

izlenmez mi yahuuu
yaa benimde midem cok yanıo, öglen nohut yedim cayır cayır yaktı midemi
ne yesem hep böle oluo ne zaman geçicek bu mide yanmalarııııııııııı

aynen öyleeee

ya sorma sedefim,benim de 2 dir böyle oluyo o da yine patates belası yüzünden oldu.bi daha aç karnı patatesle ilgili bişey yemicem..

allah gönlüne göre versin...en yakın zaman mülklüğünü nasip etsinn canım hemşomm.çok yorma kendini emi kuzumm...

haklısınn rüyana girmesinde...biz anneler hep böyleyiz...

kız senle aynı düşüncelerimiz...bende oğlum olsa eymen istiyordum...eşim babamın adı diye tutturmuştu (-ki bi oğlumuz olsa uçarım kaçarım yok babasının adı olacak) salim eymen olsun diyordum...

kızımda reyyan..oda cennet kapısı eymende diyordum ama zeynep olcak teyzesii

hilal ...semra diyince aklıma hep atanın annesi kaynan semra geliyo...inşallah huyları benzemıyodur...

yokk kuzum yaa aslında kayınvalidem özünde iyi bi insan...beni şaşırttı mesela bu bebel alışverişinde falan..emeğini esirgemez ama bi anı bi anına tutmaz..cahilliğinden mi karakteri tam oturmadıgından bilmem nedenn:44:hemde adının anlamı "esmer" yaa..adı semra olanlara saygım sonsuz ama bebeğin adını anlamı esmer olan bişey istemem

nilgünüm sonuna kadar haklısın...ama üzme kendini..umarım yollayacak arkadaşın hayatın herşey yolundadır...kasti olarak gönderemem varsa eğer çok ayıp...

1-2 gün daha bekle bakalım...bulemsuyaa sordunmu? kargoya falan verilmişmi? acaba kargodamı bi sıkıntı oldu kuzum...:44:

diğer hedileşmede benim hediye yolladıgım arkadaş hediyelerimi zahmet ediptee fotolayıp topiğe koymadı o bilee zoruma gitmiştii

Son düzenleme:
aynen öyleeee

ya sorma sedefim,benim de 2 dir böyle oluyo o da yine patates belası yüzünden oldu.bi daha aç karnı patatesle ilgili bişey yemicem..

ben evdeyim ya kendime menü yaptım.. Akşam etli bişeyler yapıyorum, Öglen sırf sebze yiyorum :)) Çok rahat oluyor akşama kadar hafif hafifi geziniyoruz.

aynen öyleeee

ben ne yesem oluo valla çözemedim artık sıkıldım bu mide yanması olayından

semra'nın anlamı esmer demekmiymiş.. benim kayınvalidemin ismi sevim..
bende onun ismini koymayı düşünüorum ama eşim gerek yok dio:26:

Ben lavinya ve arcak var biri daha vardı gg de gördüm ama şimdi yok ama izlerini buldum tanesi 1.3 tl bebek şekerleri bi süre sonra atılıyor ama kıyamasın kimse istiyorum hep kalsın diye

ben de atılmasın istiyorum cnm. bir de "gg" nin açılımı ne?cahil kaldım biraz sanırım (

birde geçen bi arkadaşımın bebeği oldu.o da deniz kabuğunun içine birkaç tane badem şekeri koydurup üzerini tülle kaplattıktan sonra magnet eklettirmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…