günaydın hoşgeldin canım
sedefim aysunum hoşgeldiniz nasılsınız
günaydın hoşgeldin canım
sedefim aysunum hoşgeldiniz nasılsınız
korkma bebişm normal bu zamanlarda bitanem geçicekgünaydın canım hamd olsun evdeyim dinleniyorumm dün akşam sancım vardı adet sancısı gibi çok korktummm:18: Allahım sen koru evlatlarımızı
sen nasılsın bitanem maşAllah oğluşuna ne guzel görmüşsünnn
can arkadaşlarım günaydınnnnnnn
Off kızlar aklım çok dağınık, Moonsun Ensarnaz napıcağımı bilmiyorum....
Bu saatten sonra kime güvenirim bilmiyorum....
Her işimi hep kendim hallettim çevremden bişey diyen olmadı, sorduğumda da hep yavan cevaplar alıyorum....
ağlamamaya çalışıyorum ama içim çok kötü....
kızlar bugun dua günü unutmayalım..
serpayseda ve coyness arkadaşımıza dua edecekmişiz....
dua topiğine özel dualarını yazmamışlar....artık kendı dılımızin döndüğünce edicez...
delikız....
hemen internetten kadınlr kulubünden dr. araştır kendıne bı dr.bul...
içine sinsin zaten pimpririklisin..
kk da hemşerim memleket nere felan topıklerı var oralara yaz....kadın doğumcu sor..
dr. tavsiyeleriniz topıklerı var...
adanadakı hastane ısımlerıyle tarat...kendıne bul bı tane..
ben ıstanbuldayım şu an gititiğim hastaenyı kk dan buldum...burdakılerın tavsıyesı uzerıne ve çok memnunum...inş. da hep memnun kalırım...
Günaydın fundacımm..
yaa o kadar mı kötü oldun bende henüz o derece agrılar yok gayet saglıklıyım
şimdiden cık izne cok yoruluosan canım olmaz mı?
günaydın canım hamd olsun evdeyim dinleniyorumm dün akşam sancım vardı adet sancısı gibi çok korktummm:18: Allahım sen koru evlatlarımızı
günaydın sedefimm..evet kuzum sanırımm çok yormuşum kendimi...kemiklerim sızlıyordu yaa...kendi kendimee hüzün yaptım bide...yattıgım yerdeee ağladım...sebepte şu: kocişlee aynı odaya yatmıştım..oda bilgisayarda bişeyler bakıyordu...kısık seslee muzık actı...gıcık oldum...ben ne haldeyım o anlamıyor diyee...şimdi düşününcee gülesim gelıyorr ama dün sinir oldum işte...bende aldım yastıgımı dogru yatak odasına..o da yazık farketti herhalde bişeyde diyemedi...başka bi sorun yok demi uyuyorsun sadece dedi?Günaydın hilalimmm.. dün diodun zaten her yerim agrıo die cok mu yordun acaba kendini ?
bu dönemlerde o rüyalar olurmuş doktoruma sormuştum cok normalmiş..
Allah kabul etsin canım..
bi yandan bebiş heyecanı bi yandan kardeşini evlendirme heyecanı oyy ne güzel
GÜNAYDIN KIZÇELERRR
dün gece yine sahilde yürüyüşümüzü yaptık bu sefer arkadaslarımızla beraber :)
ama benim tuvaletim geldigi icin fazla duramadıknedir bu tuvalet olayı yaa ne uyuz bi şey
gecede kac kere kalkıorum belli deil hic sevmiorum bu durumu
benim kızım her sabah babamızı işe gönderirken uyanıo sanki anlıomuş gibi
sonra biz yine beraberce uyuoz kızımla uykumuzu alınca gelioruz işe :)
Allahım ne güzel bi duygu buuu
canım çokda hırpalama kendını...hayırlısı olsunbenim biraz kafa dağıtmam lazım azıcık kaçayım gelirim gene....
yarın kontrolüm var ve ben çok huzursuzum
günaydın canım hamd olsun evdeyim dinleniyorumm dün akşam sancım vardı adet sancısı gibi çok korktummm:18: Allahım sen koru evlatlarımızı
Kızlar günaydınn
Birkaç gündür yoktuk, Annanemiz rahatsızdı ondaydık.. Sizler nasılsınız ?
kızlarrrrrr bu bizimm son durumumuz oğluşumlaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-74.html#post26437896
Kızlar günaydınn
GÜNAYDIN KIZÇELERRR
dün gece yine sahilde yürüyüşümüzü yaptık bu sefer arkadaslarımızla beraber :)
ama benim tuvaletim geldigi icin fazla duramadıknedir bu tuvalet olayı yaa ne uyuz bi şey
gecede kac kere kalkıorum belli deil hic sevmiorum bu durumu
benim kızım her sabah babamızı işe gönderirken uyanıo sanki anlıomuş gibi
sonra biz yine beraberce uyuoz kızımla uykumuzu alınca gelioruz işe :)
Allahım ne güzel bi duygu buuu
cnm bu aralar böyle hal içindeyim.ücretli iznimi doğum sonrasında daha fazla kullanabilmek ve bebğimle daha fazla zaman geçirmiş olmak için çalışmam lazım(
ödemden mi böyle oluyorum anlamadım. buaralar çok fazla ödemim var.dün sabah ile bu sabahki kilom arasında 1 kilo var.1 günde bu kadar kilo almam imkansız.
Kızlar günaydınn
günaydın sedefimm..evet kuzum sanırımm çok yormuşum kendimi...kemiklerim sızlıyordu yaa...kendi kendimee hüzün yaptım bide...yattıgım yerdeee ağladım...sebepte şu: kocişlee aynı odaya yatmıştım..oda bilgisayarda bişeyler bakıyordu...kısık seslee muzık actı...gıcık oldum...ben ne haldeyım o anlamıyor diyee...şimdi düşününcee gülesim gelıyorr ama dün sinir oldum işte...bende aldım yastıgımı dogru yatak odasına..o da yazık farketti herhalde bişeyde diyemedi...başka bi sorun yok demi uyuyorsun sadece dedi?
canım çokda hırpalama kendını...hayırlısı olsun
günaydınnn cancanımm..canımm arkadaşımmm
allah korusun kuzum...iyisin demi şimdi?
ablan napmışş? yaptırdımı kaydını? dün burdan bi arkadaşımaa söyledim böylee böyleymiş diyee...o daa nlam veremedi..göremıyordurr gerçekleri dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?