canım gecen hafta ben de 4 gün boyunca ishaldim onca muz yedim ama banamısın demedi. sonra burda okuduguma göre iyi geliyormuş ; bi tatlı kaşığı kadar kahvenin üstüne bikaç damla limon sıkı yuttum gerçektende kesti ishali. istersen kutur kendini rahatlarsın belki sanırım senin motor biraz arıza yapmış su içmeyi ihmal etme. ben ishal oldugum dönemde doktora gittim suyu falan gayet iyiydi ama bol su içtim. tabii aşırım sıvı almakta ishal nedeni ama almassan daha kötü bebek susuz kalmasın. su kahve olayını dene biraz mide bulandırıcı ama iyi gelir belki sanada.
ishal dediğin kaç defa tuvalete çıktın , dışkın sulu mu , pirinç yıkantı suyuna benziyor mu
ne kadar sürede kaç defa tuvalete çıktın
Kizlar kusura bakmayin gece aniden cikmak durumunda kaldim.dayanamdim artik gece acile gittik serum takildi mide bulantisi icin ilac yapildi.bide kanda enfeksiyon cikti.sonra eve geldik ama gecmedi.sabah yine gittik.artik afedersiniz ishal iyice su gibiydi.yine serum takildi ama enfeksiyon icin onemli bisey yok dendi.nst ye bagladiler.gebelerde ishal daha tehlikeliymis.mide bulantim hala devam edio.Geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım ..
Acile gittim gıda zehirlenmesi dedi acil dr u ishalle serum takti bide bulantim için ilaç yapti ...
Ertesi gün dr'uma gittim anlattım zehirlendigimi ishalle atmissindir dedi bende acilde serum takıldı dedim iyi olmuş dedi serum takılması sıvı kaybı olmuştur dedi...
Umarım gitmişsinizdir dr'a gitmediysenizde endişe etmeyin atmışsiniz vücuttan zehri....
bu arada annem sınavda görevliydi geldi babam iki tur oturum görevliymiş şimdi aöflüler gelmeye başlar
Kizlar kusura bakmayin gece aniden cikmak durumunda kaldim.dayanamdim artik gece acile gittik serum takildi mide bulantisi icin ilac yapildi.bide kanda enfeksiyon cikti.sonra eve geldik ama gecmedi.sabah yine gittik.artik afedersiniz ishal iyice su gibiydi.yine serum takildi ama enfeksiyon icin onemli bisey yok dendi.nst ye bagladiler.gebelerde ishal daha tehlikeliymis.mide bulantim hala devam edio.
Ama su kahve olayini deniycem simdi.
Kizlar dikkat edin kendinize salgin varms nerden kaptim bilmiyorum ama o kadar yordu ki beni ne uyku ne bisey.ben hayatta icmem ama bi kere cesmeden ictim iste dun.sanirim ondan oldu.iyilesmek istiyorumsinrim bozuldu
Allahım yine ilk günlere dönüş mü yapıyorum ya, uykusuzluk ,halsizlik, sürekli sağa sola yatmaktan kollarım ağırıyor artık , dönmekten sabah karın ağrısıyla uyanıyorum bunların hepsine tamam ama , 3 gündür süren bu mide bulantısı nereden çıktı şimdi ya , kusmamak için zor tutuyorum kendimi ,,, artık psikolojim yerlerde çok kötü hissediyorum kendimi.......... zaman geçsin bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım artık lütfen..........................
canım ben bunu gecen hafta 4 kez yaşadım hatta suanda da öyleyim midem bulanıyo ishalim. doktora gittim ishal oldugumu söylemedim ama herşey normaldi suyu falan yani. kan hapından mı oluyo bilemedim. gıda zehirlenmesii olamaz diye düşünüyorum çünkü bu hafta hep evde yedim ve tazeydi herşey.
kızlar bişey sorucam sizdede oluyormu acaba ?
böyle kasıktan bacaklara vuran ağrılar bugün beni uyutmadı bu ağrılarım..
geçmiş olsun bildiğim kadarıyla bu haftalarda bulantı ve kusma normal değil .. dr'unuza danıştınızmı bunu ?
yok sormadım ya niye ki neden kaynaklanırmış ?
bende arada oluyor , iki bacağımda da değil birkaç defa oldu sağ bacağımda
çok yorulmuştum o günlerde yorulmama bağlamıştım ...
canım valla ilk oğlumda oldu bende bulantı aşırı .. dr ozaman bana bunlar gebelikle alakalı bulantılar değil dahiliyeye görün dedi ... gitim bi ton test yapıldı bide sonradan aşırı kusma başladı bende testler o kusmalara ramen temiz çıktı bazen enfeksiyon vs olabiliyomuş .. zaten kusmada gelince ardından hastaneye yatırdılar serum falan derken eve çıktım .. bende bi sebep bulunamamıştı ... yinede bi dr la görüşmekte fayda var malum hamileyiz can taşıyoruz ...
canım valla ilk oğlumda oldu bende bulantı aşırı .. dr ozaman bana bunlar gebelikle alakalı bulantılar değil dahiliyeye görün dedi ... gitim bi ton test yapıldı bide sonradan aşırı kusma başladı bende testler o kusmalara ramen temiz çıktı bazen enfeksiyon vs olabiliyomuş .. zaten kusmada gelince ardından hastaneye yatırdılar serum falan derken eve çıktım .. bende bi sebep bulunamamıştı ... yinede bi dr la görüşmekte fayda var malum hamileyiz can taşıyoruz ...
canım saglıgı iyi olsunda gerisi boş dogduktan sonra kg alır inş benim bebegimde 1760 gr geldi gelişimi iki hafta gerii
yok canım onla alakalı olduğunu sanmıyorum şimdilik çünkü yemek yemediğim sürece öyle bir durumum yok , yemekte de başlardaki gibi hafif ve karışık şeyler istemiyor midem benim bebeğin kafası kaburgamda ve tam mideme yakın olduğu için en ufak hareketimde midem ağzıma geliyor .....ama pazartesi doktora gideceğim zaten o zaman sorarım doktruma .....
ben biberon ve emzik almayı düşünmüyorum
göğüs pompasının gerekliliğinde de kararsızım ...
siz ne düşünüyorsunuz ?
Sanırım kilo ile gelişimini ölçmüyorlar beyin ve gövde ile ilgili bir değer alıyorlar öyle ölçümünü veiyorlar gelişimi iyi dedi bana dr.32. Hafta delerlere bakınca internette 1700 gr 2000 gr arası değer çıkıyor demekki geriliğini ölçtükleri başka bir kriter var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?