ben ne yesem oluo valla çözemedim artık sıkıldım bu mide yanması olayından
[/B]
evet yaa evde olmanın da avantajı işte ne güzel di mi,kendinin patronusun oh ye iç yat :))ben evdeyim ya kendime menü yaptım.. Akşam etli bişeyler yapıyorum, Öglen sırf sebze yiyorum :)) Çok rahat oluyorakşama kadar hafif hafifi geziniyoruz.
nilgünüm sonuna kadar haklısın...ama üzme kendini..umarım yollayacak arkadaşın hayatın herşey yolundadır...kasti olarak gönderemem varsa eğer çok ayıp...
1-2 gün daha bekle bakalım...bulemsuyaa sordunmu? kargoya falan verilmişmi? acaba kargodamı bi sıkıntı oldu kuzum...:44:[/COLOR]
diğer hedileşmede benim hediye yolladıgım arkadaş hediyelerimi zahmet ediptee fotolayıp topiğe koymadı o bilee zoruma gitmiştii
ben ne yesem oluo valla çözemedim artık sıkıldım bu mide yanması olayından
semra'nın anlamı esmer demekmiymiş.. benim kayınvalidemin ismi sevim..
bende onun ismini koymayı düşünüorum ama eşim gerek yok dio:26:
sabret tatlım bir kaç ay içinde düzene girecek nasılsa az daha sabredicez..
evet yaa evde olmanın da avantajı işte ne güzel di mi,kendinin patronusun oh ye iç yat :))
yok canım yaa diyorum ya artık gönderen de sağolsun göndermeyen de bi kaç gün daha beklerim bakalım.ona da soracağım ama sormak ta istemiyorum o kadar beklenti içine girmeyeyim hevesim kaçtı..
haklısın insan ister istemez bekliyo değil mi..o da hata etmiş koymamakla..
evet kuzum semra =esmer demek:44:
Semra isminin anlamı (tabiri) nedir.. isimlerin anlamı | isim tabiri, bebek isimleri, dini isimler, kız erkek isimleri
bak sevim ne demekmiş:))
Arama Sonuçları sevim ile başlayan isimlerin anlamı, isim tabiri
ben bugün çok yoruldum ya(((( eşimde demin aradı akşam fuara gidelim dedi ((((( bu halde bir yere gidemem ki, bula bula bugünü buldu ((( gitti hatay yemekleri
ben de atılmasın istiyorum cnm. bir de "gg" nin açılımı ne?cahil kaldım biraz sanırım(
birde geçen bi arkadaşımın bebeği oldu.o da deniz kabuğunun içine birkaç tane badem şekeri koydurup üzerini tülle kaplattıktan sonra magnet eklettirmişti.
Eki Görüntüle 505735 benim de nikah şekerim buydu eşim ve ben yaptık nasıl değişik renk çiçekleri vardı ben dr a gidiyorum bacakları bir hafta geriydi dua edin düzelmiş olsunnn
ben bugün çok yoruldum ya(((( eşimde demin aradı akşam fuara gidelim dedi ((((( bu halde bir yere gidemem ki, bula bula bugünü buldu ((( gitti hatay yemekleri
sen izin işini ne zaman hallediyorsun canım.?
bizde sinemaya gidicez galiba ama eskisi gibi rahat edemiyorum koltuklarda bende kararsızım..
Eki Görüntüle 505735 benim de nikah şekerim buydu eşim ve ben yaptık nasıl değişik renk çiçekleri vardı ben dr a gidiyorum bacakları bir hafta geriydi dua edin düzelmiş olsunnn
yaa özcan denizin "evim sensin" filmi de kasımın 2sinde gösterime giriomuş biz o filmi beklioduk ama gitmak hayal oldu artık
[/B]
bilgilendirdiğin için çok sağol bende almayı düşünüyorum. buarada nikah şekerin de güzelmiş.bebişin için de dualarım seninle, sen kalbini ferah tut, inşallah düzelmiş olarak göreceksin. Allah yardımcın olsun...
sen izin işini ne zaman hallediyorsun canım.?
bizde sinemaya gidicez galiba ama eskisi gibi rahat edemiyorum koltuklarda bende kararsızım..
ya sorma çok güzel filmler giriyo bizde her cuma eşimin kardeşi,eşi,dayısı,yengesi,ablam,eniştem buluşup giderdik özellikle kışları
bu sene 6 ayımıza girmeden biraz zor artık..
