2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok yorulmam inşş canım ya baya yoğun bir haftasonu olacak ve baktıkça bende tırsıyorum proğramımıza
göbüş engel olmaz inşş yavrum gece nöbet tutunca sabah yaptığım işlerde o kadar eziyet etmiyor banabende sabahtan yapıvereceğim baklavayı bebişimin uyanmadan
zeynep güzel canım kavga etsen ne anlamı olacak ki huzursuzluktan başka ne eline gececek bırak istediğini yapsın sen asıl kaynanatörün adından çekiniyordun istemiyordun ha su pazarlığı koy kız olursa benim dediğim erkek olursa iki isim seceneğimiz olacak de ikinci bebekten için

sende haklısınn..benim kocişşş en baştaada öylee demiştii demi...:44: bakalımmm hayırlısı...zeynep güzel ama demi teyzesiii

bana normal doğum olabilir dedi doktorumuz..bebeğin pozisyonu bilmem nesi uygunmuş...ama önemli olan son haftaalrda yapılan fiziki muayene bence...çatı kontrolünde ne diyecek bakalımm:18:

aaaa nilgüne ne zaman demiş öylee? ben kaçırdım sanırım :44: hadi bakalımmm hakkımızda hayırlısı olsunn hatunlarrr:26::26::26:

hilalim reyyan isminin anlamı cok güzel ama ben söylenişini pek sevemedim..
zeynep bende cok istemiştim ama son dönem dogan bebeklerin yarısı zeynep diye ondanda vazgectim :)
ama zeynep ismini cok severim.. iki isim koymanız güzel olur aslında "zeynep reyyan"

ben de senin gibiyim korku heyecan macera tüm duygular var içimde:) dr 38. haftada alacağını söyledi bakayım. hangi sezaryan yöntemini seçsem diye düşünüyorum.bir de nilgüne dr demişki 4-5 haftaya hazırlıklı ol bebek gelebilir demiş hem geçen yılın hem de bu yılın kasım annesi diyordu ki 34 hafta doğurmaya başladılar diyordu geçen yıldan için hadi hayırlısı[/QUOTE]

AAA o zaman topicin en büyüğü siz oldunuz kaptırdık birinciliği
moonsun bak gördün mü

oyyy oyyy ne güzel valla orda olmak istedimmm :)
sen kendine hamarat degilim mi diosun canım yaa on parmagında on marifet senin

biz daha eşimle evlenmeden önce hep bi kızımız olsun ismi de "elif naz" olsun derdik :)

sahinus konyay sezeryan için gelecekmisin geçen arkadaşım söyledi özel hastanede sezeryan 350 normal doğum 250 tl imiş

ne kadar uygunmuş fiyatlar ne güzelll

kızlarr gunaydınn dua gunumuzu unutmayalım:)) bugun sıra bende ahanda duam:))

kızlar gunaydın bugun dua gunumuz ve sıra bende ve kaju da:)) kolay bır doğum ve saglıkla bebegıme kavusmak ıstıyorum bızım ve aılelerımızın evınden saglık huzur mutluluk ve bereketın eksık olmamasını dılıyorumm tesekkur ederım sımdıden:)

ooffff yorgunluktan ölüyorum eşimin iş arkadaşının hanımın bizim evin arkasındaki okula tayini çıktı ve bunlar 10 günlük evli onlara ev bulmaya çalışıyoruz bu arada biz kalacaklar ev bulana kadar çok tatlı insanlar ama hamilelikle koştur koştur evi topla yemek yap kahvaltı vs. bir de bende çalışıyorum çok zor üstelik yarın kızıma alışverişe gidecektim bakalım planlarımız altüst oldu bir de kızlar benim göbek deliğimde acı var normal mi hareketleride azaldı gibi doktora gitmem lazım 5 gün sonra randevumuz iyice stres oldum.

