2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
herkese günaydın kızlar
hani size dün anlattığım şu ağrılarım varya yürürken kalçamın biraz üzerinde olan şuanda iyice arttı ya otururken hiç bişey yok ayaktada öyle ama yürümeye başlayınca işte resmen işkence çekiyorum ya kızlar acayip kasıyo bacağım sizce ben ne yapmalıyım yarın doktoruma gdecem ama varmı aranızda benim gibi böyle sorun yaşayan yani bunu ben 2 ay daha çekecekmiyim yoksa bi çözümü vRMIDIR SİZCE?

günaydın canım. güle güle kullan cicini, gördüm çok güzel. :))
ayy burcu teyzesi winnilerin içinde pek tatlı ıolacak oğlum...inş. kısmet olursa ilk giydiği cicisi olacak...bi arkadaş kutu yapmış ilk giydiği giysisini saklıyo...ilerde hediye edecek sanırım kızına...ilk şapkası patiği...zıbını...düşünsene erkek çocuk baba 1.82 anne 1,72 oda olursa 1.80-1.90 o minicik zıbınlara bakıp benmi gıydım dıyecek?çok tatlı bi duygu...

bende organik domates yıyom ya...annem gönderdi ya tutamıyom kendımı...akşama kadar kaç 3 domates yıyom sulu sulu ınce kabuklu öyle güzelki...sana da afiyet olsun...

hayırlı olsun evin canım iyi tatiil yapmışsınız kuzunla maşallah tosuncuğa :)

iyi iyi hayırlı olsun ama artık dur bence kuzum çok aldın sen :)

benimkide gösteri yapıyor bir omzunu getiriyor bir ayağını yavaşça karnıma değdirerek geçiriyor tümsekler oluşturuo karnımda çok tatlı oluyor izlemeye doyamıyorum

esra oyun halısını ne yapıcaz...playgronunkını ben pek begenmedim 100 tl etmez ya...

fisher price nasıl inceledin mi?

bıde emzirme sütyen atleti ne marka aldın?nerden?kaça?beden?

ayy sudemmm senin kadar paniğini görmedim vallahi şu topicte
dur kız bebekler daha doğmadı, alırız zamanla :)

teyzemin oğlu 2 yaşında. teyzem bana "esra bebeğe bi sürü para harçlık falan takılıyo, ben onlarla oyuncaklarını alıyodum hep, sen de öyle yap" dedi. bana da mantıklı geldi açıkçası... şimdi önemli olan bebek doğduğunda olmazsa olmazları tamamlamak... bir sürü masrafımız var zaten....
fisher priceyi incelemedim canım ama sanırım onu alıcam. tiny love a o kadar para vermek ve o paranın minicik bebekleri öldürmek için kullanıldığı aklıma gelince kesinlikle almam diyorum...

emzirme sütyeni değil de atleti aldım ben. bi deborah bi şahinler marka aldım. nilin paylaştığı blogda kız almayın, onun yerine cicili bicili şeyler alın demiş, aklıma daha çok yattı :) bi de ben süngersiz sütyen kullanamam. o yüzden renkli sutyenler alıcam ince süngerli ve bi de askı yeri önden açılanlardan...

3 hamile külodu, 2 emzirme atletini ya 30 ya da 40a almıştım canım.yanlış olmasın. havuzluhandan aldım yine onları da...

günaydın canım... keşke bana da domates bıraksalar :) hergün masamda tatlılar tuzlular hamurişleri görüyorum :):):)
ay ne güzel yazmış adam öyle . düşünmüş getirmiş sana sağolsun....

ben bi 10lu 2 5 li takım aldım canım. başka da almıcam. onun dışında pijamaları, bodyleri, zıbınları bi sürü var. sen de başka alma artık :)

tavşan kostümünü ne için alıcan canım, mevlüd için mi??

