2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Denicem canim. İnsallah ise yarar. Benimkide melek gibi,cok iyi ama anlayissız cahil biri işte.

iyi geceler misafirim vardı biraz önce gittiler iş yerinden arkadaşlarım yoruldum iş yaptırmadılar ama yine de kalk otur yoruluyo insan geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir

iyi geceler misafirim vardı biraz önce gittiler iş yerinden arkadaşlarım yoruldum iş yaptırmadılar ama yine de kalk otur yoruluyo insan geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir

merhaba cnm bende ış yapmadıgım zman bıle uzun sure uzanmadıgımda belım agrıyo uzun surelı ayakta durmak oturmak yaramıyo

Gelecegini öğrenince bozuldum,o da bozuldu, gelme mi diyim esra tamam kapatalim konuyu dedi. 5dk sonra aradım "canım 2yıla yakındır ayrıyız,ilk ve son kez basbasa kalıcaz,annenin basımın üstünde yeri var ama su dönemde senle bikac haftada olsa yalnız kalmak istiyorum" dedim. Tamam,bakarız dedi sakince.ben aglamaklı konustum bide... Yarın da mesaj cekerim.gerisi ona kalmıs.

ooo cnm gercekten cok guzel konuşmussun bence eşin dayanamaz esracıgını mutsuz etmez emın olkı oda yanlız kalmak ıstıyodur oda nasıl söyleyecegının yolunu bulmak ıcın calışıyodur

merhaba cnm bende ış yapmadıgım zman bıle uzun sure uzanmadıgımda belım agrıyo uzun surelı ayakta durmak oturmak yaramıyo

evet canım ama varya oğlumda hiç bunları yaşamadım garip geliyor o yüzden ne yorgunluk ne bel ağrısı ne de başka bişey bi test yaptım hamileyim 9 ay sonra doğdu hiç birşey yaşamamıştım bu hamilelik biraz farklı geçti açıkçası ama onlar için katlanılan herşey güzel değilmi

cnm bende kızımda cok tersı bı gebelık yaşadım anlatmam 7 ay kusmalar halzızlıkler aşırı bel ağrıları mıde ekşımelerı
cok sukur 2.de sadece uzun sure uzanmayınca bel ağrım oluo onada bın şukur dıyorum cok rahat gecıyo ben kızımdakı gıbı zor gecıcegını duşunmuştum cok şukur

ooo cnm gercekten cok guzel konuşmussun bence eşin dayanamaz esracıgını mutsuz etmez emın olkı oda yanlız kalmak ıstıyodur oda nasıl söyleyecegının yolunu bulmak ıcın calışıyodur
insallah öyle olur sen haklı cıkarsın canim. Valla cok sagol.inan cok iyi geldi. Simdi uyumaya calısayım. Tekrar sagol.iyi geceler

günaydın..

iyi pazarlar herkese...

anacığım memleketten taze sebze meyve göndermiş sabah sabah organik beslendik...

kocacımla bı guzel pazar kahvaltısı...

çok şükür rabbime...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

sudem34, harman

harman kardeş niye yazmıyorsun?

Allah bozmasın ağzınızın tadını canım bende uyanmalarını bekliyorum bizimkilerin

günaydın güzel anneler nasılsınız

iyi pazarlar günaydın herkese

gunaydın kızlar bızde kahvaltımızı yaptık bugun kocamla kardesıme bı guzel kahvaltı hazırladım dıyorum allahtan hergun evde kahvaltı yapmıyonuz hergun hergun kahvaltımı hazırlanır yaw:))

geçmiş olsun canım. sen nerede oturuyorsun. ben izmir deyim çoğunlukla yemekelri çeşme suyuyla yapıyorum ama içmek için normla su kullanıyorum. kanda ki enfeksiyonun sebebi neymiş bişey demediler mi? sancın çıktı mı? bazı gebelerde son aylarda bulantı oluyomuş. benim ishal bugün geçti herhafta bi yokluyo sonra geçiyo belki cok su içmektende oluyodur 3 4 lt su içiyorum ben nerdeyse.

ben biberon ve emzik almayı düşünmüyorum
göğüs pompasının gerekliliğinde de kararsızım ...
siz ne düşünüyorsunuz ?

ben emzik almadım yigenim hiç emzik kullanmadı bebekken alıştırmamıştı yengem. ondan dolayı bende bi süre almıcam baktım başedemiyorum öyle alırım. biberonda almadım hemen gerekli mi bilemiyorum acıkcası. süt pompası zaten almayı hiç düşünmedim inş. gerek kalmaz.

meb canım dün gece cok yorgundum giremedim. biliyor musun bunu konuştugumuz gece yattıktan sonra ben de ilk defa o dediğin şeyi hissettim. belki daha öncede oluyordu bilmiyorum dikkat etmiyordum belkide ama sağ tarafımda altta pıt pıt bişey attı 2 3 dk sürdü neredeyse. ay çok güzeldi :)) benimde canım hep tatlı istiyor oğluşumun canı tatlı istiyo daha doğrusu :) şahsen ben tercihimi hep tuzludan yana kullananlardandım az az sık sık ye hem kilo almassın fazla canım..

amin canım ne güzel dua öyle...

çocuğun varmıydı senin...bizimkiler derken?

günaydınnnnn

canım benim 6 yaşında oğlum var emrem şimdi bide ona erkek kardeş geliyor inşallah ahhhh sorma evde 3 erkek ve ben şimdiden başladı kavgalar isim konusunda mesela oğlum tuna diyo babamız mete diyo ben eymen yada enes diyorum bakalım kim galip gelecek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…