merhaba :) evet çıkmıştım gündüz mesajlarınızı okudum:) sizin cevabınızı gördüğümden beri sevinçle bebeğimi seviyorum :)
sen büyüdünde hıçkırmaya mı başladın diye :)) iyiyim çok şükür teşekkür ederim :) siz nasılsınız?..
:26:
cnm benım ya ben pek netten alışverış yapmıyorum aıkcası bı lcw bıde e bebektan yaptım
bide bu aralar market alışverışlerımı yapıyorum:26::26:
ama duyumlara göre her sıtenın hızmetı ıyı olmadıgını bılıyorum bıde baa dokunup görup almak bebış kıyaftlerını daha heyecan verıyo sankı
cnm sen bu egıtım yılında calışmıcaksın degılmı
evet canım 1. dönem yokum
2. dönem doğum iznim biitnce belki başlarım iyi bi bakıcı bulursam..
hayırlısı bebeklerimiz sağlıkla gelsinde...
esra...................
seni görmek ne güzel..
özlettin iyice yaaaaaaaaaaaa...
pijama gecelik ateşölçerleri naptın kuzum..?????????????????
ciciler aldın mı?
seıam kızlar okadar sinirliyim ki şuan anlatamam... 17 aydır eşimle ayrıyım .haftaya kavuşuyoruz, kayınvalidemde gelicekmiş eşimle! Ya ben napıyım şimdi? Sonkez başbaşa birkaç hafta geçirecektik. Ondada benim görgüsüz cahil kaynanam olucak.aylarca gitmez de... Eşim de napıyım esra gelme mi diyim diyor. Çok çok sinirliyim aglamaklıyım.
evet canım 5yıllık sınıf öğretmeniyim..inşalla gönlune göre olur cnm sen sınıf öğretmenıımıydım
seıam kızlar okadar sinirliyim ki şuan anlatamam... 17 aydır eşimle ayrıyım .haftaya kavuşuyoruz, kayınvalidemde gelicekmiş eşimle! Ya ben napıyım şimdi? Sonkez başbaşa birkaç hafta geçirecektik. Ondada benim görgüsüz cahil kaynanam olucak.aylarca gitmez de... Eşim de napıyım esra gelme mi diyim diyor. Çok çok sinirliyim aglamaklıyım.
ah canlarım benım özlucekler öğretmenlerınıde alışmaları cok zor olucaktır emınımkıevet canım 5yıllık sınıf öğretmeniyim..
4. sınıfa geçti benim bebeler...1 den beri ben okuttum onları..
yareni 1. sınıfa yazdırma fikrimi soracaksan sistem otursun deneme tahtası olmasın kuzun...
gerekirse 1 yıl geriden gitsin..
tatlım sen anne gelme demiştin hani...
tekrar konuş...anne gelme doğumdan sonra gel de...
dur bakalım haftaya kadar belki değişir durum..
dua et bol bol...
canlar sizde doyum olmaz..
sırtım ağrıdı pc başında oturmaktan...
yatayım artık..
öptüm hepiciğinizi..
nil,telden alıntı yapamasım. Ay okadar kötüyümki napıcam ben şimdi? Arayıp gelme mi diyim kadına. Demiştim daha önce ama geliyo yinede işte... Eşim bozuldu önce anneni alma deyince, sonra bakarız dedi. Ya gelirse ben çok kötü olurum.eşimin geldiğine bile sevinemem. Hatta izne bile çıkmamayı düşünüyorum gelirse uffff
ay Allahım ya ne anlauışsız ınsanlar var ben şaşıyorum cnm ya bence eşin guzel bı dılle anltsın gercekten bebk olunca bı sure bırbırınızee vakıtt ayıramacaksınız zaten malum uzun zamandır beraber degılsınız bence eşin halledebılır bu konuyu
Dusun yani okadar anlayissıız bi kadın var karşımda. Gelme dediğim halde geliyo.evet canım 5yıllık sınıf öğretmeniyim..
4. sınıfa geçti benim bebeler...1 den beri ben okuttum onları..
yareni 1. sınıfa yazdırma fikrimi soracaksan sistem otursun deneme tahtası olmasın kuzun...
gerekirse 1 yıl geriden gitsin..
tatlım sen anne gelme demiştin hani...
tekrar konuş...anne gelme doğumdan sonra gel de...
dur bakalım haftaya kadar belki değişir durum..
dua et bol bol...
canlar sizde doyum olmaz..
sırtım ağrıdı pc başında oturmaktan...
yatayım artık..
öptüm hepiciğinizi..
Dusun yani okadar anlayissıız bi kadın var karşımda. Gelme dediğim halde geliyo.
Aynen böyle dedim, bakariz diyebildi ancak. Annesini hayatta kiramaz, gelme diyemez biliyorum.ama benide anladigina eminim.cok arada kalicak ama yapacak bisey yok. Arayip gelme mi desem annesine yumusak bi dille?tatlım bence eşine anlat dekı bızım son zmanlarımız snle yanlız kalmak ıstıyorum
bide son zmanlarda sureklı yatma dınlenme ıhtıyacı duydugundan anenın yanında rahat olamıcam falan de kı gercekten öylle enfazla ne kadar rahat olabılırsın ınan tatlı tatlı eşine anlatınca oda annesıne guzel bı dılle anlatıcaktır
Aynen böyle dedim, bakariz diyebildi ancak. Annesini hayatta kiramaz, gelme diyemez biliyorum.ama benide anladigina eminim.cok arada kalicak ama yapacak bisey yok. Arayip gelme mi desem annesine yumusak bi dille?
konyada. Biz istgda. Aylarca gitmez eminimyanı ınsan cekıır dımı ama puff cansıkıcı olmuş hakıkaten bıde doğumada azkaldı emınm uzun sure gelır uzaktamı oturyo cnm
cnm benım bu sefer hem kv nı hem eşini kırmış olursun emın ol işler öyle bı boyuta gelırkı dersın keske gelseydı dıye
esınınde aslında sucu yok oda arad almış durumda su anda bence bu durumda sen eşine ıyı nıyetlı olarak yuklen hanı de cok planlarım vadı ıkımızle ılgılı cok özel şeyler planlamıştım de son zmanlarımız ıcın yoksa tabıkı gelsın annen ama bende cok heves etmıştım falan fdıye başlarsan devamını getırırsın bence önunde bı hafta var daha ccnm
konyada. Biz istgda. Aylarca gitmez eminim
Yarına kadar halletmem lazım canım.esim gelecegi güne kadar görmicek annesini yarından sonra.. Doldurmam lazım esimi, haklısın. Bisey bulsun, yeterki getirmesin... Getirirse ben dayanamam, esimi de kendimi de cok üzerim biliyorum. Off iyi geldi konusmak.rahatladım az da olsa.
evet cnm ya pekala eşndemı su anda konyada desın acık acık anne sen doğum ayakın gelır daha uzun sure kalırsın desın bızımde planlarımız var o zmana kadar yapılcak desın ama sen sakın karışma cnm
dedıgım gıbı sen eşini motıve edersen eşin halleder tabıkı annesıdır herzaman gelsın ama sızı durmunuz cok farklı uzun zman oldu yanlız kamaya ıhtıyacınız var
Kadın haftalar öncesindaen yapmıstır planını, hatta esimin de haberi vardır da tepki verecegimi tahmin ettiginden söylememistir bana. Umarım sakince esime anlatırım, anlayısla karşılar ve annesini kırmadan ikna eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?