2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hadi hayırlısı olsun canım,çalışkan anne seni :))
evet bu koltuklar da rahat yastıklı falan hatta ama çok oturunca sırtıma acaip bi ağrı giriyo
İlyas Salman'ın"lal gece"filmiymiş öyle dediler bakalım...

bizde cok gider-dik :) artık uzun bi süre zor :)
"evim sensin"i cok izlemek istioduk neyse artık evde internetten izlicez :)

aynen canım bebişleri büyütüp babaannelerine anneannelerine atıp gideriz artık
artık bebiş uyuyunca başbaşa izlersiniz eşinle netten

biz onu da çok yaparız kocişle geçeriz yatağa alırız laptopu güzel güzel filmler izleriz,dvd den izlemekten daha zevkli o şekilde izlemek bence

sorma canım yaa zaten hastane çıkışımız bile kartal yuvasından alınacak allahtan bende beşiktaşlıyım da sorun yok :))

ya evet patates mahfediyo yaa özellikle böreklerde,yemeklerin içinde falan olunca ayy.ama süt iyi geldi..
fuara mutlaka gitmeye çalışalım allah izin verise ne hoş olur yaa,bebişlerimizle birlikte gideriz..

gidelim gidelimmmmmmmm süper olurrrr

ödeme sorunun varsa ayrılman iyi olmuş sonucta emeginin karşılıgını alamadıgın bi yerde durman anlamsız..
ev ortamını seviosan senin için daha iyi canım ben pek sevmem ev hanımlıgını
bende cok acemiyim bebek ve hazırlıkları konusunda ama benim annemde kayınvalidemde müsait olduklarından
cok şanslıydım :)
senin annen zaten torun bakıyormuş ee kayınvalide de 7. torun olunca iş başa düşüyor sende :)
olsun yaparsın hayırlısıyla, sağlığınız, huzurunuz olsun yeter ki..

evet hain planlarım varrr şimdidennn anneme(kayınvalideme) bırakıp kaçarız aşkım diommmm

resim alıntıdır
:))

bu anakucağını beğendim kızlar
arabada da emniyet kemerleriyle kullanabilir miyim acaba?

Son düzenleme:

resim alıntıdır
:))

bu anakucağını beğendim kızlar
arabada da emniyet kemerleriyle kullanabilir miyim acaba?

Canim bu ev tipi ana kucagi parcalari ayrilmiyo yani arabada kullanilmiyo.ayrica sallanmiyo titresimli on tarafi yere degip cok hafif titresim yapio o kadar.ama bunun yine ev tipi olarak sallanani var ben ondan alicam.fakat senin istedigin arabada da kullanmak icinse hem ev tipi olan hem disarda kullanilan ben pek gormedim.yine de bi arastirmak lazim tabi

ödeme sorunun varsa ayrılman iyi olmuş sonucta emeginin karşılıgını alamadıgın bi yerde durman anlamsız..
ev ortamını seviosan senin için daha iyi canım ben pek sevmem ev hanımlıgını
bende cok acemiyim bebek ve hazırlıkları konusunda ama benim annemde kayınvalidemde müsait olduklarından
cok şanslıydım :)
senin annen zaten torun bakıyormuş ee kayınvalide de 7. torun olunca iş başa düşüyor sende :)
olsun yaparsın hayırlısıyla, sağlığınız, huzurunuz olsun yeter ki..

Sağol amin inşallah. Allah herkesin evinden huzuru eksik etmesin.
34 yaşındayım, aralar vererek de olsa 16 yaşımdan beri çalışıyorum, e artık yetti galiba. Kendi ayaklarımın üzerinde durmaktan varislerim çıktı Artık evde oturup bebeğime bakayım ben de

çok sıkılıyorum kocam maç izliyor oğlum çizgi film izliyor ben sıkılıyorum benle ilgilenen yok burdada kimse yok nerdesiniz huuuu

iyi geceler kızlar :) 31+2 günlük olduk bugün ama birkaç gündür acayip başım dönüyor ayağa kalkamıyorum gözüm kararıyor sanki bu sorunu yaşayan var mı acaba?

birileri varda ortada konu yok :)
yarın alış verişe gitmeyi düşünüyorum istanbuldaysanız nerelerden alış veriş yapıyorsunuz ? sizin için konu açmış olayım :)

ben eminönü havuzlu hana gittim gerçekten çok hesaplı :) bebeğime bir yan yatma yastığı aldık 9,90 tl idi internette ve e bebekte 24 tl ye gördüm inanamadım :) peşin paranızı elinize alıp istediğiniz herşeyi alabilirsiniz oradan :)

iyi geceler kızlar :) 31+2 günlük olduk bugün ama birkaç gündür acayip başım dönüyor ayağa kalkamıyorum gözüm kararıyor sanki bu sorunu yaşayan var mı acaba?

tansiyonuna baktın mı hiç bir de demir hapı kullanıyor musun kansızlığın olabilir

tansiyonuna baktın mı hiç bir de demir hapı kullanıyor musun kansızlığın olabilir

aaaa ferrum fort kullanıyordum ikinci kutuyu bitirdim, doktoru bugün aradım ama ulaşamadım üç gündür içmiyorum acaba kullanmadığım için olmuş olabilir miii? hiç aklıma gelmemişti...

aaaa ferrum fort kullanıyordum ikinci kutuyu bitirdim, doktoru bugün aradım ama ulaşamadım üç gündür içmiyorum acaba kullanmadığım için olmuş olabilir miii? hiç aklıma gelmemişti...

üç gün kullanmamış olmanın etkisi hemen görülmez , tansiyonuna bak eğer tansiyonun normalse susuz kalmış olabilirsin

bende gittim havuzlu han a ama güzel bişey bulamadım , kıyafetlere baktım iki yıkamada şekilleri hemen bozulacakmış gibi geldi ve hesaplı da değildi sanki , fiyat kalite oranı nasıl sence havuzlu handa

iyi geceler herkese, yarın aöf sınavı var ona çalışıyorum arada bakıyorum burayada.
ben de bişey sorayım dedim.. benim bebeğim bi gün çok hareketli bi günse tam tersi hareketsiz dürtmeden kıpırdamıyor panik oluyorum haliyle ama ertesi gün normale dönünce herhalde bişey yok diyorum. neden böyle oluyor acaba? iki gün öncesinde aşırı hareketliydi ama son iki gündür hareketsizdi bugünse normal. size de oluyo mu böyle?

tansiyonum 11 e 7 idi eczaneye gittik bugün. tansiyon normal sanırım

yemek yedikten sonra baş dönmen oluyor mu , ya da yemek yedikten ne kadar süre sonra başın dönüyor
aç kaldığında artıyor mu baş dönmen , şekerli şeyler yiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…