canım merhaba bı sey dıkkatımı celkti çatı muayenı ddoktorun cok gec yapıyor gibi geldi bana...benim doktorum önümüzdeki hafta cumartesi çatı muayenemi yapıcak ultrasona göre 35.haftam oluyor ona göre dogum şekli belli olucak bence sen önceden git ve yaptır..
galiba her doktor farklı bir karar veriyor bu durumda benim doktorum da çatı muayenesi için 37 . hafta dedi mesela ama galiba çatı uygun olmazsa 38 de sezeryana almak için olabilir
bugün zeynoşuma bir sürü ciciler aldım havuzluhandan vvalla bebişimin bi çorabı vardı artık çıplak kalmaz
iyi pazarlar herkese...
2 gun diyetle yıne 1.100 gram kılo vermişim...doğuma kadar süzülecem galiba...
aldığım kılo toplamı 2.5 a düştü....bakalım doğuma kadar kaça düşecek..
fotografların boyutu büüykse ondan olabilir...bide fotoların hepsini koyamıyoruz dosyaya uygun olması gerekiyo...fotografın formatını değiştir yada boyutunu küçült..wc sorunu bendede var baskı yapıyo bencede ılk aylarda da böyleydı veletler:))
ya bıze anneannemızden cıcılerımız geldı hastane cantamızı da hazırladık hepsının fotosunu paylaşmak ıstıyorum ama foruma yukleyemıyorum aynı sorunu yasayanlar varmı
canım nasıl bi sertleşme ki?selam canlar nasılsınızzz
bugün doktor amcamızdaydıkkbebiş iyi maşşAllahh ama plasenta önde oldugundann çok görüntü vermedi kuzumm yineee yarammaaazzzzzz 52:
canım skıldı azıcık benim 2 gundur karnımda sertleşme oluyordu doktor erken dogum belirtisii ne zaman sık sık olursaa ve karnın top g,b, b,r kenara toplanırsaa hemen durmayın gelinnn dedi Allahım sen koru evlatlarımızı dinleniyorumm uyudum kalktım şimdi
günaydın canım iyi pazarlarneden kilo veriyorsun doktorun mu istiyor :26:
bugün zeynoşuma bir sürü ciciler aldım havuzluhandan vvalla bebişimin bi çorabı vardı artık çıplak kalmaz
güle güle kullanın inşallah :) neler aldınız fiyatlar nasıldı
kızlar merhabalar nasılsınız ya bıkaçgundur sayfalar ılerlemıyo nedendır bılemedım
nasılsınız bakalımbebışler nasıl
kasım anneleriii enes bebe ve pijama dünyası die bir site var fiyatlar aşırı uygun ama güvenemedim oradan alışveriş yapanlar varmıııı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?