2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm ben 15 gün daha çalışıp 36. hafta bitiminde izne ayrılacağım.yıllık iznimden bile kullanabilirim istersem ama bende dişimi sıkmak istiyorum.bu bel ağrısı bende bugün başladı.dün böyle bi ağrım yoktu.eğer yarın da devam ederse doktorumu arayacağım.nst'ye şikayetin olduğu için mi girdin, yoksa rutin muayene için mi gittiğinde doktor istedi?

Selam fıstıklar
tel.den girdiğim için fazla giremiyorum
hepiniz iyisinizdir umarım.
Bizde dün dr.a gittik maaşallahımız var çok şükür ama kafası aşağıdayken yukarı çıkmış deli oğlum:)
ayşenaz ve seda arkadaşlarım dualarınızı birazdan edicem bende allah kabul etsin.
Hepiciğinizi öpüyorum ara ara giricem

selam kızlar, inşallah iyisiniz, hayırlı cumalar.

doktordan geliyoruz, doktor herşey normal dedi, aşırı şişmelerim, ellerimdeki ağrılar çok normalmiş, tansiyonun iyise sorun yok dedi.

bebeğim 2417 gr ve 46 cm. tam olarak 2 hafta önden gidiyor. doktor 10 gün oynar bu ölçümler dedi, gayet normal dedi şekerden dolayı olabilir mi dedim. dikkat ediyorsan olmaz dedi. dikkat ediyorum ama yinede içim rahat etmedi.

39. haftamda çatı muayenesi yapacakmış, o zaman ne şekilde doğuracağım belli olacakmış. ben doğururum o zamana kadar gibi geliyor. kan tahlili idrar tahlili yaptık, bakterim geçmiş çok şükür. tokluk şeker ölçümüm çıkmadı, kan tahililinden de bişi anlamadım.

Ay canım hadi hayırlısı senin bebişte mi iri olacak ne?

Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir bende arada giriyorum ama çoğu zaman yazmaya fırsat bulamıyorum. Bende buğün itibariyle işten ayrılayım sıkıldıkça gelir çalışırım diyenlerdenim. Bebek şekeri yapmak için çok güzel şeyler aldım bitirince fotoğrafları koyarım . Bizim randevumuz 24 Eylül' de zaten hemen akabinde 36 . haftamıza gireceğiz büyük ihtimalle haftada 1 doktora gitmeye başlarız. Rüyamda doğum görmeye başladım , ama işin kabus kısmı gereksiz bir kalabalığında hastaneye gelmiş olması benim için ve tanımadığım 2 doktordan birini tercih etme zorunluluğum.Bunun dışında nefes darlığı ve miğde sorunlarım benim de var , yanma işini gaviscon ile hallediyoruz ama bulantıya çözüm bulamadık. Bebek odası ve kıyafetleri yıkama işine daha hiç başlamadım gelecek haftadan itibaren oda düzenini oluşturmaya başlayacağım. Bizden bu kadar hepinizi kendinize ve bebişinize iyi bakın

verimli uyuyamıyorum uyku saatlerim de azaldı e zaten lavaboya kalktığım için bölük pörçüğüm
bebek alıştırma mı yapıyor bize bu şekilde? hele sağa sola dönmek çok zorrrrrrrrrrrr
fıstık gibi uyuyan var mı aramızda

sağol canım. doktor öyle bişi demedi herşey normal dedi çok şükür. ben kuruntu yapıyorum biraz.

Şişliklerimizle şekerin ve tansiyonun alakası yok ya gerisi önemli değil dün teyzemin kızı geldi liseye gidiyor ilkkez bu kadar şiş ayak görüyorum diyor parmağını bastırıyor ayağıma iz kalıyor gülüyor.

şişlikleri kafaya takmıyorum canım çünkü adece uzanıp yukarı dikince geçiyorlar, işte anca yarım metre yüksekte tutabiliyorum oda yetmiyor, önemlide değil. ben şekere takıldım, ölçmediğim zamanlar mı yüksek diye düşünmeye başladım.

deli bebek bu yaa :) merak etme canım, tekrar normal duruşuna geçer inşallah...

selam canım.. ne kadar büyümüş yaa... aynı tarih göründüğü halde benimki 1996 gram yani 2 kg dedi ve kilosugayet iyi dedi bana. ölçümlerden demek ki farkediyor. nerdeyse yarım kilo fark var :44:

bana da erken doğuracakmışım gibi geliyor biliyo musun... yanılacağımı da hiç sanmıyorum nedense :):):):)

selam canımm... merak ettim şekerlerini.. paylaş mutlaka :)
hala devam mı ediyor bulantıların? neyse sağ salim doğsun da artık...

