maşallah Sare bebeğe, ismide çok güzelmişş
canım benim eğer sağlığına zarar vermeye başladıysa alsan daha iyi olur, sürünerek işe gitmektense evde dinlenirsin daha iyi.
ne kadar çalışcaksın daha?
benim doğum iznmim normalde 25 eylülde başlıyordu ama son randevuda nst'de 20ye varan sancı görüldüğü için doktorumuz kesin istirahat verdi rapor yazdı yoksa çalışırdım bende, ama şimdi iyiki almışım raporu diyorum bu bel ağrılarıyla çalışamazdım, hastala bakıcam diye hastalar bana bakardı artık
selam kızlar, inşallah iyisiniz, hayırlı cumalar.
doktordan geliyoruz, doktor herşey normal dedi, aşırı şişmelerim, ellerimdeki ağrılar çok normalmiş, tansiyonun iyise sorun yok dedi.
bebeğim 2417 gr ve 46 cm. tam olarak 2 hafta önden gidiyor. doktor 10 gün oynar bu ölçümler dedi, gayet normal dedi şekerden dolayı olabilir mi dedim. dikkat ediyorsan olmaz dedi. dikkat ediyorum ama yinede içim rahat etmedi.
39. haftamda çatı muayenesi yapacakmış, o zaman ne şekilde doğuracağım belli olacakmış. ben doğururum o zamana kadar gibi geliyor. kan tahlili idrar tahlili yaptık, bakterim geçmiş çok şükür. tokluk şeker ölçümüm çıkmadı, kan tahililinden de bişi anlamadım.
Ay canım hadi hayırlısı senin bebişte mi iri olacak ne?
sağol canım. doktor öyle bişi demedi herşey normal dedi çok şükür. ben kuruntu yapıyorum biraz.
Şişliklerimizle şekerin ve tansiyonun alakası yok ya gerisi önemli değil dün teyzemin kızı geldi liseye gidiyor ilkkez bu kadar şiş ayak görüyorum diyor parmağını bastırıyor ayağıma iz kalıyor gülüyor.
Selam fıstıklar
tel.den girdiğim için fazla giremiyorum
hepiniz iyisinizdir umarım.
Bizde dün dr.a gittik maaşallahımız var çok şükür ama kafası aşağıdayken yukarı çıkmış deli oğlum:)
ayşenaz ve seda arkadaşlarım dualarınızı birazdan edicem bende allah kabul etsin.
Hepiciğinizi öpüyorum ara ara giricem
selam kızlar, inşallah iyisiniz, hayırlı cumalar.
doktordan geliyoruz, doktor herşey normal dedi, aşırı şişmelerim, ellerimdeki ağrılar çok normalmiş, tansiyonun iyise sorun yok dedi.
bebeğim 2417 gr ve 46 cm. tam olarak 2 hafta önden gidiyor. doktor 10 gün oynar bu ölçümler dedi, gayet normal dedi şekerden dolayı olabilir mi dedim. dikkat ediyorsan olmaz dedi. dikkat ediyorum ama yinede içim rahat etmedi.
39. haftamda çatı muayenesi yapacakmış, o zaman ne şekilde doğuracağım belli olacakmış. ben doğururum o zamana kadar gibi geliyor. kan tahlili idrar tahlili yaptık, bakterim geçmiş çok şükür. tokluk şeker ölçümüm çıkmadı, kan tahililinden de bişi anlamadım.
Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir bende arada giriyorum ama çoğu zaman yazmaya fırsat bulamıyorum. Bende buğün itibariyle işten ayrılayım sıkıldıkça gelir çalışırım diyenlerdenim. Bebek şekeri yapmak için çok güzel şeyler aldım bitirince fotoğrafları koyarım . Bizim randevumuz 24 Eylül' de zaten hemen akabinde 36 . haftamıza gireceğiz büyük ihtimalle haftada 1 doktora gitmeye başlarız. Rüyamda doğum görmeye başladım , ama işin kabus kısmı gereksiz bir kalabalığında hastaneye gelmiş olması benim için ve tanımadığım 2 doktordan birini tercih etme zorunluluğum.Bunun dışında nefes darlığı ve miğde sorunlarım benim de var , yanma işini gaviscon ile hallediyoruz ama bulantıya çözüm bulamadık. Bebek odası ve kıyafetleri yıkama işine daha hiç başlamadım gelecek haftadan itibaren oda düzenini oluşturmaya başlayacağım. Bizden bu kadar hepinizi kendinize ve bebişinize iyi bakın
verimli uyuyamıyorum uyku saatlerim de azaldı e zaten lavaboya kalktığım için bölük pörçüğüm
bebek alıştırma mı yapıyor bize bu şekilde? hele sağa sola dönmek çok zorrrrrrrrrrrr
fıstık gibi uyuyan var mı aramızda
deli bebek bu yaa :) merak etme canım, tekrar normal duruşuna geçer inşallah...
