2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cici ve şişşkooo annelerrrr günaydınlaaarrrrrr bebişşleeerrrr napıyosunuz bakimmmmmm

nasıl gidiyorrrrrr

7 gun kaldı doktoraaa gitmemizeee kızımı özledimmmmm

yesinlerrr senin kızını...günaydın bebeğim...az kalmışşş kuzuylaaa buluşma gününeee hadi bakammm

güldencim o dediğin ağrıyı 1 hafta 10 gün kadar önce çok bariz yaşıyordum...ayaga kalktıgımdaaa sanki içerden vuruluyor gibi şeymin kemiği agıryordu çok afedersin...sanırım senin bahsettiğinde böylee bi ağrı...şimdilerde yaşamıyorum o ağrıyı...

cnm bende dün gece hiç uyuyamadım yaaa eşimide uyutmadım agrılarımlaa

senin neyin var canım? neren acıyorr?

cici ve şişşkooo annelerrrr günaydınlaaarrrrrr bebişşleeerrrr napıyosunuz bakimmmmmm

nasıl gidiyorrrrrr

cnm bende dün gece hiç uyuyamadım yaaa eşimide uyutmadım agrılarımlaa

aynen canım ayağı kalkınca inanılmaz bi ağrı ve tarif ettiğin ağrının aynısı..

günaydın herkese...

beysalım... neysekı bişey olmamış...[

aysun...benimde 6 gun kaldı randevuya...

burcu ...yorma kendını ya hiç acımıyon mu sen kendıne...kıçını kır yat evinde ya....doğurunca bu günleri çok arıycan dahada yorulucan...

QUOTE=KoZeTe;26324953]canım ben hem ben ve etrafımdaki hiç bir arkadaşım korkmazdan memnun değil belki şans meselesi ama ben olsam tercih etmem , ben hem korkmaz hem hisar kullanıyorum hisardan çok ama çok memnunun çayı döküşü bile o kadar rahat ki eşim bile onla demlesene ben onu çok seviyorum diyor .

model bu ilk bakışta insanlar sapı demir diye tereddüd ediyor ama ben hiçbir sorun yaşamadım ayrıca çok sakarımdır yani ama hiç elimi yakmadım daha
Eki Görüntüle 504936 çeyizime almıştım bunu [/QUOTE]

güle güle kullan canım değerlendiricem..

sen bana diyon kocamda kendıne telefon bakıyo...her şeyi hallettik gibi....canım evde 2 tane çay makinem var...çelik çaydanlığım yok...kocam ve sülalesi alımunyumun çayının dışında demlikten çay içmeyi sevmezler....bende sağlığa zararlı diye istemiyom onu...kocamla uğraşıyoz o diyo alimunyum ben dıyom çelik...misafir için alıcam yani..
ben bir yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum hala yeni gibi .. iki boyu var sanırım büyük olanı almıştım
saol canım...en çok bu model hoşuma gitti...

Son düzenleme:

günaydın güzel hemşommm

ya vajinamın üstü agrıyorr yatakta dönerken zorlanıyorum artık ofof uyuyamıyorum artık nedenseee midem hep yanıyor zatennn öyle şekercim

rüyan hayır olsun canımm... günaydınnnn...

günaydın yasminimm...

günaydın canım..
bacak agrılarım oluyor benimde ama cok degil..

bana vermişti doktor ama kasılmam ve agrım olmadıgı için kullanmıorum:26:

nasıl gidiyorrrrrr

günaydınnnnnn canımmmmm napalım valla koşturmaca devammm
şişko diiiliz biz bizimde 7 gün kaldı

güle güle kullan canım değerlendiricem..

