2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ishal dediğin kaç defa tuvalete çıktın , dışkın sulu mu , pirinç yıkantı suyuna benziyor mu
ne kadar sürede kaç defa tuvalete çıktın

Kizlar kusura bakmayin gece aniden cikmak durumunda kaldim.dayanamdim artik gece acile gittik serum takildi mide bulantisi icin ilac yapildi.bide kanda enfeksiyon cikti.sonra eve geldik ama gecmedi.sabah yine gittik.artik afedersiniz ishal iyice su gibiydi.yine serum takildi ama enfeksiyon icin onemli bisey yok dendi.nst ye bagladiler.gebelerde ishal daha tehlikeliymis.mide bulantim hala devam edio.
Ama su kahve olayini deniycem simdi.
Kizlar dikkat edin kendinize salgin varms nerden kaptim bilmiyorum ama o kadar yordu ki beni ne uyku ne bisey.ben hayatta icmem ama bi kere cesmeden ictim iste dun.sanirim ondan oldu.iyilesmek istiyorum sinrim bozuldu

bu arada annem sınavda görevliydi geldi babam iki tur oturum görevliymiş şimdi aöflüler gelmeye başlar

canım saglıgı iyi olsunda gerisi boş dogduktan sonra kg alır inş benim bebegimde 1760 gr geldi gelişimi iki hafta gerii

Allahım yine ilk günlere dönüş mü yapıyorum ya, uykusuzluk ,halsizlik, sürekli sağa sola yatmaktan kollarım ağırıyor artık , dönmekten sabah karın ağrısıyla uyanıyorum bunların hepsine tamam ama , 3 gündür süren bu mide bulantısı nereden çıktı şimdi ya , kusmamak için zor tutuyorum kendimi ,,, artık psikolojim yerlerde çok kötü hissediyorum kendimi.......... zaman geçsin bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım artık lütfen..........................

çok çok geçmiş olsun .. benimki gıda zehirlenmesiydi sadece mide boşalınca geçmişti .. demekki sudan oldu dikkat etmek lazım .. öyle tvde bakanlar su temiz için diyip içiyolarda bigün içeyim bakıyım dedim iğrençti tadı ...

kızlar bişey sorucam sizdede oluyormu acaba ?
böyle kasıktan bacaklara vuran ağrılar bugün beni uyutmadı bu ağrılarım..

geçmiş olsun bildiğim kadarıyla bu haftalarda bulantı ve kusma normal değil .. dr'unuza danıştınızmı bunu ?

sanada geçmiş olsun salgın varmış baksana ... benimki gıda zehirlenmesiydi .. iftara gitmiştik benim yanımdaki teyzede zehirlendi acillik olduk ... zaten mide boşalınca o durumda geçti hemen bende..

kızlar bişey sorucam sizdede oluyormu acaba ?
böyle kasıktan bacaklara vuran ağrılar bugün beni uyutmadı bu ağrılarım..

bende arada oluyor , iki bacağımda da değil birkaç defa oldu sağ bacağımda
çok yorulmuştum o günlerde yorulmama bağlamıştım ...

yok sormadım ya niye ki neden kaynaklanırmış ?

canım valla ilk oğlumda oldu bende bulantı aşırı .. dr ozaman bana bunlar gebelikle alakalı bulantılar değil dahiliyeye görün dedi ... gitim bi ton test yapıldı bide sonradan aşırı kusma başladı bende testler o kusmalara ramen temiz çıktı bazen enfeksiyon vs olabiliyomuş .. zaten kusmada gelince ardından hastaneye yatırdılar serum falan derken eve çıktım .. bende bi sebep bulunamamıştı ... yinede bi dr la görüşmekte fayda var malum hamileyiz can taşıyoruz ...

bende arada oluyor , iki bacağımda da değil birkaç defa oldu sağ bacağımda
çok yorulmuştum o günlerde yorulmama bağlamıştım ...

bende açık yatmışım gece acaba diyorum üşütmedende olurmu ? bilemedim şimdi .. zaten geçen gün kasıklarımda sancı vardı dr randevumda dedim ağrılarım var diye bişey çıkmadı nst ye de girdim ogün sorun yok bugünde bacaklarımda ağrıyo kasıkla beraber...

yok canım onla alakalı olduğunu sanmıyorum şimdilik çünkü yemek yemediğim sürece öyle bir durumum yok , yemekte de başlardaki gibi hafif ve karışık şeyler istemiyor midem benim bebeğin kafası kaburgamda ve tam mideme yakın olduğu için en ufak hareketimde midem ağzıma geliyor .....ama pazartesi doktora gideceğim zaten o zaman sorarım doktruma .....

yok canım onla alakalı olduğunu sanmıyorum şimdilik çünkü yemek yemediğim sürece öyle bir durumum yok , yemekte de başlardaki gibi hafif ve karışık şeyler istemiyor midem benim bebeğin kafası kaburgamda ve tam mideme yakın olduğu için en ufak hareketimde midem ağzıma geliyor .....ama pazartesi doktora gideceğim zaten o zaman sorarım doktruma .....

ben biberon ve emzik almayı düşünmüyorum
göğüs pompasının gerekliliğinde de kararsızım ...
siz ne düşünüyorsunuz ?

canım saglıgı iyi olsunda gerisi boş dogduktan sonra kg alır inş benim bebegimde 1760 gr geldi gelişimi iki hafta gerii

Sanırım kilo ile gelişimini ölçmüyorlar beyin ve gövde ile ilgili bir değer alıyorlar öyle ölçümünü veiyorlar gelişimi iyi dedi bana dr.32. Hafta delerlere bakınca internette 1700 gr 2000 gr arası değer çıkıyor demekki geriliğini ölçtükleri başka bir kriter var

inşallh bişey yoktur az kalmış dra sor tabi..

Son düzenleme:
ben biberon ve emzik almayı düşünmüyorum
göğüs pompasının gerekliliğinde de kararsızım ...
siz ne düşünüyorsunuz ?

ben ilk oğlumda almamıştım sütüm gelmeyince heşireler aldırdı eşim gitti eczaneden biberon süt pompası vs aldı geldi ...

gelişim değeri kiloya bağlı değil baş çevresi göbek çevresi bide bi kemik ölçüyo adını bilmiyorum onu her güttüğünizde dikkat edin ölçümü alınıyor onlara göre gelişimini ileri veya geri diyolar ... benim bebeğimin gelişimi 33.4 ama bebğim pazartesi günü 1800 dü kilosu ..

artık uykumda hiç rahat değilim bende...sağdan sola dönmeler ızdırap resmen...sonra kollarım çok ağrıyor üstünde yatmaktan..sırt üstü yatınca içim rahat değil zaten bebekte hemen güm güm vurmaya başlıyor...
ne uykumu alıyorum ne yorgunluğum gidiyor sersem gibi uyanıyorum... duş almadan ayılamıyorum..sürekli oturmakta beni rahatsız ediyor illa hafifte olsa uzanmalıyım...
birde 3 ay sonra 3 yaşını dolduracak kızım var çok yoruluyorum yemek ev işi çocuk derken akşam oluveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…