maşallahbebeğim güzel beslenmiş, aldığım 2 kilonun nereye gittiği belli oldu. çünkü benim hala kaburgalarım sayılıyor :)))
bebekler arasında fark olabilirmiş, kıyas yapma diyor doktor. seninkininde kilosu normal. sonuçta yediklerimize dikkat ediyoruz, herkesin bünyesi farklı oluyor işte.
hayırlısı ne zamansa o zaman doğuralım. herşeyi tamam hazırız çok şükür. bende kendimi psikolojik olarak hazırladım. Allah Kerim.
fatihteyim,nisa hast. alev oral 'a gidiyorum..
özledik ya bende bu kız nerde diye seni soracaktım..Selam fıstıklar
tel.den girdiğim için fazla giremiyorum
hepiniz iyisinizdir umarım.
Bizde dün dr.a gittik maaşallahımız var çok şükür ama kafası aşağıdayken yukarı çıkmış deli oğlum:)
ayşenaz ve seda arkadaşlarım dualarınızı birazdan edicem bende allah kabul etsin.
Hepiciğinizi öpüyorum ara ara giricem
maş.fındıkkurduna...her gun ölçüyomusun tatlım.selam kızlar, inşallah iyisiniz, hayırlı cumalar.
doktordan geliyoruz, doktor herşey normal dedi, aşırı şişmelerim, ellerimdeki ağrılar çok normalmiş, tansiyonun iyise sorun yok dedi.
bebeğim 2417 gr ve 46 cm. tam olarak 2 hafta önden gidiyor. doktor 10 gün oynar bu ölçümler dedi, gayet normal dedi şekerden dolayı olabilir mi dedim. dikkat ediyorsan olmaz dedi. dikkat ediyorum ama yinede içim rahat etmedi.
39. haftamda çatı muayenesi yapacakmış, o zaman ne şekilde doğuracağım belli olacakmış. ben doğururum o zamana kadar gibi geliyor. kan tahlili idrar tahlili yaptık, bakterim geçmiş çok şükür. tokluk şeker ölçümüm çıkmadı, kan tahililinden de bişi anlamadım.
kaç kez ölçüyün bi gunde hem açlık hem tokluk mu ölçüyon?şişlikleri kafaya takmıyorum canım çünkü adece uzanıp yukarı dikince geçiyorlar, işte anca yarım metre yüksekte tutabiliyorum oda yetmiyor, önemlide değil. ben şekere takıldım, ölçmediğim zamanlar mı yüksek diye düşünmeye başladım.
sgk anlaşması var.ben sezeryan olacağım için sezeryan fiyatı 1050 tl bence çok uygun...memnun musun peki
bende fatihteyim cerrahpaşadan takipliyim ama doğum için özeli düşünüyorum biraz geç kaldım gibi ama şimdilerde araştırıyorum
nisa hastanesinede bakmıştım ama sgk ile anlaşması yok diye hatırlıyorum
doğum fiyatları nasıl nisa'da
selam kızlar, inşallah iyisiniz, hayırlı cumalar.
doktordan geliyoruz, doktor herşey normal dedi, aşırı şişmelerim, ellerimdeki ağrılar çok normalmiş, tansiyonun iyise sorun yok dedi.
bebeğim 2417 gr ve 46 cm. tam olarak 2 hafta önden gidiyor. doktor 10 gün oynar bu ölçümler dedi, gayet normal dedi şekerden dolayı olabilir mi dedim. dikkat ediyorsan olmaz dedi. dikkat ediyorum ama yinede içim rahat etmedi.
39. haftamda çatı muayenesi yapacakmış, o zaman ne şekilde doğuracağım belli olacakmış. ben doğururum o zamana kadar gibi geliyor. kan tahlili idrar tahlili yaptık, bakterim geçmiş çok şükür. tokluk şeker ölçümüm çıkmadı, kan tahililinden de bişi anlamadım.
selam kızlarr... nasılsınız bakalım??
dün doktora gittik sare bebek 2000 gram olmuş, suyu duruşu herşeyi iyi, şimdilik normal doğum görünüyor dedi.. balık hapı verdi ayrıca... iznimizi de aldık evdeyiz... dün çok yorulduk, paso gezdik.. kardeşimin nişan bohçasını tamamlamaya çalışıyoruz:)
komdan 39tl ye pijama takımı aldım pembe... fiyatlar yarıya düşmüş.. almayan varsa bi baksın mutlaka. kalitesi tartışılmaz zaten komun...
sedefim çanta sormuşsun... ben kol çantasından yanayım ısrarla... sırt çantasında herşey daha kolay karışabiliyor. kol çantası daha dzüenli yerleştiriliyor bana göre.. tabii sen bilirsin yine de...
yerım ben o 8-9 kg fazlalıgı cok guzelsınız tututu
Çok aci tecrubeler yaşamissin rabbim tekrarını gostermesin insallah...
