selam kızlarr... nasılsınız bakalım??
dün doktora gittik sare bebek 2000 gram olmuş, suyu duruşu herşeyi iyi, şimdilik normal doğum görünüyor dedi.. balık hapı verdi ayrıca... iznimizi de aldık evdeyiz... dün çok yorulduk, paso gezdik.. kardeşimin nişan bohçasını tamamlamaya çalışıyoruz:)
komdan 39tl ye pijama takımı aldım pembe... fiyatlar yarıya düşmüş.. almayan varsa bi baksın mutlaka. kalitesi tartışılmaz zaten komun...
sedefim çanta sormuşsun... ben kol çantasından yanayım ısrarla... sırt çantasında herşey daha kolay karışabiliyor. kol çantası daha dzüenli yerleştiriliyor bana göre.. tabii sen bilirsin yine de...
maşallah sera bebeğee
sera diye diye sera kalıcak bebeğin adı
selam kızlarr... nasılsınız bakalım??
dün doktora gittik sare bebek 2000 gram olmuş, suyu duruşu herşeyi iyi, şimdilik normal doğum görünüyor dedi.. balık hapı verdi ayrıca... iznimizi de aldık evdeyiz... dün çok yorulduk, paso gezdik.. kardeşimin nişan bohçasını tamamlamaya çalışıyoruz:)
komdan 39tl ye pijama takımı aldım pembe... fiyatlar yarıya düşmüş.. almayan varsa bi baksın mutlaka. kalitesi tartışılmaz zaten komun...
sedefim çanta sormuşsun... ben kol çantasından yanayım ısrarla... sırt çantasında herşey daha kolay karışabiliyor. kol çantası daha dzüenli yerleştiriliyor bana göre.. tabii sen bilirsin yine de...
cnm rapor alma ihtimalim var ama ben de işten kaçmak istemiyorum.rapor alınca evde boş boş yatacağım, ama işe gelmek hem hareket oluyor hem de insan yüzü görmüş oluyorum. bakalım ne olacak. eğer çok kötü olursam rapor alırım artık.sen de dikkat et kendine
Esram hoşgeldinnn.. ne güzel haberlerle gelmişsinn maşallah sare bebişee
evet canta sordum tatlım kafam karışık bu konuda hala ve hala
Esram hoşgeldinnn.. ne güzel haberlerle gelmişsinn maşallah sare bebişee
evet canta sordum tatlım kafam karışık bu konuda hala ve hala
yok o bizim sarellemizzzzz
maşallah Sare bebeğe, ismide çok güzelmişş
merhaba kızlar nasılsınızz
ben 2 gundur gögsumun altındakı agrı ıle ugrasıyorum
dun doktorumu aradım sag tarafınmı dedı evet dedım
safra kesesı agrısı bu dedı kontrole geldıgınde detaylı bakarız dedı
ne oturabılıorum ne kalkabılıorum kendı kendıme nazar degdırdımm
sızler naslsınız?dua günü bugun sıra bızdeymıs sımdıden okuyan arkadaslara tesekkurler..
Allah kabul etsın bu mubarek cuma gunu dualarımızı..
kızlar meraba. bugün dua günü duaları okuycam şimdi fakat ben pek girmediğim için herkesin ismini bilmiyorum. İsimle dua etmek daha çok içime siniyo. bir arkadaşın ismi seda sanırım diğeri ne acaba bilen cevap yazarsa çok iyi olur, şu makbul zamanı kaçırmadan dualarımı yapayım...
selam canım.. özellikle herkese kendi ismini sordum.. isminizi de yazalım isme okunsum dedim. bazıları verdi bazıları vermedi malesef.. dua günü bitince gerçek isimlerini siliyorum da... yapacak bişey yok yani..
canım ben almıştım bitane omuz için sonra düşündüm sırt daha mi iyi olur diye,
omuz çantasına deneme amaçlı koydum eşyaları yerli yerindeydi heps,
sırt çantasınada koydum denedim karışıktı yani istediğin bişey hemen eline gelmiyor.
