2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
maşallah kızçene...
20 ekim cumartesiye geliyo canım ...

gebelik şekeriyse korkma canım geçecek inşallah....

Sudem'cim,sedef'çim bende sizleri hepinizi özledim valla şu b.sayarım bi düzelse gelse de rahatlasam tel.den çok sıkıcıııı

Kızlarrr ben geldim.Doktora gittik bugün 1.715 gr olmuş herşeyi normal plasenta hala aşağıda yukarı dönmez dedi, bel fıtığı hastası olmasam bile sezeryan olacakmış yani.Bir çok giden var sanırım doktora okuyamadım bir bakayım herkese..

sedefim bende geçen acile gittiğimde girmiştim nst ye o sesle yatıyor olmak muhteşem kuzum benim pıtır pıtır çarpıyordu kalbi

evet yaa fazla cıkıo her kontrolde gelişimine göre daha da öne cekio doktor
neden gecmio? seninde girmen gerekmio muydu ki?:26:
ama doktorun daha iyi bilir tabi

maşallah kızçene...
20 ekim cumartesiye geliyo canım ...

gebelik şekeriyse korkma canım geçecek inşallah....

bende pazar günü doğmuşum ondan böle keyifçi gezmeyi tozmayı seven bi tipim galiba
20 ekim net degil tabi şimdilik normal dogum olacagı için

milupadan hediye paketi geldi ay çok sevindim :):):):):):

OooO ne güzel valla bize gelen bi şey yok
işe yarar bi şeyler var mı bari içinde canımcım?

Sudem'cim,sedef'çim bende sizleri hepinizi özledim valla şu b.sayarım bi düzelse gelse de rahatlasam tel.den çok sıkıcıııı

niloşşşşşşş bende cok özledim seniiiii
eşine söyle hemen yaptırsın "cok sıkılıoz biz oglunla" de

maşallah canım kuzuna herşeyide normalmiş. kısmet işte, bel fıtığından diye düşünürken bambaşka bişi çıktı. ne olacağı belli olmuyor. sağlıkla gelsinlerde nasıl olursa olsun.

minik bir pişik kremi, bir tane stiil tea güzel bilgiler içerin bir dergi indirim kuponları var tatlım güzel

fıstıklarım herkese iyi tatiller bu pazar babannemiz dedemiz ve amcamız geliyorrr oğluşum çok mutlu :) önümüzdeki haftayı bizimle geçirecekler bakalım beni özleyin anacım öpüyoruz sizi ve meleklerinizi

mrb lar kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense kafam bi tuhaf ne dönüyor gibi bi pus var sanki kafamın içinde dua edin hastalanmayım korkuyorum

kızlar ben bi konuda kafamı netleştirmeliyim acaba bebek şekerleri lavantalımı badem şekerlimi olsun yaaaaaaaa :26:düşünüyorum şekerli oldduğunda onun içinden şekerleri çıkaran varmı acaba ben hiç çıkarmam da:26: zaten lokum çikolata olur hep evde ikramlık ben saddece anı kalsın diye güzel bişeyler istiyorum en fazla 50 adet bi fikir vverirmisiniz lütfen almak istiyorum artık biran önce kafamdda olacağına evimde olsun ne dersiniz tanesi 1,5 tan fazla olmasın istiyorum

canım bende hala karar veremedim ama şu adresten baktım sende bir bak belki fikir olur hem şekerli hem uygun bence
SeMmEr TaSaRıM | Facebook

slm kızlar herkese ben geçen ay kontrole gittım kansızlık çıktı idrarda bakteri çıktı ve suyum azalmış dr antibiyotik verdi ve kan ilaçlarımın sayısını arttırdı bu ayın 22 sinde yine gidecegim bakalım ne olacak.

canım bende 10 yıla yakın lens kullandım johnson&johnson marka kullandıgım sıralar cok memnundum birkaç yıl önce lazer yaptrdım.bu markayada bi bak bence.. bu arada bende nisa hast. gidiorum:)

bence lavantalı yap , kimse içinden çıkarıpta yemez ...
zaten iki tane badem şekeri için paketi açtırıp bozdurmayada değmez :)

bence lavantalı yaptır canım bende daha gıdemedım emınonune gerçi

canım bende 10 yıla yakın lens kullandım johnson&johnson marka kullandıgım sıralar cok memnundum birkaç yıl önce lazer yaptrdım.bu markayada bi bak bence.. Bu arada bende nisa hast. Gidiorum:)

cnm merhaba o markayı cok övduler bende kullanmak ıstıyorum aslında gercı kullandıklarımdan bı şıkayetım olamdı ama neyse
cnm sen bılıyomuydum lazer ıle cızdırenın normal doğum yapması sakıncalıymış kk dana bı arkadaşımın arkadaşı şaşı olmuş sonrasında cok tedavıler göruş aa duzelmemış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…