31 aralık dediğin ağustos mu :)
2 haftadır sanırım olduğu zaman bir 5 dk oluyor, eşimde baktı ben anlatıktan sonra bebeğin hareketi değil,nasıl desem kalp atışı gibi ama daha serti tekme gibi ama daha hafifi :)
yok o dediğinizi de hissediyorum, sanki değiyor gibi oluyor ama bu daha farklı birşey :)
kasık bölgende ağrı var mı peki ?
yok ağrım yok çok şükür. o yüzden sanırım biraz da rahatım bebeğimin hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır :)
bu baş dönmesi korkuttu biraz doktorumla bir görüşeyim de olmazsa giderim yine de hastaneye :)
ukalady Allah kolaylık versin sana da :) benim eşimde yarın sınava girecek ama yanıma geldi muhabbet ediyoruz :))
iki haftada bir kontrol iyi 30. haftadan sonra , git doktora için rahatlar ; hem bebeğini görürsün, kilosunuda öğrenirsin
yalnız alttan muayene edebilirler servikste açılma var mı diye hazırlıklı git :))
bebeklerinizin cinsiyeti ne , isme karar verebildiniz mi :)
yok ağrım yok çok şükür. o yüzden sanırım biraz da rahatım bebeğimin hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır :)
bu baş dönmesi korkuttu biraz doktorumla bir görüşeyim de olmazsa giderim yine de hastaneye :)
ukalady Allah kolaylık versin sana da :) benim eşimde yarın sınava girecek ama yanıma geldi muhabbet ediyoruz :))
bebeklerinizin cinsiyeti ne , isme karar verebildiniz mi :)
benim kızım olacak inş :) isim daha belli değil :) sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir :) ilk çocuğunuz mu bayağı bilginiz var :) 61 gün kaldı yazıyor proffillerde ikimizinde :9
iki haftada bir kontrol iyi 30. haftadan sonra , git doktora için rahatlar ; hem bebeğini görürsün, kilosunuda öğrenirsin
yalnız alttan muayene edebilirler servikste açılma var mı diye hazırlıklı git :))
bizim oğluşumuz olacakmış zaten başından beri öyle hissediyordum. adı belli değil kerem, kenan, kerim, burak, ahmet bunlar arasındayım. eşim yeni farklı isimlere karşı. sevmiyor benimde fazla seceneğim kalmıyor haliyle. şu olsun mu diyorum ses etmiyor ben de artık düşünmüyorum son anda bişey koyucaz işte ama en çok kerem ve kenan arasındayım. belki emir de olabilir.
evet burda herkes birbirini tanıyor ve tanımadığına cevap veren olursa ne ala :)
bende 2 hafta sonra gitcem kontrole ya alttan muayene edılecegını bılmıyodum herkes ıcın gecerlı mı bu yoksa erken dogum riski gıbı özel durumlarda mı :18::18:
bende 2 hafta sonra gitcem kontrole ya alttan muayene edılecegını bılmıyodum herkes ıcın gecerlı mı bu yoksa erken dogum riski gıbı özel durumlarda mı :18::18:
kasık ağrısı , kanama , 20 dakikada 3-4 ve daha fazla kasılma , artmış akıntı varsa büyük ihtimal alttan muayene .
34 ya da 36 . haftalardan sonra da her kontrolde alttan muayene , servikste silikleşmeye bakıyorlar :)
hoşgeldin ben daha cok geceleri takılırdım internette. hamile kaldıgımdan beri geceleride bu kadar dayanamaz oldum. bugün istisna oldu. bakalım bebek olunca ne olacak.kızlar merhaba bu saatte burada arkadaşların olmasından pek memnun oldum çok sevındım
bizde de benzer durum var ben isim söylüyorum eşim beğenmiyor :)
:) söylemek istediğim karnımın altına doğru bir yer :) kasıklarım sanırımevet :) öyle okudum kasılma bütün karında sertlik şeklinde oluyor diye ama bu nedir ki ? düzenli olarak 5 saniye de bir vuruyor :) bebek olmadığına eminim ..
doktora en son iki hafta önce gittim gayet iyi idi bebeğim 1600 gramdı :) sizin ne kadar oldu?
kendimi iyi hissetmezsem önümüzde ki hafta giderim doktora, önce bi telefonla konuşayım da..
bu ay sonu başlıcak yani ayy takarım kafaya ben sımdı bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?