sen bana diyon kocamda kendıne telefon bakıyo...her şeyi hallettik gibi....canım evde 2 tane çay makinem var...çelik çaydanlığım yok...kocam ve sülalesi alımunyumun çayının dışında demlikten çay içmeyi sevmezler....bende sağlığa zararlı diye istemiyom onu...kocamla uğraşıyoz o diyo alimunyum ben dıyom çelik...misafir için alıcam yani..
saol canım...en çok bu model hoşuma gitti...[/QUOTE]

iyi iyi al bari güzelce demlenirsiniz çayınızı balkonda çay keyfi yaparsınız sen eşin ve bebişin :)

günaydın güzel hemşommm

ya vajinamın üstü agrıyorr yatakta dönerken zorlanıyorum artık ofof uyuyamıyorum artık nedenseee midem hep yanıyor zatennn öyle şekercim

evettt kuzum bende yatakta dönerken agrım oluo
bi de gün içinde şirkette sırtım cok agrıo

iyi iyi al bari güzelce demlenirsiniz çayınızı balkonda çay keyfi yaparsınız sen eşin ve bebişin :)

evettt kuzum bende yatakta dönerken agrım oluo
bi de gün içinde şirkette sırtım cok agrıo
[/QUOTE]

şişşkosun işteee en çokta sennn en buyuk sizsinizzz

canımm ne zormuşş hamilelikkkk:44:

Allah yardımcımız olsunn

selam güzel hamişler yarın tatil olacaklarnasılsınız bakalım ben gene uykusuusz gecenin sabahında sizlere bir bakayım dedim
yarın benim için çok yoğun önce köyüme gideceğim köy dediysem benim köyün 25 km yakınlıkta amcamların düğünü var bu hafta sonu ama karsı komsumunda var bu yüzden yarın gideceğim amcamlara meshur konya tiridi vardır gerçi artık değişiklik yaptı biizm köyüler iskenderi andırıyor biraz onu yemeye gideceğim eşim ne gerek var diyor ama yemek yemek bahane asıl amcamı özledim ben
pazar günü düğün yemekleri yani gene meshur konya pilavı var ama malesef karsı komsum erkek misafirleri bende oturacağı için evde olmam lazım
pazar günüde karsı komsum için baklava yapacağım komsum rica etti senin baklava güzel oluyor diye gelinle damat düğün akşamı baklava yiyeceklerdeeegerçi düğün günü ne kadar yerler bilemiyorum ama adet yerini bulsun işte
daha esranın okul kıyafetlerini alacağız cantasını suluğunu ama benim kokoş pek bir sipariş veriyor ne yapacağız bilemiyorum
bu hafta sonu benim için çok janjanlı ve yorucu gececek anlayacağınız

günaydın güzel hemşommm

aynen canın bendede öyle ağrılar ..
şimdi mesela inanılmaz aşağıya vuruyo anlatamam..

geçmiş olsun canımmm napalımm kuzucuklarr içinn katlanıyoruzzz herşeye...mükafatı büyük olacak Allahın izniyleee

inşallah canınm tek tesllimiz o ama benim korkum yeterki bi sıkıntı
olmasın..
yoksa bunlar geçecek elbet..

şeekercim senin 2 aydan az kalmış maşAllah siz dogurdukçaa bendee heyecan artacak

yaaa öylee oldu kuzumm..heyecann gitgide dahada artacak...aramızda nerdeyse 1 ay var canım...sen bi çoğumuzun doğumunaa şahit olucann allahın izniylee:)

biz senin kızçenin ablası sayılırızzzzz

kızlar yaa eşim iki isim istemiyor...zeynep olsun diyor...bende reyyan diyorum...hatta peki zeynep reyyan olsun dedi ama kabul etmedi...sanırımm kıyamıycam ve dediğini kabul edicemmm zeynep benimde çok sevdiğim bi isim...aahhhh ahhhh şu içimdeki kocişşş sevgisi yokmuuu
ne dersiniz?:44: haaa bide dediki " 1 kızımız daha olursaaa söz sana sualsizz reyyan koyucazzz:44:

moonsun o ağrıdan benimde var artık geceleri yatmıyorum yatarsam ağrılar daha fazla oluyor sanki yatakta ne tarafa dönersem bir ağrı saplanıyor bende kanepeye tüniyorum

isim bir boncuk der annem canım zeynep ismi gerçekten güzel bir isim içindeki kociş sevgisine yenilebilirsin yanihem sana o kociş annemin adı demiyor artık

