bende tarık ismini düşünüyordum yakın zamana kadar , anlamı çok güzel :)
Merhabalar herkese...
İşten ayrıldığımdan beri hemen hemen her gün giriyorum topic'e. Bol bol okuyorum neler almışsınız, neler yapmışsınız, sağlıklar sıhhatler ne durumda diye. Ama yazmıyorum ne bileyim, ne diyeyim ki :44: anlatacak pek bir şey yok. Herşey yolunda gidiyor
bizde Allah'a şükür.
Bugün yatak odasını gönderdik. Zira ufak, 2+1 evimizin küçük odasını bebek odası yapmaya karar verdik ve iki odaya bölünmüş eski yatak odasını gönderip yeni yatak odası aldık. Kısmetse o işi halleder etmez kızımın odasına başlayacağım. Bir an önce yerleşmeyi bekliyorum. En keyifli olan onun odasını hazırlamak olacak, çok sabırsızlanıyorum. Hiçbir şeyimiz hazır değil, kıyafetleri yıkanacak yerleşecek, doğum çantaları hazırlanacak vs. Çok işim var çok. Benim bey son dakikacıdır biraz ben de laf geçiremem pek. Tık tık hallolacak her şey merak etme diyor. Ben de doğurmam inşallah o zamana kadar diyorum. Şimdi bütün ev ayakta; ben de ayaklarımı uzatmış kapılardan bile salkım saçak sallanan askıdaki gömleklere, ceketlere bakıyorum. İçimi daraltıyor evin bu hali. Daha Salı günü gelecek yatak odası maalesef.. Sonrası ya Allah, girişeceğim işlere... İşte bende son durum bu.. Herkese sevgiler...
1-2 gün daha bekleyeyim demiştim ama ben gerçekten çok üzüldüm,eşim bile dalga geçti resmen benimle..
bana hediye gönderecek arkadaş kimdi bilmiyorum ama sağolsun,eşime karşı bile küçük düştüğümü hissettirdi bana..
bilemiyorum bi kaç güne gelir mi ama herkesinki gelip benim ki gelmediği için böyle birşey yazma gereği duydum..
alanın da almayanın da canı sağolsun..çok önemli değil,bunun adı sadece "önemsenmemek"beni üzen bu oldu..
ama bundan sonra böyle bir organizasyon olursa ben yokum..
sadece üzüldüğümü belirtmek istedim..
canım benim çok haklısın insan beklenti içinde oluyo benim iş yerinden arkadaşlarım bile soruyorlardı naptın hediyeyi diye üzülme belki vardır bi sıkıntısı
Haklısın valla..Tembelleştik 3 günde
Eve bir alışalım toparlarız sanırım.. Şuan kendimizi buğday ambarındaki tavuk gibi hissediyoruz.. Zaman bol ne yapsak acaba diye zaman geçiveriyor
Dualar için teşekkür ederim canım allah kabul etsin hepimizin dileklerini
Merhabalar herkese...
İşten ayrıldığımdan beri hemen hemen her gün giriyorum topic'e. Bol bol okuyorum neler almışsınız, neler yapmışsınız, sağlıklar sıhhatler ne durumda diye. Ama yazmıyorum ne bileyim, ne diyeyim ki :44: anlatacak pek bir şey yok. Herşey yolunda gidiyor
bizde Allah'a şükür.
Bugün yatak odasını gönderdik. Zira ufak, 2+1 evimizin küçük odasını bebek odası yapmaya karar verdik ve iki odaya bölünmüş eski yatak odasını gönderip yeni yatak odası aldık. Kısmetse o işi halleder etmez kızımın odasına başlayacağım. Bir an önce yerleşmeyi bekliyorum. En keyifli olan onun odasını hazırlamak olacak, çok sabırsızlanıyorum. Hiçbir şeyimiz hazır değil, kıyafetleri yıkanacak yerleşecek, doğum çantaları hazırlanacak vs. Çok işim var çok. Benim bey son dakikacıdır biraz ben de laf geçiremem pek. Tık tık hallolacak her şey merak etme diyor. Ben de doğurmam inşallah o zamana kadar diyorum. Şimdi bütün ev ayakta; ben de ayaklarımı uzatmış kapılardan bile salkım saçak sallanan askıdaki gömleklere, ceketlere bakıyorum. İçimi daraltıyor evin bu hali. Daha Salı günü gelecek yatak odası maalesef.. Sonrası ya Allah, girişeceğim işlere... İşte bende son durum bu.. Herkese sevgiler...
farketmez tatlım yaa amaaann napim gelen de sağolsun gelmeyen de :)))
iyi yapmışsın canım yaa ankastre büyük şıklık mutfak için..
valla gelmezse hediye bi daha katılmam tatlım yaa hevesim kaçtı bi kere boşver hayırlısı olsun,sağlık olsun
tansiyon için de dikkat et tatlım kendine dinlen uzan yorma kendini..hafif tuzlu bi ayran iç düşük tansiyona birebir sedefçim..
