ya evet bende 1 tane aldım bakalım 90 beden hem de yaaa
bende mi uzun saplı maşrapa alsam?
Sen artık dinlen canım yaa,ablam da sağlık personeli olduğu için bilirim sizin halinizi yorgun ve yoğun bi de devlet hastanesiyse off diyorum..
ya ben sana bişey daha sorucam.
hani diyorlar ya spinal ya da epidural olursanız (sezaryen için) sonrasında nescafe için başağrısını önlüyor diye.çok kişiden duydum bunu doğumun ilk günü,ya da 2.günü içilebiliyor mu öyle kafeinli şeyler hastanedeyken?
sağolun,inşallah kızlar sütüm bol olur, kişiden kişiye değişiyormöuş bu durum eylül annelerinde okudum birininde böyle hamileyken çok gelmiş, çocuk doğduktan sonra emicek kadar sütü olmamış :44: rızk ları ne kadarsa bebeklerimizin okadar emecekler.
canım bence bunlar memurlar için.bizi sadece etkileyecek olan şu 6 ay yasasının bir an evvel çıkması dört gözle bekliyorum bende.
canım o çekilmeler bendede oluyor evet yürürken oluşuyor normal diye düşünüyorum.
inşallah canım ne bileyim öyle çok akınca korktum , neyseki bir gün sürdü şimdi düzeldi.ay inşallah sütmüz olurda emziririz diyorum ama bir yandanda işe başlayınca süt sağıcaz ama emzirmek gibisi olurmu azalırmı acaba diyorum.
canım sen hastanede çok yoruluyorsundur, çokda zorda kalırsan ayrılırsın.benimde büyük ihtimal sezeryan olacak , sen bilirsin tatlım spinalmi, epiduralmi acaba,spinalde şu başağrısı öldürüyormuş insanı ondan korkuyorum, senin nasıl olacak.
bende duydum canım bunu çok merak ediyorum, spinal daha etkili uyuşturuyoruş ama işte baş ağrısı çok feci oluyormuş korkutuyor beni.tabi son kararı doktorumuzla veririz herhalde.
canım bakalım bu haftaki duruma göre karar vercem epiduraldede spinaldede öncesinde serum takılıp en az bi 500ml verilmesi iyi olur sonrası içinse baş ağrısı her hastada olmuyor olacaksada ne yapsan farketmiyor ama tedbir amaçlı bol su içmek sıvı gıdalar ve özellikle nescafe gibi kafeinli içecekler iyi geliyor ama sezeryanda bazı dr.lar gaz çıkana kadar pek bişey yedirip içirmezler bu dr.a bağlı ama dr ye iç dedikten sonra bunlar iyi gelir bide mümkün olduğunca istirahat düz ince bir yastıkla yatmak yormamak önemli ama dediğim gibi herkeste olacak diye bi durum yok öpüyorum seni şeker
günaydın herkese...
yavru kuşlar henüz yuvaya dönmemiş....
markafoni 10 tl çek verdi yüklememiş onun yüklenmesini bekliyorum....
bir an önce yüklese ya disney kampanyası bitmek üzere...
GÜNAYDIN KIZLARRRR ben uzun süreden beri yoktum hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla hazırlıklar hızlanmış
esraa86........
süphanallahi ve bihamdihi 6600 lere geldim.
süphanallahi ve bihamdihi süphanallahil azim kısmı var mı?eğer öyleyse ben sadece yukardakini çektim...sen hangisini çekiyon;?
GÜNAYDIN KIZLARRRR ben uzun süreden beri yoktum hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla hazırlıklar hızlanmış
günaydın kuzular nasılsınız biz nefessiz bir gecenin sonunda yine buradayız alerjim yine tavan yaptı geceleri burnumdan hiç nefes alamıyorum ağzımdan alıncada boğazım acıyor bakalım sonu nereye gidicek neyse olsun iiyiyiz biz yinede sabah erdem bey hareket ederken bir kastı karnımı anlatamam şu sıralar sol tarafımda toplandı yatıyor beyefendi karnımı görseniz sol semsert sağ yumuşacık oynarken artık bir yerlerini ellediğimi hissediyorum ama tam kestiremiyorum neresini elledğimibizden haberler böyle yani kuzucuklar sizler nasılsınız
günaydın herkese...
günaydın kızlar :) nasılsınız bugün??
ben zorla uyandım yaa... halbuki erken de yatmıştım... gözlerim acıyo.