ben haftaya cuma doktora gideceğim çalışabilir raporu alacağım. yani 32+4 te rapor almış olacağım. tabi güzelce dinlenip gitmekte fayda var, şu halimle hayatta çalışabilir raporu vermez. ekim ortasına kadar çalışmayı düşünüyorum. heralde hayal ediyorum((
her sinemanın koltuğu rahatsız olmuyor be canım, iyi hissediyorsan kendini git bence, hangi filme gitmeyi düşünüyorsunuz?
canım bebek şekerinde nikah şekerinde güzel. inşallah bebeğinin tatlı bacakları gelişmiş, haftasına yetişmiştir canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.
genelde 38+0 da alıyolar canım sezeryan kesinse...Benimde kismetse epidural sezeryan olacak.muhtemel dogum tarihi 11 kasim ama benim dogum 1veya2 kasimda olacak.aslinda 10kasimda olsun cok istemistim ama yazilinca guzel duruo 10/11/12ama dedigim gibi daha erken bi sezeryan olucak.
Ya bide bisey sormak istiyorum erkek bebeklein cigerleri daha gec gelisiyomus o yuzden kalabildigi kadar kalsin diyolar.ama sezeryan olunca erken aliyolar.bende 39. Haftaya yakin sezeryan olucam doktorum istersen bekleriz acikligin olmadigi surece yok bekleyebiliriz dedi.hangisi dogru sizce sezeryan ne zaman olmali?:26:
bayram koy..38. Haftada kurbanlık koyun benim galiba oğluma arif değil kurban koycam ben
yazar adı..artık çocuğun edebiyetçı olur...Yok kız sudem takılıyordu da arif mi koysam ne diye ben tarık buğra koycam ismini başka ısınamadım diğer isimlere eşimle benim isimlerimizin ilk heceleri bu ğ ra yapıyor gerçi benimki ilk hece de olmuyor ama ilkikişer harf diyim
doğuştan fanatik zavallı..:))) ben de gerçek olduğunuza inanıyorum şekerim..
tarık buğra meşhur bir yazardır güzel isim..
bende uras koyucam kısmetse ama eşim kartal eklemek istiyor yanına manyak beşiktaşlı olduğu için..
uras kartal olacak galiba..
senı nazlı seni..sudemmm bizimki bana benzerse zaten nazlı olacak isminde naz olsa da olmasa da
moonsuncuk bak görüon mu birinciliği kaptırdıkkk biz kızımlaaa
ayy o kadına cok üzülmüştüm benoğlunu kaybetmişti
tembeller sizziiiii nie ihmal edionuz buralarııı hiç yakışıo mu sana topicin en büyük annesi olarak örnek olcan bize
dualarını akşam eve gecince okuycam tubişim
saol bitanemmm.. bizde cok araştırdık ufak bi sorunda da cok ilgileniomuş servisi..
valla benim evimdeki eşyalarımda cok güzeldi ama ankastre degildi
yeni mutfagım ankastre oldugu için eşyaları yenilemek zorunda kaldık hem şık hem kullanışlı bişeyler olsun istedik
niltoşum kıyamam sana üzülme.. ama yerinde olsam bende aynı şeyleri düşünürdüm, haklısın..
sensiz organizasyon olmaz duymamış olimmm
kızlarr nasıl bi tansiyonum düştü anlatamam aşkımla yemek yedik mutfakta hala gecmedi bi halsizlik çöktü üstüme
aşkım eve geç dedi ama biraz uzandım odamda şimdi daha iyiyim
hoşgeldın canım..Merhabalar herkese...
İşten ayrıldığımdan beri hemen hemen her gün giriyorum topic'e. Bol bol okuyorum neler almışsınız, neler yapmışsınız, sağlıklar sıhhatler ne durumda diye. Ama yazmıyorum ne bileyim, ne diyeyim ki :44: anlatacak pek bir şey yok. Herşey yolunda gidiyor
bizde Allah'a şükür.
Bugün yatak odasını gönderdik. Zira ufak, 2+1 evimizin küçük odasını bebek odası yapmaya karar verdik ve iki odaya bölünmüş eski yatak odasını gönderip yeni yatak odası aldık. Kısmetse o işi halleder etmez kızımın odasına başlayacağım. Bir an önce yerleşmeyi bekliyorum. En keyifli olan onun odasını hazırlamak olacak, çok sabırsızlanıyorum. Hiçbir şeyimiz hazır değil, kıyafetleri yıkanacak yerleşecek, doğum çantaları hazırlanacak vs. Çok işim var çok. Benim bey son dakikacıdır biraz ben de laf geçiremem pek. Tık tık hallolacak her şey merak etme diyor. Ben de doğurmam inşallah o zamana kadar diyorum. Şimdi bütün ev ayakta; ben de ayaklarımı uzatmış kapılardan bile salkım saçak sallanan askıdaki gömleklere, ceketlere bakıyorum. İçimi daraltıyor evin bu hali. Daha Salı günü gelecek yatak odası maalesef.. Sonrası ya Allah, girişeceğim işlere... İşte bende son durum bu.. Herkese sevgiler...
