2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benim doktorum umutsuz değil canım sende olma hiç belli olmaz dedi 39 a kadar bekleyecez dedi dönme ihtimali %97 dedi yani sen yinede umudunu kesme kuzucum

iyiyiz efemm çok şükür... uykusuzluk ve şişkinlik dışında iyiyiz yani :)
düşüncesiz kadın işte.. demiyo ki bunlar aylardır ayrılar, ilk kez tam manasıyla beraber olucaklar, ilk kez evlerinde kalıcaklar... insan gelmez yani dimi ama :) eşim hallederiz dedi.. umarım halleder :)

cuma çıkıyorum canım izne inşallah. perş doktor randevum var, raporumu vericek inşallah.

Johnson Dönenceli-Cibinlikli Oyun Parkı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

dün ananemiz dayanamayıp park yatağımızı aldı :) ay birşeyler alındıkça iyice heyecan basıyor benii

oo çok güzelmiş canımm.... biz aldık ama değiştiricez odaya sığmadı :)

günaydın güzel haftalar olsun hepinize güzel anneler
benim için bu hafta maraton başlıyor şekerler az evvel esranın okuluna gittim kura 11 de çekilecekmiş 12.30 da derse başlıyacaklarmış müdür öyle söyledi
yorgun bir hafta sonu geçirdim ben düğünü yaptık bitirdik
ama düğün sonu beni bekleyen süpriz bekleyormuşda haberim yokmuş
kayganam düğüne geldi gelin konvoyu gitti ama benimkiler hala gitmediler erkekler benim evdeler kayınpeder açmış pc yi okey oynuyor o kadar misafirin içinde kayganam benim eve gelmiş evi ters tüz etmiş gene
sonrasında düğün sahibinin kendi misafirleri için hazırladığı yemeğe kaldılar bunlar kaynanam yemeği yedi fatma ben yatacam dedi ev müsaitmi dedi
hayır anne yatacak yer yok dedim neden dedi çocukların odasındadamı yatamam dedi yatamazsın kalabalık dedim senin yatak odan dedi hayır dedim yüzüne bakmıyorum tabi ki
sonra eltim çay koydum diye haber salınca oraya gitti değilse beni çıldırtmaya devam edecek
ufff dün bitti ama bende bittim
günaydın canım demek senin oğluşda pozisyon değiştirti bu bebişler hiç uslu durmuyorlar hiç

günaydın canım hoşgeldin kayganam geliyor diye canını sıkma canım kötü olma eşinle sen eşinle olduğuna bak ayrılık bitiyor ya gerisi önemli değil şekerim
hediyeleri inş beğenmişsindir esra valla benim içime pek sinmedi ama artık azımı çoğuma say çünkü yaptığım şey hala ortada yok bir diğeride yetişmedi tamamen aklımda olmayan hediyeler geldi sana yanii

günaydın canım geçmiş olsun son aylarda olacak o sıkıntılar artık rabbim en hafif sekilde geçirmeyi nasip etsin

günaydın canım
yasemincim senin dr bana biraz erken konuşmuş gibi geldi geçen ki sana gösterdiğim makalede 34. haftadan sonra tam net belli olur 38 haftaya kadar dönebilir bebek diyordu ama ben mi yanlış anımsıyorum yoksa

Johnson Dönenceli-Cibinlikli Oyun Parkı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

dün ananemiz dayanamayıp park yatağımızı aldı :) ay birşeyler alındıkça iyice heyecan basıyor benii
çok hoşşş güle güle kullanın canım

benimki dinlenince geçiyo yada otururken canım ama ayağı kalkınca inanılmaz çekiyo ..
bajkalım çarşamba soracam doktoruma..

inşallah canım rapim başka başka büyük sıkıntı vermesin..

canım benimmm kimin düğünüzydü? kaçırmışım ben...
yuhhh kadın senin yatağında yatmak istediğini bile mi söyledi manyakkkk bu yaaa vallahi normal değil.. aferin sana akıllandın az da olsa sen sayemizde :) 3-5 ay önce olsa izin verirdin
benim çok hoşuma gitti canımm çok beğendim gerçekten. eline yüreğine sağlık canım benim...

valla canım kilomu bilsem senden saklamam ama valla bilmiyorummm

valla bilemiyorum artık :) git tartıl eczanede bi yerde :)
sabah tartıldım 10.5 kg yi gördüm.. çift rakamlara geçtim hayırlı olsunnn

Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.

h.sonu alışverişimizi bitirdik şükür. akşamda fuara gittim, hatay mutfağının tadına baktım bolca. pazarda evimizi düzenledik. çok az işimiz kaldı artık :)

günaydın canım. sanırım benimkide daha pozisyona girmedi. ama benim umurumda değil, benim için farketmiyor bu saatten sonra sezeryan normal.

günaydın canım. üfff sinir bir h.sonu hem bolcada iş yapmışsın. kaynanı gönderebilmene sevindim. kızın için ne kurası çekilecek canım?

yeni ders yılında ikisinede başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin? meyra hanımlar nasıl ? :)

Günaydın canım. güle güle kullanın bebişinin odasınıçilekli tulumda bulmuşsun :))) özledik seni katıl aramıza bol bol.

kızlar benim göğsümden çok süt akıyor bu kadarı normalmi acaba , boşamı gidiyor sütlerim. benim gibi olan varmı. tşörtüm ıslanıyor dışarıdan farkediliyor :44:

maşallah canım. gelsin ne olacak, az kaldı zaten. bende hiç belirti yok.

