2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sen nisa'da hangi doktora gidiyorsun ?
mürvet hnm. a gidiorum

bilmiyorum valla canım ilk defa duyuyorum neden sakıncalıymıs ki acaba bi arastırıyım bakalım

cnm senın ılkı normaldı dımı kadın doğum dr u da arkadaşıma yasakladı normal doğumu sen yıneden bı sor derım
ilkide normaldi canım evet ama o zaman daha lazer olmamıştım bi sorıyım bakalım he kadın doğumcuya hemde göz dr.una..
bende hastane araştırıyorum ; ethica incirliye gittim fiyatları yüksek gibi
normal doğum ne kadar nisa da biliyor musun ...
doktorun nasıl ilgili mi , memnun musun ?

valla bende haftaya cuma kontrolum var gidicem ozaman muhasebeye sorucam ınsallah doğum fıyatlarını..dr.um bıraz yogun ama tavsıye uzerıne gıttım işinin ehli bir dr. oldugunu söyluyo herkes..takibi güzel ama oturup rahat rahat sohbet edemıosun tabi yogun oldugu ıcın bılmen gerekenlerı söyluyo onun dısında sorun varsa cevaplıyo ben en basından berı ona gıdıorum yoğunluk dısında bı sıkayetım yok sımdılık..

anladım ... fiyat aldığında benide bilgilendirirsen çok sevinirim :)

Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.

biz akşam çok gezdik yorulduk, işte çok (( bakalım nasıl yetişcez herşeye

canım bende 10 yıla yakın lens kullandım johnson&johnson marka kullandıgım sıralar cok memnundum birkaç yıl önce lazer yaptrdım.bu markayada bi bak bence.. bu arada bende nisa hast. gidiorum:)
tamam canım..

cnm senın ılkı normaldı dımı kadın doğum dr u da arkadaşıma yasakladı normal doğumu sen yıneden bı sor derım
ilk defa duydum bi arkadaşımda normal doğurdu sonra lazer yaptırdı..şimdi yine hamile olsa normal doğurmak ister...çok enteresan ne ilgisi varki? doğumla gözün...

Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah.

biz akşam çok gezdik yorulduk, işte çok (( bakalım nasıl yetişcez herşeye
günaydın canım yine iş başındasın..

tünaydınlar herkese nasılsınız uyandım kahvaltımı yaptım oğlumla mücadele ediyorum Allah'ım nekadar çok soru soruyor ben yoruldum o yorulmadı sabahtan beri kızlar bişey sorcam size ben acayip tuvalete gidiyorum sürekli idrar var gibi yanma filan yok ama acaba baskı yaptığı için mi diye düşündüm sizdenede bu tarz şeyler yaşayan var mı tuvalete gitmekten yoruldum inanın :))))

evet baskı yaptığı için , büyüdü iyice yeri daraldı annesi :)

Selam kızlar
bende acaip çişe kalkıyorum geceleri,bi de deneyimli anneler 34.haftaya giriyorum yarın ve bebişimin kafası yukarı çıktı aşağıdayken sizce tekrar döner mi?
Bu arada bjk lisanslı hastane çıkışımız geldi ablam almış süper bayıldım ama sanki 3 aylık bebeklere göre gibi hastane çıkışı yazıyo ama bana biraz büyük gibi geldi,yıkadım şimdi artık hastane çantamın da tüm herşeyi hazır bi tek yerleştirmek kaldı haftaya kısmetse halledicem hepsini...
Şimdi de gezmeye gidicez öpüyorum siziii :*

wc sorunu bendede var baskı yapıyo bencede ılk aylarda da böyleydı veletler:))

ya bıze anneannemızden cıcılerımız geldı hastane cantamızı da hazırladık hepsının fotosunu paylaşmak ıstıyorum ama foruma yukleyemıyorum aynı sorunu yasayanlar varmı

doğuma kadar ya da tam sıkışana kadar bebek dönecektir içi sıvı dolu bir ortamda dönüşü rahat ve kolay oluyor
bir kere aşağıya döndü başı diye doğuma kadar öyle kalacağının garantisi yok
normal doğum planlayanların son anda sezeryana alınmasının sebebide bu zaten , doğumdan önce kontrol ediyorlar bebek dönmüş bulunuyor doğum şekline girmiyor mecbur sezeryan ...

canım kuzenim yeni doğum yaptı daha iki aylık, bebek doğum pozisyonundaydı ,sancısı filanda vardı ama bebeğin kafası aşağıya inmediği doğum kanalına girmediği için mecburen sezeryan oldu canım, ama tabi sende de böyle olacak diye bir şey yok ......inş iner aşağıya kafası

offf gece tuvalate kalkma problemi bende de hatta bazen ,öyle derin uyuyorum ki uyanınca zor atıyorum kendimi wc ye :) bende ilk başlarda daha sıktı ama şimdi o kadar sık değil bence

selam canlar nasılsınızzz

bugün doktor amcamızdaydıkk bebiş iyi maşşAllahh ama plasenta önde oldugundann çok görüntü vermedi kuzumm yineee yarammaaazzzzzz 52:

canım skıldı azıcık benim 2 gundur karnımda sertleşme oluyordu doktor erken dogum belirtisii ne zaman sık sık olursaa ve karnın top g,b, b,r kenara toplanırsaa hemen durmayın gelinnn dedi Allahım sen koru evlatlarımızı dinleniyorumm uyudum kalktım şimdi

cnm benım bebişin ıyıymış maşalla sevındım
dr görerek bışey dememış senın deememden dolayı erken doğum tehtıdı olabılır demış bu hepımız ıcın gecerlı tatlım kafana takma
nasıl bı sertleşme oluyo cnm benım
bu arada bebiş kaç gr olmuş annesı

canım merhaba bı sey dıkkatımı celkti çatı muayenı ddoktorun cok gec yapıyor gibi geldi bana...benim doktorum önümüzdeki hafta cumartesi çatı muayenemi yapıcak ultrasona göre 35.haftam oluyor ona göre dogum şekli belli olucak bence sen önceden git ve yaptır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…