günaydın kızlar, akşam dinlendim ama hala yorgunum
günaydın kızlar..
ben özel muaynehanesi olan bi dr.a gidiyorum dün çalışabilir raporu almak için (öğretmenim) devlet hastanesine gittim dr. bebeğimin boynuna kordon dolandığını ama bunun bu haftalarda normal olduğunu iki hafta arayla takip edilmem gerektiğini söyledi sizlerde de bu durumu yaşayan var mı kendi dr.umla randevum haftaya cuma acaba dr.umu arayıp sorsam mı bir de çatı muaynesi olan var mı ne zaman başlanıyor muayneye sezeryan normal doğuıma ne zaman karar veriliyor
günaydın kızlar..
ben özel muaynehanesi olan bi dr.a gidiyorum dün çalışabilir raporu almak için (öğretmenim) devlet hastanesine gittim dr. bebeğimin boynuna kordon dolandığını ama bunun bu haftalarda normal olduğunu iki hafta arayla takip edilmem gerektiğini söyledi sizlerde de bu durumu yaşayan var mı kendi dr.umla randevum haftaya cuma acaba dr.umu arayıp sorsam mı bir de çatı muaynesi olan var mı ne zaman başlanıyor muayneye sezeryan normal doğuıma ne zaman karar veriliyor
günaydın canımm.. ahh adamakıllı bi dinlenmiosun ki sen
Günaydın canım..ilk defa duydum öyle bi şey.. çatı muayenesi olmadım henüz..
doktorunu arayıp sorman en mantıklısı..
GÜNAYDIN ŞEKERLERRyine sesssiz sakin topicimiz kimsecikler yokkk:26:
ben şirkete yeni geldim aşkım kahvaltı hazırlamış bana :) kahvaltı yaptık birlikte..
bugün bankalar kapalı oldugundan cok işim yok dünden kalan işlerimi toparlıcam biraz takılırım
sonra eve geçerimm
günaydınlar herkese.. çalışan annelere kolay gelsin, evde olanlara ise iyi tatilleeer..
burcu gittin mi fuara :) yorgunum diyorsun.
Geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım ..Kizlar ya ben pek iyi degilim afedersiniz ishal olmusum,asiri bi terleme ve mide sıkısması var.bide henuz cikarmadim ama midem bulanio.sizce endiselememi gerktircek bi durum var mi.midem cok agrio acile gitmelimiyim:26:
:))))) günaydın canım. yok nerdeeee, dün ayaklarım çok fenaydı, basamıyordum üzerine, evde dinlendim ama yetmedi, h.sonu inşallah dinlenicem.
sen gittin mi canım? hataymış konuk şehir, yemeklerini tadacaktım(
Geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım ..
Acile gittim gıda zehirlenmesi dedi acil dr u ishalle serum takti bide bulantim için ilaç yapti ...
Ertesi gün dr'uma gittim anlattım zehirlendigimi ishalle atmissindir dedi bende acilde serum takıldı dedim iyi olmuş dedi serum takılması sıvı kaybı olmuştur dedi...
Umarım gitmişsinizdir dr'a gitmediysenizde endişe etmeyin atmışsiniz vücuttan zehri....
günaydın hatunlar evdeyim dün drdaydım dr beni arıyor ki nerdesin gidiyorum ben diye ayy eskiden biz dr un peşinde gezerdik şimdi tam tersi oldu bu arada bebek 1800 gr olmuş normalmiş bacakları hala bir hafta geri dr önemli bişey değil diyor ama yalnızca ayrıntılıda görünürmüş o kadar detay her bebekte bişey vardır o sonradan da olsa tamamlanır diyo ama gel de takma zaten ölçülerini tam aldırmadı dr karnıma bastırdığından raharsız oldu galiba pat pat tekmeledi dr ultrason aletini iyice dışardan belli oldu tekmeleri dr aldırmıyorki ölçülerini dedi bu arada boy hesabı için fl yi kaç ile çarpıyorduk ?
iyi yapmışsın dinlenmekle. yok ben de gitmek istiyordum en cok özelliklede yemekler içinama gidemedik ben de halsiz hissediyordum bi de bugün aöf büt sınavı var verirsem bitiyo artık onun sıkıntısı vardı. akşama ya da yarın akşama gidebiliriz ama bu seferde eşimin ingilizce kursu var o da ekemem diyo ühüüü gecen sene de gidememiştim zaten. gündüz gidincede keyfi olmuyor yemek standları açılmıyo zaten gündüz.
iyi yapmışsın dinlenmekle. yok ben de gitmek istiyordum en cok özelliklede yemekler içinama gidemedik ben de halsiz hissediyordum bi de bugün aöf büt sınavı var verirsem bitiyo artık onun sıkıntısı vardı. akşama ya da yarın akşama gidebiliriz ama bu seferde eşimin ingilizce kursu var o da ekemem diyo ühüüü gecen sene de gidememiştim zaten. gündüz gidincede keyfi olmuyor yemek standları açılmıyo zaten gündüz.
