2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

heh sende hatrlatmıssın duayı :)) ay bende ne doktor ne hastane gezdım ya hala emsey ve umut hastanesı arasında gıdıp gelıyorum arkadasım 2-3 haftaya kadr umutta doğurcak umut emseye göre daha fazla doğum yaptırıyor allahım sen bı yol göster bana amın:))

noldukı cnm öle kendını yalnız mı hıssedıyorsun ? kendını bırakma sakın aksıne herseyı kendın halledebıldıgıne göre ne kadr guclu bı kadınsın.yorulman cok normal hem ruhen hem fızıken ama ya elınden bısey gelmeyen bırısı olsaydın o yuzden kötu dusunme tamammı tatlım

Ay canım yapmadım mı ama pek cevap gelmiyor
aklım iyice bulandı, keşke hiç araştırmasaydım
canım pro üyesin özel mesaj çek...10 dakıka sınırlaman da yok...
rabbim düzlüğe çıkaracak seni merak etme...sakince araştırmalarını yap..gerisini allah havale et..

canım sen istanbulun neresinde sin?hangisi içine siniyosa...normal istediğin için sezeryancı olmayan bi hastane olması lazım...

sağol canım....

yaptım canım no answer....

çocuk korosundan neler vermezdim ilahisi..sözleri çok hoşuma gidiyorr:

peygamberi görmek için, peygamberi görmek için neler neler neler neler neler vermezdim...

harçlığımın yarısını, yumurtasının sarısını, elmaların irisini,, hayırrrrrrrrrr hepsinii:)))

en sevdiğim oyuncagım, uçurtmam, yarış arabam, güzel bebeğim...:)))

ttnetten çocuk şarkıları bölümünden dinliyorum:)) sizdeee kızçeleree pipiloşlara dinletin...çok güzel ninniler, ilahiler var canlarımm

ben kurtköydeyım emsey kurtköyde umut kartalda umuttakı doktor daha guven verıcı emseyde hastane daha ıyı emsey daha az sezeryan yapıyor.umuttada benım doktorum normal doğum yanlısı ama gece felan doğurcak olsam nöbetcı dr olacagından dıger doktor sezeryan yapıyo hep.bakalım hayrlısı kuzum

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun..

kızlar aranızda lens kullanan var mı?

dr.um gözlük yerine lense devam edebilirsin dedi...

kullananlar ne marka kullanıyorsunuz?

Ben kullanıyorum canım.. Şeffaf Biofinity Aquaform kullanıyorum.. Göz daha rahat ediyor digerlerinden daha yumuşak olduğu için.. Öneririm yani.. Ben çok memnunum

Sağol canım yaa..
Sağ Kulağında kristal kayması varmış.. Kadın başdönmesinden yerinden kalkamıyordu.. Mide bulantısından yemek yiyemiyordu.. Neyseki düzeldi.. Dün doktora götürdüm, doktor hareketler yaptırdı, 1 hafta sonra tekrar yapıcam gelin dedi annemde rahatladı.. Geçicek inşallah canım

sen neredesin istanbulun , kime gidiyorsun ?

selam kızlar
yine uykusuz bi gece geçirdik, şimdide bel ağrılarıyla uğraşıyoruz,
dün akşamdan beri başladı halada devam ediyor, oğlum baya hareketli ama doktorluk bişey yok yani,bakalım pazartesi randevumuz var sorayım nedenini :26:

canımm çok şanslısın doktor amcamızada aferim son randevu olmasına rağmen bu denli incelemiş
kuzum sağlıklı olsunlarda farketmez sezeryan veya başka türlü önemli olan ikinizinde sağlığı

rapor alabilme ihtimalin var mı? işte o bel ağrısı bendede var :26:

canım bu eleştiri duyduğun doktorun hakkında kendisiyle bi görüşsen olmaz mı? sıkıntılarını anlatsan ona ?

Kızlar günaydınn

Birkaç gündür yoktuk, Annanemiz rahatsızdı ondaydık.. Sizler nasılsınız ?

çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım

evet kuzucum sağlık önemli olan gerisi Allahın takdiri çok önemli dğeil tabiki normal olsun istiyorum ama hayırlısı Allahtan
canım benim bel ağrısı gerçekten çok kötü Allah yardımcın olsun

ne güzelmiş hilalimm bende dinletiiim benim prensesimeee

Mervişim bizim bi tanıdık umut hastanesinde dogum yaptı 1 ay önce, sezeryan dediler ona da, sezeryan oldu..
umut hastanesi genelde sezeryan yapıomuş bende öle duydum tatlım..

cok geçmiş olsun tubim benim annemde 4 sene önce aynı rahatsızlıgı gecirdi.. bilirim o hastalıgı..
baş dönmesi, mide bulantısı, baş ağrısı hep yatıodu ama Allaha şükür gecti ..
inşallah yakın zamanda iyileşir seninde annişin..

Kızlar sela okunuyor cuma saati Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

merhaba kızlar nasılsınızz
ben 2 gundur gögsumun altındakı agrı ıle ugrasıyorum
dun doktorumu aradım sag tarafınmı dedı evet dedım
safra kesesı agrısı bu dedı kontrole geldıgınde detaylı bakarız dedı
ne oturabılıorum ne kalkabılıorum kendı kendıme nazar degdırdımm
sızler naslsınız?dua günü bugun sıra bızdeymıs sımdıden okuyan arkadaslara tesekkurler..
Allah kabul etsın bu mubarek cuma gunu dualarımızı..

evet kuzucum sağlık önemli olan gerisi Allahın takdiri çok önemli dğeil tabiki normal olsun istiyorum ama hayırlısı Allahtan
canım benim bel ağrısı gerçekten çok kötü Allah yardımcın olsun

Hayırlısı böyleymiş kuzum sen üzme kendini yeter ki
sorma canım ya en son adet olmadan önce bu kadar ağrırdı ama geçerdi yine, bu dünden beri var, neyse herşeyin hayırlısı yavrularımız iyi olsunda herşeye katlanırız

Kızlar sela okunuyor cuma saati Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

Amiinn

selam kızlarr... nasılsınız bakalım??

dün doktora gittik sare bebek 2000 gram olmuş, suyu duruşu herşeyi iyi, şimdilik normal doğum görünüyor dedi.. balık hapı verdi ayrıca... iznimizi de aldık evdeyiz... dün çok yorulduk, paso gezdik.. kardeşimin nişan bohçasını tamamlamaya çalışıyoruz:)

komdan 39tl ye pijama takımı aldım pembe... fiyatlar yarıya düşmüş.. almayan varsa bi baksın mutlaka. kalitesi tartışılmaz zaten komun...

sedefim çanta sormuşsun... ben kol çantasından yanayım ısrarla... sırt çantasında herşey daha kolay karışabiliyor. kol çantası daha dzüenli yerleştiriliyor bana göre.. tabii sen bilirsin yine de...

sudemmm

hastaneye geç gittik, doktorda sezeryanda olduğu için 10.30 gibi girebildik.. keşke görüşseydik ne iyi olurdu...

cnm rapor alma ihtimalim var ama ben de işten kaçmak istemiyorum.rapor alınca evde boş boş yatacağım, ama işe gelmek hem hareket oluyor hem de insan yüzü görmüş oluyorum. bakalım ne olacak. eğer çok kötü olursam rapor alırım artık.sen de dikkat et kendine

maşallah sera bebeğee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…