Valla 10 kere izledim yine izledim
evde napıon bütün gün? dışarı cıkamıosun?
akşama dogru gel bostancı sahildeyiz biz kayınvalidemle yürüyüş yapçaz :)
canım neden yazmıosun yaz sende işte bak biz nasıl laklak yapıoz burda :)
yatak odanız hayırlı olsun canım güzel uykular uyursunuz inşallah odanızda
bebek odası hazırlamak harika bi şeymişşşşşş şu an onun heyecanındayız biz :)
çalışıo musun canım sen? valla ben çalıştıgım için tek bir şeye el sürdürtmedi annemle kayınvalidem..
herşeyimiz hazır, şu an oda takımımızı bekliyoruz :)
sevgilerrrrrrrrrrr
sen üzme kendini ama olur mu ?
önce yemek yedik aşkımla sonra uzandım biraz eve gitmek istemedim
az önce de çikolata aldırmış aşkım bana onları yidim bi enerji geldiii:79:
owwww evde olsam asla kaçırmazdım aşkı memnuyuuuuuuu
slmlar herkese, ben de bugun yine uyku hali var, kansızım zaten, birkaç gün önce üst üste taze dalak böbrek ciğerfalan yedim sanki biraz iyiydim, arada kramplar oluyor, yüzüstü yatmayı özledimm, akşamları midem bulanıyor, valla şu hamilelik bir bitseydi, yaklaştıkça korkmaya da başladım nasıl doğurcam diye, benden önce kocam korkuyor zaten, doğum deyince içi kalkar, mümkünse benim hiç haberim olmadan doğur diyor neden böyle bu adam bilmiyorum, sizin eşleriniz de öyle mi?
Şimdi ne düşünüyorsun peki?
Eki Görüntüle 505691 bu da büyük hali ama siz mavi diye düşünün beğendiniz mi? büyümüyor muş :)
sen üzme kendini ama olur mu ?
önce yemek yedik aşkımla sonra uzandım biraz eve gitmek istemedim
az önce de çikolata aldırmış aşkım bana onları yidim bi enerji geldiii:79:
owwww evde olsam asla kaçırmazdım aşkı memnuyuuuuuuu
Eki Görüntüle 505690
kızlar bunu alıyım mı kimse atmaya da kıyamaz ay tüm bölümü ayaklandırdım şimdi reflü oldu midem asit geldi içten nefes alamadım öksürürken
Eki Görüntüle 505691 bu da büyük hali ama siz mavi diye düşünün beğendiniz mi? büyümüyor muş :)
valla iyi olurdu canım, ama bugünü doldurdum ben
Rüzgar'ın hastanede giyeceklerini poşetliyip listelicem (hemşire içinde ne olduğunu bilsin diye)...
Sonra yemek olayına girişicem akşam olur zaten, kısmetse yarında karşıya geçicem.. Ama bir dahakine katılmak isterim
sağol canım benim üzmem merak etme yerim seni ben
ya sorma bende ilk defa izliyomuş gibi heyecanla izledim her gün süperdi ama yaa
canım bu da güzel ama daha cicili bicili çubuklu kalpli vs.şeyler var onlara da bakabilirsin..
tabi tercih meselesi..
benim de söylemesi ayıp k.validem patatesli börek göndermiş çok ta severim ama midemi nasıl yaktı anlatamam yaa süt içeyim de biraz kendine gelsin,geçen yine öyle yaptım soğuk süt çok iyi geldi yanmaya...
cnm ben bayıldım buna.nerede satılıyor, fiyatı ne? valla bende almak istiyorum.
buarada kızlar hızınıza yetişilmiyor resmen.çalıştığım için ara ara foruma bakıyorum ama baya muhabbet dönmüş oluyor ben girincye kadar.
içinizde ankarada oturan var mı?