günaydın canım. bence hala vakit var, bebişler dönebilir. hayırlısı olsun canım ya. keyfi bir durum yok ki. herşey Allahtan.

yatak çok güzelmiş, güle güle kullanın inşallah.

günaydın canım, özledik seni. naprin evinizin işi kolaylandı mı iyice? sağlığın nasıl? gözün aydın canım eşin geliyormuş. kaynanan gelirse doğuma kadar duracak mı yahu? üfff gelmesin valla. azcık kocanla kendi evinizde yaşayın.

geçmiş olsun canım. doktorum heryerinde çeşitli ağrılar olabilir çok kafaya takma sadece doğum sancısı olabilecek ağrı için beni ara dedi. benimde sürekli bir yerlerim ağrıyor ama umurumda değil. ben hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorum.

Günaydınn fıstıklarr Evdeki ilk günüm bugün ama evde duramıycam sanırım, önce kuaföre gidicem, sonra da doktora hem bebişimi görmeye hem de raporumu yazdırmaya... Şimdiden bi acayip oldum çalışmaya alışınca evde oturmak garip geldi :44:
Ama ben yine de evde oturmam herhalde, fırıl fırıl gezerim

Peki sizler nasılsınız bakalımm??

çok güzle cnm güle güle kullan

ya bilmiyorum ki netten okudumda son poziyon 35. haftada belli olur diyor, ben 32 deydim, doktor kesin dönmez demedi ama dönme ihtimali düşük dedi bilmiyorum kiii

günaydın canımmm.. ben de özledim yaa :)
evin az bişeyi kaldı... 6 çuval kitabı daha kitaplıklara yerleştiricez :) duşakabin, bi iki perde ve sarenin odası kaldı sadece... bunları da eşim gelince halledicez artık. beni aşar çünkü.

malesef kalır canım. çünkü onu bi daha gönderemeyiz tek başına. yaşlı kadın. eşimin götürmesi gerekir ama o da gitmek istemez doğuma bu kadar az zaman kalmışken... doğuma kadar kalır yani...
eşim de istemiyor ama bişey diyemiyor o da... ne diyim esra, gelme mi diyim diyor... en son dün çok üzüldüm, ben seninle yalnız kalmak istiyorum son kez, bi daha böyle bi şansımız olmıcak dedim... tamam ben halletmeye çalışıcam dedi.. bakalım. umarım halleder. ama annesi o kadar kör cahil ki kırmadan laf anlatabileceğini sanmıyorum....

diyorum ki ben bugün arıyım kadını öylesine.... laf arasında diyim aylardır ilk ve son kez eşimle yalnız beraber kalıcaz çok şükür falan diyim... anlar heralde dimi??

günaydın canımmm.... oohhh bitti demek iş :) darısı başıma :):):)
gerçi kaç gündür çalışmayınca işi özlediğimi farkettim ben de :)
evde oturma tabii.. yürü bol bol :)

ohh hadi bakalım dinlen evde :) ben çalışabilir raporu aldım :) izinlerimi doğum sonrası kullanmak istiyorumm

aslında öyle sezeryan fikrinide alışmaya başladım sanki, hangi hafta olacağı belli sezeryan olursa, bebek bayramdan önce gelecek bayram şekeriiiiii olacakk, uzaktan gelen akrabalarımda bebeği görmeye gelirler ay çok heyecanlıyımm

esra randevun saat kaçta?
benimki saat 10.40 da aynı perşembe ve banada dr. 32 . hafta raporunu verecek...

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html

bu hafta 24. ve 28. haftayı eklemeyenleri siliyorum haberiniz ola :) bulemsuuuuuuuu
sil anacım..

ayy duramıyorum bak arıyım ben bi şu kadını :)
haha..benim kaynanada evlilik yıldönümüzde akşama yemek yapmayım yemeğe gidiyoz demi demişti...anılarım canlandı...

8.30 da canım... sen hangi doktora gidiyodun??

ayy kadın bakk yaaa. sanki kendi yıldönümü
aradım açmadı evde yok sanırım. amannnn aramıcam gelirse gelsin napıyım... mutluluğuma gölge düşürüyor farkında değil... annemlere anlattım... babam kızım alacağın sevabı düşün bi de dedi, bi tuhaf oldum. o yüzden üzerine daha fazla düşmek istemiyorum.

ESRAM GÜNAYDINN CANIMM YENİDEN...kaynananın gelişine bende üzüldüm ama eşinleee kavuşuyorsun bebeğim...kadını görmee boşver...keşke daha anlayışlı davranabilseymişşş eşinde arada derede kalıyordurr..anasına bişey diyememiştir muhtemelen..neysee herşeydee var bi hayır...sen eşinin gelişinee odaklann kuzum benimm

teyzoşlarr bugun kızçemin odası boyanıyor...eşim evde ustanın başında...marshall bebek pembesine karar verdik...üstünede bi akt sim atılacakk:)))

15-20 gibide mobilyası gelecek kuzumun..bugunn inşallahh babaannesi beşiğini alacakk

odamızın rengi şöylee:

ya çok erkenmiş ya..
alev di canım..
tanışalım diycektim ya....
ben 10 da hastanede olurum ama sen o saate gitmiş olurmusun?
mürüvvet kaçıncı katta ?
alev 1. katta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…