ayy burcu teyzesi winnilerin içinde pek tatlı ıolacak oğlum...inş. kısmet olursa ilk giydiği cicisi olacak...bi arkadaş kutu yapmış ilk giydiği giysisini saklıyo...ilerde hediye edecek sanırım kızına...ilk şapkası patiği...zıbını...düşünsene erkek çocuk baba 1.82 anne 1,72 oda olursa 1.80-1.90 o minicik zıbınlara bakıp benmi gıydım dıyecek?çok tatlı bi duygu...günaydın canım. güle güle kullan cicini, gördüm çok güzel. :))
ben yazın burda değildim haziranın başında alaçatıya gittim bir bibuçuk ay orda kaldım oradanda altınoluğa geçtim yani hep denizdeydim sadece kontrollere geldim canımbebeğimin sağlığı iyi allaha şükür iri bi bebek olacak 4-4.5 kg gibi benim diğer çocuklarımda biri 4.5 kg doğdu diğeri 4 kilo doğdu buda öğle doğacak dr.um erken alabiliriz dedi.bende iyi olmaya çalışıyorum sıcaklar çok etkiledi beni şimdi allaha şükür iyiyiz havalar biraz serinledi tansiyon problemim var benimde kanım düşük çok yorulmamam gerekiyor bide şimdi ev aldım haftaya taşınacağım allah nasip ederse işler çok yoğun yani sen napıyorsun betülcüm izne ayrılmışsın galiba
iyi iyi hayırlı olsun ama artık dur bence kuzum çok aldın sen :)ay gece uyuyamıyom artık ya alacaklarımı düşünüyorum...kafayı taktım mı çok fena...sabah 7.40 da ayaktaydım disneyi alacam diye...
esram bir an önce bitsin benim malum 6 hafta kaldı..akşam eşimle oturuyoz o bişiyler anlatıyo ben tesbih çekiyom...
yüklendi aldım bile...kızlar uygun mu sizce fiyatı..10 lu lisanlslı hastane çıkışı...vipte daha mı ucuz oluyo du?65 ti 5 de kargo 70.çek kullandım 60 ödedim...çek olmasa 70 ödiycektım...
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-58.html#post26386859
Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
Biz dinlendik ama hala yorgun gibiyiz(
Günaydın canım, geçmiş olsun. afiyet olsun. benimde masama 3 tane domates bırakmışlar, bir işçimiz köyünden getirmiş. "köyden organik aplacığım" diye yazmış üzerine. :)))
günaydın canım, bende burnumdan nefes alamıyorum( ağzım kupkuru oluyor, hatta akşam horladığımı hissettim , uyku sersemi doğumdan sonra uyursam böyle horlarsam ayıp olur napcam ben diye düşündüğümü hatırlıyorum
bebekler çok sert hareketlere başladılar. akşam eşimle uzanıyoruz, karnımı okşuyor, bebek çok sert tekmelere başladı, bizimki : burcu kalk otur biraz, çocuğun kafası altında kaldı galiba çırpınıyor dedi, yatırmadı beni
günaydın canım. güle güle kullan cicini, gördüm çok güzel. :))
esra oyun halısını ne yapıcaz...playgronunkını ben pek begenmedim 100 tl etmez ya...
fisher price nasıl inceledin mi?
bıde emzirme sütyen atleti ne marka aldın?nerden?kaça?beden?
Günaydın canım, geçmiş olsun. afiyet olsun. benimde masama 3 tane domates bırakmışlar, bir işçimiz köyünden getirmiş. "köyden organik aplacığım" diye yazmış üzerine. :)))
bebettoda çok kaliteli..abim aldı bana..
bebettonun var bı tane hastane çıkışı da turuncu o yuzden 2. bi hastane çıkışı olsun istedim...bambuların içindeki bebk pek sevimsiz geldi o yüzden almadım...
eksiklerim...
1.ateşölçer
2.poposu ayılı don
3.tavşan kostümü
4.kendıme emzirme sütyen ,atlet,hastane için terlik,çorap,
5.lohusa pijamaları yedek..
6 bebeğin battaniyeleri gözüme az geliyo..1 örgü 1 peluş 1 kadife 2 penye var 1 de disneyın içinde 6 battaniye yeter mi ?
herkese günaydın kızlar
hani size dün anlattığım şu ağrılarım varya yürürken kalçamın biraz üzerinde olan şuanda iyice arttı ya otururken hiç bişey yok ayaktada öyle ama yürümeye başlayınca işte resmen işkence çekiyorum ya kızlar acayip kasıyo bacağım sizce ben ne yapmalıyım yarın doktoruma gdecem ama varmı aranızda benim gibi böyle sorun yaşayan yani bunu ben 2 ay daha çekecekmiyim yoksa bi çözümü vRMIDIR SİZCE?
günaydın canım. Geçmiş olsun... Yarın doktora sor mutlaka... Potasyum magnezyum eksikliği olabilir.... Ben gece o ağrıdan uyuyamıyodum bi ara... Yürüyemiyodum bile. O dönem bol hurma, fındık ve ceviz yedim... Bi kaç günde geçti çok şükür...
Günaydın herkese. Esraa86 canım sana dün özel mesaj göndermiştim sanırım görmedim. Aldığın kırmızı sabahlıklı pijama takımını tek olarak ne kadara aldın gecelik hariç. Bende o modeli çok beğendim fakat internette çok pahalı. Sen ikisini birden çok uyguna almışsın, sadece pijamanın fiyatından bile ucuz. Çünkü nette en uygun 135 Tl. Aldığın yerin telefonu filan varmı havale eft filan yapsam hesaplarına kargoyla gönderirler mi acaba. Aldığın yerin ismini bilyorsan ve paylaşırsan çok sevinirim netten telefonunu bulup görüşürüm bende. Gerçekten çok makbule geçer çok istiyorum o geceliği.