Dediğin gibigebelikte şeker çok tehlikeli bir durum kontrol edilmesi gerek...
Benim ilk gebeligimdedr simdikindede şeker var ilk oğlumda da diyet ve seker ölçümü yaptim..
Oda 2 hafta önden gitti hep.. suan bundada 3 aydır diyet yapiyorum şekerimi ölçüyorum bu oglumda 2 hafta önden gidiyor... Önden gitmesiyle ılgili sorun oluyormu onu hiç sormadım bu kontrolümde sorucam mutlaka...
Yanlız dr bana sürekli şekerim kontrol altinda oldugu icin kilo ve gelisim olayının sekere bagli olmadığını söyledi yüksek şeker amniyon sivisinda artis yaparmış sürekli gittiğimde onada bakıyor...
Şeker olcumlerim iyi gidiyor ama açlık durumum var diyetim yukseltildi sekerde oynama olursa hadtaneye yatirip kontrol altına alicakmis bu Pazartesi duruma göre...
Ilk oglumda 37. Haftada 4.100.gr 54 cm dogdu şekerim hep kontrol altindaydi ..
Suan bunda biraz son zamanlarda sıkınti var insallah onuda aşıcaz...
Peki açlık tokluk ölçümlerin nasil çıkıyor?
Dr banada benzer şey demişti seninle benim boyum kilom aynı değilse bebişlerde de öyle dedi kıyaslama bir yazı okumuştum telden yapabilirsem yollarım linki
özledik ya bende bu kız nerde diye seni soracaktım..
maş.fındıkkurduna...her gun ölçüyomusun tatlım.
kaç kez ölçüyün bi gunde hem açlık hem tokluk mu ölçüyon?
sgk anlaşması var.ben sezeryan olacağım için sezeryan fiyatı 1050 tl bence çok uygun...
normal doğum taraftarı bi hastene zaten...akdın doğum üzerine ayrı binaları var..galiba 20 yıllık bı kurum...murüvvet,alev,asiye bu 3 dr.da çok meşhur kk da bu 3 .ünün çok hastası var...çok yoğunlar...
maşallah kuzum sana, çatıya biraz geç bakmıyor mu :44: hakketen doğururz kız :) hem acık önde baksın sende kendini doğum nasıl olacksa ona alıştırırsın,
sağol kuzummiyi morel verdinizzzzz
ben bu şekerle ilgili sorunumu yazdımda kimse bişi dememişti.senle hemen hemen aynı şeyleri yaşıoruz şuan oysa..benimkide iki hafta onden gidiyor şuan.30 haftalığım ve ilerde gidiyo bebişim şeker takibi altındayım ve diyet yapıyorum yinede çok rayına girmedi.allah yardımcımız olsun arkadaşım nediyimm.
kendini yoracak birşey yapma
benimde eşim nezle oldu iki günde iyileşti , üç gün sonra ben de nezle oldum ama hamilelikten dolayı daha ağır geçti , normalde hasta olan biride değilimdir çok zorladı beni bir haftayı geçti hala tam iyileşemedim
doğal bitkisel şeylerde hamilelikte zararlı ve tehlikeli ; hamileliğin başında bazı bitkiler düşüğe sebep olurken hamileliğin ilerleyen dönemlerinde erken doğum tehlikesi altında bırakıyor . antibiyotik vs tarzı ilaçta kullanmak istemiyorsan kendini yorma ...
şeker takibini nasıl yapıyorsun canım?
100 mg ın normal mi çıkmıştı?
sağol canım baktım linke, benimki iri bebeğe yakın gibi görünüyor.
hergün ölçtüğüm dönem bitti. doktor haftada bir ölç dedi. bende aklıma geldikçe ölçüyorum. ne yiyince artıyor onu iyice tespit ettim aslında. o yüzden yediklerime dikkat ediyorum.
sağol canım. bebişim kendine çalışıyor, annesine bişi bırakmıyor :)))
banada geç geldi ama vardır bir bildiği heralde. ben her iki durumada hazırım. doğum şekli umurumda değil ne yalan söyleyim. en uygunu neyse o olacak sonuçta. doktor normal doğum düşünüyorsun değil mi diye sordu, neredeyse fark etmez diyecektimevet dedim. tamam biraz daha bekleyelim dedi. bir sorun yok bebek aşağıda ama kanala oturmamış, riskin yok rahat ol dedi. sertleşme var mı karında dedi sancı var mı diye sordu. yok dedim en büyük belirtiler bunlar dedi.
