bende gittim havuzlu han a ama güzel bişey bulamadım , kıyafetlere baktım iki yıkamada şekilleri hemen bozulacakmış gibi geldi ve hesaplı da değildi sanki , fiyat kalite oranı nasıl sence havuzlu handa
iyi geceler herkese, yarın aöf sınavı var ona çalışıyorum arada bakıyorum burayada.
ben de bişey sorayım dedim.. benim bebeğim bi gün çok hareketli bi günse tam tersi hareketsiz dürtmeden kıpırdamıyor panik oluyorum haliyle ama ertesi gün normale dönünce herhalde bişey yok diyorum. neden böyle oluyor acaba? iki gün öncesinde aşırı hareketliydi ama son iki gündür hareketsizdi bugünse normal. size de oluyo mu böyle?
yemek yedikten sonra baş dönmen oluyor mu , ya da yemek yedikten ne kadar süre sonra başın dönüyor
aç kaldığında artıyor mu baş dönmen , şekerli şeyler yiyor musun
iyi geceler herkese, yarın aöf sınavı var ona çalışıyorum arada bakıyorum burayada.
ben de bişey sorayım dedim.. benim bebeğim bi gün çok hareketli bi günse tam tersi hareketsiz dürtmeden kıpırdamıyor panik oluyorum haliyle ama ertesi gün normale dönünce herhalde bişey yok diyorum. neden böyle oluyor acaba? iki gün öncesinde aşırı hareketliydi ama son iki gündür hareketsizdi bugünse normal. size de oluyo mu böyle?
evet aç kaldığımda artıyor biraz birşeyler yiyip dinlenince geçiyor. zaten gün içinde hiçbirşey yapmıyorum ama azıcık hareketlensem başım dönmeye başlıyor :) bugün ama canım istedi diye bir dilim baklava yedim, ondan sonra başım dönmeye başladı bir saat geçmedi. çok düzenli olmam gerekiyor sanırım bünyem zayıf biraz
bebeğin gelişimi , kilo alması son üç ayda daha da hızlanıyor . hem bebeğin büyümesi için enerji gerekli , hareketliliği eskiye göre fazla ve kuvvetli yine eskiye göre bunun içinde daha fazla enerjiye ihtiyacı var , hem senin kendin için enerjiye ihtiyacın var bunların hepsini düşündüğünde kan şekerin daha hızlı düşüyor daha kuvvetli yemek ye :) bir de vitamin hapı kullanıyor musun ?
bebeğin hareketliliği kan şekeri yüksekliğiyle ilgili , kan şekeri düştüğünde bebek uykuya geçiyor , bende de oluyor bebeğimde hareket hissetmeyince hemen tatlı bişeyler atıştırıp uzanıyorum
bende hareketsizliğinden korkmuştum iki gün sabrettim ama sonra dayanamayıp gittim doktora, çok şükür hiçbirşeyi yokmuş. Doktora gidince kıpır kıpır oldu , evden çıkmak istemiş demek ki kuzu:) bazen çok çok hareketli oluyor minicik ayaklarını hissediyorum :) bazende bekle bekle hiçbrişey yapmıyor :)
olabilir bu aralar iştehsızım zaten. bi de benim kan şekerim ve tansiyonum normalde de hep düşüktür. tokken bile kan şekerimin 70 oldugunu görmüşlüğüm var yani.
evet aynen. hele bazen karnımda yer değiştiyor bi tarafa toplanıveriyor o taraf semsert oluyor. azıcık dürtüyorum başka yere kaçıyo sıpa. insan alışınca hep hissetmek istiyor işte.
bu arada kaç kilo aldınız kızlar? ben sizleri daha önce görmedim yeni misiniz? yoksa yazmıyor muydunuz? hoş ben de başından beri takip etmeme rağmen sıksık yazamıyorum. çalışan arkadaşlar daha aktifler. dikkatimi çekense izine ayrılan arkadaşlarda eskisi gibi uğramıyor sanırım ev ortamı biraz farklı oluyor ilgi dağılıyo haliyle.
devit - 3 kullanıyorum günde 9 damla. yemek konusuna biraz daha dikkat etmem gerekiyor sanırım.
birde birşey daha soracağım size :) ilk başlarda bebeğim vuruyor zannediyordum ama değil sanırım, saydım 5 saniye de bir tekme gibi tık tık oluyor karnımda rahmime yakın sanırım, bunun adı kasılmamıdır acaba neden oluyor böyle?
devit - 3 kullanıyorum günde 9 damla. yemek konusuna biraz daha dikkat etmem gerekiyor sanırım.
birde birşey daha soracağım size :) ilk başlarda bebeğim vuruyor zannediyordum ama değil sanırım, saydım 5 saniye de bir tekme gibi tık tık oluyor karnımda rahmime yakın sanırım, bunun adı kasılmamıdır acaba neden oluyor böyle?