bak buraya eklemiştim aldığımı fikir olur sana belki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerinin-bebislerine-aldiklari-ciciler-59.html
gerçi siyahı iade edicez bugün, ikinciyi alıcaz o daha hoşuma gitti
hoşbulduk canımmm...
sarellemmm... çikolata kızımız olucak bizim
canım bol bol araştır... git bak dene, hangisi içine sinerse onu al.çok ta karıştırma kafanı. kişiden kişiye değişiyo beklentiler. bazıları avvionun çok kıro bi çanta olduğunu söylemiş ama benim için en şık ve en kaliteli çanta modeli kesinlikle...onlarca ödül almış. bu birden çok altınküre ödülü alan birini yermek gibi bişey yani
dediğim gibi herkesin beklentisi farklı. bazısı sırt çantasında rahat eder, bazısı kol çantasında. ben liseyi bitirdiğimden beri elime almadım sırt çantasını,kullanamazdım da zaten... spor çantalarım bile hep bildiğin kol çantası şeklinde... o yüzden hiç düşünmedim bile.
sağol canımm... teşekkür ederimm.
bugun benim dua günümmüş :) ismin ayşenaz
içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz kızlar, hepimizin dileği sağlıkla ve sıkıntısız kolay bir doğum atlatmak, cümlemiz inşallah
bir de şu kan değerlerim doğuma kadar yükselsin inşallahkan verilmek zorunda kalmasın
Allah razı olsun hepinizden
yaa bu rüyalar sıkmaya başladı benim, siz de hep sıkıntılı rüyalar görüyor musunuz? bu gece benim canım kedimi kurban ediyormuş babam duşakabinin içindetekbir getiriyor bir de son an da hayıırrr diye banyo kapısını açtım ağlamaklı uyandım çok içim sıkıldı neden böyle görüyoruz yaa normal mi
canım teşekkürler fikirlerin içinsenin o bebek arabasına uydurayım dedigin canta cok şık
güle güle kullan..
çocuk korosundan neler vermezdim ilahisi..sözleri çok hoşuma gidiyorr:
peygamberi görmek için, peygamberi görmek için neler neler neler neler neler vermezdim...
harçlığımın yarısını, yumurtasının sarısını, elmaların irisini,, hayırrrrrrrrrr hepsinii:)))
en sevdiğim oyuncagım, uçurtmam, yarış arabam, güzel bebeğim...:)))
ttnetten çocuk şarkıları bölümünden dinliyorum:)) sizdeee kızçeleree pipiloşlara dinletin...çok güzel ninniler, ilahiler var canlarımm
bugun benim dua günümmüş :) ismin ayşenaz
içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz kızlar, hepimizin dileği sağlıkla ve sıkıntısız kolay bir doğum atlatmak, cümlemiz inşallah
bir de şu kan değerlerim doğuma kadar yükselsin inşallahkan verilmek zorunda kalmasın
Allah razı olsun hepinizden
yaa bu rüyalar sıkmaya başladı benim, siz de hep sıkıntılı rüyalar görüyor musunuz? bu gece benim canım kedimi kurban ediyormuş babam duşakabinin içindetekbir getiriyor bir de son an da hayıırrr diye banyo kapısını açtım ağlamaklı uyandım çok içim sıkıldı neden böyle görüyoruz yaa normal mi
Sedam merhabacok geçmiş olsun..
kontrolün ne zaman? cok rahatsız oluosan hemen git olmaz mı?
Ben cok iyiyim, cok mutluyum canımm şükürler olsunnn herşey yolundaaa
dualarını okuyoruz canım benim kendine dikkat et..
4800. sayfaya girilmiyor
neyse kızlar...
cumanız mübrak olsun, Allaha emanet olun... İsmen tek tek sayamasamda hepiniz dualarımdasınız... Siz de bizi unutmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?