cici ve şişşkooo annelerrrr günaydınlaaarrrrrr bebişşleeerrrr napıyosunuz bakimmmmmm
nasıl gidiyorrrrrr
7 gun kaldı doktoraaa gitmemizeee kızımı özledimmmmm
güldencim o dediğin ağrıyı 1 hafta 10 gün kadar önce çok bariz yaşıyordum...ayaga kalktıgımdaaa sanki içerden vuruluyor gibi şeymin kemiği agıryordu çok afedersin...sanırım senin bahsettiğinde böylee bi ağrı...şimdilerde yaşamıyorum o ağrıyı...kötü gerçekten ya peki size hani karnınızın alt tarafına ayağı kalktığınızsa böyle aşağı çeker gibi oluyomu sanki rahat yürüyemiyorum artık sanıyorum bebiş aşağıda olduğu için ama bu özellikle akşam başladı..
haraketlerimi kısıtlıyo resmen
sanada günaydınnasıl gitsin işte hep bişeyler var herkeste..
cnm bende dün gece hiç uyuyamadım yaaaeşimide uyutmadım agrılarımlaa
neyseki fazla yorulmamışın diyecektim ama yine boş duramamışınn çalışkann burcumuzz biizm...bitecek canım ayak agrılarımızda bitecek Allahın izniylee...
bana mg vermedi doktorum ama gittiğimde söyliycemm...yada 1-2 hurma yemeye tekrar başlayayım ben en iyisi..
günaydın kuzum..bana mg vermediki doktorum...gittiğimde tekrar söyliycemm...bacagım resmenn zonkluorr oturdugum yerdee ya
hahaaa hareket etmede kilo al diyon demekk pipiloşaaaaayy evet yaa kaç kilo doğacaklar acaba? 3 kilo üstü olurlarr inşallahh
bende dün gece bacak krampıylaa uykumdan uyandım canım...çok zormuşşş çokkk
cici ve şişşkooo annelerrrr günaydınlaaarrrrrr bebişşleeerrrr napıyosunuz bakimmmmmm
nasıl gidiyorrrrrr
cnm bende dün gece hiç uyuyamadım yaaaeşimide uyutmadım agrılarımlaa
yesinlerrr senin kızını...günaydın bebeğim...az kalmışşş kuzuylaaa buluşma gününeee hadi bakammm
güldencim o dediğin ağrıyı 1 hafta 10 gün kadar önce çok bariz yaşıyordum...ayaga kalktıgımdaaa sanki içerden vuruluyor gibi şeymin kemiği agıryordu çok afedersin...sanırım senin bahsettiğinde böylee bi ağrı...şimdilerde yaşamıyorum o ağrıyı...
senin neyin var canım? neren acıyorr?
sen bana diyon kocamda kendıne telefon bakıyo...her şeyi hallettik gibi....canım evde 2 tane çay makinem var...çelik çaydanlığım yok...kocam ve sülalesi alımunyumun çayının dışında demlikten çay içmeyi sevmezler....bende sağlığa zararlı diye istemiyom onu...kocamla uğraşıyoz o diyo alimunyum ben dıyom çelik...misafir için alıcam yani..
bu da cok güzelmişşş
sudem aştın kendini kuzum hızını alamadın bebek eşyalarını bitirip ev eşyalarına mı geçtin
cok fazla masraf etme bu ara zaten yeterince masrafımız var
valla al al bitmioooo
..[/B]
saol canım...en çok bu model hoşuma gitti...ben bir yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum hala yeni gibi .. iki boyu var sanırım büyük olanı almıştım
yesinlerrr senin kızını...günaydın bebeğim...az kalmışşş kuzuylaaa buluşma gününeee hadi bakammm
güldencim o dediğin ağrıyı 1 hafta 10 gün kadar önce çok bariz yaşıyordum...ayaga kalktıgımdaaa sanki içerden vuruluyor gibi şeymin kemiği agıryordu çok afedersin...sanırım senin bahsettiğinde böylee bi ağrı...şimdilerde yaşamıyorum o ağrıyı...
senin neyin var canım? neren acıyorr?
günaydın güzel hemşommm
ya vajinamın üstü agrıyorr yatakta dönerken zorlanıyorum artık ofof uyuyamıyorum artık nedenseeemidem hep yanıyor zatennn öyle şekercim
geçmiş olsun canımmmnapalımm kuzucuklarr içinn katlanıyoruzzz herşeye...mükafatı büyük olacak Allahın izniyleee
Allah hayıra çıkarsın canım. dün gece bende eşimde kızımızı görmüşüz rüyamızda, yalnız ben erkek olarak gördüm :))) ayrıca hiç bana benzemiyordu. rüyalarım terstir benim.
günaydın canım.