maşallah canım bebişinebacakları doktor kafaya takma dediğse takma canım, onlar neler neler görmüştür. güvenmemiz lazım, tabiki senin canını sıkar bu durum. her gittiğimizde ayrıntılı ultrasona girmiyoruz, acaba herşey normal mi bilmiyoruz, doktor ne dediyse o, bu satten sonra doğumu beklenekten başka çare yok.
canım 7 ile bir değeri çarpıyorduk ama fl mi o hatırlamıyorum.
tühhh sende gidememişsin. sınavda başarılar dilerim, inşallah geçersin bite okulun.
eskiden daha uzun sürerdi, artık çabuk kapanıyor fuar. dediğin gibi gündüzde keyfi çıkmaz ki(( hem yemek standları kapalıysa ne diye gideyim (( bugün alışverişe gidecektik, alışverişten sonra halim kalmaz yine gidemeyiz, pazarda yorucu olur, ertesi günü iş var. galiba yattı bu sene. geçen sene gitmişti ama özel bişi yemedim, lunapark için gidiyorum ben aslında, ehh bu sene lunaparkında bir anlamı yok, yemekler için gidecektim :))
günaydın canım. geçmiş olsun öncelikle, bebeğin hareket ediyorsa telaşlanma derim canım. kordon dolanması oluyor bebeklerde. çatı muayenesi doktora göre değişiyor ama genelde 34. haftadan sonra başlıyor diye biliyorum, o muayenden sonra normal doğum olup olmayacağı anlaşılıyor.
günaydın canım, artık evde yemek yapmıyorum eşim izin vermiyor, o yemeği hazırlayana kadar dinleniyorum, dün alışveriş yaptı biraz geç kaldı. biraz daha fazla dinlenmiş oldum , yemekten sonra yat yat içime sinmedi. kalktım kışlık sebze hazırladım. sonra yine dinlendim. ayaklarımın şişi biraz indi. sevmiyorum öyle boş vakit geçirmeyi, ne kadar yorulsamda boş, psikolojik benimki(
afiyet olsun sana bebişine, evet bugün daha rahat oluyor çalışma, bende öğlene doğru çıkarım.
günaydın hatunlar evdeyim dün drdaydım dr beni arıyor ki nerdesin gidiyorum ben diye ayy eskiden biz dr un peşinde gezerdik şimdi tam tersi oldu bu arada bebek 1800 gr olmuş normalmiş bacakları hala bir hafta geri dr önemli bişey değil diyor ama yalnızca ayrıntılıda görünürmüş o kadar detay her bebekte bişey vardır o sonradan da olsa tamamlanır diyo ama gel de takma zaten ölçülerini tam aldırmadı dr karnıma bastırdığından raharsız oldu galiba pat pat tekmeledi dr ultrason aletini iyice dışardan belli oldu tekmeleri dr aldırmıyorki ölçülerini dedi bu arada boy hesabı için fl yi kaç ile çarpıyorduk ?
maşallah canım bebişinebacakları doktor kafaya takma dediğse takma canım, onlar neler neler görmüştür. güvenmemiz lazım, tabiki senin canını sıkar bu durum. her gittiğimizde ayrıntılı ultrasona girmiyoruz, acaba herşey normal mi bilmiyoruz, doktor ne dediyse o, bu satten sonra doğumu beklenekten başka çare yok.
canım 7 ile bir değeri çarpıyorduk ama fl mi o hatırlamıyorum.
tühhh sende gidememişsin. sınavda başarılar dilerim, inşallah geçersin bite okulun.
eskiden daha uzun sürerdi, artık çabuk kapanıyor fuar. dediğin gibi gündüzde keyfi çıkmaz ki(( hem yemek standları kapalıysa ne diye gideyim (( bugün alışverişe gidecektik, alışverişten sonra halim kalmaz yine gidemeyiz, pazarda yorucu olur, ertesi günü iş var. galiba yattı bu sene. geçen sene gitmişti ama özel bişi yemedim, lunapark için gidiyorum ben aslında, ehh bu sene lunaparkında bir anlamı yok, yemekler için gidecektim :))
ne fuarı bu ve nerede :)
bu arada annem sınavda görevliydi geldi babam iki tur oturum görevliymiş şimdi aöflüler gelmeye başlar
ay ever bayılırım lunaparka cok severim bütün oyuncakları ama napalım bu senede böyle olsun bakalım. bu arada senin iştahlı olmana sevindim :)
izmir fuarı canım
gidecek olanlarda var mesela been :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?