2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben de izmir liyim. adım dilek. 27 yaşındayım. genelde takıldıgım bi topik yok burada görmüşsündür bu gece yazdıgım kadar 8 aydır yazmamışımdır ondan dikkatini cekmemiştir. daha önce infertilite bölümlerine takılıyodum oralarda da görmüş olabilirsin. benimde koca bi göbeğim oldu. kalsiyum almıyorum zaten sürekli olmuyor 3 kere oldu üçünde de ayakalrımı yüksege koyup uyumuştum kan akışımı olamdı nedir. sadece elevit ve moltofer alıyorum

seninde klimadan ötürü burnunda kuruluk oluyo mu ben ne zaman klimayla yatsam burnum tıkanıyor kalkınca geçiyor.

8 cm e kadar bşey hıssetmemek super cnm bence yıneden kolay bı doğum olmuş maşalla ınşalla 2.bebiinde kolay olur

inşallah benim de böyle olur ben zaten alışıgım adet sancılarına öyle böyle değil yani. süründüren cinstendi benimkisi. çokta korkmuyorum sancılardan korkum bebeğime bişey olması.

cnm bende 27 yaşındayım yaşdaşız demk oda nedemekse bende bundan önce bebiş topiklerınde takılıyodum 7 ay 7 yııl gıbı geldı bana halada takıbınde oldugum bı topiğimiz var
cnm moltofer ne ıcın kullanılıyo dr ben ayda 7 kg alınca elevıtı kestı ben kan şurubu calsıyum kullanmaktayım
cnm klıma bende öyle bı etkı yaratmadı burnum tıkanmadı hıc toplamda kaç kg aldın cnm

Kizlar ya ben pek iyi degilim afedersiniz ishal olmusum,asiri bi terleme ve mide sıkısması var.bide henuz cikarmadim ama midem bulanio.sizce endiselememi gerktircek bi durum var mi.midem cok agrio acile gitmelimiyim:26:

inşallah benim de böyle olur ben zaten alışıgım adet sancılarına öyle böyle değil yani. süründüren cinstendi benimkisi. çokta korkmuyorum sancılardan korkum bebeğime bişey olması.

hadı ya uzuldum tatım her ay cekılırmı ben hayatımda 1 kere bıe adet agrısı bılmedım cok sukur ama halsızlık oluyo

Kizlar ya ben pek iyi degilim afedersiniz ishal olmusum,asiri bi terleme ve mide sıkısması var.bide henuz cikarmadim ama midem bulanio.sizce endiselememi gerktircek bi durum var mi.midem cok agrio acile gitmelimiyim:26:

cnm bende 4.ayımda yaşamıştım sanırım gıtmedım acıle ama kötu bı geceydı benım ıcın ben o gun cok yıyıp mıdemı karıştırmıştım olabılırmı böyle bı dur sendede cnm

ishal olduysan bol bol su iç , en son akşam yemeğinde ne yedin ?
su içemiyorsan hastaneye gidip serum taktırabilirsin su kaybını dengelemek için
birde kusmamaya çalış

Ya olabilir sanirim.ama cok rahatsiz bi durumdayim karnim iyice gerildi cok rahatsiz edio.nasil geccekbu bekliycekmiyim boyle

ishal olduysan bol bol su iç , en son akşam yemeğinde ne yedin ?
su içemiyorsan hastaneye gidip serum taktırabilirsin su kaybını dengelemek için
birde kusmamaya çalış

Tavuk kanat yedim hic canim istememisti ama israrla yedirdiler.of cok fenayim ya.sanki kussam rahatliycak gibiyim.serum taksalr rahatlarmiyim acaba

Ya olabilir sanirim.ama cok rahatsiz bi durumdayim karnim iyice gerildi cok rahatsiz edio.nasil geccekbu bekliycekmiyim boyle

ay cnm bılemedım de şımdı eger kendını cok kötu hıssedıyosan gıt derım acıle bıde farklı durum olur gıtme derım suclu hıssederım kendımı sonucta su kaybı var ortada

canım soru cözdügüm için geç yazıyorum kusura bakma. sen baya erken anne olmuşsun
moltoferde kan hapı sadece tablet seklinde. kilo almanın elevitle ilgsi varmı ki. elevitte de kalsiyum var zaten. bi de omega 3 kullanıyorum. bana öyle bişey yapmadı elevit toplamda bugün itibariyle 10 kilo aldım.

Tavuk kanat yedim hic canim istememisti ama israrla yedirdiler.of cok fenayim ya.sanki kussam rahatliycak gibiyim.serum taksalr rahatlarmiyim acaba

serum sadece sıvı kaybını dengeler
tavuk kanatlarının tazeliğinden emin misin ? soğuk zinciri biyerde bozulup bakteri üremiş olabilir mi ?
tavuk kanadı yiyen başka kimsede de aynı durum var mı yoksa sadece sende mi ?

Esim falanda yedi ama onda bisey yok.ay fenayim ya of bu ne boyle

canım gecen hafta ben de 4 gün boyunca ishaldim onca muz yedim ama banamısın demedi. sonra burda okuduguma göre iyi geliyormuş ; bi tatlı kaşığı kadar kahvenin üstüne bikaç damla limon sıkı yuttum gerçektende kesti ishali. istersen kutur kendini rahatlarsın belki sanırım senin motor biraz arıza yapmış su içmeyi ihmal etme. ben ishal oldugum dönemde doktora gittim suyu falan gayet iyiydi ama bol su içtim. tabii aşırım sıvı almakta ishal nedeni ama almassan daha kötü bebek susuz kalmasın. su kahve olayını dene biraz mide bulandırıcı ama iyi gelir belki sanada.

cnm benden kesınce normale döndu kg olayım diğer ay dr um aldırabılecgını söyledı
gecen perşembe itıbarıyla yanı 30+2 de 15.5 kg alış bulunmakdayım bebışımde 1900 gr dı

cnm benden kesınce normale döndu kg olayım diğer ay dr um aldırabılecgını söyledı
gecen perşembe itıbarıyla yanı 30+2 de 15.5 kg alış bulunmakdayım bebışımde 1900 gr dı

boşver dert etme verirsin nasıl olsa bebeğinin kilosuda iyiymiş bakalım ben de 13 ünde gidicem merak içindeyim.

kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi yoruldum hepinize iyi geceler gene görüşmek üzere. öpüldünüz.

yok ttalım ya dert etmıyorum kızımda 6 ayda 30 kg yı verdım buda gıder
ıyı geceler sanada göruşmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…