geçmiş olsun canım. sen nerede oturuyorsun. ben izmir deyim çoğunlukla yemekelri çeşme suyuyla yapıyorum ama içmek için normla su kullanıyorum. kanda ki enfeksiyonun sebebi neymiş bişey demediler mi? sancın çıktı mı? bazı gebelerde son aylarda bulantı oluyomuş. benim ishal bugün geçti herhafta bi yokluyo sonra geçiyo belki cok su içmektende oluyodur 3 4 lt su içiyorum ben nerdeyse.
Bursadayim canim ben.burda da guya temiz diyolar sulara ama bende kirk yilda bir ictim boyle oldu.sanci cikmadi allahtan.kandaki enfeksiyon icin devlet hastanesinde uzmana gorunmem gerektigi soylendi.dun tanidigimiz iki doktora tekrar gorundum afedersiniz diski tesi falan yapildi.bisey cikmadi enfeksiyon die gorunen vucudun bebege karsi gosterdigi normal bi tepkiymis,lökositlerin yiksek olmasi normamis.asiri bi terleme vardi bide bende,midem kasildi kramplar falan mahvetti.benim ishalde yavastan gecio gibi ishal diyeti yapiorum iste.sabah tartildim 2 kilo vermisim:26:Cok sukur daha iyiyim sadece halsizligim var.son haftalar artik dikkat etmek lazim yedigimize ictigimize ve hareketlerimize.
iyi geceler kızlar :) ben yine geldim :)) UKALADY gündüz okudum mesajları hıçkırık olduğunu öğrenince çok sevindim :)
Gerçekten kafasının olduğu yerde tık tık oluyor, çok sevimli :) korkarak tutuyordum karnımı şimdi sevgi ile :))
hülyasevval benimde bu hafta hep başımm döndü , bende çok korktum.. Kızlaarla hatta diğer sayfalara bakarsan bu konuda konuştuk.
Sanırım artık iyice büyüdüğü için baskı yapıyor , baş dönmesi, göz kararması oluyor. Tatlı yediğimde veya azıcık olsun aç kaldığımda oluyor birde.
Bugün dikkat ettim karnım acıkmadan yemek yedim hep aralıklarla hiç dönmedi çok şükür sizde bir deneyin isterseniz.
canım benim 6 yaşında oğlum var emrem şimdi bide ona erkek kardeş geliyor inşallah ahhhh sorma evde 3 erkek ve ben şimdiden başladı kavgalar isim konusunda mesela oğlum tuna diyo babamız mete diyo ben eymen yada enes diyorum bakalım kim galip gelecek :)))
nil,telden alıntı yapamasım. Ay okadar kötüyümki napıcam ben şimdi? Arayıp gelme mi diyim kadına. Demiştim daha önce ama geliyo yinede işte... Eşim bozuldu önce anneni alma deyince, sonra bakarız dedi. Ya gelirse ben çok kötü olurum.eşimin geldiğine bile sevinemem. Hatta izne bile çıkmamayı düşünüyorum gelirse uffff
iyi günlerde sağlıkla kullansın kızın canım.şekercikler ve pıtırcıklar merhabaaaaa :))))))bugün minik prensessimin odasını aldık çilekten pembişli bir takım :) 12 ekimde getirecekler o zaman fotosunuda koyarız teyzoşlarr esraaaa sallanan beşikte aldırdım kocişeee :)) öyle yani bugün çok yoruldukkk hııı bu aradaa hani benim begendiğim ama alamadıgım bebetto çilekli tulum var ya hiç beklemediğim bir yerde bulduk aldık hemde 20 tl yee çok mutlu oldummm aylardır arıyordum onu bursa bebetto merkezde b ile bulamamıştımmm Allah bozmasın maşAllahhhh :)
kızlar benim göğsümden çok süt akıyorbu kadarı normalmi acaba , boşamı gidiyor sütlerim. benim gibi olan varmı. tşörtüm ıslanıyor dışarıdan farkediliyor :44:
vay vay vay kızçenin odası alınmış çilek tyulumuda bulunmuş ne güzel haberler aysunum hayırlı olsun güzel günlerde kullan tatlımmşekercikler ve pıtırcıklar merhabaaaaa :))))))bugün minik prensessimin odasını aldık çilekten pembişli bir takım :) 12 ekimde getirecekler o zaman fotosunuda koyarız teyzoşlarr esraaaa sallanan beşikte aldırdım kocişeee :)) öyle yani bugün çok yoruldukkk hııı bu aradaa hani benim begendiğim ama alamadıgım bebetto çilekli tulum var ya hiç beklemediğim bir yerde bulduk aldık hemde 20 tl yee çok mutlu oldummm aylardır arıyordum onu bursa bebetto merkezde b ile bulamamıştımmm Allah bozmasın maşAllahhhh :)
kızlar benim göğsümden çok süt akıyorbu kadarı normalmi acaba , boşamı gidiyor sütlerim. benim gibi olan varmı. tşörtüm ıslanıyor dışarıdan farkediliyor :44:
maaşallah inşallah sütün bol olur canım.