araban yoksa ev tipi ana kucağı alırsın daha üsülü ve ucuz..mrb. bişey soracagım 2 gündür kafamı karıştıran bi konu var. malum bebek arabası meselesi. sizce travel sistem şart mı? bizim arabamız yok. oto koltugu 9. aya kadar kullanılıyormuş önümüz kış zaten çok dışarı çıkamıcaz cocukla. bizim bebek arabası hediye gelicek anladıgım kadarıyla en fazla 650 civarı bişey bakmalıyım. bu fiyata güzel travel sistemler var. fakat kimisi çok hantal kimi ağır kimininde arka tekerleri tabak kadar. mesela şunun gibi ;
Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
araba olmayınca bu tarz arabaları kullanmakta bizim için otobüste minübüste zor olur ayrıca evimde asansör yok yukarı taşımamda zor olur. kibar ve baston tipi travel sistemlerde çok pahalı.
travel olmayıpta çok iyi oldugunu öğrendigim iki model var sizce nasıl bi bakar mısınız?
Peg Perego Pliko P3 Compact Classico Bebek Arabas Zaffiro | Peg Perego
bunun fiyatı 600 lere kadar düşüyo diğer sitelerde piyasada nedir bilmiyorum.
bir de şu var;
Graco Fusıo Çift Yönlü Bebek Arabası 2012 GittiGidiyor'da 63542951
ayrıca araba alanlar paylaşabilir mi resim ya da model bilgilerini.
unısex bi isim mi?kız ismi gibi geldi bi anda kulağıma hafızamda öyle canlandı...şimdi "ferzan" düşünüyoruz :)
hoşgeldin canım...sen önceden görcektin topik daha hızlıydı...şu an ıssız hali..cnm ben bayıldım buna.nerede satılıyor, fiyatı ne? valla bende almak istiyorum.
buarada kızlar hızınıza yetişilmiyor resmen.çalıştığım için ara ara foruma bakıyorum ama baya muhabbet dönmüş oluyor ben girincye kadar.
içinizde ankarada oturan var mı?
ya bende sabah patates yedim..karnım hafiif hafif ağrıyo ondan mı aceba?aynen öyleeee
ya sorma sedefim,benim de 2 dir böyle oluyo o da yine patates belası yüzünden oldu.bi daha aç karnı patatesle ilgili bişey yemicem..
ceylin de eymenle aynı nalama gelıyo dıye bi rivayet var...ama ne kadar doğru bilmiyom..o da kulağa hoş geliyo...zeynep ceylin,ayşe ceylin..allah gönlüne göre versin...en yakın zaman mülklüğünü nasip etsinn canım hemşomm.çok yorma kendini emi kuzumm...
haklısınn rüyana girmesinde...biz anneler hep böyleyiz...
kız senle aynı düşüncelerimiz...bende oğlum olsa eymen istiyordum...eşim babamın adı diye tutturmuştu (-ki bi oğlumuz olsa uçarım kaçarım yok babasının adı olacak) salim eymen olsun diyordum...
kızımda reyyan..oda cennet kapısı eymende diyordum ama zeynep olcak teyzesii
yokk kuzum yaa aslında kayınvalidem özünde iyi bi insan...beni şaşırttı mesela bu bebel alışverişinde falan..emeğini esirgemez ama bi anı bi anına tutmaz..cahilliğinden mi karakteri tam oturmadıgından bilmem nedenn:44:hemde adının anlamı "esmer" yaa..adı semra olanlara saygım sonsuz ama bebeğin adını anlamı esmer olan bişey istemem
nilgünüm sonuna kadar haklısın...ama üzme kendini..umarım yollayacak arkadaşın hayatın herşey yolundadır...kasti olarak gönderemem varsa eğer çok ayıp...
