kızlar bugun dua günü unutmayalım..
serpayseda ve coyness arkadaşımıza dua edecekmişiz....
dua topiğine özel dualarını yazmamışlar....artık kendı dılımızin döndüğünce edicez...
delikız....
hemen internetten kadınlr kulubünden dr. araştır kendıne bı dr.bul...
içine sinsin zaten pimpririklisin..
kk da hemşerim memleket nere felan topıklerı var oralara yaz....kadın doğumcu sor..
dr. tavsiyeleriniz topıklerı var...
adanadakı hastane ısımlerıyle tarat...kendıne bul bı tane..
ben ıstanbuldayım şu an gititiğim hastaenyı kk dan buldum...burdakılerın tavsıyesı uzerıne ve çok memnunum...inş. da hep memnun kalırım...
Off kızlar aklım çok dağınık, Moonsun Ensarnaz napıcağımı bilmiyorum....
Bu saatten sonra kime güvenirim bilmiyorum....
Her işimi hep kendim hallettim çevremden bişey diyen olmadı, sorduğumda da hep yavan cevaplar alıyorum....
ağlamamaya çalışıyorum ama içim çok kötü....
canım pro üyesin özel mesaj çek...10 dakıka sınırlaman da yok...Ay canım yapmadım mı ama pek cevap gelmiyor
aklım iyice bulandı, keşke hiç araştırmasaydım
heh sende hatrlatmıssın duayı :)) ay bende ne doktor ne hastane gezdım ya hala emsey ve umut hastanesı arasında gıdıp gelıyorum arkadasım 2-3 haftaya kadr umutta doğurcak umut emseye göre daha fazla doğum yaptırıyor allahım sen bı yol göster bana amın:))
noldukı cnm öle kendını yalnız mı hıssedıyorsun ? kendını bırakma sakın aksıne herseyı kendın halledebıldıgıne göre ne kadr guclu bı kadınsın.yorulman cok normal hem ruhen hem fızıken ama ya elınden bısey gelmeyen bırısı olsaydın o yuzden kötu dusunme tamammı tatlım
canım pro üyesin özel mesaj çek...10 dakıka sınırlaman da yok...
rabbim düzlüğe çıkaracak seni merak etme...sakince araştırmalarını yap..gerisini allah havale et..
canım sen istanbulun neresinde sin?hangisi içine siniyosa...normal istediğin için sezeryancı olmayan bi hastane olması lazım...
canım pro üyesin özel mesaj çek...10 dakıka sınırlaman da yok...
rabbim düzlüğe çıkaracak seni merak etme...sakince araştırmalarını yap..gerisini allah havale et..
canım sen istanbulun neresinde sin?hangisi içine siniyosa...normal istediğin için sezeryancı olmayan bi hastane olması lazım...
cok güzelmişşş güle güle yuvarlansın emeklesin halısının üstünde
süslü şey seniii
burcu koptummm
anammmm gercekten kesçekler ama yaaa:18::18::18:
Merhaba, ismim sedef.. sev seve okurum, inşallah bi an önce kavuşursunuz bebeklerinize..
Allah gönlünüze göre versin..
ben bu cantaları kullanamam diye sırt cantasına döndüm ama hala almadım tabi
lullababy nin cantalarına kayınvalidemle pazar günü idil baby magazasından baktık bende kırmızılı bi cantayı cok begendim
kullanışı acısından sorun ediyorum bu yandan takmalı cantaları, sırt cantası daha rahat olur dedi eşim
ufff hala kararsızım
bende kötüyüm bugün midem cayır cayır yanıooo
selam canım nerelerdesin hoşgeldin..
doktoruna karsı şüphe duyman, tedirgin olman cok kötü.. iyice arastır bence..
olmazsa kafana yatmazsa degiştir hatta
sudem hoşgeldin canım geçmiş olsun..
senin bebegin mi öldücok üzüldüm..
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bu bebegini, inşallah..
kızlar aranızda lens kullanan var mı?
dr.um gözlük yerine lense devam edebilirsin dedi...
kullananlar ne marka kullanıyorsunuz?
