mürvet hnm. a gidiorumsen nisa'da hangi doktora gidiyorsun ?
cnm merhaba o markayı cok övduler bende kullanmak ıstıyorum aslında gercı kullandıklarımdan bı şıkayetım olamdı ama neyse
cnm sen bılıyomuydum lazer ıle cızdırenın normal doğum yapması sakıncalıymış kk dana bı arkadaşımın arkadaşı şaşı olmuş sonrasında cok tedavıler göruş aa duzelmemış
mürvet hnm. a gidiorum
mürvet hnm. A gidiorum
bilmiyorum valla canım ilk defa duyuyorum neden sakıncalıymıs ki acaba bi arastırıyım bakalım
evet ilk doğumumda normal oldu bakalım hersey yolunda gıderse bunuda normal ıstıorumnormal doğum mu planlıyorsun ?
valla cokta bılgım yok bende ılk arkadaşımdan duydum
evet ilk doğumumda normal oldu bakalım hersey yolunda gıderse bunuda normal ıstıorum
bı göz dr. Uma felan sorıyım ınsallah sakıncalı deıldır
evet ilk doğumumda normal oldu bakalım hersey yolunda gıderse bunuda normal ıstıorum
ilkide normaldi canım evet ama o zaman daha lazer olmamıştım bi sorıyım bakalım he kadın doğumcuya hemde göz dr.una..cnm senın ılkı normaldı dımı kadın doğum dr u da arkadaşıma yasakladı normal doğumu sen yıneden bı sor derım
bende hastane araştırıyorum ; ethica incirliye gittim fiyatları yüksek gibi
normal doğum ne kadar nisa da biliyor musun ...
doktorun nasıl ilgili mi , memnun musun ?
valla bende haftaya cuma kontrolum var gidicem ozaman muhasebeye sorucam ınsallah doğum fıyatlarını..dr.um bıraz yogun ama tavsıye uzerıne gıttım işinin ehli bir dr. oldugunu söyluyo herkes..takibi güzel ama oturup rahat rahat sohbet edemıosun tabi yogun oldugu ıcın bılmen gerekenlerı söyluyo onun dısında sorun varsa cevaplıyo ben en basından berı ona gıdıorum yoğunluk dısında bı sıkayetım yok sımdılık..
anladım ... fiyat aldığında benide bilgilendirirsen çok sevinirim :)
tamam canım..canım bende 10 yıla yakın lens kullandım johnson&johnson marka kullandıgım sıralar cok memnundum birkaç yıl önce lazer yaptrdım.bu markayada bi bak bence.. bu arada bende nisa hast. gidiorum:)
ilk defa duydum bi arkadaşımda normal doğurdu sonra lazer yaptırdı..şimdi yine hamile olsa normal doğurmak ister...çok enteresan ne ilgisi varki? doğumla gözün...cnm senın ılkı normaldı dımı kadın doğum dr u da arkadaşıma yasakladı normal doğumu sen yıneden bı sor derım
günaydın canım yine iş başındasın..Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.
biz akşam çok gezdik yorulduk, işte çok(( bakalım nasıl yetişcez herşeye
tünaydınlar herkese nasılsınız uyandım kahvaltımı yaptım oğlumla mücadele ediyorum Allah'ım nekadar çok soru soruyor ben yoruldum o yorulmadı sabahtan beri kızlar bişey sorcam size ben acayip tuvalete gidiyorum sürekli idrar var gibi yanma filan yok ama acaba baskı yaptığı için mi diye düşündüm sizdenede bu tarz şeyler yaşayan var mı tuvalete gitmekten yoruldum inanın :))))
Selam kızlar
bende acaip çişe kalkıyorum geceleri,bi de deneyimli anneler 34.haftaya giriyorum yarın ve bebişimin kafası yukarı çıktı aşağıdayken sizce tekrar döner mi?
Bu arada bjk lisanslı hastane çıkışımız geldi ablam almış süper bayıldım ama sanki 3 aylık bebeklere göre gibi hastane çıkışı yazıyo ama bana biraz büyük gibi geldi,yıkadım şimdi artık hastane çantamın da tüm herşeyi hazır bi tek yerleştirmek kaldı haftaya kısmetse halledicem hepsini...
Şimdi de gezmeye gidicez öpüyorum siziii :*
Selam kızlar
bende acaip çişe kalkıyorum geceleri,bi de deneyimli anneler 34.haftaya giriyorum yarın ve bebişimin kafası yukarı çıktı aşağıdayken sizce tekrar döner mi?
Bu arada bjk lisanslı hastane çıkışımız geldi ablam almış süper bayıldım ama sanki 3 aylık bebeklere göre gibi hastane çıkışı yazıyo ama bana biraz büyük gibi geldi,yıkadım şimdi artık hastane çantamın da tüm herşeyi hazır bi tek yerleştirmek kaldı haftaya kısmetse halledicem hepsini...
Şimdi de gezmeye gidicez öpüyorum siziii :*
selam canlar nasılsınızzz
bugün doktor amcamızdaydıkkbebiş iyi maşşAllahh ama plasenta önde oldugundann çok görüntü vermedi kuzumm yineee yarammaaazzzzzz 52:
canım skıldı azıcık benim 2 gundur karnımda sertleşme oluyordu doktor erken dogum belirtisii ne zaman sık sık olursaa ve karnın top g,b, b,r kenara toplanırsaa hemen durmayın gelinnn dedi Allahım sen koru evlatlarımızı dinleniyorumm uyudum kalktım şimdi
selam kızlar, inşallah iyisiniz, hayırlı cumalar.
doktordan geliyoruz, doktor herşey normal dedi, aşırı şişmelerim, ellerimdeki ağrılar çok normalmiş, tansiyonun iyise sorun yok dedi.
bebeğim 2417 gr ve 46 cm. tam olarak 2 hafta önden gidiyor. doktor 10 gün oynar bu ölçümler dedi, gayet normal dedi şekerden dolayı olabilir mi dedim. dikkat ediyorsan olmaz dedi. dikkat ediyorum ama yinede içim rahat etmedi.
39. haftamda çatı muayenesi yapacakmış, o zaman ne şekilde doğuracağım belli olacakmış. ben doğururum o zamana kadar gibi geliyor. kan tahlili idrar tahlili yaptık, bakterim geçmiş çok şükür. tokluk şeker ölçümüm çıkmadı, kan tahililinden de bişi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?