6 tane pattaniyesi olmuş yeter tabii ki canım. benim 3 penye bi yün battaniyesi var. belki bi tane kadife alırım yeter... zaten kışın evde olucak bebekler genelde...

günaydın canım. geçmiş olsun... yarın doktora sor mutlaka... potasyum magnezyum eksikliği olabilir.... ben gece o ağrıdan uyuyamıyodum bi ara... yürüyemiyodum bile. o dönem bol hurma, fındık ve ceviz yedim... bi kaç günde geçti çok şükür...

Günaydın herkese. Esraa86 canım sana dün özel mesaj göndermiştim sanırım görmedim. Aldığın kırmızı sabahlıklı pijama takımını tek olarak ne kadara aldın gecelik hariç. Bende o modeli çok beğendim fakat internette çok pahalı. Sen ikisini birden çok uyguna almışsın, sadece pijamanın fiyatından bile ucuz. Çünkü nette en uygun 135 Tl. Aldığın yerin telefonu filan varmı havale eft filan yapsam hesaplarına kargoyla gönderirler mi acaba. Aldığın yerin ismini bilyorsan ve paylaşırsan çok sevinirim netten telefonunu bulup görüşürüm bende. Gerçekten çok makbule geçer çok istiyorum o geceliği.
Allah sana da güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşAllah.

kızlar nasılsınız bakalım gırıp okuyorum yazdıklarınızı ama uzun sure durmadıgımdan konuya dalmıyorum:)) sudemın eksıgıne bayıldım poposu ayılı don:))))

benımde ates ölçerım yok bıde kendıme terlıgım yok.emzırme sutyenı 1 tane aldım ama kullanabılecegımı zannetmıyorum dırek atlet alcam bende.bıde bıberon ve emzık almadım hemen kolaya kaçmıyım dıe.

bıde anneannesı kargoyu yollasaydı ondada var yıkanıp utulencekler oda gelsın hastane cantamızı yapıp fotograflayıp koyucam...çocugun yorganı yastıgı battanıyesı kızlık örgulerı hep orda daha:))

6 battanıye mı yeter de artar bıle 6 battanıye:)))

bende esra gıbı dusunuyorum ılk etapta lazım olacaklar elımızın altında bulunsun yeterlı dıgerlerını zamanı geldıkce alırızz

aslında hurmayı biliyorum ama oda erken doğumu başlatır diye korkuyorum
cevizde yiyoreum ama çok düzenli değil açıkçası çünkü acayip miydemi yakıyo
ama bu ağrıdan iyidir..

ya ben dun çift kaplanın ındırımını gördum alısverıs sıtelerının bırınde ama hangısıydı hatırlayamadım bu mavı pembe lohusa pijamaları 40a 45e dusmustu

Günaydın kızlar

inşallah çok güzel bir gün geçiririz.

slm kızlarrrrrrrrr nasılsınızz biz geldikk

izne ayrılacağım içim çok vakit bulup giremiyorum işleri yeiştirmem lazımm

havadisler var mı :) doğurannn yok demi daha

ya ben dun çift kaplanın ındırımını gördum alısverıs sıtelerının bırınde ama hangısıydı hatırlayamadım bu mavı pembe lohusa pijamaları 40a 45e dusmustu

o çok iyiymiş. rastlasaydım bi bakardım. gerçi bone clubınkine taktım ben çok güzel gerçekten. bakalım nasipte varsa olacak artık yoksa napalım.

mesaj çektim :)

günaydın mervemmm... iyiyiz sen nasılsınn??

aslında hurmayı biliyorum ama oda erken doğumu başlatır diye korkuyorum
cevizde yiyoreum ama çok düzenli değil açıkçası çünkü acayip miydemi yakıyo
ama bu ağrıdan iyidir..

ben hurmanın erken doğuma neden olduğunun sağlıklı bir bilgi olmadığını düşünüyorum... kaldı ki Hz. Meryeme Allah tarafaından hamileyken hurma yemesi söyleniyor. Hiç bi yerde de okumadım erken doğuma neden olur diye bişey... Bir çok arkadaşım esra bol bol ye, çok faydasını görürsün dedi... Tabii karar yine de senin...