Günaydın canım benimmm...
geçmiş olsun şimdi iyi misin? ablanın olayı ne durumda?
sen fazla takmıosun kafana bunları di mi üzmüosun yani kendini
anladım canım.. hayırlısı olsun.. ödemdir o ödem
ben bayadır tartılmadım:26:
Günaydın tubim cok geçmiş olsun, önemli bi şey yoktur inşallah?
sen nasılsın neler yapıosun?
canım arkadasım benimmm kıyamam sanaaa
yaa bende yaptım öle bi şey gecen akşam aşkım geldi işten aldı beni arabadayız kayınvalideme gidioz
bende hararetli hararetli bi şeyler anlatıom
eşimin telefonu caldı kankası aradı konuştular telefonu kapattı ben başladım sinir yapmaya
"sen benle ilgilenmiosun,sen beni dinlemiosun,zaten ben senin umrunda degilim sen kankanla konuş" diyeee
eşimde neye ugradıgını şaşırdı
tatlı tatlı konuştu benimle yumuşattı beni
yani biz hamileler her an herseye alınganlık yapıp sinir yapıp duygusala baglayabilioz :)
sonra bizde gülmeye başladık aşkımla benim bu triplerimee
kızlar aranızda lens kullanan var mı?
dr.um gözlük yerine lense devam edebilirsin dedi...
kullananlar ne marka kullanıyorsunuz?
kızlar bugun dua günü unutmayalım..
serpayseda ve coyness arkadaşımıza dua edecekmişiz....
dua topiğine özel dualarını yazmamışlar....artık kendı dılımızin döndüğünce edicez...
delikız....
hemen internetten kadınlr kulubünden dr. araştır kendıne bı dr.bul...
içine sinsin zaten pimpririklisin..
kk da hemşerim memleket nere felan topıklerı var oralara yaz....kadın doğumcu sor..
dr. tavsiyeleriniz topıklerı var...
adanadakı hastane ısımlerıyle tarat...kendıne bul bı tane..
ben ıstanbuldayım şu an gititiğim hastaenyı kk dan buldum...burdakılerın tavsıyesı uzerıne ve çok memnunum...inş. da hep memnun kalırım...
ah yarenim evet geldim okudum kimse yoktu yazamadan çıktım :)
günaydın fıstıklar nasılsınız ben dün çalışabilir raporumu aldım eğer dayanabilirsem 23 iş günü daha çalışacam ve 17 ekimde ayrılacam doğum iznine bakalım umarım sağlıkla dayanırız oğlumla :) dün akşam kan tahlilimide verdim tiroid hormonlarım için çok şükür sorun çıkmadı onlarda normal düzeyde ilerliyorlar. ve en güzeli akşam ben oğlumu göremem sanmışken doktor amcamızın son randevusu olmamız sebebi ile baya bi inceledik oğluşumu ay nasıl sevindim anlatamam yine yan yatış pozisyonundaydı doğum pozisyonuna geçmiş olması gerekiyordu ama geçmemiş onu görünce buna bile üzülemedim doğrusu bakalım takip edicez dedi doktor amcamız eğer dönmesse benim keyifli paşam o zaman mecburi sezeryan olucaz. dedim olurya bayraamda doğurmaya kalkarsam ne olacak dedim merak etmeeee dedi rahat bir şekilde bütün bayram ben buradayım sıkıntı yok baktın geliyo hemen alırız dedi derin bir oh çektim böylece yabancı doktor olmayacak bayramda olursa diye :) bizden haberler böyle fıstıklar. sabahta uyandım oğlum içeride hoptek çalışmaları yapıyordu bayaa bi izledim seviyorum ben oğlumu yarabbim her isteyene nasip etsin inşallah amiiinnnn
günaydın kızlar,
ben bugün çok yorgunum.belimde acayip ağrı var ayağa kalktığım zaman. işe resmen sürünerek geldim.bugün nasıl geçecek bilmiyorum.bugünü saymazsam 15 gün daha çalışacağım ama nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin.
Kızlar dua edin ne olur, doktor konusunda kafam rahatlasın....
Çok huzursuzum....
Aklım çok bulandı, doktor bir tanıdığa görüşünü sordum takibini yapan doktorda kal diyor, ama ben huzursuz oldum...
Huzursuzluğum doğumdan yana da var acaba geçmişte tahlilerde tahata yaptı mı d iye de var, deli olmak üzereyim yaaa.......