valla bende hiç bir belirti yok süt adına..:)
günaydın annişler ve onların melekleri
biz cuma günü doktora gittik raporu 32. haftayı doldurmadan veremeyeceğinisöyledi bu perşembe alıcaz inşallah ve benim sıpam tekrar ters pozisyona geçmiş doğmaktan vazgeçti yine :) yan gel osman modunda yan yatıyor du eller yumruk şeklinde vajinamın üstünden üstünden vuruyordu sağlığı yerinde maşallah bakalım dönmesini bekllicez dönmesse sezeryan olur dedi doktorumuz bir daha 35. haftada çağırdı cuma doktordan çıkınca müdürüm izin verdi direk eve geçtim o yüzden de size yazamadım kuzular çok yorgundum uyudum sonra annişe gittik hafta sonuda sünnet düğün vs derken çok yoğun geçti giremedim sizler nasılsınız keyifler nasıl?
biz cuma günü doktora gittik raporu 32. haftayı doldurmadan veremeyeceğinisöyledi bu perşembe alıcaz inşallah ve benim sıpam tekrar ters pozisyona geçmiş doğmaktan vazgeçti yine :) yan gel osman modunda yan yatıyor du eller yumruk şeklinde vajinamın üstünden üstünden vuruyordu sağlığı yerinde maşallah bakalım dönmesini bekllicez dönmesse sezeryan olur dedi doktorumuz bir daha 35. haftada çağırdı cuma doktordan çıkınca müdürüm izin verdi direk eve geçtim o yüzden de size yazamadım kuzular çok yorgundum uyudum sonra annişe gittik hafta sonuda sünnet düğün vs derken çok yoğun geçti giremedim sizler nasılsınız keyifler nasıl?
biz iyiyiz efendim siz kızçenizle nasılsınız essas evinizi tam anlamıyla yerleştirdinizmi?günaydınlar ve nerhabalar uzunnn upuzunnn bir aradan sonra :)
çook özledim buraları... eğer siz olmasanız bugün işe daha da zor gelecektim sanırım... :)
şimdi bi anda neler yaptım yazmıyım, zamanla anlatırım. bu hafta eşim geliyo çok şükür :) ben de cuma günü izne çıkıyorumsanırım kayınvalidemle gelicek, gelmesin diye eşime baskı yaptım ama bakalım.. tutar mı bilemiyorum. annesine durumu anlatabileceğini hiç sanmıyorum çünkü napalım gelirse gelsin. ben kocama kavuşayım da başka bişey istemiyorum. ama ben yine rahat durmam arar söylerim kadına gelme diye düzgün bir lisanla :)
sizler nasılsınız? bu arada hediyem geldi haftaiçi alamadım... bulemsumdan gelmiş hediyem çok tatlı bi yelek ve elbise örmüş kuzum.. bi de pembiş çorap koymuş :) resimlerini eklerim birazdan :)
günaydın canımmmm... nasılsınnn??????
inşalah döner oğluşun canım. gerçi dönmese de artık bu saatten sonra normal mi sezeryan mı düşünecek halimiz kalmadı... sağlıkla gelsinler de başka bişey istemiyorum valla....
günaydın canım hadi bakalım hayırlısı..
bu arada herkese günaydın benim cumartesi akşamım çok kötüydü karnımınsol tarafına inanılmaz bi sancı girdi resmen uykumdan uyandım ama dönerken yanlışbi hareketmi yaptım bilmiyorum sonra takibe başladım doktorum bu sancı 1 saati geçerse ozaman sıkıntı var demektir demişti hemenn kalkıp duş aldım sonra kendime geldim
işte böyle şimdide yürürken belimin
alt tarafına inanılmaz çekiliyo sanki çokzorlanıyo gibiyim sizdede böyle olan varmı kızlar
acaba bunun nedeni ne ola bilir bi tahmininiz varmı yada bu sorunu yaşayan birisi varmı?
ama otururken hiç bişey yok bu sadece yürürken oluşan bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?