izlenmez mi yahuuu
yaa benimde midem cok yanıo, öglen nohut yedim cayır cayır yaktı midemi
ne yesem hep böle oluo ne zaman geçicek bu mide yanmalarııııııııııı
şekercim napayım yaaa 1 saat sonra evden cıkıcam ev kiralıyoruz bugünnnn begendiğim bir siteden ev bulduk anlaşırsak bugün ttutucazzz
ay cok yogun olucam ben yaaa daha ne ev toplandı ne bebegın esyaları alındı yatagı vs hiç bişeysi yok kuzucugnn kocam hemen hallederiz canını sıkma diyor ama ruyama gırıyorrr
eymen cennet kapısı demek oğlum eymen olacak inş..adımda kezban ya...bende dıyorum sonrakı kız olursa onuda reyyan koyayım hem kezbana uyumlu olur hemde oda cennet kapısı cennetten gidfer dururuz işte...ilk kızıma da elif tuana koymuştuk...yine cennetten...çocuklar hep bi cennetten koyuyoz...hatta eşim irem istiyo o da cennet demek...hayırlısı bari hepimiz cennetlik olsakta...bu cennet sevdası dılde kalmasa...ama zeynep ve meryem isimlerini çok severim..yaş ilerledikçe insna eskimeyecek isimleri daha da çok seviyo...eskıden ılla modern bı ısım olacak kımsede olmayacak felan derdım...şimdi öyle düşünmüyorum güzl anlamı olsun...bi de inşallah çocukalrın taşıyabileceği isimler olur...
epidural sezeryan istiyorum bebeğim eger sabırlı olursa 22-24 ekim gibi doğumum olablir...6 gun sonra muayeneye gidecez o zaman dr. umla konuşacağım....genel anestezi mi epidural mi karar vericez....haber ederım ...
ayyy inşallah 38 e kadar hayırla sağlıkla beklerler ya...benim daha hazırlıklar tam değil.....kışlık pijamaların sabahlıkalrın çıkmasını bekliyorum...
elif ismi çok güzelde naz ismi koyanların çocukları nazlı oluyo nazlı çocuk da zor oluyo ya....bide nur ismini çok beğeniyorum...elif nur...bade nur....irem nur...her şeye yakışıyo...
ayy canım beraber araştıralım o zman ben senın alışverişlerine çok güveniyorum...bu arada casual hepsi burada ındırımdeydı...hem kırmızısı tukenmış hemde fıyatını 70 tl yükseltmişler....
aysunum...
cebinde para varsa neyi alacağına karar verdiysen hepsi 1 gunde hallolur sıkma canını...zor beğenen bi tip değilsen...senın doğum zaten nerdeyse aralıkta kız...dert etme...bizlerin 7 haftası kalmış...
hilal...
ayy bende zeynep ismini seviyom ama eşimin babaannesi zeynep yengeleir felan hep zeynep o yüzden çok istemiyom...babaannesi bide titiz bi kadın değil ya ona çekerse....
hilal ...semra diyince aklıma hep atanın annesi kaynan semra geliyo...inşallah huyları benzemıyodur...
aynen öyleeee
ya sorma sedefim,benim de 2 dir böyle oluyo o da yine patates belası yüzünden oldu.bi daha aç karnı patatesle ilgili bişey yemicem..
aynen öyleeee
ya sorma sedefim,benim de 2 dir böyle oluyo o da yine patates belası yüzünden oldu.bi daha aç karnı patatesle ilgili bişey yemicem..
allah gönlüne göre versin...en yakın zaman mülklüğünü nasip etsinn canım hemşomm.çok yorma kendini emi kuzumm...
haklısınn rüyana girmesinde...biz anneler hep böyleyiz...
kız senle aynı düşüncelerimiz...bende oğlum olsa eymen istiyordum...eşim babamın adı diye tutturmuştu (-ki bi oğlumuz olsa uçarım kaçarım yok babasının adı olacak) salim eymen olsun diyordum...
kızımda reyyan..oda cennet kapısı eymende diyordum ama zeynep olcak teyzesii
yokk kuzum yaa aslında kayınvalidem özünde iyi bi insan...beni şaşırttı mesela bu bebel alışverişinde falan..emeğini esirgemez ama bi anı bi anına tutmaz..cahilliğinden mi karakteri tam oturmadıgından bilmem nedenn:44:hemde adının anlamı "esmer" yaa..adı semra olanlara saygım sonsuz ama bebeğin adını anlamı esmer olan bişey istemem
nilgünüm sonuna kadar haklısın...ama üzme kendini..umarım yollayacak arkadaşın hayatın herşey yolundadır...kasti olarak gönderemem varsa eğer çok ayıp...
1-2 gün daha bekle bakalım...bulemsuyaa sordunmu? kargoya falan verilmişmi? acaba kargodamı bi sıkıntı oldu kuzum...:44:
diğer hedileşmede benim hediye yolladıgım arkadaş hediyelerimi zahmet ediptee fotolayıp topiğe koymadı o bilee zoruma gitmiştii
Ben lavinya ve arcak var biri daha vardı gg de gördüm ama şimdi yok ama izlerini buldum tanesi 1.3 tl bebek şekerleri bi süre sonra atılıyor ama kıyamasın kimse istiyorum hep kalsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?