ben haftaya cuma doktora gideceğim çalışabilir raporu alacağım. yani 32+4 te rapor almış olacağım. tabi güzelce dinlenip gitmekte fayda var, şu halimle hayatta çalışabilir raporu vermez. ekim ortasına kadar çalışmayı düşünüyorum. heralde hayal ediyorum((
her sinemanın koltuğu rahatsız olmuyor be canım, iyi hissediyorsan kendini git bence, hangi filme gitmeyi düşünüyorsunuz?
bizde cok gider-dik :) artık uzun bi süre zor :)
"evim sensin"i cok izlemek istiodukneyse artık evde internetten izlicez :)
doğuştan fanatik zavallı.
ya bende sabah patates yedim..karnım hafiif hafif ağrıyo ondan mı aceba?
fuar dedinde..
kızlar istanbulun kızları..
17-20 ocakta anne bebek fuarı var ifm de orda buluşsak mı?bebeklerde büyümüş olur....deli gibi gezer alışveriş yaparız...
ya bizde ekimden hazirana kadar tiyatroya giderdik..
hepte ünlülerin olduu güzel müzikal tadında oyunlardı..
unısex bi isim mi?kız ismi gibi geldi bi anda kulağıma hafızamda öyle canlandı...
genelde 38+0 da alıyolar canım sezeryan kesinse...
bayram koy..
yazar adı..artık çocuğun edebiyetçı olur...
doğuştan fanatik zavallı..
senı nazlı seni..
hoşgeldın canım..
yaz tabi ya katıl muhabbete..
çoğu doğum izninde zaten..
topık ıyıce sessizleşti..
araban yoksa ev tipi ana kucağı alırsın daha üsülü ve ucuz..
çocuk arbası da doğuştan yatar alırsın...
wollex ı ınceledım boşver onu..
graco sağlam kalitelidir..e-tokerde fiyatları uygun..
peg prego p3 de eşimin aşık olduğu araba...travel istediğimiz için almadık...kaliteli sağlam ağır olabilir...hepsiburada da sınırlı sayıdan kalmıştı 300 tl...900 tl olanlarla aynı sadece 2006 üretimi...yorumları okuyunca görürsün..
hafif pratik istersen asansör araba vs sorunundan dolayı chıcco lite way al gitsin..
yada graco mirage solo su...picabo da 276 tl..
unısex bi isim mi?kız ismi gibi geldi bi anda kulağıma hafızamda öyle canlandı...
hoşgeldin canım...sen önceden görcektin topik daha hızlıydı...şu an ıssız hali..
ya bende sabah patates yedim..karnım hafiif hafif ağrıyo ondan mı aceba?
ceylin de eymenle aynı nalama gelıyo dıye bi rivayet var...ama ne kadar doğru bilmiyom..o da kulağa hoş geliyo...zeynep ceylin,ayşe ceylin..
fuar dedinde..
kızlar istanbulun kızları..
17-20 ocakta anne bebek fuarı var ifm de orda buluşsak mı?bebeklerde büyümüş olur....deli gibi gezer alışveriş yaparız...
ya bizde ekimden hazirana kadar tiyatroya giderdik..
hepte ünlülerin olduu güzel müzikal tadında oyunlardı..
canım neden yazmıosun yaz sende işte bak biz nasıl laklak yapıoz burda :)
yatak odanız hayırlı olsun canım güzel uykular uyursunuz inşallah odanızda
bebek odası hazırlamak harika bi şeymişşşşşş şu an onun heyecanındayız biz :)
çalışıo musun canım sen? valla ben çalıştıgım için tek bir şeye el sürdürtmedi annemle kayınvalidem..
herşeyimiz hazır, şu an oda takımımızı bekliyoruz :)
sevgilerrrrrrrrrrr
Daha sık yazmaya çalışacağım bundan sonra bakalımm...
