2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben ne yesem oluo valla çözemedim artık sıkıldım bu mide yanması olayından
[/B]

sabret tatlım bir kaç ay içinde düzene girecek nasılsa az daha sabredicez..

ben evdeyim ya kendime menü yaptım.. Akşam etli bişeyler yapıyorum, Öglen sırf sebze yiyorum :)) Çok rahat oluyor akşama kadar hafif hafifi geziniyoruz.
evet yaa evde olmanın da avantajı işte ne güzel di mi,kendinin patronusun oh ye iç yat :))

yok canım yaa diyorum ya artık gönderen de sağolsun göndermeyen de bi kaç gün daha beklerim bakalım.ona da soracağım ama sormak ta istemiyorum o kadar beklenti içine girmeyeyim hevesim kaçtı..
haklısın insan ister istemez bekliyo değil mi..o da hata etmiş koymamakla..

evet kuzum semra =esmer demek:44:

Semra isminin anlamı (tabiri) nedir.. isimlerin anlamı | isim tabiri, bebek isimleri, dini isimler, kız erkek isimleri

bak sevim ne demekmiş:))

Arama Sonuçları sevim ile başlayan isimlerin anlamı, isim tabiri

bu mide yanmasına en iyi ne fayda edio peki ?

Birine yakınlık duymak, sempati demekmişşş :)
benim kayınvalidem çevresi tarafından çok sevilen, sayılan, canayakın bi kadındır tam ismi gibi :)
bende kızım babannesine benzesin istiooommm :)

ben bugün çok yoruldum ya (((( eşimde demin aradı akşam fuara gidelim dedi ((((( bu halde bir yere gidemem ki, bula bula bugünü buldu ((( gitti hatay yemekleri

ben bugün çok yoruldum ya (((( eşimde demin aradı akşam fuara gidelim dedi ((((( bu halde bir yere gidemem ki, bula bula bugünü buldu ((( gitti hatay yemekleri

sen izin işini ne zaman hallediyorsun canım.?

bizde sinemaya gidicez galiba ama eskisi gibi rahat edemiyorum koltuklarda bende kararsızım..

gitti gidiyordaydı adamları aradım kapıda ödemeli de yollarız dediler İLKNUR NİKAH VE BEBEK ŞEKERLERİ cuma günü gg ye vereceklermiş bu adresi ara ayetli bebek şekeri de fiyatı 1,3 tl 100 taneye de sepet iste

benim de nikah şekerim buydu eşim ve ben yaptık nasıl değişik renk çiçekleri vardı ben dr a gidiyorum bacakları bir hafta geriydi dua edin düzelmiş olsunnn

tühhh gitti canım yemekler
boşver biliosun sağlığın daha önemli burcum

bizde sinemaya gidicez galiba ama eskisi gibi rahat edemiyorum koltuklarda bende kararsızım..

yaa özcan denizin "evim sensin" filmi de kasımın 2sinde gösterime giriomuş biz o filmi beklioduk ama gitmak hayal oldu artık

Eki Görüntüle 505735 benim de nikah şekerim buydu eşim ve ben yaptık nasıl değişik renk çiçekleri vardı ben dr a gidiyorum bacakları bir hafta geriydi dua edin düzelmiş olsunnn

canım güle güle git, güle güle gel e mi..

Eki Görüntüle 505735 benim de nikah şekerim buydu eşim ve ben yaptık nasıl değişik renk çiçekleri vardı ben dr a gidiyorum bacakları bir hafta geriydi dua edin düzelmiş olsunnn

bilgilendirdiğin için çok sağol bende almayı düşünüyorum. buarada nikah şekerin de güzelmiş.bebişin için de dualarım seninle, sen kalbini ferah tut, inşallah düzelmiş olarak göreceksin. Allah yardımcın olsun...

yaa özcan denizin "evim sensin" filmi de kasımın 2sinde gösterime giriomuş biz o filmi beklioduk ama gitmak hayal oldu artık

[/B]

ya sorma çok güzel filmler giriyo bizde her cuma eşimin kardeşi,eşi,dayısı,yengesi,ablam,eniştem buluşup giderdik özellikle kışları
bu sene 6 ayımıza girmeden biraz zor artık..

Armadanın orda trafik var eşim gelemediii

ben haftaya cuma doktora gideceğim çalışabilir raporu alacağım. yani 32+4 te rapor almış olacağım. tabi güzelce dinlenip gitmekte fayda var, şu halimle hayatta çalışabilir raporu vermez. ekim ortasına kadar çalışmayı düşünüyorum. heralde hayal ediyorum ((

her sinemanın koltuğu rahatsız olmuyor be canım, iyi hissediyorsan kendini git bence, hangi filme gitmeyi düşünüyorsunuz?

canım bebek şekerinde nikah şekerinde güzel. inşallah bebeğinin tatlı bacakları gelişmiş, haftasına yetişmiştir canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.

