2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Yavas yavas sona geliyoruz...allah hepimize kolay ,saglıklı dogumlar nasıp etsınnnnnn..........................................................................

bende başta aynını düşünüyordum ama okiedog çok güzeldi ve bu modeli ilerde de kullanırım diyerek aldım.. hem kendim için hem beek için ayrı bir çanta taşımayı düşünmüyorum. benimkinde anne için ayrı bölme var mesela gayet güzel.. lacoste vs de aynı para olacak...

Ya bilemedim en çok okiedog'u sevmiştim, videousuna falan bayılmıştım ama görünce hayal kırıklığı yaşadım, içi çok küçük geldi, seninkini görmedim bakıcam detaylı ona da, aklımda kalmadı değil.:)

senin dediğin modelleri biliyorum ben kola takılanlar küçücük onlar benim ki büyük ben resimde boyunu anladım sonra görünce aldım...

Okiedog Nature Metro Bebek Bakım Çantası - e-bebek.com

bak bebeğin boyundan kıyasla...

Biri bana evlilik yıldönümü için fikir versin kendimi kötü hissediyorum aslında bu sene ilk defa özel bir günde yalnızız eşimle gerçi oda geç gelcekmiş ama hediye dahi almadım.Kuaföre gitmek bile zor geliyo... g
zel bişeyler yapmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok...

canım aklıma hiçbirşey gelmiyor, evde hazırlık yapmak için zaman lazım. en kolayı hediye almak dışarda yemek ayarlamak sanırım. eşin belki süpriz yapar. bizde heyecanlanan, organizasyon yapan taraf eşim olduğu için, pek tecrübesizim ben :)

kaju maşallah bebeğin çok tatlı gııııııı

kızlar uykumuz geldi çok yoruluyoruzzz kızımlaaa:2: uyuyalım azııcıkkk yazdıklarnızı gece okuyorum sizler, sefiyoruzzzzz

Yaa çeneside gamzeli gördüğüme nasıl çok sevindim anlatamam..

Ya kızlar ben arada uyumuşum kusura bakmayın

Uyumuşum canım arada yeni gördüm yazdıklarını... Ya inan abartılı bişey yemiyorum.. Özellikle sebze yemeği yapıyorum ki kilo almıyım.. Tatlı yemiyorum canım hiç istemiyor.. Sadece kahvaltıda az pekmez yiyorum oda normal diyor herkez küçücük bir kahvaltı kabında koyuyorum pekmezi 2 günde anca yiyorum.. Makarna ve türevinide eskiden daha çok yerdim bu ay onuda kesmiştim :26::26:
Anlamadım bende...

Doktorun dediği şu 3 tane anestezist varmış 2 tanesi epidural yapıyormuş gece gelirse bebek, o yapmayan 1 taneye denk gelebilirsin dedi.. Ben kıyameti kopartır diğer hastaneden getirtirim epiduralciyi diyorum artık..
Artık hakkımızda hayırlısı.. 1 kasım'dan itibaren beklemeye başla gelebilir dedi doktorum

ben geldim burcucum kızımın sınıfı belli oldu öğretmen kurası çekildi aklımda olan 3 öğretmenden biri oldu kıızmın öğretmeni yarın sabah 9.30 okulda olacak kızım öğlen 12 de okuldan alınacak
ama ben yarın sabahtan annemin oraya dr gideceğim benim dr izinden döndü ama bu hafta full uzakta olan hastanede olacakmış sağlık ocağındanda durmadan arıyor tahlil getir kontrole gel diye bu yüzden annemin oraya gideceğim sonuç çıkana kadar annemde kalacağım esraylada eşim ilgilenecek artık yarın
kaynanam hakkında yorumlar olmuş evet dün yüzüne bakmadım eltime çay içmeye gitti ve fatma benle ilgilenmedi hiç demiş alınmış hasbam ay çok üzüldüm çok üzüldüm
esra evet idolumsün
sedefcim teşekkür ederim tatlım
haticecim haklısın canım ama benim sabrım hep zorlanıyor

kız tuğba bebekin nerde senin :26:ben görmemişim o mesajı kilo sorunu ne tatlım :26:

al canım ne olacak bebek var sonuçta hem yemek yemesen bile ödem topluyor vücut elde olan bişey değil şekercim üzülme bak ben takıyormuyum balık gibi oldum maşallah diyorum kendime hele yüzüm dersen tabak gibirüzgarımıza maşallah annesitoplu bir bebek olacak inşş zaten bebekler 3 kilodan fazla oldumu iyi olur canım
sakladı sakladı yüzünü sonunda gösterdi demek annesi darısı benim sıpamın basına bende görürüm inşş kendisini net bir şekilde

aynen yaa ben de nike falan almayı düşünüyorum, okiedogun da modelleri çok güzel ama yakından görme fırsatım olmadı hiç, hemen de beğendiğim modeller 150 ve üzeri, o kadar para veremem, hele avivo kadar kıro bi marka görmedim, kalitesiz olduğu kadar modelleri de iğrenç 100 liradan aşağı da çantası yok, nike da puma da çok güzel deri çantalar var fiyatları da 70-90 civarı

inşallah canım seninkide göstersin yüzünü.. Çok büyük sürpriz oldu bana bu

Annemde öyle diyor bakması kolay olur ele gelir diyor.. Bakalım hayırlısı

oh cnm benım maşlalla bebışıne ay her dr ayrı takılıyo mesela benımkısı 30+2 de 1900 gr cıktı sadece 10 gun ılerıde dedı senın dr olsa ne dıcektı bılemedkım şimdi bızım dr son ay kı ataga baglı dıyo kımı son zman ılerler kımıgerıler kımıde aynı gıdermış bılemedım benım bebış ne olcak bende 34 gunde 4 kg almışım

esra86 cnm herşey yluna gırmış cok sevındım tahmın etmıştım zatenböyle olacagını eşin sana ve beraber gecırecegınız unlere kıyamamış anlaşılan kavuşmaya azkaldı keyfını cıkarın cnm rahat rahat

Benimkisi o günü yas ilan ederdi herhalde
Aman öğle yemeğinden önce gittim sanırım doktorun karnı açtı beni değişik değerlendirdi

cnm bende onca alışverış yaptım canta olayında takıldım kaldım ay en kararsız kaldıgım konu dedıgın gıbı nıke ve puma tarzı alcak cok daha ıyı cnm buldugun model olursa bizlede paylaşırmısın

Benimkisi o günü yas ilan ederdi herhalde
Aman öğle yemeğinden önce gittim sanırım doktorun karnı açtı beni değişik değerlendirdi

cnm dr un fazla kg lı bebek ıstemıyou normalde annelere kızıyolarda sahsen benımkı bana uyarıda bulunuyo bebişe fazlası var eksıgı yok dıyo demek bızım dr tombış bebk sevıyo

kuzuzucum hoşgeldin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…