kahvaltımızı yaptık geldik, yarım saat sonra boğazım midem yanmaya başladı, işe gelir gelmez şurubu içtim ve rahatladım... bizim boşnak memur yine boşnak kurabiyesi yapmış... ben gelmeden koymuş masama. gel de yeme şimdi :)
sadece subhanallahi ve bi hamdihi çekiliyo canım.. maşallah ne hızlı çekmişsin öyle
günaydın canım... eksikleri tamamlıyoruz artık :) çoğu gitti azı kaldı :)
günaydın beysalım...oyyy yerim ben onu... benimki bi sağda bi solda bi ortada :) çok zilli benim kızım yaa durmuyo yerinde :):):)
günaydın canım...
yüklenir yüklenir sakin ol :):)
ooooo kimleri görüyoruz efendim nasılsınız nerelerdesiniz siz neler yapıyorsunuz bebiş nasıl anlatın bakalım
ay gece uyuyamıyom artık ya alacaklarımı düşünüyorum...kafayı taktım mı çok fena...sabah 7.40 da ayaktaydım disneyi alacam diye...alışveriş canavarım günaydın hoşgeldin :)
esram bir an önce bitsin benim malum 6 hafta kaldı..akşam eşimle oturuyoz o bişiyler anlatıyo ben tesbih çekiyom...günaydın kızlar :) nasılsınız bugün??
kahvaltımızı yaptık geldik, yarım saat sonra boğazım midem yanmaya başladı, işe gelir gelmez şurubu içtim ve rahatladım... bizim boşnak memur yine boşnak kurabiyesi yapmış... ben gelmeden koymuş masama. gel de yeme şimdi :)
sadece subhanallahi ve bi hamdihi çekiliyo canım.. maşallah ne hızlı çekmişsin öyle
günaydın canım... eksikleri tamamlıyoruz artık :) çoğu gitti azı kaldı :)
günaydın beysalım...oyyy yerim ben onu... benimki bi sağda bi solda bi ortada :) çok zilli benim kızım yaa durmuyo yerinde :):):)
günaydın canım...
hoşgeldin kuzum sende ye o zaman ne duruyorsun ki :) afiyet olsun ama bana boşnak dendiği anda tuzlu şeyler geliyor aklıma
ay gece uyuyamıyom artık ya alacaklarımı düşünüyorum...kafayı taktım mı çok fena...sabah 7.40 da ayaktaydım disneyi alacam diye...
esram bir an önce bitsin benim malum 6 hafta kaldı..akşam eşimle oturuyoz o bişiyler anlatıyo ben tesbih çekiyom...
yüklendi aldım bile...kızlar uygun mu sizce fiyatı..10 lu lisanlslı hastane çıkışı...vipte daha mı ucuz oluyo du?65 ti 5 de kargo 70.çek kullandım 60 ödedim...çek olmasa 70 ödiycektım...
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-58.html#post26386859
günaydın kızlar :) nasılsınız bugün??
günaydın canım...
günaydın kuzular nasılsınız biz nefessiz bir gecenin sonunda yine buradayız alerjim yine tavan yaptı geceleri burnumdan hiç nefes alamıyorum ağzımdan alıncada boğazım acıyor bakalım sonu nereye gidicek neyse olsun iiyiyiz biz yinede sabah erdem bey hareket ederken bir kastı karnımı anlatamam şu sıralar sol tarafımda toplandı yatıyor beyefendi karnımı görseniz sol semsert sağ yumuşacık oynarken artık bir yerlerini ellediğimi hissediyorum ama tam kestiremiyorum neresini elledğimibizden haberler böyle yani kuzucuklar sizler nasılsınız
günaydın herkese...
bebettoda çok kaliteli..abim aldı bana..geçen hafta hamurişi biraz fazla yedim hemen şişkinlik ve ödem yaptı. o yüzden yemek istemiyorum aslında... neyse bi iki saat geçsin de rene çayının yanında belküm yerim
benim de aklıma tuzlu gelirdi ama bu kurabiye gerçekten nefis :)
canım ne eksiğin kaldı peki? ben artık bişey almıyorum... çabuk büyüyo bebekler, ilk 3 aylık kıyafetleri hazır. e bi sürü de hediye gelicek. bence çok abartma sen de...
ben de işe gelirken serviste çekiyorum tesbihlerimi...
canım 10lu takımı iyi fiyata almışsın. ben de vipte bebettodan 70e almıştım.
esra86 cnm herşey yluna gırmış cok sevındım tahmın etmıştım zatenböyle olacagını eşin sana ve beraber gecırecegınız unlere kıyamamış anlaşılan kavuşmaya azkaldı keyfını cıkarın cnm rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?