Slm kizlar iyi geceler herkese,benide gaz sancisi mide kasilmasi uyutmadi
Kasik kisminda bahsettigin durum sanirim bende de var.sol tarafimda ritmik olarak olan bi hareket,daha dogrusu seyirme.Gece daha cok sol tarafima yattigim icin oluo sanirim.saga donup bi kac dakiak bekleyince azalio ve gecio.interrnette damar oldugu yaziordu yuksek kan basincindan dolayi normal diyordu belki seninki de oyle bi seydir.
ay valla bılmıorum kı canım benım ilk çocukta doğuma kadar hiç olmamıştı öyle alttan felan.zaten dedıklerı günde hazırlıksız sancısız felan gıtmıstım hastaneye doktor doğumun başlamış 8 cm. açılma var deyince korkudan fenalaşmıştım :)inşallah çok kurcalamazlar utanıyorm valla yaakım nerde kımı nasıl alttan muayne edıyomuş ay ben kızımda hıc olmadan doğuma gırdım acaba dırek sezeryan dıyemı ay ıstemem yıne ssezeryan olcak olmaz heralde dımı
bazı doktorlar etmeyebilir ama genelde son haftalarda 36. haftadan sonra ediliyor 37 38 de hatta doğum esnasında edilir diye de duymuştum bu çatı muayenesi aslında acılma olup olmadıgıyla ilgisi yok çatı muayeneside sezeryana bahane bence. bence daha öncesine gerek yok belki o zamana kadar suyun gelebilir böyle bişeye gerek bile kalmaz.
hoşgeldin ben daha cok geceleri takılırdım internette. hamile kaldıgımdan beri geceleride bu kadar dayanamaz oldum. bugün istisna oldu. bakalım bebek olunca ne olacak.
senin kafandan geçenler ne. ? acaba diyorum ki bunlar babalarının ismini düşünüyolarda ondanmı ses cıkarmıyolar valla çok pis küserim son anda öle bişey derse.
bazı doktorlar etmeyebilir ama genelde son haftalarda 36. haftadan sonra ediliyor 37 38 de hatta doğum esnasında edilir diye de duymuştum bu çatı muayenesi aslında acılma olup olmadıgıyla ilgisi yok çatı muayeneside sezeryana bahane bence. bence daha öncesine gerek yok belki o zamana kadar suyun gelebilir böyle bişeye gerek bile kalmaz.
hoşgeldin ben daha cok geceleri takılırdım internette. hamile kaldıgımdan beri geceleride bu kadar dayanamaz oldum. bugün istisna oldu. bakalım bebek olunca ne olacak.
senin kafandan geçenler ne. ? acaba diyorum ki bunlar babalarının ismini düşünüyolarda ondanmı ses cıkarmıyolar valla çok pis küserim son anda öle bişey derse.
cnm benım merhaba eger kı rıtmık olarak bellı sanıyeerde aynı yerden tıklayıp bıkaç dakıkada gecıyosa o bebgının hıckırması ben bayılıyorum bebışımde aynısını yapıyo
ben nisa ya gıdıyorum mürvet hnm. a canımben üniversite hastanesinden takipliyim , siz nerden takiplisiniz ?
kuzum ılkı noormalmıydı sezeryanmıydı
ay valla bılmıorum kı canım benım ilk çocukta doğuma kadar hiç olmamıştı öyle alttan felan.zaten dedıklerı günde hazırlıksız sancısız felan gıtmıstım hastaneye doktor doğumun başlamış 8 cm. açılma var deyince korkudan fenalaşmıştım :)inşallah çok kurcalamazlar utanıyorm valla yaa
inşallah hepımızın doğumları rahat geçer ya zaman yaklaştıkça streslenıyorum
aaa bak abcxyz sanırım cevabını buldun belki senin hissettiğinde böyle bişeydir ne tatlı.
cnm o zman yıne normal olucak öylemeı
cnm sen durtulmeye hazırlanderım ama benım dr um eger olagandışı durum yoksa bıkere muayne edıyo catı durumuna falan bakıyo
ama ben ondanda yırttım
cnm benım merhaba eger kı rıtmık olarak bellı sanıyeerde aynı yerden tıklayıp bıkaç dakıkada gecıyosa o bebgının hıckırması ben bayılıyorum bebışımde aynısını yapıyo
ınşalla başka zmanda gelırsın tatlım zaten uyku kalutesı gıt gıde duşuyo nedense bende daah sık uyanır haldeyım hatta
sanırım uykusuz gecelere hazırlık modundayım cnm benım bebiş olunca en sakın bebkte olsa evlatcıklarımız emcek altlarına etcek ondan uykular bıze bı sure veda edıcek ama sonra duxene gırıyo en zanından benım kızımda 2 ay surdu dıyebılırm
ben nisa ya gıdıyorum mürvet hnm. a canım
ilki normaldi canım bakalım bu nasıl olcak
merhaba cnm yanılış yerden mı alıntı yapmışım kesınlıkle hıckırık cnm ay yerım onların hıckırıklerını
epidural normal miydi yoksa tamamen normal mi?
yok doğru yerden yaptın da o arkadaşta aynı şeyden yakınıyordu onu dedim bende ama çıkmış herhalde görmedi.
tamamen normaldi canım zaten 12 yıl önce varmıydı epidural bılmıorum :))
bakalım yaşayarak görücez artık benim ilk bebeğim oğlum bitanem canımın taa içiiiiiihiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar bana başta azıcık bulantım ve gaz şikayetim oldu 12. haftadan sonra onlarda kalmadı. inşallah doğuncada uslu bi bebek olur üzmez annesini.
bu arada bişey farkettim benim gebelikten dolayı bacagıma üç kez kramp girdi üçünde de ayaklarımın altına yastık koyup uyumuştum aniden kaldırınca felaket kramp girdi ama normalde böyle bi durumla karşılaşmadım artık hep düz bi şekilde sola yatıyorum.sıcak basması ve çişim gelmese uyku uyumamda da bi sorun yok hala klimayla atıyorum.
bu arada hangi şehirdesiniz isim neydi? bu sorum herkese.
anam baya olmuş nasıl bi deneyimdi anlatsana biraz.
:))öyle galıba valla benım dr. tarzı ne bakalım yaşayıp gorcez:)
senın kesin sezeryan mı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?