2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sonra biberondan mı devam etti ?

yok canım 1.5 ay uğraştım sütüm gelsin diye yapmadığım şey kalmadı ...
dr2 un dediği gibi açken önce boşta olsa emziriyodum gelmesede sonra mama veriyodum .. sonra yavaş yavaş gelmeye başladı 1.5 ayda tam geldi .. ama bazı bebekler biberona alışınca memeyi almıyomuş .. öyle olsaydı asrtık sağıp edip vericektim mecbur ...

bebeği emzirdiğim gibi bide sağıyordum ayrıyetten bişey gelmesede dr o şekilde uğraşırsam geliceni söyledi ... zaten sağarken geldiğini anladım zamanla sonrada komple mamayı kestim ..

Benim sıpa babası gibi zayıf olacak anlaşılan...

günaydın herkese güzel hafta sonları..

dün hafif bi karın ağrım vardı korktum hemen hastaneye ....
alttan açılma var mı dıye bakıldı,servikal ölçüm yapıldı,bebeğe, plesentaya bakıldı..tam idrar tahlılı,tansıyon ölçümü,2 kez nts ye bağladılar çok şükür bişey çıkmadı..

sanırım yedıklerım ve gıydıklerım gaz yaptı...sabah hemen çorap gıydım ayağıma terlik giydim...

fiş verdiler mi bide pazarlık yaptın mı?

kalp atışı gibi peş peşeyse hıçkırık o...çok keyifli oluyo...ben çok gülüyom hem üzülüyom...garibim su yuttu yıne dıyom...

Kizlar ya ben pek iyi degilim afedersiniz ishal olmusum,asiri bi terleme ve mide sıkısması var.bide henuz cikarmadim ama midem bulanio.sizce endiselememi gerktircek bi durum var mi.midem cok agrio acile gitmelimiyim:26:

acile gıtmekle iyi yapmışsın canım...ihmal etmemek lazım...giidnce bıu kaç saatimiz gidiyo yoruluyoruz ama ya ciddi bişey olursa gıtmezsek....bu sefer gerı dönüşü olmuyo...

Son düzenleme:
slm kızlar birsey soracam..son bır haftadır arasıra basım dönüyo bu ara dahada sıklastı sizdede oluyormu yoksa bendemı bırsey var ...hamılelık psikolojimi iyice bozdu cok evhamlı oldum ne olsa her seyın kotusunu düsünüyorum..hayırlısıyla kazasız belasız bebişlerimizi dünyaya getırseydık baskabirsey istemiyorum valla sizce doktora mı gıtmelyım..

inşallah benim de böyle olur ben zaten alışıgım adet sancılarına öyle böyle değil yani. süründüren cinstendi benimkisi. çokta korkmuyorum sancılardan korkum bebeğime bişey olması.

sana iyi haber veriyim ozaman.. ben bekarken hastanelık olurdum ağrı kesıcı iğne yapılmadan gecmezdi adet sancım ama çocuk doğurduktan sonra tamamen kesildi sadece üşütünce felan ağrıyo yani..çoğu kadında böyle olurmuş inşallah sendede geçer..
kilo almanın elevitle çok alakası var canım ben bi ayda 3 kilo almıstım 2 ay önce dr. hemen kesti eleviti onun yerine calsıyum felan verdi
ben biberon ve emzik almayı düşünmüyorum
göğüs pompasının gerekliliğinde de kararsızım ...
siz ne düşünüyorsunuz ?

bende biberon emzik göğüs pompası hepsını aldım hazırladım bebek dogduktan sonra ıhtıyac olursa çıkıp rahat rahat vakıt ayırıp seçemem diye başkalarına da aldırsam belkı ıstedıgım gıbı olmaz dıye kendım aldım koydum kenara:)nolur nolmaz yani el altında bulunmasında fayda var bence

sanırım bana cevap verecek kımse yok.....

sanırım bana cevap verecek kımse yok.....

canım benim hamılelıgın başından beri baş donmesi sorunum oldugu ıcın artık yadırgamıyorum havaların serinlemesiyle beraber azaldı bıraz bide hemen hemen hergun sevmememe ragmen bir bardak tuzlu ayran ıcıyorum sende dene ıstersen..son aylardada olması normaldır heralde bebek ağırlaşıyo taşımak zorlaşıyo yınede dr. una sor daha ıyı bılgılendırır senı

tesekkür ederim canım ..bende simdiye kadar baş dönmesi olmadıgı icin biraz korktum.. tansiyon düsüklügünden herhalde tuzlu birseyde yiyip icemiyorum elimde ve ayagımda cok fazla şişkinlik var artık idare edecegim bir sekilde..

iyi geceler kızlar :) ben yine geldim :)) UKALADY gündüz okudum mesajları hıçkırık olduğunu öğrenince çok sevindim :)
Gerçekten kafasının olduğu yerde tık tık oluyor, çok sevimli :) korkarak tutuyordum karnımı şimdi sevgi ile :))

hülyasevval benimde bu hafta hep başımm döndü , bende çok korktum.. Kızlaarla hatta diğer sayfalara bakarsan bu konuda konuştuk.
Sanırım artık iyice büyüdüğü için baskı yapıyor , baş dönmesi, göz kararması oluyor. Tatlı yediğimde veya azıcık olsun aç kaldığımda oluyor birde.
Bugün dikkat ettim karnım acıkmadan yemek yedim hep aralıklarla hiç dönmedi çok şükür sizde bir deneyin isterseniz.

pazarlık değilde peşin alırsan %20 veya %30 indirim yapıyorlaar :) bütün dükkan bir yere bağlı alıp alıp ödeme yerine gidiyorsun, en alt katta geçerli bu :)fiş veriyorlar , pazarlık kesinlikle yapmıyorlar ama :)

hıçkırık olduğunu yeni öğrendim bende bir garip oldum

en alt katta bende bazı ürünleri beğenmiştim beden yoktu..

cnm benım merhaba akşam ben syazdım ama malesef cıkmıştım o rııtmık hareketler bebışlerıızın hıckırıkları kıymam ben
nasılsın akşamdan berı cnm

:26:
elhamdülillah canım..

bebeğin eksiklerine bakıyorum netten...

yeni bı kaç site var onlardan alışveriş yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum...

cnm benım ya ben pek netten alışverış yapmıyorum aıkcası bı lcw bıde e bebektan yaptım
bide bu aralar market alışverışlerımı yapıyorum:26::26:
ama duyumlara göre her sıtenın hızmetı ıyı olmadıgını bılıyorum bıde baa dokunup görup almak bebış kıyaftlerını daha heyecan verıyo sankı
cnm sen bu egıtım yılında calışmıcaksın degılmı

cnm benım merhaba akşam ben syazdım ama malesef cıkmıştım o rııtmık hareketler bebışlerıızın hıckırıkları kıymam ben
nasılsın akşamdan berı cnm

merhaba :) evet çıkmıştım gündüz mesajlarınızı okudum:) sizin cevabınızı gördüğümden beri sevinçle bebeğimi seviyorum :)
sen büyüdünde hıçkırmaya mı başladın diye :)) iyiyim çok şükür teşekkür ederim :) siz nasılsınız?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…