2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm guzel anneler uzun zmandr yazamadım badana ıslerım vardı sukurkı badamız oldu temızlıgımız oldu ama cok yoruldum ben temızlık yapmadıgım halde sımdı sııra bebeısın odaasında bız bursada otryrz cok gezme fırsatımızda olmadı monnsuncum sen ne yaptın oda ısını buldunmu guzel ve uygun bı yer benıde bılgılendırın lutfen bu arada hopefulhousewife arkadasın odasını cok begendım aradıgım oda boyle buyuyen besık ıstyrm ve alttan acılır bbı yataklı daha olanlar var onlardan alıcam dolabıda 4 kapaklı ıstyrm hafta sonu ıstanbula gıdıcem buyukcekmece tarafına bebek odasını ordanda bakabılırız kayınvalıdemler orda burdanda bakın dedıler onerbılıcegınız yerler varmı ıstanbulda otran arkadaslarım onerılerınızı beklıyrm lütfenn kafam karıstı ıyıce gecte kaldık zatenn:44::44::44:

canım bakalım bu haftaki duruma göre karar vercem epiduraldede spinaldede öncesinde serum takılıp en az bi 500ml verilmesi iyi olur sonrası içinse baş ağrısı her hastada olmuyor olacaksada ne yapsan farketmiyor ama tedbir amaçlı bol su içmek sıvı gıdalar ve özellikle nescafe gibi kafeinli içecekler iyi geliyor ama sezeryanda bazı dr.lar gaz çıkana kadar pek bişey yedirip içirmezler bu dr.a bağlı ama dr ye iç dedikten sonra bunlar iyi gelir bide mümkün olduğunca istirahat düz ince bir yastıkla yatmak yormamak önemli ama dediğim gibi herkeste olacak diye bi durum yok öpüyorum seni şeker

canım mrb ben aksi bişey olmazsa spinal+epidural kombine yani ikiside olacak baş ağrısı içinde korkma herkeste olacak diye bişey yok bazısında oluyor bazısında olmuyor. epidural sezeryan sonrası için iyi ağrı pompası takılıyo epiduralden ağrın oldukça pompaya başıyosun ordan ağrı kesici veriliyo sana otamatik olarak spinalin etkisi2-3 saat sürüyo sonra etkisi uyuşukluk gidiyor epiduralle beraber olursa uyuşukluk gidiyor fakat ağrı duymuyosun :)))

çok teşekkür ederim yaa iyi ki varsın tüm sorularım merak ettiklerim cevaplandı sayende,çok sağol bende seni öpüyorum..

günaydın kuzular nasılsınız biz nefessiz bir gecenin sonunda yine buradayız alerjim yine tavan yaptı geceleri burnumdan hiç nefes alamıyorum ağzımdan alıncada boğazım acıyor bakalım sonu nereye gidicek neyse olsun iiyiyiz biz yinede sabah erdem bey hareket ederken bir kastı karnımı anlatamam şu sıralar sol tarafımda toplandı yatıyor beyefendi karnımı görseniz sol semsert sağ yumuşacık oynarken artık bir yerlerini ellediğimi hissediyorum ama tam kestiremiyorum neresini elledğimi bizden haberler böyle yani kuzucuklar sizler nasılsınız

günaydın herkese...

yavru kuşlar henüz yuvaya dönmemiş....

markafoni 10 tl çek verdi yüklememiş onun yüklenmesini bekliyorum....

bir an önce yüklese ya disney kampanyası bitmek üzere...

günaydın herkese...

alışveriş canavarım günaydın hoşgeldin :)

esraa86........

süphanallahi ve bihamdihi 6600 lere geldim.

süphanallahi ve bihamdihi süphanallahil azim kısmı var mı?eğer öyleyse ben sadece yukardakini çektim...sen hangisini çekiyon;?

günaydın kızlar :) nasılsınız bugün??

ben zorla uyandım yaa... halbuki erken de yatmıştım... gözlerim acıyo.

kahvaltımızı yaptık geldik, yarım saat sonra boğazım midem yanmaya başladı, işe gelir gelmez şurubu içtim ve rahatladım... bizim boşnak memur yine boşnak kurabiyesi yapmış... ben gelmeden koymuş masama. gel de yeme şimdi :)

esraa86........

süphanallahi ve bihamdihi 6600 lere geldim.

süphanallahi ve bihamdihi süphanallahil azim kısmı var mı?eğer öyleyse ben sadece yukardakini çektim...sen hangisini çekiyon;?

sadece subhanallahi ve bi hamdihi çekiliyo canım.. maşallah ne hızlı çekmişsin öyle

GÜNAYDIN KIZLARRRR
ben uzun süreden beri yoktum hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla hazırlıklar hızlanmış​

günaydın canım... eksikleri tamamlıyoruz artık :) çoğu gitti azı kaldı :)

günaydın beysalım...oyyy yerim ben onu... benimki bi sağda bi solda bi ortada :) çok zilli benim kızım yaa durmuyo yerinde :):):)

günaydın herkese...