Allah sana da güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşAllah.
ya ben dun çift kaplanın ındırımını gördum alısverıs sıtelerının bırınde ama hangısıydı hatırlayamadım bu mavı pembe lohusa pijamaları 40a 45e dusmustu
ya ben dun çift kaplanın ındırımını gördum alısverıs sıtelerının bırınde ama hangısıydı hatırlayamadım bu mavı pembe lohusa pijamaları 40a 45e dusmustu
Günaydın herkese. Esraa86 canım sana dün özel mesaj göndermiştim sanırım görmedim. Aldığın kırmızı sabahlıklı pijama takımını tek olarak ne kadara aldın gecelik hariç. Bende o modeli çok beğendim fakat internette çok pahalı. Sen ikisini birden çok uyguna almışsın, sadece pijamanın fiyatından bile ucuz. Çünkü nette en uygun 135 Tl. Aldığın yerin telefonu filan varmı havale eft filan yapsam hesaplarına kargoyla gönderirler mi acaba. Aldığın yerin ismini bilyorsan ve paylaşırsan çok sevinirim netten telefonunu bulup görüşürüm bende. Gerçekten çok makbule geçer çok istiyorum o geceliği.
Allah sana da güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşAllah.
kızlar nasılsınız bakalım gırıp okuyorum yazdıklarınızı ama uzun sure durmadıgımdan konuya dalmıyorum:)) sudemın eksıgıne bayıldım poposu ayılı don:))))
benımde ates ölçerım yok bıde kendıme terlıgım yok.emzırme sutyenı 1 tane aldım ama kullanabılecegımı zannetmıyorum dırek atlet alcam bende.bıde bıberon ve emzık almadım hemen kolaya kaçmıyım dıe.
bıde anneannesı kargoyu yollasaydı ondada var yıkanıp utulencekler oda gelsın hastane cantamızı yapıp fotograflayıp koyucam...çocugun yorganı yastıgı battanıyesı kızlık örgulerı hep orda daha:))
6 battanıye mı yeter de artar bıle 6 battanıye:)))
bende esra gıbı dusunuyorum ılk etapta lazım olacaklar elımızın altında bulunsun yeterlı dıgerlerını zamanı geldıkce alırızz
aslında hurmayı biliyorum ama oda erken doğumu başlatır diye korkuyorum
cevizde yiyoreum ama çok düzenli değil açıkçası çünkü acayip miydemi yakıyo
ama bu ağrıdan iyidir..
Günaydın kızlar
inşallah çok güzel bir gün geçiririz.
slm kızlarrrrrrrrr nasılsınızz biz geldikk
izne ayrılacağım içim çok vakit bulup giremiyorum işleri yeiştirmem lazımm
havadisler var mı :) doğurannn yok demi daha
kızlar bi sorum var...
vücudum acayip su tutmaya başladı.... günde 3 litre su içtiğim halde -afedersiniz- wc ihtiyacım o kadar az oluyo ki... ne yapayım sizce?
cnm buna en güzel çare yürüyüş ve ayaklarını yukarı dikerek dinlenmek.benim vücudum su tutmaya başlayınca ben akşamları 1 saat kadar ayaklarımı yukarı dikip dinleniyorum.sonrasındada bol bol tuvalete çıkıyorum
kızlar bi sorum var...
vücudum acayip su tutmaya başladı.... günde 3 litre su içtiğim halde -afedersiniz- wc ihtiyacım o kadar az oluyo ki... ne yapayım sizce?
günaydın canım, bende burnumdan nefes alamıyorum( ağzım kupkuru oluyor, hatta akşam horladığımı hissettim , uyku sersemi doğumdan sonra uyursam böyle horlarsam ayıp olur napcam ben diye düşündüğümü hatırlıyorum
bebekler çok sert hareketlere başladılar. akşam eşimle uzanıyoruz, karnımı okşuyor, bebek çok sert tekmelere başladı, bizimki : burcu kalk otur biraz, çocuğun kafası altında kaldı galiba çırpınıyor dedi, yatırmadı beni
bebettoda çok kaliteli..abim aldı bana..
bebettonun var bı tane hastane çıkışı da turuncu o yuzden 2. bi hastane çıkışı olsun istedim...bambuların içindeki bebk pek sevimsiz geldi o yüzden almadım...
eksiklerim...
1.ateşölçer
2.poposu ayılı don
3.tavşan kostümü
4.kendıme emzirme sütyen ,atlet,hastane için terlik,çorap,
5.lohusa pijamaları yedek..
6 bebeğin battaniyeleri gözüme az geliyo..1 örgü 1 peluş 1 kadife 2 penye var 1 de disneyın içinde 6 battaniye yeter mi ?
slm kızlarrrrrrrrr nasılsınızz biz geldikk
izne ayrılacağım içim çok vakit bulup giremiyorum işleri yeiştirmem lazımm
havadisler var mı :) doğurannn yok demi daha
mesaj çektim :)
günaydın mervemmm... iyiyiz sen nasılsınn??
ben hurmanın erken doğuma neden olduğunun sağlıklı bir bilgi olmadığını düşünüyorum... kaldı ki Hz. Meryeme Allah tarafaından hamileyken hurma yemesi söyleniyor. Hiç bi yerde de okumadım erken doğuma neden olur diye bişey... Bir çok arkadaşım esra bol bol ye, çok faydasını görürsün dedi... Tabii karar yine de senin...
günaydın...
inşallahh... gün hemen bitse de olur aslında :)
yaseeee nerdesin canım senn? dün nerelerdeydin bakıyımm??
çok şükür herkesin bebeği hala göbüşünde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?