2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kasık bölgende ağrı var mı peki ?

kasık bölgende ağrı var mı peki ?

yok ağrım yok çok şükür. o yüzden sanırım biraz da rahatım bebeğimin hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır :)
bu baş dönmesi korkuttu biraz doktorumla bir görüşeyim de olmazsa giderim yine de hastaneye :)

ukalady Allah kolaylık versin sana da :) benim eşimde yarın sınava girecek ama yanıma geldi muhabbet ediyoruz :))

iki haftada bir kontrol iyi 30. haftadan sonra , git doktora için rahatlar ; hem bebeğini görürsün, kilosunuda öğrenirsin
yalnız alttan muayene edebilirler servikste açılma var mı diye hazırlıklı git :))

iki haftada bir kontrol iyi 30. haftadan sonra , git doktora için rahatlar ; hem bebeğini görürsün, kilosunuda öğrenirsin
yalnız alttan muayene edebilirler servikste açılma var mı diye hazırlıklı git :))

aman Allah'ım en çok bundan çekiniyorum, kaçınılmaz son yaklaşıyor sanırım

teşekkür ederim canım. benim bu sen son tek dersim var verirsem bitiyo ondan biraz üstünde duruyorum. eşinede başarılar o halde.

bebeklerinizin cinsiyeti ne , isme karar verebildiniz mi :)

bizim oğluşumuz olacakmış zaten başından beri öyle hissediyordum. adı belli değil kerem, kenan, kerim, burak, ahmet bunlar arasındayım. eşim yeni farklı isimlere karşı. sevmiyor benimde fazla seceneğim kalmıyor haliyle. şu olsun mu diyorum ses etmiyor ben de artık düşünmüyorum son anda bişey koyucaz işte ama en çok kerem ve kenan arasındayım. belki emir de olabilir.

benim kızım olacak inş :) isim daha belli değil :) sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir :) ilk çocuğunuz mu bayağı bilginiz var :) 61 gün kaldı yazıyor proffillerde ikimizinde :9

ilk çocuğum , oğlum olacak inşallah :) evet benimde dikkatimi çekti 61 gün

bende 2 hafta sonra gitcem kontrole ya alttan muayene edılecegını bılmıyodum herkes ıcın gecerlı mı bu yoksa erken dogum riski gıbı özel durumlarda mı :18::18:

bizde de benzer durum var ben isim söylüyorum eşim beğenmiyor :)

evet burda herkes birbirini tanıyor ve tanımadığına cevap veren olursa ne ala :)

cnm benım merhabalr burda arkadaşlar aslında cevap verıır yada ama yoğun ana den gelmıştır hadı konuşalım kaynaşalım ben 31+3 gunluk gebeyım bı oğlum olcak nasıp olursa bıde 5.5 yaşında kızım var sızde bahsedın hadı bıraz kendınızden

bende 2 hafta sonra gitcem kontrole ya alttan muayene edılecegını bılmıyodum herkes ıcın gecerlı mı bu yoksa erken dogum riski gıbı özel durumlarda mı :18::18:

kasık ağrısı , kanama , 20 dakikada 3-4 ve daha fazla kasılma , artmış akıntı varsa büyük ihtimal alttan muayene .
34 ya da 36 . haftalardan sonra da her kontrolde alttan muayene , servikste silikleşmeye bakıyorlar :)

kım nerde kımı nasıl alttan muayne edıyomuş ay ben kızımda hıc olmadan doğuma gırdım acaba dırek sezeryan dıyemı ay ıstemem yıne ssezeryan olcak olmaz heralde dımı

bazı doktorlar etmeyebilir ama genelde son haftalarda 36. haftadan sonra ediliyor 37 38 de hatta doğum esnasında edilir diye de duymuştum bu çatı muayenesi aslında acılma olup olmadıgıyla ilgisi yok çatı muayeneside sezeryana bahane bence. bence daha öncesine gerek yok belki o zamana kadar suyun gelebilir böyle bişeye gerek bile kalmaz.

kızlar merhaba bu saatte burada arkadaşların olmasından pek memnun oldum çok sevındım
hoşgeldin ben daha cok geceleri takılırdım internette. hamile kaldıgımdan beri geceleride bu kadar dayanamaz oldum. bugün istisna oldu. bakalım bebek olunca ne olacak.

bizde de benzer durum var ben isim söylüyorum eşim beğenmiyor :)

senin kafandan geçenler ne. ? acaba diyorum ki bunlar babalarının ismini düşünüyolarda ondanmı ses cıkarmıyolar valla çok pis küserim son anda öle bişey derse.

Slm kizlar iyi geceler herkese,benide gaz sancisi mide kasilmasi uyutmadi
Kasik kisminda bahsettigin durum sanirim bende de var.sol tarafimda ritmik olarak olan bi hareket,daha dogrusu seyirme.Gece daha cok sol tarafima yattigim icin oluo sanirim.saga donup bi kac dakiak bekleyince azalio ve gecio.interrnette damar oldugu yaziordu yuksek kan basincindan dolayi normal diyordu belki seninki de oyle bi seydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…