geçmiş oslun canım....senin işin daha da zormuş....gebelik şekerin mi var yoksa şeker hastası mısın?günde üç kez ölçüyorum öyle sıkıldım ki parmaklarım acıyor artık.beş kezde açlık ve tokluk insülini vuruluyorum.yarın yada pazartesi arayıp endokrin doktorunu değerlerimi okuycam bakalım üniteyi ykseltecekmii
canım normal doğum ücreti ne kadar biliyor musun peki? evet nisa hastanesi çok güzel bir hastane keşke bana yakın olsaydı
kozete merhaba canım hediyem ulaşmış sana ben o sırada annemlerdeydim sana cevap yazamadım..umarım beğenmişsinidir minik kızına güzel günlerde igiydirirsini inş..
merhaba canım ptesı kontrolum ama doktor ptesıye kdr bekle ozaman bakalım dedı bende
acele etmıyrm oyuzdenn umarım safra kesesı tası dedıklerı sey yoktur hamılelıkte ortaya cıkarmıs genelde
organlar yukarı cıktıgı ıcın safra gorevını yapamazmıs ve camur tuketp sonrada taşa dönustururmus
Allah yardımcımız olsun zor gunler basladı
bende sırt çantası aldım sedefım daha kullanıslı olur dedık
yerı gelıcek eşim babanemize goturup getırırken kullanıcak
onada kullanıslı olsun dedım
bak resmını koyayım hatta Eki Görüntüle 510013
Selam fıstıklar
tel.den girdiğim için fazla giremiyorum
hepiniz iyisinizdir umarım.
Bizde dün dr.a gittik maaşallahımız var çok şükür ama kafası aşağıdayken yukarı çıkmış deli oğlum:)
ayşenaz ve seda arkadaşlarım dualarınızı birazdan edicem bende allah kabul etsin.
Hepiciğinizi öpüyorum ara ara giricem
selam kızlar, inşallah iyisiniz, hayırlı cumalar.
verimli uyuyamıyorum uyku saatlerim de azaldı e zaten lavaboya kalktığım için bölük pörçüğüm
bebek alıştırma mı yapıyor bize bu şekilde? hele sağa sola dönmek çok zorrrrrrrrrrrr
fıstık gibi uyuyan var mı aramızda
kızlar ikbal inci ismi nasıl:103::103::103::103::103:
evt kuzum bırsen dıe bı dr var o sezeryan yapıyomus seyma bıraz daha normal yanlısı arkadasım da seymaya gıdıyo bakalım nolcak az kaldı onun doğumuna.bu emseydekı de dedı ya yok uyusmayabılırsın v.s. dedı kılodan dolayı korktu doktor:)) bakalım tatlım ya
selam kızlar merhaba. ben dün oğllusumu görmeye gittim doktor teyzemizin yanına herşey güzelmiş anormallik yokmuş protein kaçağımın değeri yarıya düşmüş.yuvarlak bir yüzü var ve parmaklarına varana kadarda gördüm yani.çok ilgin. bişi bu renkli ya .şu şeker başımıza dert açmadan çocuğu bi doğursam yawss...
kaçtır yazıyorum ama kimse cevap vermiyor bulemsuyada yazdım.neden geri cevap yazılmuyor anlamadım bilmediğim bişide olabilir bilmiyorum.ARKADAŞLAR HERKES HEDİYESİNİ ALDIMI GÖNDERDİMİ.BENİMKİ İLETİLMİŞ NLGUN HANIMA AMA BENİMKİ HENÜZ GELMEDİ VE BANA KİMİN GÖNDERECEĞİNİDE BİLMİYORUM.LÜTFEN BİRİ CEVAP YAZSIN.........GÖNDERİLMİCEKSEDE BİLEYİM ...
geçmiş oslun canım....senin işin daha da zormuş....gebelik şekerin mi var yoksa şeker hastası mısın?
hayırlısıyla sağlıkla hepimiz bi doğursaydık...
ayy allah korusun kız ...gebelik şekeri inşallah geçicek....
oyyy yerim ben onu kuzumm,
sen sezeryan olcan gibi geliyor bana :) bende farketmez diyorumsezeryandan korkuyom hatta ama normal doğurcak gücü bulamıyom ay bebekte dönmemiş hayırlısı olsun, kuzum, bebeğimm için herşeyy yeterki sağlıkla gelsin.
benim annemde olmuştu o safra kesesinde taş olayı, gecen sene ameliyatla aldılar..
korkma canım inşallah degildir..
burcu maşallah canım bebegine
güzel haberlerle gelmişsin
39. hafta mıbence de kalmayız biz o zamana
inşallah hayırlısı olur mervem.. en önemlisi saglıklı şekilde olması
Şekerler biz doktordan geldikkk cok mutluyuzzzz herseyimiz yolunda
bebişimizin dogum tarihi yine degişti"20 ekim" dedi doktorumuz önde gidiomuşuz
bugün ilk defa NST ye girdim ne sıkıcı bi şeydi yawbirazda korktumm:18:
ama bebişimin kalp atışlarını duymak muhteşemdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?