2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
esra naz ikisi de i ile başlıyor inci ismini pek sevmem incicim diyince bi garip oluyor ikbal in yanına sesli ve a ile biten çıtı pıtı isimler daha güsel olur mesela ikbal ayda gibi

Dr banada benzer şey demişti seninle benim boyum kilom aynı değilse bebişlerde de öyle dedi kıyaslama bir yazı okumuştum telden yapabilirsem yollarım linki

Son düzenleme:
fatihteyim,nisa hast. alev oral 'a gidiyorum..

memnun musun peki
bende fatihteyim cerrahpaşadan takipliyim ama doğum için özeli düşünüyorum biraz geç kaldım gibi ama şimdilerde araştırıyorum
nisa hastanesinede bakmıştım ama sgk ile anlaşması yok diye hatırlıyorum
doğum fiyatları nasıl nisa'da

özledik ya bende bu kız nerde diye seni soracaktım..

maş.fındıkkurduna...her gun ölçüyomusun tatlım.

kaç kez ölçüyün bi gunde hem açlık hem tokluk mu ölçüyon?

sgk anlaşması var.ben sezeryan olacağım için sezeryan fiyatı 1050 tl bence çok uygun...
normal doğum taraftarı bi hastene zaten...akdın doğum üzerine ayrı binaları var..galiba 20 yıllık bı kurum...murüvvet,alev,asiye bu 3 dr.da çok meşhur kk da bu 3 .ünün çok hastası var...çok yoğunlar...

maşallah kuzum sana, çatıya biraz geç bakmıyor mu :44: hakketen doğururz kız :) hem acık önde baksın sende kendini doğum nasıl olacksa ona alıştırırsın,

maşallah canım sare ye yerim onu :)

yerım ben o 8-9 kg fazlalıgı cok guzelsınız tututu

sağol kuzumm iyi morel verdinizzzzz

ben bu şekerle ilgili sorunumu yazdımda kimse bişi dememişti.senle hemen hemen aynı şeyleri yaşıoruz şuan oysa..benimkide iki hafta onden gidiyor şuan.30 haftalığım ve ilerde gidiyo bebişim şeker takibi altındayım ve diyet yapıyorum yinede çok rayına girmedi.allah yardımcımız olsun arkadaşım nediyimm.

selam kızlar merhaba. ben dün oğllusumu görmeye gittim doktor teyzemizin yanına herşey güzelmiş anormallik yokmuş protein kaçağımın değeri yarıya düşmüş.yuvarlak bir yüzü var ve parmaklarına varana kadarda gördüm yani.çok ilgin. bişi bu renkli ya .şu şeker başımıza dert açmadan çocuğu bi doğursam yawss...

kaçtır yazıyorum ama kimse cevap vermiyor bulemsuyada yazdım.neden geri cevap yazılmuyor anlamadım bilmediğim bişide olabilir bilmiyorum.ARKADAŞLAR HERKES HEDİYESİNİ ALDIMI GÖNDERDİMİ.BENİMKİ İLETİLMİŞ NLGUN HANIMA AMA BENİMKİ HENÜZ GELMEDİ VE BANA KİMİN GÖNDERECEĞİNİDE BİLMİYORUM.LÜTFEN BİRİ CEVAP YAZSIN.........GÖNDERİLMİCEKSEDE BİLEYİM ...

Dr banada benzer şey demişti seninle benim boyum kilom aynı değilse bebişlerde de öyle dedi kıyaslama bir yazı okumuştum telden yapabilirsem yollarım linki

sağol canım baktım linke, benimki iri bebeğe yakın gibi görünüyor.

hergün ölçtüğüm dönem bitti. doktor haftada bir ölç dedi. bende aklıma geldikçe ölçüyorum. ne yiyince artıyor onu iyice tespit ettim aslında. o yüzden yediklerime dikkat ediyorum.

maşallah kuzum sana, çatıya biraz geç bakmıyor mu :44: hakketen doğururz kız :) hem acık önde baksın sende kendini doğum nasıl olacksa ona alıştırırsın,

sağol kuzumm iyi morel verdinizzzzz

sağol canım. bebişim kendine çalışıyor, annesine bişi bırakmıyor :)))

banada geç geldi ama vardır bir bildiği heralde. ben her iki durumada hazırım. doğum şekli umurumda değil ne yalan söyleyim. en uygunu neyse o olacak sonuçta. doktor normal doğum düşünüyorsun değil mi diye sordu, neredeyse fark etmez diyecektim evet dedim. tamam biraz daha bekleyelim dedi. bir sorun yok bebek aşağıda ama kanala oturmamış, riskin yok rahat ol dedi. sertleşme var mı karında dedi sancı var mı diye sordu. yok dedim en büyük belirtiler bunlar dedi.

şeker takibini nasıl yapıyorsun canım?

100 mg ın normal mi çıkmıştı?

aynen bende kolay hastalanmam hastalansamda kasım ayında aralık ayında
eşim saolsun çabuklaştırdı durumu güyya bi de daha güçlü olcak
ıhlamur limonla geçiştireyim bi de dinlence
ilaç almadan hayırlıslıyla iyileşeyim dua edin

şeker takibini nasıl yapıyorsun canım?