sahinus konyay sezeryan için gelecekmisin geçen arkadaşım söyledi özel hastanede sezeryan 350 normal doğum 250 tl imiş

cano burda ewimin yakınındaki özel hastanede 800 1000 tl arası buldum ben yeni doğanı yok sanıyordum varmış batıken uzak olduğundan sanırım fiyatları daha makül ama daha kararsızın ucuz etin yahnisi bol olur mantığı var ya zihinde ama araştırdım geneli memmun sadece sezaryancı mantıkla çalıştıkları içn kızıyorlar ben de zaten sezeryan istiyorum bence sorun değil normal ve sezaryan 800 tl epidural 1000 tl şekline karar veremedim benim sğlık problemim yüzünden epidural sinirlerime zarar verir mi diye korkuyorum. genel anestezinin de ayrı sıkıntıları var ya uyanamazsam diye korkuyorum bir de gizli bel fıtığı olanlar epidural olunca bilmeden aksıyormuş ayakları hadi ben de de varsa diye korkuyorum of ya bu kadar düşüneceğime doğursam da kurtulsam eminim doğurmak düünmekten daha rahat geçecek

burcu seninde ayaklarının üst tarafında uyuşma gibi bir gerginlik oluyor mu?

ayaklarımda bacaklarımda bide ellerimde uyuşukluk var canım. her yerinde oluyor yani

cici ve şişşkooo annelerrrr günaydınlaaarrrrrr bebişşleeerrrr napıyosunuz bakimmmmmm

nasıl gidiyorrrrrr

7 gun kaldı doktoraaa gitmemizeee kızımı özledimmmmm

günaydın canım. benim 6 gün kaldı

günaydın canım, yapmak zorundayım kuzum ya, eşim yardım ediyor zaten, misafirle oyalanırken iş yaptım, normalde yaptırmıyor ((

benim evimde de çaydanlık yok. semaver kullanıyoruz. daha hiç ihtiyacım olmadı ama bulundursam iyi olur :))

günaydın canım, çok yoğun bir program yahuu. ben yarın alışverişe gidecem, pazar dinlenicem inşallah

canım bencede zeynep, reyyan dan çok daha güzel, farklı isimleri sevmiyorum, tel seferde anlaşılan basit isimleri seviyorum. zorluk çekmesin bebişler değil mi?

isim bir boncuk der annem canım zeynep ismi gerçekten güzel bir isim içindeki kociş sevgisine yenilebilirsin yanihem sana o kociş annemin adı demiyor artık

kesinlikle şükretmek lazım :)

ben de senin gibiyim korku heyecan macera tüm duygular var içimde:) dr 38. haftada alacağını söyledi bakayım. hangi sezaryan yöntemini seçsem diye düşünüyorum.bir de nilgüne dr demişki 4-5 haftaya hazırlıklı ol bebek gelebilir demiş hem geçen yılın hem de bu yılın kasım annesi diyordu ki 34 hafta doğurmaya başladılar diyordu geçen yıldan için hadi hayırlısı[/QUOTE]

amanın çok az kaldı

ben mi haramatım??? kız ben normal işler yapıyorum. sen baklava açıyorsun ya, nasıl hamarat değilsin. ben hamur açtığım zaman dikdörtgen oluyor

benim hamurlarda önceden uçak gibi oluyorlardıama hamaratlık değil benim yaptıklarım yapmam gereken işler hatta anneme göre tembelim bile:78:tembel kaynana baka baka tembel oldun diyor bana annem
aman keşke dinlen şekerim sana doğarken yorulduğunda dinlen dememişler kiii

neyse ben kaçyorum kızlar benim yavrular acıktı babaları daha yatıyor kavun karpuz yata yata büyürmüş o hesap büyüyor kocacıkonu uyandıralımda kahvaltımızı yapalım inşşş

ivitttttt :) 3 kilo üstünde doğsunlar bencede canım benim ki çok kilo almıycak gibi duruyor

cici ve şişşkooo annelerrrr günaydınlaaarrrrrr bebişşleeerrrr napıyosunuz bakimmmmmm

nasıl gidiyorrrrrr

7 gun kaldı doktoraaa gitmemizeee kızımı özledimmmmm

günaydın canımmmmmmmmmm
aysunun napıyon gıııııııııı az kalmışşş kavuşmanızaaa

günaydın aşkitomm napıyon bakimm,

iyi iyi al bari güzelce demlenirsiniz çayınızı balkonda çay keyfi yaparsınız sen eşin ve bebişin :)

