tabı ttalım paylaşınca azalıyo benım kv cok anlşayşlıdır öel herzmanda gelmez ama bazaen benım uygun olmadıgım zaman gelecegı tutar ben hıc muhaap olmam hemen eşime su şekılde başlarım ayatım sakın yanlış anlama annen gelsın herzaman ama su zmanda uygun degılım eger gelırse ıstedıgım gıbı agırlayamam annen de yanlış anlar dr oda tamam der ben hıc aralarına gırmem bence sende eşine öyle guzel bı sms at telde ortam gerılmeden duşunerek sakın yazma ortamın olur o kendı ıkna oldugu ana zaten annesını başka zman davet edebılcektır
Denicem canim. İnsallah ise yarar. Benimkide melek gibi,cok iyi ama anlayissız cahil biri işte.
iyi geceler misafirim vardı biraz önce gittiler iş yerinden arkadaşlarım yoruldum iş yaptırmadılar ama yine de kalk otur yoruluyo insan geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
inşalla cnm ama dedıgım gıbı böyle bı ortamda sakın telde konuşma sms at oda sana yazarken duşunsun sende duşunerek yaz ses tonu söyleyış tarzı sınılere olayı farklı bı boyuta taşıyıp annesını ıstemdıgı duşuncesıne kapılmasına sebep olabılı aslında ortada annessıyle ılgılı bı durumda yok tek sorun yanlız kalmanızın gercekleşememesı annesı yada bı başkası farketmez
Gelecegini öğrenince bozuldum,o da bozuldu, gelme mi diyim esra tamam kapatalim konuyu dedi. 5dk sonra aradım "canım 2yıla yakındır ayrıyız,ilk ve son kez basbasa kalıcaz,annenin basımın üstünde yeri var ama su dönemde senle bikac haftada olsa yalnız kalmak istiyorum" dedim. Tamam,bakarız dedi sakince.ben aglamaklı konustum bide... Yarın da mesaj cekerim.gerisi ona kalmıs.
merhaba cnm bende ış yapmadıgım zman bıle uzun sure uzanmadıgımda belım agrıyo uzun surelı ayakta durmak oturmak yaramıyo
evet canım ama varya oğlumda hiç bunları yaşamadım garip geliyor o yüzden ne yorgunluk ne bel ağrısı ne de başka bişey bi test yaptım hamileyim 9 ay sonra doğdu hiç birşey yaşamamıştım bu hamilelik biraz farklı geçti açıkçası ama onlar için katlanılan herşey güzel değilmi
insallah öyle olur sen haklı cıkarsın canim. Valla cok sagol.inan cok iyi geldi. Simdi uyumaya calısayım. Tekrar sagol.iyi gecelerooo cnm gercekten cok guzel konuşmussun bence eşin dayanamaz esracıgını mutsuz etmez emın olkı oda yanlız kalmak ıstıyodur oda nasıl söyleyecegının yolunu bulmak ıcın calışıyodur
insallah öyle olur sen haklı cıkarsın canim. Valla cok sagol.inan cok iyi geldi. Simdi uyumaya calısayım. Tekrar sagol.iyi geceler
günaydın..
iyi pazarlar herkese...
anacığım memleketten taze sebze meyve göndermiş sabah sabah organik beslendik...
kocacımla bı guzel pazar kahvaltısı...
çok şükür rabbime...
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
sudem34, harman
harman kardeş niye yazmıyorsun?
amin canım ne güzel dua öyle...Allah bozmasın ağzınızın tadını canım bende uyanmalarını bekliyorum bizimkilerin
iyi pazarlar günaydın herkese
günaydın..
iyi pazarlar herkese...
anacığım memleketten taze sebze meyve göndermiş sabah sabah organik beslendik...
kocacımla bı guzel pazar kahvaltısı...
çok şükür rabbime...
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
sudem34, harman
harman kardeş niye yazmıyorsun?
günaydın güzel anneler nasılsınız
iyi pazarlar günaydın herkese
Kizlar kusura bakmayin gece aniden cikmak durumunda kaldim.dayanamdim artik gece acile gittik serum takildi mide bulantisi icin ilac yapildi.bide kanda enfeksiyon cikti.sonra eve geldik ama gecmedi.sabah yine gittik.artik afedersiniz ishal iyice su gibiydi.yine serum takildi ama enfeksiyon icin onemli bisey yok dendi.nst ye bagladiler.gebelerde ishal daha tehlikeliymis.mide bulantim hala devam edio.
Ama su kahve olayini deniycem simdi.
Kizlar dikkat edin kendinize salgin varms nerden kaptim bilmiyorum ama o kadar yordu ki beni ne uyku ne bisey.ben hayatta icmem ama bi kere cesmeden ictim iste dun.sanirim ondan oldu.iyilesmek istiyorumsinrim bozuldu
ben biberon ve emzik almayı düşünmüyorum
göğüs pompasının gerekliliğinde de kararsızım ...
siz ne düşünüyorsunuz ?
iyi geceler kızlar :) ben yine geldim :)) UKALADY gündüz okudum mesajları hıçkırık olduğunu öğrenince çok sevindim :)
Gerçekten kafasının olduğu yerde tık tık oluyor, çok sevimli :) korkarak tutuyordum karnımı şimdi sevgi ile :))
hülyasevval benimde bu hafta hep başımm döndü , bende çok korktum.. Kızlaarla hatta diğer sayfalara bakarsan bu konuda konuştuk.
Sanırım artık iyice büyüdüğü için baskı yapıyor , baş dönmesi, göz kararması oluyor. Tatlı yediğimde veya azıcık olsun aç kaldığımda oluyor birde.
Bugün dikkat ettim karnım acıkmadan yemek yedim hep aralıklarla hiç dönmedi çok şükür sizde bir deneyin isterseniz.
amin canım ne güzel dua öyle...
çocuğun varmıydı senin...bizimkiler derken?
günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?