siteyi takip ediyorum arada bir gelip gidiyorum ama pek sesim çıkmıyor :) bu konuya ilk yazıyorum :) ben 12 kilo filan aldım :) 55 kilo idim..
olabilir bu aralar iştehsızım zaten. bi de benim kan şekerim ve tansiyonum normalde de hep düşüktür. tokken bile kan şekerimin 70 oldugunu görmüşlüğüm var yani.
evet aynen. hele bazen karnımda yer değiştiyor bi tarafa toplanıveriyor o taraf semsert oluyor. azıcık dürtüyorum başka yere kaçıyo sıpa. insan alışınca hep hissetmek istiyor işte.
bu arada kaç kilo aldınız kızlar? ben sizleri daha önce görmedim yeni misiniz? yoksa yazmıyor muydunuz? hoş ben de başından beri takip etmeme rağmen sıksık yazamıyorum. çalışan arkadaşlar daha aktifler. dikkatimi çekense izine ayrılan arkadaşlarda eskisi gibi uğramıyor sanırım ev ortamı biraz farklı oluyor ilgi dağılıyo haliyle.
rahmime yakın derken kasıklarına mı yakın ? çünkü şuanda rahmin tüm karnını kaplıyor rahminde hissetmen demek tüm karnında hissetmen demek :)
kasılma tık tık şeklinde de olmaz bu arada , karnının tümünde birden sertleşme gerilme olur karnın tümünde hissedersin eğer kasılman olursa
ben de bugün itibariyle 10 kilo aldım. ben 67 ile başlamıştım sen şu an benim önceki kilomdasın ne güselll.ama iyi gidiyorum kendimce ben daha cok alırım sanmıştım yaza denk gelmesi bi yönden avantaj oldu.
takip ediyordum öncelerden siteyi haberdardım , yeni üye oldum sayılır başka yerlerde yazıyordum burayı yeni gördüm :) aynı başlıklar birçok yerde var :)
:) söylemek istediğim karnımın altına doğru bir yer :) kasıklarım sanırımevet :) öyle okudum kasılma bütün karında sertlik şeklinde oluyor diye ama bu nedir ki ? düzenli olarak 5 saniye de bir vuruyor :) bebek olmadığına eminim ..
doktora en son iki hafta önce gittim gayet iyi idi bebeğim 1600 gramdı :) sizin ne kadar oldu?
kendimi iyi hissetmezsem önümüzde ki hafta giderim doktora, önce bi telefonla konuşayım da..
:) söylemek istediğim karnımın altına doğru bir yer :) kasıklarım sanırımevet :) öyle okudum kasılma bütün karında sertlik şeklinde oluyor diye ama bu nedir ki ? düzenli olarak 5 saniye de bir vuruyor :) bebek olmadığına eminim ..
doktora en son iki hafta önce gittim gayet iyi idi bebeğim 1600 gramdı :) sizin ne kadar oldu?
kendimi iyi hissetmezsem önümüzde ki hafta giderim doktora, önce bi telefonla konuşayım da..
benim baktıgım siteler arasında en iyisi burası diyebilirim. ben genelde bilgilenmek amaçlı kullanıyorum bu şekilde sohbet etme imkanım pek olmuyor öyle olunca insan bi bakıyor herkes birbirini tanıyo canımlı cicimli olunuyo e tabii haliyle pat diye dalamıyo insan biyerden muhabbete. işte bazen sorular soruyorum cevap veren olursa ne ala.
ne zamandan beri oluyor , ne kadar sürüyor ?
benim şuan 31. hafta içindeyim en son 31 aralıkta gittim 29. hafta içindeydim sanırım 28+4 müydü neydi 1300 gr demişti. seninki baya iyiymiş kilosu önde sanırım. neyse işte bebeğim dönmüş o zamandan beri şeyime vuruyo gibi sanki düşecekmiş gibi oluyo. senin hissettiğinde öyle bişeydir.
benim şuan 31. hafta içindeyim en son 31 aralıkta gittim 29. hafta içindeydim sanırım 28+4 müydü neydi 1300 gr demişti. seninki baya iyiymiş kilosu önde sanırım. neyse işte bebeğim dönmüş o zamandan beri şeyime vuruyo gibi sanki düşecekmiş gibi oluyo. senin hissettiğinde öyle bişeydir.
evet burda herkes birbirini tanıyor ve tanımadığına cevap veren olursa ne ala :)
2 haftadır sanırım olduğu zaman bir 5 dk oluyor, eşimde baktı ben anlatıktan sonra bebeğin hareketi değil,nasıl desem kalp atışı gibi ama daha serti tekme gibi ama daha hafifi :)
yok o dediğinizi de hissediyorum, sanki değiyor gibi oluyor ama bu daha farklı birşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?