Allah yardımcımız olsunn[/QUOTE]

açılışı biz yapçaz kızçemleeee di mi ama lavinyamda var o da benle birinciliği paylaşıoz onla
bu bayram kurbanlık benim vallaaaa
hem bi an önce dogurmak istiom hemde cok korkuoooommm:18:
midem benimde hep yanıo yaa

fatmacım günaydın ne güzel yaa köy düğünleri bi başka olur herhalde..
ohh mis gibi yöresel yemekler
hamile halinle nasıl baklava yapacaksın ? baya meşakkatli degil mi baklava yapmak ?:26:
sen bir burcu iki maşallah hiç durmuonuz yerinizde hamaratlar sizi

bence senin koyan ikinci de kız olursa onda da yan çizer şaka bi yana çok yaygın bir isim olsa da zeynep ismi reyyan isminden daha hoş geliyor kulağa canım hayırlı olsun. ben de dün gece rüyamda bir bebiş seviyorum kız bebiş adı da hiç duymadığım bir isim şifa imiş diyorum ki şifa diye isim mi olur sonra da diyorum ki o kadar saçma isimlerin içinde yine de anlamlı bir isim diyorum
bu arada ben ve sudem sezeryan olacak galiba bir de nilgün ve yasminin de sezeryan olma ihtimalleri var bir de merve vardı sanırım başka kim var hangi sezeryan yönteminini tercih edersiniz sezeryan olsanız:)

Allah yardımcımız olsunn

açılışı biz yapçaz kızçemleeee di mi ama lavinyamda var o da benle birinciliği paylaşıoz onla
bu bayram kurbanlık benim vallaaaa
hem bi an önce dogurmak istiom hemde cok korkuoooommm:18:
midem benimde hep yanıo yaa

fatmacım günaydın ne güzel yaa köy düğünleri bi başka olur herhalde..
ohh mis gibi yöresel yemekler
hamile halinle nasıl baklava yapacaksın ? baya meşakkatli degil mi baklava yapmak ?:26:
sen bir burcu iki maşallah hiç durmuonuz yerinizde hamaratlar sizi
[/QUOTE]

ben de senin gibiyim korku heyecan macera tüm duygular var içimde:) dr 38. haftada alacağını söyledi bakayım. hangi sezaryan yöntemini seçsem diye düşünüyorum.bir de nilgüne dr demişki 4-5 haftaya hazırlıklı ol bebek gelebilir demiş hem geçen yılın hem de bu yılın kasım annesi diyordu ki 34 hafta doğurmaya başladılar diyordu geçen yıldan için hadi hayırlısı

köy düğünü çok güzel olur canım bizim görmeyi çok istiyordum ama malesef göremiyeceğim tirit haric pilav hemen hemen her düğünde oluyor yani pilav köyümüze özel değil konyanın meshur yemeğidir pilav hatta pilav dökmüş denilir düğünlerdegeçen kaynım diyor ki bir oğlum olsun pilav dökecem kız olursada çorba
baklavayı yapması kolay canım yorulmam bile hatta dedim pazar sabahı yaparım ben onu insanlar gelmeden diye nede olsa gelinle damat tek gece yiyecek değiller tatlıyı hemen bayatlamasın değil mi
burcunun hamaratlığına katılıyorum ama ben değilim canım

abooowwww fatmaa sen anlattıkça ben yoruldum bacım...kız koca bi maşallahh sana.yüzbin kereeee tütütü
baklavyı nasıl açıcan kuzum sen göbüşü zorlama bak:44:
isim bir boncuk der annem canım zeynep ismi gerçekten güzel bir isim içindeki kociş sevgisine yenilebilirsin yanihem sana o kociş annemin adı demiyor artık

yaaa evet orası öyle...bende çokmu yumuşakk yüzlüyümm neee:44: hemen kabul ediveriyorumm... kocişimin sevgisineee bırakayımmmı kendimii diyorsunnn
zeynep ismide gerçekten çok güzel isimm..bende çok severimde...son zamanlarda çok koyuldu elifler ve zeynepler..o yüzden farklı bi isim olsun diyee reyyan istiyordum..bi yandanda tevekkel davranıp kızım için en hayırlı isim ne isee o olsun diyordum...

sanırımm kocişin isteğinee uyum sağlayıpp zeynep diycemmm kızımaa bundan böyleee

hoşgeldin zeynep bebek...zeynep'immm

kızz hemen hoşuma gitti haaa

sahinus konyay sezeryan için gelecekmisin geçen arkadaşım söyledi özel hastanede sezeryan 350 normal doğum 250 tl imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…