Günaydın canım oğluş sana oyun yapmışşş annesi yerim onu
günaydın canımm, dimi bende çok hissediyorum bebeğim 4 dönüyor resmen :) su bile içsem kıpırdıyor çok hareketli annem çok hareket etme kilo al diyom bende :)
o kramplar fena canım çok acıtıyor. ben çok geç dalıyrum geceleri uyuyamıyorum ya(((
günaydın canımmm
çok geçmiş olsun beysalım umarım güzel haberlerle geleceksin doktorundan ..
bu arada herkese günaydın kızlar..
sanıyorum bu ara hepimize bişeyler oluyo
bende ilk defa dün okadar şidetli bi bacak ağrısaısı yaşadımki anklatamam..
hemen maknezyuma başladım doktorum öyle söylemişti..
bizde haraketleri yoğun hissediyoruz geceleride uyumadan önce klasik müzik dinliyoruz..
ozaman bile inanılmaz haraketliyiz..sizdede
böyle bacak ağrıları oluyomu
ha bide bendeki bi sorunda bebişin aşağıda olması iyice aşağıya doğru vuruyo ve ayağı kallkınca aşağıda inanılmaz bi baskı ve gerilme hissediyorum..
neyseki fazla yorulmamışın diyecektim ama yine boş duramamışınn çalışkann burcumuzz biizm...bitecek canım ayak agrılarımızda bitecek Allahın izniylee...
bana mg vermedi doktorum ama gittiğimde söyliycemm...yada 1-2 hurma yemeye tekrar başlayayım ben en iyisi..
günaydın kuzum..bana mg vermediki doktorum...gittiğimde tekrar söyliycemm...bacagım resmenn zonkluorr oturdugum yerdee ya
hahaaa hareket etmede kilo al diyon demekk pipiloşaaaaayy evet yaa kaç kilo doğacaklar acaba? 3 kilo üstü olurlarr inşallahh
bende dün gece bacak krampıylaa uykumdan uyandım canım...çok zormuşşş çokkk
nasıl gidiyorrrrrr
günaydın herkese...
beysalım... neysekı bişey olmamış...[
aysun...benimde 6 gun kaldı randevuya...
burcu ...yorma kendını ya hiç acımıyon mu sen kendıne...kıçını kır yat evinde ya....doğurunca bu günleri çok arıycan dahada yorulucan...
QUOTE=KoZeTe;26324953]canım ben hem ben ve etrafımdaki hiç bir arkadaşım korkmazdan memnun değil belki şans meselesi ama ben olsam tercih etmem , ben hem korkmaz hem hisar kullanıyorum hisardan çok ama çok memnunun çayı döküşü bile o kadar rahat ki eşim bile onla demlesene ben onu çok seviyorum diyor .
model bu ilk bakışta insanlar sapı demir diye tereddüd ediyor ama ben hiçbir sorun yaşamadım ayrıca çok sakarımdıryani ama hiç elimi yakmadım daha
Eki Görüntüle 504936 çeyizime almıştım bunu
günaydın güzel hemşommm
ya vajinamın üstü agrıyorr yatakta dönerken zorlanıyorum artık ofof uyuyamıyorum artık nedenseeemidem hep yanıyor zatennn öyle şekercim
biz telsiz aldık kuzum görüntülü değil sesli işte :)
canım sen hangi marka aldın?
rüyan hayır olsun canımm... günaydınnnn...
günaydın yasminimm...
günaydın canım..
bacak agrılarım oluyor benimde ama cok degil..
bana vermişti doktor ama kasılmam ve agrım olmadıgı için kullanmıorum:26:
günaydınnnnnn canımmmmm napalım valla koşturmaca devammm
şişko diiiliz bizbizimde 7 gün kaldı
güle güle kullan canım değerlendiricem..
sen bana diyon kocamda kendıne telefon bakıyo...her şeyi hallettik gibi....canım evde 2 tane çay makinem var...çelik çaydanlığım yok...kocam ve sülalesi alımunyumun çayının dışında demlikten çay içmeyi sevmezler....bende sağlığa zararlı diye istemiyom onu...kocamla uğraşıyoz o diyo alimunyum ben dıyom çelik...misafir için alıcam yani..
saol canım...en çok bu model hoşuma gitti...