günaydın canım...
yüklenir yüklenir sakin ol :):)

hoşgeldin kuzum sende ye o zaman ne duruyorsun ki :) afiyet olsun ama bana boşnak dendiği anda tuzlu şeyler geliyor aklıma

ooooo kimleri görüyoruz efendim nasılsınız nerelerdesiniz siz neler yapıyorsunuz bebiş nasıl anlatın bakalım

ben yazın burda değildim haziranın başında alaçatıya gittim bir bibuçuk ay orda kaldım oradanda altınoluğa geçtim yani hep denizdeydim sadece kontrollere geldim canım
bebeğimin sağlığı iyi allaha şükür iri bi bebek olacak 4-4.5 kg gibi benim diğer çocuklarımda biri 4.5 kg doğdu diğeri 4 kilo doğdu buda öğle doğacak dr.um erken alabiliriz dedi.bende iyi olmaya çalışıyorum sıcaklar çok etkiledi beni şimdi allaha şükür iyiyiz havalar biraz serinledi tansiyon problemim var benimde kanım düşük çok yorulmamam gerekiyor bide şimdi ev aldım haftaya taşınacağım allah nasip ederse işler çok yoğun yani sen napıyorsun betülcüm izne ayrılmışsın galiba​

alışveriş canavarım günaydın hoşgeldin :)
ay gece uyuyamıyom artık ya alacaklarımı düşünüyorum...kafayı taktım mı çok fena...sabah 7.40 da ayaktaydım disneyi alacam diye...

esram bir an önce bitsin benim malum 6 hafta kaldı..akşam eşimle oturuyoz o bişiyler anlatıyo ben tesbih çekiyom...

yüklendi aldım bile...kızlar uygun mu sizce fiyatı..10 lu lisanlslı hastane çıkışı...vipte daha mı ucuz oluyo du?65 ti 5 de kargo 70.çek kullandım 60 ödedim...çek olmasa 70 ödiycektım...

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-58.html#post26386859

hoşgeldin kuzum sende ye o zaman ne duruyorsun ki :) afiyet olsun ama bana boşnak dendiği anda tuzlu şeyler geliyor aklıma

geçen hafta hamurişi biraz fazla yedim hemen şişkinlik ve ödem yaptı. o yüzden yemek istemiyorum aslında... neyse bi iki saat geçsin de rene çayının yanında belküm yerim

benim de aklıma tuzlu gelirdi ama bu kurabiye gerçekten nefis :)

canım ne eksiğin kaldı peki? ben artık bişey almıyorum... çabuk büyüyo bebekler, ilk 3 aylık kıyafetleri hazır. e bi sürü de hediye gelicek. bence çok abartma sen de...
ben de işe gelirken serviste çekiyorum tesbihlerimi...

canım 10lu takımı iyi fiyata almışsın. ben de vipte bebettodan 70e almıştım.

esra oyun halısını ne yapıcaz...playgronunkını ben pek begenmedim 100 tl etmez ya...

fisher price nasıl inceledin mi?

bıde emzirme sütyen atleti ne marka aldın?nerden?kaça?beden?

Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.

Biz dinlendik ama hala yorgun gibiyiz (

Günaydın canım, geçmiş olsun. afiyet olsun. benimde masama 3 tane domates bırakmışlar, bir işçimiz köyünden getirmiş. "köyden organik aplacığım" diye yazmış üzerine. :)))

günaydın canım, bende burnumdan nefes alamıyorum ( ağzım kupkuru oluyor, hatta akşam horladığımı hissettim , uyku sersemi doğumdan sonra uyursam böyle horlarsam ayıp olur napcam ben diye düşündüğümü hatırlıyorum

bebekler çok sert hareketlere başladılar. akşam eşimle uzanıyoruz, karnımı okşuyor, bebek çok sert tekmelere başladı, bizimki : burcu kalk otur biraz, çocuğun kafası altında kaldı galiba çırpınıyor dedi, yatırmadı beni

günaydın herkese...

günaydın canım. güle güle kullan cicini, gördüm çok güzel. :))

bebettoda çok kaliteli..abim aldı bana..

bebettonun var bı tane hastane çıkışı da turuncu o yuzden 2. bi hastane çıkışı olsun istedim...bambuların içindeki bebk pek sevimsiz geldi o yüzden almadım...

eksiklerim...
1.ateşölçer
2.poposu ayılı don
3.tavşan kostümü
4.kendıme emzirme sütyen ,atlet,hastane için terlik,çorap,
5.lohusa pijamaları yedek..
6 bebeğin battaniyeleri gözüme az geliyo..1 örgü 1 peluş 1 kadife 2 penye var 1 de disneyın içinde 6 battaniye yeter mi ?

canımmm sağolasın yaa valla sayende sakinleştim o gece :) yoksa kendimi paralardım ben biliyorum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…