evettt kuzum bende yatakta dönerken agrım oluo
bi de gün içinde şirkette sırtım cok agrıo
[/QUOTE]

yaa evet kaynanatörüm adını çok duyuyorum zaten buara...tutturdularr bi semraa..neymiş efendim biz isme karar verene kadar bebeğimee semraa diyeceklermiş...ayyy bide " adı ne olacak diyee" soranlara " semraaaaaaaaaa" demezlermi sinir oluyorum...acilen karar verip biizm kızın adı şu dememiz lazım..."zeyneppppppppppppppp"

yok bacım ben eşimlee pazarlıgı beceremiyorum..adam allem edip kallem edip ikna ediyorr beni.. gün ola hayrolaa " zeynep iyi diyorsunuzz yanii demii"?

AAA o zaman topicin en büyüğü siz oldunuz kaptırdık birinciliği
moonsun bak gördün mü

oyyy oyyy ne güzel valla orda olmak istedimmm :)
sen kendine hamarat degilim mi diosun canım yaa on parmagında on marifet senin

biz daha eşimle evlenmeden önce hep bi kızımız olsun ismi de "elif naz" olsun derdik :)

ne kadar uygunmuş fiyatlar ne güzelll
[/QUOTE]

ayyy sedefim sen benimm eşimi bilmezsin...kadın gibi nazlı adam...iki isidme istemiyor..kendinin 2 tane adı var...mustafası hiç denmemiş..ki bence keşkee söylenseymiş...mustafa çok güzel bi isim oyüzden 2 isim istemiyor...reyyan'ı anlayamazlar...kızım 5 yaşına kadar kendi adını söyleyemezz diyorr...yeyyannn yeyyan der ancak diyorrr:44:

canım bencede zeynep, reyyan dan çok daha güzel, farklı isimleri sevmiyorum, tel seferde anlaşılan basit isimleri seviyorum. zorluk çekmesin bebişler değil mi?

burcum sizinde 6 güncük kalmışş sadece... özledin demi kızçeni...

kocişde öylee diyor...söylemesi zor...anlaşılmaz...reyhan derler diyorr:44:

amanınn benim kızımınn teyzoşlarıda beğendiğinee göre kızçeme bundan böylee zeynep diyebiliriz

hareketleri ilerleyen zamanlarda daha da azalacağı söyleniyor yeri daraldığı için . hareket hissetmeyince bende çok korkuyorum hemen tatlı bişeyler atıştırıp uzanıyorum size de tavsiye ederim :) çünkü ilerleyen dönemlerde daha sık kontrole çağıracak dr ler ve her seferinde nst ye bağlayacaklar , 36. haftalık hamilelikte bir saat nst de bekleyipte bebeği hareket etmeyen hamilelere hemen tatlı yedirip tekrar bağlıyorlar :)

[/QUOTE]

şekercim napayım yaaa 1 saat sonra evden cıkıcam ev kiralıyoruz bugünnnn begendiğim bir siteden ev bulduk anlaşırsak bugün ttutucazzz

ay cok yogun olucam ben yaaa daha ne ev toplandı ne bebegın esyaları alındı yatagı vs hiç bişeysi yok kuzucugnn kocam hemen hallederiz canını sıkma diyor ama ruyama gırıyorrr

[/QUOTE]

napalımm tatlım işe gelip gidioz kızışla :) o da benle beraber çalışıo sanki bi hareket bi hareket
sen nie yazıp yazıp kaçıonnnn

ayyy sedefim sen benimm eşimi bilmezsin...kadın gibi nazlı adam...iki isidme istemiyor..kendinin 2 tane adı var...mustafası hiç denmemiş..ki bence keşkee söylenseymiş...mustafa çok güzel bi isim oyüzden 2 isim istemiyor...reyyan'ı anlayamazlar...kızım 5 yaşına kadar kendi adını söyleyemezz diyorr...yeyyannn yeyyan der ancak diyorrr:44:

burcum sizinde 6 güncük kalmışş sadece... özledin demi kızçeni...