Ben işten erken ayrıldım. Zaten çalıştığım firmada yıllardır ödemeler problemliydi, şirket politikası haline getirmişlerdi artık. Evlilik yılımı tamamlamadan tazminatımı da alayıp çıkayım dedim. Şimdi evdeyim. Bebişe ben bakacağım. Evcimenim, evde vakit geçirmeyi severim yani, o yüzden galiba sıkılmıyorum da hiç
Annem evde abimden olan 5 aylık ilk torununa bakıyor, babamla beraber bol bol şımartıyorlar beni sadece. Onun haricinde yardımcı olamıyor işe güce pek. Kayınvalidemin ise 7. torunu, pek ilgilerinde değil şimdilik ama doğunca göreceğiz bakalım neler olacak. 1.5 ay oldu işten ayrılalı, eşimle beraber yapmaya çalışıyoruz birşeyler. Başka anne arkadaşlarım var destek oluyorlar sağolsunlar, internetten araştırıyorum, e bir de siz varsınız. Neler alınır, neler yapılır hiçbir fikrim yoktu hamile kalana kadar. Yavaş yavaş öğreniyorum işte :)
hadi hayırlısı olsun canım,çalışkan anne seni :))
evet bu koltuklar da rahat yastıklı falan hatta ama çok oturunca sırtıma acaip bi ağrı giriyo
İlyas Salman'ın"lal gece"filmiymiş öyle dediler bakalım...
aynen canım bebişleri büyütüp babaannelerine anneannelerine atıp gideriz artık
artık bebiş uyuyunca başbaşa izlersiniz eşinle netten
biz onu da çok yaparız kocişle geçeriz yatağa alırız laptopu güzel güzel filmler izleriz,dvd den izlemekten daha zevkli o şekilde izlemek bence
sorma canım yaa zaten hastane çıkışımız bile kartal yuvasından alınacak allahtan bende beşiktaşlıyım da sorun yok :))
ya evet patates mahfediyo yaa özellikle böreklerde,yemeklerin içinde falan olunca ayy.ama süt iyi geldi..
fuara mutlaka gitmeye çalışalım allah izin verise ne hoş olur yaa,bebişlerimizle birlikte gideriz..
resim alıntıdır
:))
bu anakucağını beğendim kızlar
arabada da emniyet kemerleriyle kullanabilir miyim acaba?
çok sıkılıyorum kocam maç izliyor oğlum çizgi film izliyor ben sıkılıyorum benle ilgilenen yok burdada kimse yok nerdesiniz huuuu
çok sıkılıyorum kocam maç izliyor oğlum çizgi film izliyor ben sıkılıyorum benle ilgilenen yok burdada kimse yok nerdesiniz huuuu
Kımsecıkler yok
birileri varda ortada konu yok :)
yarın alış verişe gitmeyi düşünüyorum istanbuldaysanız nerelerden alış veriş yapıyorsunuz ? sizin için konu açmış olayım :)
iyi geceler kızlar :) 31+2 günlük olduk bugün ama birkaç gündür acayip başım dönüyor ayağa kalkamıyorum gözüm kararıyor sanki bu sorunu yaşayan var mı acaba?
tansiyonuna baktın mı hiç bir de demir hapı kullanıyor musun kansızlığın olabilir
aaaa ferrum fort kullanıyordum ikinci kutuyu bitirdim, doktoru bugün aradım ama ulaşamadım üç gündür içmiyorum acaba kullanmadığım için olmuş olabilir miii? hiç aklıma gelmemişti...
üç gün kullanmamış olmanın etkisi hemen görülmez , tansiyonuna bak eğer tansiyonun normalse susuz kalmış olabilirsin
ben eminönü havuzlu hana gittim gerçekten çok hesaplı :) bebeğime bir yan yatma yastığı aldık 9,90 tl idi internette ve e bebekte 24 tl ye gördüm inanamadım :) peşin paranızı elinize alıp istediğiniz herşeyi alabilirsiniz oradan :)
tansiyonum 11 e 7 idi eczaneye gittik bugün. tansiyon normal sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?