100 mg ın normal mi çıkmıştı?

günde üç kez ölçüyorum öyle sıkıldım ki parmaklarım acıyor artık.beş kezde açlık ve tokluk insülini vuruluyorum.yarın yada pazartesi arayıp endokrin doktorunu değerlerimi okuycam bakalım üniteyi ykseltecekmii

oyyy yerim ben onu kuzumm,

sen sezeryan olcan gibi geliyor bana :) bende farketmez diyorum sezeryandan korkuyom hatta ama normal doğurcak gücü bulamıyom ay bebekte dönmemiş hayırlısı olsun, kuzum, bebeğimm için herşeyy yeterki sağlıkla gelsin.

sgk anlaşması var.ben sezeryan olacağım için sezeryan fiyatı 1050 tl bence çok uygun...
normal doğum taraftarı bi hastene zaten...akdın doğum üzerine ayrı binaları var..galiba 20 yıllık bı kurum...murüvvet,alev,asiye bu 3 dr.da çok meşhur kk da bu 3 .ünün çok hastası var...çok yoğunlar...[/QUOTE]

canım normal doğum ücreti ne kadar biliyor musun peki? evet nisa hastanesi çok güzel bir hastane keşke bana yakın olsaydı

geçmiş oslun canım....senin işin daha da zormuş....gebelik şekerin mi var yoksa şeker hastası mısın?
hayırlısıyla sağlıkla hepimiz bi doğursaydık...

canım normal doğum ücreti ne kadar biliyor musun peki? evet nisa hastanesi çok güzel bir hastane keşke bana yakın olsaydı

telefon aç sor söylüyolar...nerdesinki....uzaklığı dert etme bence...karşıda oturmuyosan..avrupadaysan git...banada çok yakın değil bahçeli nere fatih nere...ama benim için hastanenin iyiliği daha önemli uzaklığı değil artık...arkadaşımın ablası teeeeee çorludan geliyodu nisaya dr. kontrolune....

kozete merhaba canım hediyem ulaşmış sana ben o sırada annemlerdeydim sana cevap yazamadım..umarım beğenmişsinidir minik kızına güzel günlerde igiydirirsini inş..

telefon aç sor söylüyolar...nerdesinki....uzaklığı dert etme bence...karşıda oturmuyosan..avrupadaysan git...banada çok yakın değil bahçeli nere fatih nere...ama benim için hastanenin iyiliği daha önemli uzaklığı değil artık...arkadaşımın ablası teeeeee çorludan geliyodu nisaya dr. kontrolune....[/QUOTE]

ya ben açtım telefon ama söylemiyorlar gelmeniz lazım diyorlar, ben şimdi ki hastanemden de memnunum ama çok pahalı geliyor bana , gerçi o fiyata değer mi değer ama çok güzel olup uygun olan hastaneler de varken çok para vermek hiç içime sinmiyor ondan sordum canım sana ...

kozete merhaba canım hediyem ulaşmış sana ben o sırada annemlerdeydim sana cevap yazamadım..umarım beğenmişsinidir minik kızına güzel günlerde igiydirirsini inş..

çok çok beğendim canım el emeği tatlı şirin bir hediye kızım bir an önce büyüsün inş . giydirip resmini sana göstermekte nasip olur annenin de ellerine sağlık ona da çok teşekkür ettiğimi iletirsen sevinirim ayrıca iyi dileklerin içinde çok sağ ol aynısı hatta 1000 katını yaşaman dileğiyle

benim annemde olmuştu o safra kesesinde taş olayı, gecen sene ameliyatla aldılar..
korkma canım inşallah degildir..

cok güzel canım güle güle kullan ama ben nedense kırmızılı bi çanta istiorum :)
nerden ve ne kadara aldın bunu ?

niloşum selamm nerelerdesin sennnn
yirim senin oğluşunu

burcu maşallah canım bebegine
güzel haberlerle gelmişsin
39. hafta mı bence de kalmayız biz o zamana

selam canım.. bende cok sık lavaboya gidiorum malesef hepimizde var o durum
ama onun dışında bi sıkıntım yok rahatça uyuorum

kızlar ikbal inci ismi nasıl:103::103::103::103::103:

ikbal ismi güzel de, inci ismini pek sevmem ben..

inşallah hayırlısı olur mervem.. en önemlisi saglıklı şekilde olması

canım merhaba bebişine maşallah
evet hepimiz hediyelerimizi gönderdik ve aldık

Şekerler biz doktordan geldikkk cok mutluyuzzzz herseyimiz yolunda
bebişimizin dogum tarihi yine degişti "20 ekim" dedi doktorumuz önde gidiomuşuz
bugün ilk defa NST ye girdim ne sıkıcı bi şeydi yaw birazda korktumm:18:
ama bebişimin kalp atışlarını duymak muhteşemdiiii

bebek belki tekrar döner be canım, o kadar takılma. son saat bile doğum şekli değişir dedi doktor. şu saatten sonra gerçekten ilgilenmiyorum doğum şekliyle. tek isteğim sağlıklı olsun.

sağol canım. senin kuzunada maşallah. tarih neden değişti canım. benimki gibi kilosu fazla mı çıktı?
nst lafı geçmiyor bile bizde. anlamadım valla, doktor 40. hafta donunda geleceğine emin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…