selam canım.. ne kadar büyümüş yaa... aynı tarih göründüğü halde benimki 1996 gram yani 2 kg dedi ve kilosugayet iyi dedi bana. ölçümlerden demek ki farkediyor. nerdeyse yarım kilo fark var :44:
bana da erken doğuracakmışım gibi geliyor biliyo musun... yanılacağımı da hiç sanmıyorum nedense :):):):)
selam canımm... merak ettim şekerlerini.. paylaş mutlaka :)
hala devam mı ediyor bulantıların? neyse sağ salim doğsun da artık...
ben sıkıcı bi kitap okuyorum yatarken, o da uykumu getiriyor uyuyorumbi iki defa uyanıyorum wc için tabii. bi de sağa sola dönmek gerçekten çok zor artık:)
eşim nezle oldu boğazlar falan e malum bana da bi güzel geçirdi burnum sızlıyor nezle olmak üzereyim doğal ilaç yöntemlerinizi bekliyorum boğazım ağrıyor ve burnum yanıyor nezle olmak üzereyim
deli bebek bu yaa :) merak etme canım, tekrar normal duruşuna geçer inşallah...
selam canım.. ne kadar büyümüş yaa... aynı tarih göründüğü halde benimki 1996 gram yani 2 kg dedi ve kilosugayet iyi dedi bana. ölçümlerden demek ki farkediyor. nerdeyse yarım kilo fark var :44:
bana da erken doğuracakmışım gibi geliyor biliyo musun... yanılacağımı da hiç sanmıyorum nedense :):):):)
ben sıkıcı bi kitap okuyorum yatarken, o da uykumu getiriyor uyuyorumbi iki defa uyanıyorum wc için tabii. bi de sağa sola dönmek gerçekten çok zor artık:)
kızlar ikbal inci ismi nasıl:103::103::103::103::103:
saol canım not ettim..Ben kullanıyorum canım.. Şeffaf Biofinity Aquaform kullanıyorum.. Göz daha rahat ediyor digerlerinden daha yumuşak olduğu için.. Öneririm yani.. Ben çok memnunum
tamam canım senınkını de not ettim araştırıcam.bausch & lomb kullanıyorum çok memnunum ....
fatihteyim,nisa hast. alev oral 'a gidiyorum..sen neredesin istanbulun , kime gidiyorsun ?
benımde akşamalrı solumda oluyo...sanırım gunduz ayakta çok kalınca oluyo..merhaba kızlar nasılsınızz
ben 2 gundur gögsumun altındakı agrı ıle ugrasıyorum
dun doktorumu aradım sag tarafınmı dedı evet dedım
safra kesesı agrısı bu dedı kontrole geldıgınde detaylı bakarız dedı
ne oturabılıorum ne kalkabılıorum kendı kendıme nazar degdırdımm
sızler naslsınız?dua günü bugun sıra bızdeymıs sımdıden okuyan arkadaslara tesekkurler..
Allah kabul etsın bu mubarek cuma gunu dualarımızı..
inş.öyle değildir canım...yiyi düşün iyi olsun...merhaba canım ptesı kontrolum ama doktor ptesıye kdr bekle ozaman bakalım dedı bende
acele etmıyrm oyuzdenn umarım safra kesesı tası dedıklerı sey yoktur hamılelıkte ortaya cıkarmıs genelde
organlar yukarı cıktıgı ıcın safra gorevını yapamazmıs ve camur tuketp sonrada taşa dönustururmus
Allah yardımcımız olsun zor gunler basladı
eşim nezle oldu boğazlar falan e malum bana da bi güzel geçirdi burnum sızlıyor nezle olmak üzereyim doğal ilaç yöntemlerinizi bekliyorum boğazım ağrıyor ve burnum yanıyor nezle olmak üzereyim
kızlar ikbal inci ismi nasıl:103::103::103::103::103:
ne güzelmiş hilalimm bende dinletiiim benim prensesimeee
Mervişim bizim bi tanıdık umut hastanesinde dogum yaptı 1 ay önce, sezeryan dediler ona da, sezeryan oldu..
umut hastanesi genelde sezeryan yapıomuş bende öle duydum tatlım..
cok geçmiş olsun tubim benim annemde 4 sene önce aynı rahatsızlıgı gecirdi.. bilirim o hastalıgı..
baş dönmesi, mide bulantısı, baş ağrısı hep yatıodu ama Allaha şükür gecti ..
inşallah yakın zamanda iyileşir seninde annişin..
Kızlar sela okunuyor cuma saati Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?