maşallah kızçene...benim annemde olmuştu o safra kesesinde taş olayı, gecen sene ameliyatla aldılar..
korkma canım inşallah degildir..
cok güzel canım güle güle kullan ama ben nedense kırmızılı bi çanta istiorum :)
nerden ve ne kadara aldın bunu ?
niloşum selamm nerelerdesin sennnn
yirim senin oğluşunu
burcu maşallah canım bebegine
güzel haberlerle gelmişsin
39. hafta mıbence de kalmayız biz o zamana
selam canım.. bende cok sık lavaboya gidiorum malesef hepimizde var o durum
ama onun dışında bi sıkıntım yok rahatça uyuorum
ikbal ismi güzel de, inci ismini pek sevmem ben..
inşallah hayırlısı olur mervem.. en önemlisi saglıklı şekilde olması
canım merhaba bebişine maşallah
evet hepimiz hediyelerimizi gönderdik ve aldık
Şekerler biz doktordan geldikkk cok mutluyuzzzz herseyimiz yolunda
bebişimizin dogum tarihi yine degişti"20 ekim" dedi doktorumuz önde gidiomuşuz
bugün ilk defa NST ye girdim ne sıkıcı bi şeydi yawbirazda korktumm:18:
ama bebişimin kalp atışlarını duymak muhteşemdiiii
gebelik şekeriyse korkma canım geçecek inşallah....
bebek belki tekrar döner be canım, o kadar takılma. son saat bile doğum şekli değişir dedi doktor. şu saatten sonra gerçekten ilgilenmiyorum doğum şekliyle. tek isteğim sağlıklı olsun.
sağol canım. senin kuzunada maşallah. tarih neden değişti canım. benimki gibi kilosu fazla mı çıktı?
nst lafı geçmiyor bile bizde. anlamadım valla, doktor 40. hafta donunda geleceğine emin galiba
maşallah kızçene...
20 ekim cumartesiye geliyo canım ...
gebelik şekeriyse korkma canım geçecek inşallah....
milupadan hediye paketi geldi ay çok sevindim :):):):):):
Sudem'cim,sedef'çim bende sizleri hepinizi özledim valla şu b.sayarım bi düzelse gelse de rahatlasam tel.den çok sıkıcıııı
Kızlarrr ben geldim.Doktora gittik bugün 1.715 gr olmuş herşeyi normal plasenta hala aşağıda yukarı dönmez dedi, bel fıtığı hastası olmasam bile sezeryan olacakmış yani.Bir çok giden var sanırım doktora okuyamadım bir bakayım herkese..
minik bir pişik kremi, bir tane stiil tea güzel bilgiler içerin bir dergi indirim kuponları var tatlım güzelevet yaa fazla cıkıo her kontrolde gelişimine göre daha da öne cekio doktor
neden gecmio? seninde girmen gerekmio muydu ki?:26:
ama doktorun daha iyi bilir tabi
bende pazar günü doğmuşum ondan böle keyifçi gezmeyi tozmayı seven bi tipim galiba
20 ekim net degil tabi şimdilik normal dogum olacagı için
OooO ne güzel valla bize gelen bi şey yok
işe yarar bi şeyler var mı bari içinde canımcım?
niloşşşşşşş bende cok özledim seniiiii
eşine söyle hemen yaptırsın "cok sıkılıoz biz oglunla" de
minik bir pişik kremi, bir tane stiil tea güzel bilgiler içerin bir dergi indirim kuponları var tatlım güzel
kızlar ben bi konuda kafamı netleştirmeliyim acaba bebek şekerleri lavantalımı badem şekerlimi olsun yaaaaaaaa :26:düşünüyorum şekerli oldduğunda onun içinden şekerleri çıkaran varmı acababen hiç çıkarmam da:26: zaten lokum çikolata olur hep evde ikramlık ben saddece anı kalsın diye güzel bişeyler istiyorum en fazla 50 adet bi fikir vverirmisiniz lütfen almak istiyorum artık biran önce kafamdda olacağına evimde olsun ne dersiniz tanesi 1,5 tan fazla olmasın istiyorum
saol canım not ettim..
tamam canım senınkını de not ettim araştırıcam.
fatihteyim,nisa hast. alev oral 'a gidiyorum..
benımde akşamalrı solumda oluyo...sanırım gunduz ayakta çok kalınca oluyo..
inş.öyle değildir canım...yiyi düşün iyi olsun...
kızlar ben bi konuda kafamı netleştirmeliyim acaba bebek şekerleri lavantalımı badem şekerlimi olsun yaaaaaaaa :26:düşünüyorum şekerli oldduğunda onun içinden şekerleri çıkaran varmı acababen hiç çıkarmam da:26: zaten lokum çikolata olur hep evde ikramlık ben saddece anı kalsın diye güzel bişeyler istiyorum en fazla 50 adet bi fikir vverirmisiniz lütfen almak istiyorum artık biran önce kafamdda olacağına evimde olsun ne dersiniz tanesi 1,5 tan fazla olmasın istiyorum
canım bende 10 yıla yakın lens kullandım johnson&johnson marka kullandıgım sıralar cok memnundum birkaç yıl önce lazer yaptrdım.bu markayada bi bak bence.. bu arada bende nisa hast. gidiorum:)
canım bende 10 yıla yakın lens kullandım johnson&johnson marka kullandıgım sıralar cok memnundum birkaç yıl önce lazer yaptrdım.bu markayada bi bak bence.. Bu arada bende nisa hast. Gidiorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?