Günaydın kızlar

inşallah çok güzel bir gün geçiririz.

günaydın...
inşallahh... gün hemen bitse de olur aslında :)

yaseeee nerdesin canım senn? dün nerelerdeydin bakıyımm??
çok şükür herkesin bebeği hala göbüşünde :)

kızlar bi sorum var...

vücudum acayip su tutmaya başladı.... günde 3 litre su içtiğim halde -afedersiniz- wc ihtiyacım o kadar az oluyo ki... ne yapayım sizce?

kızlar bi sorum var...

vücudum acayip su tutmaya başladı.... günde 3 litre su içtiğim halde -afedersiniz- wc ihtiyacım o kadar az oluyo ki... ne yapayım sizce?

cnm buna en güzel çare yürüyüş ve ayaklarını yukarı dikerek dinlenmek.benim vücudum su tutmaya başlayınca ben akşamları 1 saat kadar ayaklarımı yukarı dikip dinleniyorum.sonrasındada bol bol tuvalete çıkıyorum

cnm neden gün hemen bitse de olur dedin ki?

kızlarr bulemsunun kızıma hediyeleri :) : http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...islerinin-ilk-hediyeleri-14.html#post26388283

benim ayaklar sürekli havada :)
işyerinde pc kasasının üzerine uzatıyorum, evde sürekli iki yastık koyup dinleniyorum... şimdiye kadar çok iyi gelmişti ayaklarımı uzatmak ama bi kaç gündür hiç fayda etmiyor

kızlar bi sorum var...

araştırmak lazım canım benim bi bilgim yok ama biraz araştırılırsa vardır mutlaka bi çözümü..

Ah bu eşler neler kuruyorlar kafalarında, "çocuğun kafası altında kaldı" lafına çok güldüm hi hihhh
Bu arada günaydın tatlımm, nasıl oldu ödemlerin, uyuşmaların? Benim ellerimde ağrım oldukça sen geliyorsun aklıma, Allahım yardımcımız ol diyorum..

Poposu ayılı don nasıl oluyor canım? 6 battaniye çok bile, benim annem 3 tane almış(birini getirdim), sonra kaynanam 2 tane almış sormadan, evde de 2 tane vardı çok geldi...anneme getirme dedim kendiminkileri de kullanmıycam 3-4 tane yeter bence.

Kuzummm nabersinn?? Bayram şekerin ne yapıyor bakiimm??? Bizim hatun da erken gelmeye karar vermiş tam bayram günü çıkıyor doğum tarihi,, ne aceleci fırlama bebişler olacaklar bunlar be yaa

Esrammm, nasılsın tatlımm? Kayganan gelmekten vazgeçmiş dün okudum çok sevindimm Artıkın kocacınla rahatça kalabilirsin başbaşa

Kızlaaar herkese günaydınlarr
Dün akşam doktora gittik bebişi gördük, 2200 gr olmuş tosunum, doktor biraz korkuttu beni, tuz alımını azalt, çok meyve yeme, vitamini bırak bebek 10 gün ilerde gidiyor bu iyi bişiy değil dedi, 25 ekimde gözüküyor beklenen doğum tarihi(tam bayram günü). Tansiyonum da 13e 9 çıktı, yükselmiş, günde iki kez ölçüp 1 hafta sonra tekrar gidicem doktora.
Ama aklıma takılan zaten tuzu hiç sevmem, nerdeyse tuzsuz yerim yemekleri, meyve de abartmıyorum öyle, vitamini zaten bırakmıştım :44: şimdi nasıl beslenicem? Öğlenleri sebze,et, yumurta ye daha çok dedi e zaten yaptığım şeyler bunlar....
Ve kötü haber bu ay 4 kilo almış gözüküyorum Ne ara aldım ki yaa ( 69 olmuşum. Ama akşam tartıldım, ayakkabılarla filan, bi de ödemler... Kendimi kandırmıyorumdur değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…