canım neden yazmıosun yaz sende işte bak biz nasıl laklak yapıoz burda :)
yatak odanız hayırlı olsun canım güzel uykular uyursunuz inşallah odanızda
bebek odası hazırlamak harika bi şeymişşşşşş şu an onun heyecanındayız biz :)
çalışıo musun canım sen? valla ben çalıştıgım için tek bir şeye el sürdürtmedi annemle kayınvalidem..
herşeyimiz hazır, şu an oda takımımızı bekliyoruz :)
sevgilerrrrrrrrrrr

Daha sık yazmaya çalışacağım bundan sonra bakalımm...
Ben işten erken ayrıldım. Zaten çalıştığım firmada yıllardır ödemeler problemliydi, şirket politikası haline getirmişlerdi artık. Evlilik yılımı tamamlamadan tazminatımı da alayıp çıkayım dedim. Şimdi evdeyim. Bebişe ben bakacağım. Evcimenim, evde vakit geçirmeyi severim yani, o yüzden galiba sıkılmıyorum da hiç
Annem evde abimden olan 5 aylık ilk torununa bakıyor, babamla beraber bol bol şımartıyorlar beni sadece. Onun haricinde yardımcı olamıyor işe güce pek. Kayınvalidemin ise 7. torunu, pek ilgilerinde değil şimdilik ama doğunca göreceğiz bakalım neler olacak. 1.5 ay oldu işten ayrılalı, eşimle beraber yapmaya çalışıyoruz birşeyler. Başka anne arkadaşlarım var destek oluyorlar sağolsunlar, internetten araştırıyorum, e bir de siz varsınız. Neler alınır, neler yapılır hiçbir fikrim yoktu hamile kalana kadar. Yavaş yavaş öğreniyorum işte :)

ya sorma çok güzel filmler giriyo bizde her cuma eşimin kardeşi,eşi,dayısı,yengesi,ablam,eniştem buluşup giderdik özellikle kışları

bizde cok gider-dik :) artık uzun bi süre zor :)
"evim sensin"i cok izlemek istioduk neyse artık evde internetten izlicez :)

burcum senin izne çıkman gerekio bence.. şişliklerin çalışmana engel olmuo mu?
ben doguma kadar çalışıcam ama benimki farklı hem kendi şirketimiz hem evime cok yakın..
eşim burda oldugu için burası evden daha güvenli ve rahat benim için..
ama sen cok yoruluosun bu kadar yorulman iyi degil senin için diye düşünüommm:26:

genelde 38+0 da alıyolar canım sezeryan kesinse...

38. Haftada kurbanlık koyun benim galiba oğluma arif değil kurban koycam ben
bayram koy..

yazar adı..artık çocuğun edebiyetçı olur...

doğuştan fanatik zavallı..

senı nazlı seni..

hoşgeldın canım..
yaz tabi ya katıl muhabbete..
çoğu doğum izninde zaten..
topık ıyıce sessizleşti..

araban yoksa ev tipi ana kucağı alırsın daha üsülü ve ucuz..
çocuk arbası da doğuştan yatar alırsın...
wollex ı ınceledım boşver onu..
graco sağlam kalitelidir..e-tokerde fiyatları uygun..
peg prego p3 de eşimin aşık olduğu araba...travel istediğimiz için almadık...kaliteli sağlam ağır olabilir...hepsiburada da sınırlı sayıdan kalmıştı 300 tl...900 tl olanlarla aynı sadece 2006 üretimi...yorumları okuyunca görürsün..

hafif pratik istersen asansör araba vs sorunundan dolayı chıcco lite way al gitsin..
yada graco mirage solo su...picabo da 276 tl..

şimdi "ferzan" düşünüyoruz :)
unısex bi isim mi?kız ismi gibi geldi bi anda kulağıma hafızamda öyle canlandı...

hoşgeldin canım...sen önceden görcektin topik daha hızlıydı...şu an ıssız hali..

aynen öyleeee

ya sorma sedefim,benim de 2 dir böyle oluyo o da yine patates belası yüzünden oldu.bi daha aç karnı patatesle ilgili bişey yemicem..
ya bende sabah patates yedim..karnım hafiif hafif ağrıyo ondan mı aceba?

ceylin de eymenle aynı nalama gelıyo dıye bi rivayet var...ama ne kadar doğru bilmiyom..o da kulağa hoş geliyo...zeynep ceylin,ayşe ceylin..

fuar dedinde..
kızlar istanbulun kızları..
17-20 ocakta anne bebek fuarı var ifm de orda buluşsak mı?bebeklerde büyümüş olur....deli gibi gezer alışveriş yaparız...

ya bizde ekimden hazirana kadar tiyatroya giderdik..
hepte ünlülerin olduu güzel müzikal tadında oyunlardı..

cnm ben de yarın doktordan çalışabilir raporu alacağım inşallah.sorun olursa deneyimlerimi paylaşırım.

aldıklarını sende paylaş biizmle sende bize fikir ver...
ciciler topiğine ekle..

hoşbulduk cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…