günaydın güzel hemşommm
geçmiş olsun canımmmnapalımm kuzucuklarr içinn katlanıyoruzzz herşeye...mükafatı büyük olacak Allahın izniyleee
şeekercim senin 2 aydan az kalmış maşAllahsiz dogurdukçaa bendee heyecan artacak
isim bir boncuk der annem canımyaaa öylee oldu kuzumm..heyecann gitgide dahada artacak...aramızda nerdeyse 1 ay var canım...sen bi çoğumuzun doğumunaa şahit olucann allahın izniylee:)
biz senin kızçenin ablası sayılırızzzzz
kızlar yaa eşim iki isim istemiyor...zeynep olsun diyor...bende reyyan diyorum...hatta peki zeynep reyyan olsun dedi ama kabul etmedi...sanırımm kıyamıycam ve dediğini kabul edicemmmzeynep benimde çok sevdiğim bi isim...aahhhh ahhhh şu içimdeki kocişşş sevgisi yokmuuu
ne dersiniz?:44: haaa bide dediki " 1 kızımız daha olursaaa söz sana sualsizz reyyan koyucazzz:44:
iyi iyi al barigüzelce demlenirsiniz çayınızı balkonda çay keyfi yaparsınız sen eşin ve bebişin :)
evettt kuzum bende yatakta dönerken agrım oluo
bi de gün içinde şirkette sırtım cok agrıo
selam güzel hamişler yarın tatil olacaklarnasılsınız bakalım ben gene uykusuusz gecenin sabahında sizlere bir bakayım dedim
yarın benim için çok yoğun önce köyüme gideceğim köy dediysem benim köyün 25 km yakınlıktaamcamların düğünü var bu hafta sonu ama karsı komsumunda var bu yüzden yarın gideceğim amcamlara meshur konya tiridi vardır gerçi artık değişiklik yaptı biizm köyüler iskenderi andırıyor biraz onu yemeye gideceğim eşim ne gerek var diyor ama yemek yemek bahane asıl amcamı özledim ben
pazar günü düğün yemekleri yani gene meshur konya pilavı var ama malesef karsı komsum erkek misafirleri bende oturacağı için evde olmam lazım
pazar günüde karsı komsum için baklava yapacağım komsum rica etti senin baklava güzel oluyor diyegelinle damat düğün akşamı baklava yiyeceklerdeee gerçi düğün günü ne kadar yerler bilemiyorum ama adet yerini bulsun işte
daha esranın okul kıyafetlerini alacağız cantasını suluğunu ama benim kokoş pek bir sipariş veriyor ne yapacağız bilemiyorum
bu hafta sonu benim için çok janjanlı ve yorucu gececek anlayacağınız
yaaa öylee oldu kuzumm..heyecann gitgide dahada artacak...aramızda nerdeyse 1 ay var canım...sen bi çoğumuzun doğumunaa şahit olucann allahın izniylee:)
biz senin kızçenin ablası sayılırızzzzz
kızlar yaa eşim iki isim istemiyor...zeynep olsun diyor...bende reyyan diyorum...hatta peki zeynep reyyan olsun dedi ama kabul etmedi...sanırımm kıyamıycam ve dediğini kabul edicemmmzeynep benimde çok sevdiğim bi isim...aahhhh ahhhh şu içimdeki kocişşş sevgisi yokmuuu
ne dersiniz?:44: haaa bide dediki " 1 kızımız daha olursaaa söz sana sualsizz reyyan koyucazzz:44:
şişşkosun işteee en çokta sennn en buyuk sizsinizzz
canımm ne zormuşş hamilelikkkk:44:
Allah yardımcımız olsunn
köy düğünü çok güzel olur canım bizim görmeyi çok istiyordum ama malesef göremiyeceğimaçılışı biz yapçaz kızçemleeee di miama lavinyamda var o da benle birinciliği paylaşıoz onla
bu bayram kurbanlık benim vallaaaa
hem bi an önce dogurmak istiom hemde cok korkuoooommm:18:
midem benimde hep yanıo yaa
fatmacım günaydın ne güzel yaa köy düğünleri bi başka olur herhalde..
ohh mis gibi yöresel yemekler
hamile halinle nasıl baklava yapacaksın ? baya meşakkatli degil mi baklava yapmak ?:26:
sen bir burcu iki maşallah hiç durmuonuz yerinizde hamaratlar sizi
selam güzel hamişler yarın tatil olacaklarnasılsınız bakalım ben gene uykusuusz gecenin sabahında sizlere bir bakayım dedim
yarın benim için çok yoğun önce köyüme gideceğim köy dediysem benim köyün 25 km yakınlıktaamcamların düğünü var bu hafta sonu ama karsı komsumunda var bu yüzden yarın gideceğim amcamlara meshur konya tiridi vardır gerçi artık değişiklik yaptı biizm köyüler iskenderi andırıyor biraz onu yemeye gideceğim eşim ne gerek var diyor ama yemek yemek bahane asıl amcamı özledim ben
pazar günü düğün yemekleri yani gene meshur konya pilavı var ama malesef karsı komsum erkek misafirleri bende oturacağı için evde olmam lazım
pazar günüde karsı komsum için baklava yapacağım komsum rica etti senin baklava güzel oluyor diyegelinle damat düğün akşamı baklava yiyeceklerdeee gerçi düğün günü ne kadar yerler bilemiyorum ama adet yerini bulsun işte
daha esranın okul kıyafetlerini alacağız cantasını suluğunu ama benim kokoş pek bir sipariş veriyor ne yapacağız bilemiyorum
bu hafta sonu benim için çok janjanlı ve yorucu gececek anlayacağınız
isim bir boncuk der annem canımzeynep ismi gerçekten güzel bir isim içindeki kociş sevgisine yenilebilirsin yani hem sana o kociş annemin adı demiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?