kocişde öylee diyor...söylemesi zor...anlaşılmaz...reyhan derler diyorr:44:

amanınn benim kızımınn teyzoşlarıda beğendiğinee göre kızçeme bundan böylee zeynep diyebiliriz[/QUOTE]

benim eşimde iki isimli ama dedigin gibi bi ismini cogu kişi bilmez bile :)
kayınvalidenin ismi de güzelmiş haksızlık etme şimdiii :)
ben kayınvalidemi cok sevdigim icin onun ismini koymayı bile düşünüorum :)koysam ne der acaba:26:

şekercim napayım yaaa 1 saat sonra evden cıkıcam ev kiralıyoruz bugünnnn begendiğim bir siteden ev bulduk anlaşırsak bugün ttutucazzz

ay cok yogun olucam ben yaaa daha ne ev toplandı ne bebegın esyaları alındı yatagı vs hiç bişeysi yok kuzucugnn kocam hemen hallederiz canını sıkma diyor ama ruyama gırıyorrr
[/QUOTE]

pıtırcığımmmmm inş. olur ay hakkaten çok yoğun olacaksınnnn , girmez mi bende acayip şeyler görüyorum endişe ediyoruz işte

benim hamileliğim başlarında göbek deliğimde ağrı vardı hala daha devam eder :) ilk başlarda ki ağrının sebebi normalde göbeğim olmadığı için bebeğin oluşumundaki gerginlikten kaynaklanıyormuş , son dönemler olan göbek deliği ağrısı genelde herkeste oluyor onun sebebide bebek hızla büyüyüp yerini daralttığı için :)

eymen cennet kapısı demek oğlum eymen olacak inş..adımda kezban ya...bende dıyorum sonrakı kız olursa onuda reyyan koyayım hem kezbana uyumlu olur hemde oda cennet kapısı cennetten gidfer dururuz işte...ilk kızıma da elif tuana koymuştuk...yine cennetten...çocuklar hep bi cennetten koyuyoz...hatta eşim irem istiyo o da cennet demek...hayırlısı bari hepimiz cennetlik olsakta...bu cennet sevdası dılde kalmasa...ama zeynep ve meryem isimlerini çok severim..yaş ilerledikçe insna eskimeyecek isimleri daha da çok seviyo...eskıden ılla modern bı ısım olacak kımsede olmayacak felan derdım...şimdi öyle düşünmüyorum güzl anlamı olsun...bi de inşallah çocukalrın taşıyabileceği isimler olur...

epidural sezeryan istiyorum bebeğim eger sabırlı olursa 22-24 ekim gibi doğumum olablir...6 gun sonra muayeneye gidecez o zaman dr. umla konuşacağım....genel anestezi mi epidural mi karar vericez....haber ederım ...

ayyy inşallah 38 e kadar hayırla sağlıkla beklerler ya...benim daha hazırlıklar tam değil.....kışlık pijamaların sabahlıkalrın çıkmasını bekliyorum...

elif ismi çok güzelde naz ismi koyanların çocukları nazlı oluyo nazlı çocuk da zor oluyo ya....bide nur ismini çok beğeniyorum...elif nur...bade nur....irem nur...her şeye yakışıyo...

ayy canım beraber araştıralım o zman ben senın alışverişlerine çok güveniyorum...bu arada casual hepsi burada ındırımdeydı...hem kırmızısı tukenmış hemde fıyatını 70 tl yükseltmişler....

aysunum...

cebinde para varsa neyi alacağına karar verdiysen hepsi 1 gunde hallolur sıkma canını...zor beğenen bi tip değilsen...senın doğum zaten nerdeyse aralıkta kız...dert etme...bizlerin 7 haftası kalmış...
hilal...

ayy bende zeynep ismini seviyom ama eşimin babaannesi zeynep yengeleir felan hep zeynep o yüzden çok istemiyom...babaannesi bide titiz bi kadın değil ya ona çekerse....

Son düzenleme:
Sudemmmmm 45 gunun kalmış caanımmmm maşAllahhh hayırla sağlıkla yavruna kavuş inşAllahhhhhh doğum ekimin kaçında şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…