cnm ben sakaryadan songül
cnm kramplar ıcın calsıyum destegı alıyomusun hem su anda vucutta sut depoanıyo onun ıcınde cok ıyı
cnm benım uykum böleunuyo bıde bu aralar kızımın okul duruları konsunda kafamı cok yordun sanırım ondan sebep olsa doıyorum
benımde sukur gebelıgım cok rahat bulantı vb hıc yaşamdım koca göbuş kıpır kıpırr bebışım olmasa analmıcam gebe oldumu
bu arada klıma benımde kankam oldu sıcak gunlerde bende sola yatmayı tercıh edıyorum bebgın beslenmesını bıle etkııyomuş
sen neredensın cnm ben senı bı toıpikten hetırlıyorum ama cıkaramadım
tamam anlatıyımda uykunuz kaçsın :))
bana 30 temmuza kadar sancın olmazsa gel dedı dr.um bende otobüse bindim gıttım normal kontrol sanıyorum:)gıttım aldılar muayeneye işte dr. dedi 8 cm açılma var doğum yapıyosun şu anda dedi ben tabi korkudan başım döndü felan doğumhaneye cıktım 3-4 saat sürdü sancılarım öncelerı uzun aralıklı sonlara doğru çok yoğun ve uzun sancılar..adetliyken bel ağrıması vardır ya onun daha şiddetlisi işte zorluğu var tabi yok değil ama sonra yaşadığın mutluluga değıyo :)
tamam anlatıyımda uykunuz kaçsın :))
bana 30 temmuza kadar sancın olmazsa gel dedı dr.um bende otobüse bindim gıttım normal kontrol sanıyorum:)gıttım aldılar muayeneye işte dr. dedi 8 cm açılma var doğum yapıyosun şu anda dedi ben tabi korkudan başım döndü felan doğumhaneye cıktım 3-4 saat sürdü sancılarım öncelerı uzun aralıklı sonlara doğru çok yoğun ve uzun sancılar..adetliyken bel ağrıması vardır ya onun daha şiddetlisi işte zorluğu var tabi yok değil ama sonra yaşadığın mutluluga değıyo :)
ben de izmir liyim. adım dilek. 27 yaşındayım. genelde takıldıgım bi topik yok burada görmüşsündür bu gece yazdıgım kadar 8 aydır yazmamışımdır ondan dikkatini cekmemiştir. daha önce infertilite bölümlerine takılıyodum oralarda da görmüş olabilirsin. benimde koca bi göbeğim oldu.kalsiyum almıyorum zaten sürekli olmuyor 3 kere oldu üçünde de ayakalrımı yüksege koyup uyumuştum kan akışımı olamdı nedir. sadece elevit ve moltofer alıyorum
seninde klimadan ötürü burnunda kuruluk oluyo mu ben ne zaman klimayla yatsam burnum tıkanıyor kalkınca geçiyor.
inşallah benim de böyle olur ben zaten alışıgım adet sancılarına öyle böyle değil yani. süründüren cinstendi benimkisi. çokta korkmuyorum sancılardan korkum bebeğime bişey olması.
Kizlar ya ben pek iyi degilim afedersiniz ishal olmusum,asiri bi terleme ve mide sıkısması var.bide henuz cikarmadim ama midem bulanio.sizce endiselememi gerktircek bi durum var mi.midem cok agrio acile gitmelimiyim:26:
Kizlar ya ben pek iyi degilim afedersiniz ishal olmusum,asiri bi terleme ve mide sıkısması var.bide henuz cikarmadim ama midem bulanio.sizce endiselememi gerktircek bi durum var mi.midem cok agrio acile gitmelimiyim:26:
cnm bende 4.ayımda yaşamıştım sanırım gıtmedım acıle ama kötu bı geceydı benım ıcın ben o gun cok yıyıp mıdemı karıştırmıştım olabılırmı böyle bı dur sendede cnm
ishal olduysan bol bol su iç , en son akşam yemeğinde ne yedin ?
su içemiyorsan hastaneye gidip serum taktırabilirsin su kaybını dengelemek için
birde kusmamaya çalış
Ya olabilir sanirim.ama cok rahatsiz bi durumdayim karnim iyice gerildi cok rahatsiz edio.nasil geccekbu bekliycekmiyim boyle
cnm bende 27 yaşındayım yaşdaşız demk oda nedemekse bende bundan önce bebiş topiklerınde takılıyodum 7 ay 7 yııl gıbı geldı bana halada takıbınde oldugum bı topiğimiz var
cnm moltofer ne ıcın kullanılıyo dr ben ayda 7 kg alınca elevıtı kestı ben kan şurubu calsıyum kullanmaktayım
cnm klıma bende öyle bı etkı yaratmadı burnum tıkanmadı hıc toplamda kaç kg aldın cnm
Tavuk kanat yedim hic canim istememisti ama israrla yedirdiler.of cok fenayim ya.sanki kussam rahatliycak gibiyim.serum taksalr rahatlarmiyim acaba
serum sadece sıvı kaybını dengeler
tavuk kanatlarının tazeliğinden emin misin ? soğuk zinciri biyerde bozulup bakteri üremiş olabilir mi ?
tavuk kanadı yiyen başka kimsede de aynı durum var mı yoksa sadece sende mi ?
canım soru cözdügüm için geç yazıyorum kusura bakma. sen baya erken anne olmuşsun
moltoferde kan hapı sadece tablet seklinde. kilo almanın elevitle ilgsi varmı ki. elevitte de kalsiyum var zaten. bi de omega 3 kullanıyorum. bana öyle bişey yapmadı elevit toplamda bugün itibariyle 10 kilo aldım.
Esim falanda yedi ama onda bisey yok.ay fenayim ya of bu ne boyle
cnm benden kesınce normale döndu kg olayım diğer ay dr um aldırabılecgını söyledı
gecen perşembe itıbarıyla yanı 30+2 de 15.5 kg alış bulunmakdayım bebışımde 1900 gr dı
boşver dert etme verirsin nasıl olsa bebeğinin kilosuda iyiymişbakalım ben de 13 ünde gidicem merak içindeyim.
kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yoruldum hepinize iyi geceler gene görüşmek üzere. öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?