Yavas yavas sona geliyoruz...allah hepimize kolay ,saglıklı dogumlar nasıp etsınnnnnn..........................................................................
Bebek bakım çantası almaktan vazgeçtim, markalı büyük ve hafif bir çanta alacağım.
Kızlar bebek çantası diye sattıkları çantaların birçoğunu inceledim, Okiedog, Skip Hop, Chicco, Lassig vb. Hiçbiri içime sinmedi, ayrıca hepsi gereksiz pahalı.
Sırf biberonlukları, alt değiştirme pedleri var diye bu kadar para vereceğime marka bir çanta almayı düşünüyorum.
Mesela Diesel, Tommy Hilfiger yada Lacoste gibi, bunların kocamanları da aynı işi görecektir hem de neredeyse aynı fiyata.
Nasıl fikir, mantıksız mı?
İndirimde gördüğünüz yerde haber verin şekerlerim.
bende başta aynını düşünüyordum ama okiedog çok güzeldi ve bu modeli ilerde de kullanırım diyerek aldım.. hem kendim için hem beek için ayrı bir çanta taşımayı düşünmüyorum. benimkinde anne için ayrı bölme var mesela gayet güzel.. lacoste vs de aynı para olacak...
Ya bilemedim en çok okiedog'u sevmiştim, videousuna falan bayılmıştım ama görünce hayal kırıklığı yaşadım, içi çok küçük geldi, seninkini görmedim bakıcam detaylı ona da, aklımda kalmadı değil.:)
Biri bana evlilik yıldönümü için fikir versin kendimi kötü hissediyorumaslında bu sene ilk defa özel bir günde yalnızız eşimle gerçi oda geç gelcekmiş ama hediye dahi almadım.Kuaföre gitmek bile zor geliyo... g
zel bişeyler yapmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok...
Teşekkürler kızlar, ben de çok beğenerek aldım oda takımımızı.
Kaju bebeğin çok güzel maaaşallah, benimki de böyle koca surat ve sırıtık:)
Hala bebek arabasına karar veremedim, 3 marka arasındayım: TFK Buggster, Quinny Zapp Xtra ya da MacLaren XT Techno
Siz seçimlerinizi nasıl yaptınız?
kaju maşallah bebeğin çok tatlı gııııııı
kızlar uykumuz geldi çok yoruluyoruzzz kızımlaaa:2: uyuyalım azııcıkkk yazdıklarnızı gece okuyorum sizler, sefiyoruzzzzz
canım geçmiş olsun, maşallah bebişine.
yediklerini okudum, pekmez en iyi kan yapıcı, kuru üzümde yiyebilirsin. hergün nasıl et yiyim diyorsun, ben hergün yiyorum, bıktım gına geldi ama mecburum. hatta günde iki öğün yiyorum. et yersen yükselecektir değerin.
ayyy görememişmiş mi yavrusunu, canı mı sıkılmış :)) canım mutlaka randevusuz vardır gidelecek hastane ama iyice bir araştırmak lazım. bide yarın gitsen ne olur?
ayyy maşallah ne tatlı bebek
yavrunun kilosu normal canım, benim 29. haftada 1400 ü geçmişti, doktor normal demişti. kilo yapıcı şeyler yememeye çalış canım. ne yiyorsun genel olarak? bir şeyleri kaçırmışsın belli.
ohhh çok sevindim canım. rahat zaman geçirirsiniz artık.
ben ateş ölçer şundan aldım. hem kulaktan hem alından ölçüyor.
https://www.mnbstore.com/thermoval_ates_olcer_duo_scan_urunu.html
gece epiduralsiz mi normal olacaksın yani( hepte gece gelir bu bebişler
kız tuğba bebekin nerde senin :26:ben görmemişim o mesajı kilo sorunu ne tatlım :26:
al canım ne olacak bebek var sonuçta hem yemek yemesen bile ödem topluyor vücut elde olan bişey değil şekercim üzülme bak ben takıyormuyum balık gibi oldum maşallah diyorum kendime hele yüzüm dersen tabak gibiya bu 45 günde 5 kilo almışım da onu konuşuyorduk, bebişte 1550 gram çıktı onada iri gidiyor bebek dedi boyu 42 cm olmuş kiloya dikkat et felan dedi öyle yani
Rüzgarı' mız da bu.. Yüzünü gösterdi bize
Eki Görüntüle 507471
Bebek bakım çantası almaktan vazgeçtim, markalı büyük ve hafif bir çanta alacağım.
Kızlar bebek çantası diye sattıkları çantaların birçoğunu inceledim, Okiedog, Skip Hop, Chicco, Lassig vb. Hiçbiri içime sinmedi, ayrıca hepsi gereksiz pahalı.
Sırf biberonlukları, alt değiştirme pedleri var diye bu kadar para vereceğime marka bir çanta almayı düşünüyorum.
Mesela Diesel, Tommy Hilfiger yada Lacoste gibi, bunların kocamanları da aynı işi görecektir hem de neredeyse aynı fiyata.
Nasıl fikir, mantıksız mı?
İndirimde gördüğünüz yerde haber verin şekerlerim.
al canım ne olacak bebek var sonuçta hem yemek yemesen bile ödem topluyor vücut elde olan bişey değil şekercim üzülme bak ben takıyormuyum balık gibi oldum maşallah diyorum kendime hele yüzüm dersen tabak gibirüzgarımıza maşallah annesi toplu bir bebek olacak inşş zaten bebekler 3 kilodan fazla oldumu iyi olur canım
sakladı sakladı yüzünü sonunda gösterdi demek annesi darısı benim sıpamın basına bende görürüm inşş kendisini net bir şekilde
ya bu 45 günde 5 kilo almışım da onu konuşuyorduk, bebişte 1550 gram çıktı onada iri gidiyor bebek dedi boyu 42 cm olmuş kiloya dikkat et felan dedi öyle yani
Rüzgarı' mız da bu.. Yüzünü gösterdi bize
Eki Görüntüle 507471
oh cnm benım maşlalla bebışıne ay her dr ayrı takılıyo mesela benımkısı 30+2 de 1900 gr cıktı sadece 10 gun ılerıde dedı senın dr olsa ne dıcektı bılemedkım şimdi bızım dr son ay kı ataga baglı dıyo kımı son zman ılerler kımıgerıler kımıde aynı gıdermış bılemedım benım bebış ne olcak bende 34 gunde 4 kg almışım
aynen yaa ben de nike falan almayı düşünüyorum, okiedogun da modelleri çok güzel ama yakından görme fırsatım olmadı hiç, hemen de beğendiğim modeller 150 ve üzeri, o kadar para veremem, hele avivo kadar kıro bi marka görmedim, kalitesiz olduğu kadar modelleri de iğrenç 100 liradan aşağı da çantası yok, nike da puma da çok güzel deri çantalar var fiyatları da 70-90 civarı
Benimkisi o günü yas ilan ederdi herhalde
Aman öğle yemeğinden önce gittim sanırım doktorun karnı açtı beni değişik değerlendirdi
esra86 cnm herşey yluna gırmış cok sevındım tahmın etmıştım zatenböyle olacagını eşin sana ve beraber gecırecegınız unlere kıyamamış anlaşılan kavuşmaya azkaldı keyfını cıkarın cnm rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?