Kızlar günaydınn
Birkaç gündür yoktuk, Annanemiz rahatsızdı ondaydık.. Sizler nasılsınız ?
selam kızlar
yine uykusuz bi gece geçirdik, şimdide bel ağrılarıyla uğraşıyoruz,
dün akşamdan beri başladı halada devam ediyor, oğlum baya hareketli ama doktorluk bişey yok yani,bakalım pazartesi randevumuz var sorayım nedenini :26:
canımm çok şanslısındoktor amcamızada aferim son randevu olmasına rağmen bu denli incelemiş
kuzum sağlıklı olsunlarda farketmez sezeryan veya başka türlü önemli olan ikinizinde sağlığı
rapor alabilme ihtimalin var mı? işte o bel ağrısı bendede var :26:
canım bu eleştiri duyduğun doktorun hakkında kendisiyle bi görüşsen olmaz mı? sıkıntılarını anlatsan ona ?
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım
çocuk korosundan neler vermezdim ilahisi..sözleri çok hoşuma gidiyorr:
peygamberi görmek için, peygamberi görmek için neler neler neler neler neler vermezdim...
harçlığımın yarısını, yumurtasının sarısını, elmaların irisini,, hayırrrrrrrrrr hepsinii:)))
en sevdiğim oyuncagım, uçurtmam, yarış arabam, güzel bebeğim...:)))
ttnetten çocuk şarkıları bölümünden dinliyorum:)) sizdeee kızçeleree pipiloşlara dinletin...çok güzel ninniler, ilahiler var canlarımm
ben kurtköydeyım emsey kurtköyde umut kartalda umuttakı doktor daha guven verıcı emseyde hastane daha ıyı emsey daha az sezeryan yapıyor.umuttada benım doktorum normal doğum yanlısı ama gece felan doğurcak olsam nöbetcı dr olacagından dıger doktor sezeryan yapıyo hep.bakalım hayrlısı kuzum
Sağol canım yaa..
Sağ Kulağında kristal kayması varmış.. Kadın başdönmesinden yerinden kalkamıyordu.. Mide bulantısından yemek yiyemiyordu.. Neyseki düzeldi.. Dün doktora götürdüm, doktor hareketler yaptırdı, 1 hafta sonra tekrar yapıcam gelin dedi annemde rahatladı.. Geçicek inşallah canım
evet kuzucum sağlık önemli olan gerisi Allahın takdiri çok önemli dğeil tabiki normal olsun istiyorum ama hayırlısı Allahtan
canım benim bel ağrısı gerçekten çok kötü Allah yardımcın olsun
Kızlar sela okunuyor cuma saati Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
selam kızlar
yine uykusuz bi gece geçirdik, şimdide bel ağrılarıyla uğraşıyoruz,
dün akşamdan beri başladı halada devam ediyor, oğlum baya hareketli ama doktorluk bişey yok yani,bakalım pazartesi randevumuz var sorayım nedenini :26:
canımm çok şanslısındoktor amcamızada aferim son randevu olmasına rağmen bu denli incelemiş
kuzum sağlıklı olsunlarda farketmez sezeryan veya başka türlü önemli olan ikinizinde sağlığı
rapor alabilme ihtimalin var mı? işte o bel ağrısı bendede var :26:
canım bu eleştiri duyduğun doktorun hakkında kendisiyle bi görüşsen olmaz mı? sıkıntılarını anlatsan ona ?
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım
selam kızlarr... nasılsınız bakalım??
dün doktora gittik sare bebek 2000 gram olmuş, suyu duruşu herşeyi iyi, şimdilik normal doğum görünüyor dedi.. balık hapı verdi ayrıca... iznimizi de aldık evdeyiz... dün çok yorulduk, paso gezdik.. kardeşimin nişan bohçasını tamamlamaya çalışıyoruz:)
komdan 39tl ye pijama takımı aldım pembe... fiyatlar yarıya düşmüş.. almayan varsa bi baksın mutlaka. kalitesi tartışılmaz zaten komun...
sedefim çanta sormuşsun... ben kol çantasından yanayım ısrarla... sırt çantasında herşey daha kolay karışabiliyor. kol çantası daha dzüenli yerleştiriliyor bana göre.. tabii sen bilirsin yine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?