2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
avıvo diycektım

ben bi aratırayınm senin markayı.

Yaa çeneside gamzeli gördüğüme nasıl çok sevindim anlatamam..

Ya kızlar ben arada uyumuşum kusura bakmayın
gamzesını ne zaman gördünüz?dr. bize söylemiyo kime benzediğini ya...soruyom gülüyo..

avıvo nıye kıro???????????

ben en çok onu beğeniyorum en şık olanı o sanki...hem kol çantası havası var...hemde bebek gözleri...
sırt çantası fikrinden vezgecersem avıvo alırım.

canım birşeyde yemiyormuşsun. ödem olmasın o kadar kilo

bide bayramda gelme durumları var bebeklerin. bakalım nasıl olacak.

canım hayırlı olsun kızın için. yarın seni göremicez demekki, doktordan haberleri geç alacağız anlaşılan. inşallah güzel haberlerle gelirsin.

kayınvaliden için bende çok üzüldüm ohhh olsun ona, uğraşmasın artık senle. anlamaz ama neyse.

erdem iyi kuzucum tekmeliyor işte anneciğini :)

herkese hayırlı akşamlar kuzular benim böbrek yine hatırlatıyor kendini umarım dinlenince geçer öpüldünüz

umarım ödemdir canım.. Hoş çalışırken daha şiştim ama.. Aman ne biliyim oldu bakalım bir dahaki ay bakalım nasıl olacak
Evet bayramda gelirse ne yaparız bilmiyorum... Anestezist diye düşünürken doktordan da olmayalım

paylaşırım tabi, ykm özdilek vs bakıcam artık, poloda da güzel modeller var da küçük gelebilir mi? boyutu ne kadar olmalı zaten hiç bir fikrim yok normalde de büyük çanta kullanmam ben pek, anne çantaları çok büyük geliyor bana

Haha coyness bak Avivo'yu cidden unutmuşum, aynen:))
Lavinyam isteidğim gibi bulamazsam alabilirim bunu önce yakından görmem lazım, sağol canım

avivo felaket yaa tasarımcısının alnından öpmek gerek

bu arada ben acele ederek mama sandalyesi almıştım bundan 2-3 ay önce, benim bar tipi masama alçak kaldı, sanırım mama sandalyesi kullanamıcam, satmak istiyorum sahibinden ve gg falan koyucam da burda da duyurayım

kraft circle mama sandalyesi, kırmızı renk, estetik ve kullanışlı bir ürün, boyu yükselip alçalabiliyor ama benim masam oldukça yüksek olduğu için alçak kaldı, ilgilenen olursa özel msj atabilir, izmirde elden teslim yapabilirim :)

Selam kızlar nabersiniz?

Bugün bende yeğenimin yanındaydım,anaokuluna başladı beyefendi ona destek olmaya gittik canım benim yaaa...okul da şansına evinin karşısında çok şükür..

Sonra da ablam,yeğenim ve ben anneme kahvaltıya gittik saatlerce sohbet,dedikodu ettik

Bu arada kızlar benim 3 tane lohusa geceliğim oldu napıcam yaa satsam mı birini naapsam
Dün Bakırköy Loya'da 49 tl ye mavi renk hem sabahlık hem gecelik buldum eşim de ısrar edince aldık napacaksak o kadar geceliği(daha önceden 2 tane almıştım çünkü)

bi de emzirme sütyeni aldım nbb 14.90 tl gayet iyiydi fiyatı

Güzelmiş niltt, teşekkürler.
O emzirme sütyenlerine bi elim gitmiyor zaten, bir tek atletlerinden aldım.
Alınlıklı maşrapadan büyük bir buluşmuş gibi aldım ama şaşkınlıktan bir de uzun saplılardan almışım zaten, 2 tane maşrapamız oldu:)

Selam kasım anneleri....
Çoğunuzun muhtemel doğum tarihleri kasım başları olduğundan heyecanşlarınız farklılaşmış....
Allah nazarlardan saklasın, sizleri de yavrularınızı da inşallah....

Oğlumun ilk cicilerini aldım ayaklı-ayaksız altlar, uzun kollu üstler, kollu kolsuz bodyler falan...
Yeni başladık biz yani...

Ancak kırıldığım bir şeyi söyliyeyim, tamama topikte çok aktif değilim ama neredeyese 10-15 gündür ya girmiyorum girsem de 2 kelime yazıp çıkıyorum, öldü mü kaldı mı diyeniniz olmamış, zaten aşırı duygusalım iyice üzüldüm yani...

