2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın hoşgeldin canım

sedefim aysunum hoşgeldiniz nasılsınız

günaydın canım hamd olsun evdeyim dinleniyorumm dün akşam sancım vardı adet sancısı gibi çok korktummm:18: Allahım sen koru evlatlarımızı

sen nasılsın bitanem maşAllah oğluşuna ne guzel görmüşsünnn

can arkadaşlarım günaydınnnnnnn

günaydın hoşgeldin canım

sedefim aysunum hoşgeldiniz nasılsınız

günaydın canım hamd olsun evdeyim dinleniyorumm dün akşam sancım vardı adet sancısı gibi çok korktummm:18: Allahım sen koru evlatlarımızı

sen nasılsın bitanem maşAllah oğluşuna ne guzel görmüşsünnn

can arkadaşlarım günaydınnnnnnn

benim biraz kafa dağıtmam lazım azıcık kaçayım gelirim gene....
yarın kontrolüm var ve ben çok huzursuzum

kızlar bugun dua günü unutmayalım..

serpayseda ve coyness arkadaşımıza dua edecekmişiz....

dua topiğine özel dualarını yazmamışlar....artık kendı dılımızin döndüğünce edicez...

delikız....

hemen internetten kadınlr kulubünden dr. araştır kendıne bı dr.bul...

içine sinsin zaten pimpririklisin..

kk da hemşerim memleket nere felan topıklerı var oralara yaz....kadın doğumcu sor..

dr. tavsiyeleriniz topıklerı var...

adanadakı hastane ısımlerıyle tarat...kendıne bul bı tane..

ben ıstanbuldayım şu an gititiğim hastaenyı kk dan buldum...burdakılerın tavsıyesı uzerıne ve çok memnunum...inş. da hep memnun kalırım...

Off kızlar aklım çok dağınık, Moonsun Ensarnaz napıcağımı bilmiyorum....
Bu saatten sonra kime güvenirim bilmiyorum....
Her işimi hep kendim hallettim çevremden bişey diyen olmadı, sorduğumda da hep yavan cevaplar alıyorum....
ağlamamaya çalışıyorum ama içim çok kötü....

korkma bebişm normal bu zamanlarda bitanem geçicek

güzelim kafanı karıştırma ne olur dua et rabbim hayırlı karar almanı nasip etisn bizimde dualarımızdasın

Ay canım yapmadım mı ama pek cevap gelmiyor
aklım iyice bulandı, keşke hiç araştırmasaydım

Günaydın fundacımm..
yaa o kadar mı kötü oldun bende henüz o derece agrılar yok gayet saglıklıyım
şimdiden cık izne cok yoruluosan canım olmaz mı?

cnm bu aralar böyle hal içindeyim.ücretli iznimi doğum sonrasında daha fazla kullanabilmek ve bebğimle daha fazla zaman geçirmiş olmak için çalışmam lazım (

ödemden mi böyle oluyorum anlamadım. buaralar çok fazla ödemim var.dün sabah ile bu sabahki kilom arasında 1 kilo var.1 günde bu kadar kilo almam imkansız.

günaydın aysun. şimdi nasılsın?dikkat et kendine.bol bol dinlen bugün.

Kızlar günaydınn

Birkaç gündür yoktuk, Annanemiz rahatsızdı ondaydık.. Sizler nasılsınız ?

günaydın sedefimm..evet kuzum sanırımm çok yormuşum kendimi...kemiklerim sızlıyordu yaa...kendi kendimee hüzün yaptım bide...yattıgım yerdeee ağladım...sebepte şu: kocişlee aynı odaya yatmıştım..oda bilgisayarda bişeyler bakıyordu...kısık seslee muzık actı...gıcık oldum...ben ne haldeyım o anlamıyor diyee...şimdi düşününcee gülesim gelıyorr ama dün sinir oldum işte...bende aldım yastıgımı dogru yatak odasına..o da yazık farketti herhalde bişeyde diyemedi...başka bi sorun yok demi uyuyorsun sadece dedi?
benim biraz kafa dağıtmam lazım azıcık kaçayım gelirim gene....
yarın kontrolüm var ve ben çok huzursuzum
canım çokda hırpalama kendını...hayırlısı olsun

günaydınnn cancanımm..canımm arkadaşımmm
allah korusun kuzum...iyisin demi şimdi?
ablan napmışş? yaptırdımı kaydını? dün burdan bi arkadaşımaa söyledim böylee böyleymiş diyee...o daa nlam veremedi..göremıyordurr gerçekleri dedi

kızlar aranızda lens kullanan var mı?

dr.um gözlük yerine lense devam edebilirsin dedi...

kullananlar ne marka kullanıyorsunuz?

Kızlar günaydınn

hoşgeldin canım..hayırdır annenin nesi var? umarım önemli bi durum yoktur kuzum?

bizde iyiyizz hamdolsun..dün çok yorgundum, kötüydüm ama busabah daha iyi hissediyorum kendimi

kızımlaa ilahi dinliyoruzz ttnetten..çocouk korosunun sevgili peygamberim ilahısı favorisi..o çıkıncaa kıpır kıpırr etmeye başlıyorrr annesının kuzusu

all benden de o kadr wcden bıktım uyuyamamaktan bıktım.bılıyomusun banada öle oluyor ama takıpledım yanı esım uyanınca buda tık tık vurmaya baslıyo o gıdene kadar ıyıce uyanıyor.artık sankı bılınclı hareket yapıyor gıbıme gelıyo dısarıyı anlayıp cvp verıyomuscasına bazen hareket edıyo.sabah hareketsızdı gözumu acar acmaz hadı oğlum vur anneye dedım 2-3 kere baktım vurdu esek aferın oğluma dorum:))

canımm gunaydınn bende adet olmadan önce hep belım agrırdı adet sancısı gıbı bel agrım oluyor benımde eger uzun sure devam ederse nst gerekıyor:)) ama o kadr uzun surmuyor allahtan. bu arada dun okudum ablanın olayını sız elınızden gelenı yapmıssınız cok pişman olucak ama kendı tercıhı sen uzme kendınıı uzerınıze dusenı yapmıssınız muck

Günaydın canım benimmm...
geçmiş olsun şimdi iyi misin? ablanın olayı ne durumda?
sen fazla takmıosun kafana bunları di mi üzmüosun yani kendini

anladım canım.. hayırlısı olsun.. ödemdir o ödem
ben bayadır tartılmadım:26:

Kızlar günaydınn

Günaydın tubim cok geçmiş olsun, önemli bi şey yoktur inşallah?
sen nasılsın neler yapıosun?

canım arkadasım benimmm kıyamam sanaaa
yaa bende yaptım öle bi şey gecen akşam aşkım geldi işten aldı beni arabadayız kayınvalideme gidioz
bende hararetli hararetli bi şeyler anlatıom
eşimin telefonu caldı kankası aradı konuştular telefonu kapattı ben başladım sinir yapmaya
"sen benle ilgilenmiosun,sen beni dinlemiosun,zaten ben senin umrunda degilim sen kankanla konuş" diyeee
eşimde neye ugradıgını şaşırdı
tatlı tatlı konuştu benimle yumuşattı beni
yani biz hamileler her an herseye alınganlık yapıp sinir yapıp duygusala baglayabilioz :)
sonra bizde gülmeye başladık aşkımla benim bu triplerimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…