2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Güzel Kasım anneleri benim uykum geldi artık uyku vakti :) hepinize iyi geceler , tanıştığıma çoook memnun oldum, cevaplarınız için teşekkürler

cnm benım merhaba eger kı rıtmık olarak bellı sanıyeerde aynı yerden tıklayıp bıkaç dakıkada gecıyosa o bebgının hıckırması ben bayılıyorum bebışımde aynısını yapıyo

kım nerde kımı nasıl alttan muayne edıyomuş ay ben kızımda hıc olmadan doğuma gırdım acaba dırek sezeryan dıyemı ay ıstemem yıne ssezeryan olcak olmaz heralde dımı
ay valla bılmıorum kı canım benım ilk çocukta doğuma kadar hiç olmamıştı öyle alttan felan.zaten dedıklerı günde hazırlıksız sancısız felan gıtmıstım hastaneye doktor doğumun başlamış 8 cm. açılma var deyince korkudan fenalaşmıştım :)inşallah çok kurcalamazlar utanıyorm valla yaa

inşallah hepımızın doğumları rahat geçer ya zaman yaklaştıkça streslenıyorum

ınşalla başka zmanda gelırsın tatlım zaten uyku kalutesı gıt gıde duşuyo nedense bende daah sık uyanır haldeyım hatta
sanırım uykusuz gecelere hazırlık modundayım cnm benım bebiş olunca en sakın bebkte olsa evlatcıklarımız emcek altlarına etcek ondan uykular bıze bı sure veda edıcek ama sonra duxene gırıyo en zanından benım kızımda 2 ay surdu dıyebılırm

cnm benım merhaba eger kı rıtmık olarak bellı sanıyeerde aynı yerden tıklayıp bıkaç dakıkada gecıyosa o bebgının hıckırması ben bayılıyorum bebışımde aynısını yapıyo

aaa bak abcxyz sanırım cevabını buldun belki senin hissettiğinde böyle bişeydir ne tatlı.

cnm o zman yıne normal olucak öylemeı
cnm sen durtulmeye hazırlanderım ama benım dr um eger olagandışı durum yoksa bıkere muayne edıyo catı durumuna falan bakıyo
ama ben ondanda yırttım

bakalım yaşayarak görücez artık benim ilk bebeğim oğlum bitanem canımın taa içiiiiii hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar bana başta azıcık bulantım ve gaz şikayetim oldu 12. haftadan sonra onlarda kalmadı. inşallah doğuncada uslu bi bebek olur üzmez annesini.

bu arada bişey farkettim benim gebelikten dolayı bacagıma üç kez kramp girdi üçünde de ayaklarımın altına yastık koyup uyumuştum aniden kaldırınca felaket kramp girdi ama normalde böyle bi durumla karşılaşmadım artık hep düz bi şekilde sola yatıyorum.sıcak basması ve çişim gelmese uyku uyumamda da bi sorun yok hala klimayla atıyorum.

bu arada hangi şehirdesiniz isim neydi? bu sorum herkese.

ben nisa ya gıdıyorum mürvet hnm. a canım

ilki normaldi canım bakalım bu nasıl olcak

epidural normal miydi yoksa tamamen normal mi?

merhaba cnm yanılış yerden mı alıntı yapmışım kesınlıkle hıckırık cnm ay yerım onların hıckırıklerını

yok doğru yerden yaptın da o arkadaşta aynı şeyden yakınıyordu onu dedim bende ama çıkmış herhalde görmedi.

cnm ben sakaryadan songül
cnm kramplar ıcın calsıyum destegı alıyomusun hem su anda vucutta sut depoanıyo onun ıcınde cok ıyı
cnm benım uykum böleunuyo bıde bu aralar kızımın okul duruları konsunda kafamı cok yordun sanırım ondan sebep olsa doıyorum
benımde sukur gebelıgım cok rahat bulantı vb hıc yaşamdım koca göbuş kıpır kıpırr bebışım olmasa analmıcam gebe oldumu
bu arada klıma benımde kankam oldu sıcak gunlerde bende sola yatmayı tercıh edıyorum bebgın beslenmesını bıle etkııyomuş
sen neredensın cnm ben senı bı toıpikten hetırlıyorum ama cıkaramadım

anam baya olmuş nasıl bi deneyimdi anlatsana biraz.

tamam anlatıyımda uykunuz kaçsın :))
bana 30 temmuza kadar sancın olmazsa gel dedı dr.um bende otobüse bindim gıttım normal kontrol sanıyorum:)gıttım aldılar muayeneye işte dr. dedi 8 cm açılma var doğum yapıyosun şu anda dedi ben tabi korkudan başım döndü felan doğumhaneye cıktım 3-4 saat sürdü sancılarım öncelerı uzun aralıklı sonlara doğru çok yoğun ve uzun sancılar..adetliyken bel ağrıması vardır ya onun daha şiddetlisi işte zorluğu var tabi yok değil ama sonra yaşadığın mutluluga değıyo :)

:))öyle galıba valla benım dr. tarzı ne bakalım yaşayıp gorcez:)
senın kesin sezeryan mı şimdi

evet tatlım ılkı sezerandı zaten nasıp olursa ıkıncıde öle oluck ay ılındede cok korkmuştum normal doğumdan zaten ıstek uzere olmuştu
şimdi 2.den hıc korkmuyorum cunku kolay bı dönemdı benım ıcın herşey yolunda gıttı doğum stresı yok uzerımde
senın doğum nasıldı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…