1-2 gün daha bekle bakalım...bulemsuyaa sordunmu? kargoya falan verilmişmi? acaba kargodamı bi sıkıntı oldu kuzum...:44:
diğer hedileşmede benim hediye yolladıgım arkadaş hediyelerimi zahmet ediptee fotolayıp topiğe koymadı o bilee zoruma gitmiştii
fuar dedinde..ben bugün çok yoruldum ya(((( eşimde demin aradı akşam fuara gidelim dedi ((((( bu halde bir yere gidemem ki, bula bula bugünü buldu ((( gitti hatay yemekleri
ya sorma çok güzel filmler giriyo bizde her cuma eşimin kardeşi,eşi,dayısı,yengesi,ablam,eniştem buluşup giderdik özellikle kışları
bu sene 6 ayımıza girmeden biraz zor artık..
ben haftaya cuma doktora gideceğim çalışabilir raporu alacağım. yani 32+4 te rapor almış olacağım. tabi güzelce dinlenip gitmekte fayda var, şu halimle hayatta çalışabilir raporu vermez. ekim ortasına kadar çalışmayı düşünüyorum. heralde hayal ediyorum((
her sinemanın koltuğu rahatsız olmuyor be canım, iyi hissediyorsan kendini git bence, hangi filme gitmeyi düşünüyorsunuz?
canım bebek şekerinde nikah şekerinde güzel. inşallah bebeğinin tatlı bacakları gelişmiş, haftasına yetişmiştir canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.
aldıklarını sende paylaş biizmle sende bize fikir ver...canım neden yazmıosun yaz sende işte bak biz nasıl laklak yapıoz burda :)
yatak odanız hayırlı olsun canım güzel uykular uyursunuz inşallah odanızda
bebek odası hazırlamak harika bi şeymişşşşşş şu an onun heyecanındayız biz :)
çalışıo musun canım sen? valla ben çalıştıgım için tek bir şeye el sürdürtmedi annemle kayınvalidem..
herşeyimiz hazır, şu an oda takımımızı bekliyoruz :)
sevgilerrrrrrrrrrr
Daha sık yazmaya çalışacağım bundan sonra bakalımm...
Ben işten erken ayrıldım. Zaten çalıştığım firmada yıllardır ödemeler problemliydi, şirket politikası haline getirmişlerdi artık. Evlilik yılımı tamamlamadan tazminatımı da alayıp çıkayım dedim. Şimdi evdeyim. Bebişe ben bakacağım. Evcimenim, evde vakit geçirmeyi severim yani, o yüzden galiba sıkılmıyorum da hiç
Annem evde abimden olan 5 aylık ilk torununa bakıyor, babamla beraber bol bol şımartıyorlar beni sadece. Onun haricinde yardımcı olamıyor işe güce pek. Kayınvalidemin ise 7. torunu, pek ilgilerinde değil şimdilik ama doğunca göreceğiz bakalım neler olacak. 1.5 ay oldu işten ayrılalı, eşimle beraber yapmaya çalışıyoruz birşeyler. Başka anne arkadaşlarım var destek oluyorlar sağolsunlar, internetten araştırıyorum, e bir de siz varsınız. Neler alınır, neler yapılır hiçbir fikrim yoktu hamile kalana kadar. Yavaş yavaş öğreniyorum işte :)
genelde 38+0 da alıyolar canım sezeryan kesinse...
bayram koy..
yazar adı..artık çocuğun edebiyetçı olur...
doğuştan fanatik zavallı..
senı nazlı seni..
hoşgeldın canım..
yaz tabi ya katıl muhabbete..
çoğu doğum izninde zaten..
topık ıyıce sessizleşti..
araban yoksa ev tipi ana kucağı alırsın daha üsülü ve ucuz..
çocuk arbası da doğuştan yatar alırsın...
wollex ı ınceledım boşver onu..
graco sağlam kalitelidir..e-tokerde fiyatları uygun..
peg prego p3 de eşimin aşık olduğu araba...travel istediğimiz için almadık...kaliteli sağlam ağır olabilir...hepsiburada da sınırlı sayıdan kalmıştı 300 tl...900 tl olanlarla aynı sadece 2006 üretimi...yorumları okuyunca görürsün..
hafif pratik istersen asansör araba vs sorunundan dolayı chıcco lite way al gitsin..
yada graco mirage solo su...picabo da 276 tl..
unısex bi isim mi?kız ismi gibi geldi bi anda kulağıma hafızamda öyle canlandı...
hoşgeldin canım...sen önceden görcektin topik daha hızlıydı...şu an ıssız hali..
ya bende sabah patates yedim..karnım hafiif hafif ağrıyo ondan mı aceba?
ceylin de eymenle aynı nalama gelıyo dıye bi rivayet var...ama ne kadar doğru bilmiyom..o da kulağa hoş geliyo...zeynep ceylin,ayşe ceylin..
fuar dedinde..
kızlar istanbulun kızları..
17-20 ocakta anne bebek fuarı var ifm de orda buluşsak mı?bebeklerde büyümüş olur....deli gibi gezer alışveriş yaparız...
ya bizde ekimden hazirana kadar tiyatroya giderdik..
hepte ünlülerin olduu güzel müzikal tadında oyunlardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?