Neyse hepinizin sağlığı yerinde olsun da gerisi mühim değil....

RAbbim evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin...

güle güle kullanın inşallah , modokoda görmüştüm aynısını fiyatı çok çok daha yüksekti :)

ateş ölçerin kulaktan ölçenini herkes pratik , kullanışlı .. memnunlar yani ,
Allah muhafaza etsin ama hasta olup hastaneye gittiğinizde kullanılan ateş ölçerler kulaktan , ki ateş ölçer 1 saniye kadar kısa bir sürede ölçüm yapıyor ..

slmlar herkese nasılsınız ben çoook yorgunum bugün izin sonrası zor oldu ayaklarım şişti halsizleştim dr.umla görüştüm bugün haftaya pzrtesi gel aktarma yapalım yada çalışamaz diyelim dedi bence çalışma dinlen evde dedi hastane kahrı çekme dedi haklıda ister istemez koşturuyorsun çok yoğun çünkü sanırım ben artık izne ayrılcam bu hafta son haftam kasımın 10dan sonra alırız dedi 10.11.12. olacak belki :)))

ya evet bende 1 tane aldım bakalım 90 beden hem de yaaa
bende mi uzun saplı maşrapa alsam?

Sen artık dinlen canım yaa,ablam da sağlık personeli olduğu için bilirim sizin halinizi yorgun ve yoğun bi de devlet hastanesiyse off diyorum..

ya ben sana bişey daha sorucam.
hani diyorlar ya spinal ya da epidural olursanız (sezaryen için) sonrasında nescafe için başağrısını önlüyor diye.çok kişiden duydum bunu doğumun ilk günü,ya da 2.günü içilebiliyor mu öyle kafeinli şeyler hastanedeyken?

güle güle kullanın inşallah , modokoda görmüştüm aynısını fiyatı çok çok daha yüksekti :)
Amin, teşekkür ediyoruz.
Aynen daha da yükseğe bulabilirsiniz ama bu kadarını bir arada bu fiyata biraz zor, ben cok gezdim en sonunda hem arkadaşların indirimiyle hem de ürünün güzelliğiyle bunda karar kıldım.

nilttin dediği gibi belirti bile yok bende maşallah sana cvr

maaşallah inşallah sütün bol olur canım.
valla bende hiç bir belirti yok süt adına..:)

sağolun,inşallah kızlar sütüm bol olur, kişiden kişiye değişiyormöuş bu durum eylül annelerinde okudum birininde böyle hamileyken çok gelmiş, çocuk doğduktan sonra emicek kadar sütü olmamış :44: rızk ları ne kadarsa bebeklerimizin okadar emecekler.
canım bence bunlar memurlar için.bizi sadece etkileyecek olan şu 6 ay yasasının bir an evvel çıkması dört gözle bekliyorum bende.

canım o çekilmeler bendede oluyor evet yürürken oluşuyor normal diye düşünüyorum.

inşallah canım ne bileyim öyle çok akınca korktum , neyseki bir gün sürdü şimdi düzeldi.ay inşallah sütmüz olurda emziririz diyorum ama bir yandanda işe başlayınca süt sağıcaz ama emzirmek gibisi olurmu azalırmı acaba diyorum.
canım sen hastanede çok yoruluyorsundur, çokda zorda kalırsan ayrılırsın.benimde büyük ihtimal sezeryan olacak , sen bilirsin tatlım spinalmi, epiduralmi acaba,spinalde şu başağrısı öldürüyormuş insanı ondan korkuyorum, senin nasıl olacak.

bende duydum canım bunu çok merak ediyorum, spinal daha etkili uyuşturuyoruş ama işte baş ağrısı çok feci oluyormuş korkutuyor beni.tabi son kararı doktorumuzla veririz herhalde.

ayy ayaklarım ağrıyo bebek hazırlıgını tek başına yapmak ne zormuş yaa..park yatagın ıcıne yatak almıstık dun çamlıca ebebek ten..evde ölcusunu yanlıs almısım küçük geldı bu sabah eşimle gıttık forum istanbula onu degıstırmeye oradada yokmus iade çeki verdıler ınternetten vericez sıparişi mecbur yani..ordan ikea ya gıttım bebeğe nevresım takımı aldım 2 tane bide yorgan aldım çok şükür o işlerim halloldu..sonra eve geldım oğlumla gıttık okulda hangı sınıfa kaydoldugunu ögrenıp okul kıyafetı almaya gıttık ordan bilgievine gidip ebru kursuna kayıt yaptırdım oğlumu.. çok yoruldum çooook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…