ben sıkıcı bi kitap okuyorum yatarken, o da uykumu getiriyor uyuyorum bi iki defa uyanıyorum wc için tabii. bi de sağa sola dönmek gerçekten çok zor artık:)

Canım benim başlarda çok bulantım olmadı , ilk defa bu hafta miğdeme baskı yaptığından sanırım yemek sonrası bulantı oluyor, biz 34. haftadayız bebeğin büyümesine bağladım ben nedenini . Umarım sizde olmaz . Şekerlere gelince valla bende sabırsızlanıyorum öyle güzel olacaklar ki:)

eşim nezle oldu boğazlar falan e malum bana da bi güzel geçirdi burnum sızlıyor nezle olmak üzereyim doğal ilaç yöntemlerinizi bekliyorum boğazım ağrıyor ve burnum yanıyor nezle olmak üzereyim

eşim nezle oldu boğazlar falan e malum bana da bi güzel geçirdi burnum sızlıyor nezle olmak üzereyim doğal ilaç yöntemlerinizi bekliyorum boğazım ağrıyor ve burnum yanıyor nezle olmak üzereyim

geçmiş olsun canım bende iki kez nezle oldum hamilileğim boyunca ilaç almadan atlattım çok şükür..benim sana tavsiyem bol bol istirahat etmen..bünyen zayıf düşmesin..ıhlamurlu limonlu sıcak çaylar içebilrsin canım

maşallah bebeğim güzel beslenmiş, aldığım 2 kilonun nereye gittiği belli oldu. çünkü benim hala kaburgalarım sayılıyor :)))

bebekler arasında fark olabilirmiş, kıyas yapma diyor doktor. seninkininde kilosu normal. sonuçta yediklerimize dikkat ediyoruz, herkesin bünyesi farklı oluyor işte.

hayırlısı ne zamansa o zaman doğuralım. herşeyi tamam hazırız çok şükür. bende kendimi psikolojik olarak hazırladım. Allah Kerim.

kızlar ikbal inci ismi nasıl:103::103::103::103::103:

İkisi de i ile başlıyor inci ismini nedense pek sevmedim ikisi de büyük ismi gibi geldi canım ya ikbalin yanına çıtı pıtı bir isim koysan sesli ve a ile biten isimler daha iyi gidemiş gibi geliyor ikbal ayda gibi

Ben kullanıyorum canım.. Şeffaf Biofinity Aquaform kullanıyorum.. Göz daha rahat ediyor digerlerinden daha yumuşak olduğu için.. Öneririm yani.. Ben çok memnunum
saol canım not ettim..

bausch & lomb kullanıyorum çok memnunum ....
tamam canım senınkını de not ettim araştırıcam.

sen neredesin istanbulun , kime gidiyorsun ?
fatihteyim,nisa hast. alev oral 'a gidiyorum..

benımde akşamalrı solumda oluyo...sanırım gunduz ayakta çok kalınca oluyo..

inş.öyle değildir canım...yiyi düşün iyi olsun...

kendini yoracak birşey yapma
benimde eşim nezle oldu iki günde iyileşti , üç gün sonra ben de nezle oldum ama hamilelikten dolayı daha ağır geçti , normalde hasta olan biride değilimdir çok zorladı beni bir haftayı geçti hala tam iyileşemedim
doğal bitkisel şeylerde hamilelikte zararlı ve tehlikeli ; hamileliğin başında bazı bitkiler düşüğe sebep olurken hamileliğin ilerleyen dönemlerinde erken doğum tehlikesi altında bırakıyor . antibiyotik vs tarzı ilaçta kullanmak istemiyorsan kendini yorma ...

kızlar ikbal inci ismi nasıl:103::103::103::103::103:

İkisi de i ile başlıyor inci ismini nedense pek sevmedim ikisi de büyük ismi gibi geldi canım ya ikbalin yanına çıtı pıtı bir isim koysan sesli ve a ile biten isimler daha iyi gidemiş gibi geliyor ikbal ayda gibi

evt kuzum bırsen dıe bı dr var o sezeryan yapıyomus seyma bıraz daha normal yanlısı arkadasım da seymaya gıdıyo bakalım nolcak az kaldı onun doğumuna.bu emseydekı de dedı ya yok uyusmayabılırsın v.s. dedı kılodan dolayı korktu doktor:)) bakalım tatlım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…