2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm beım senın catı muayne bıraz erken gıbı geldı bana sankı bebgın doğum pozısypnu gerceklemedı henuz bu haftada ama drdan dr a degışebılıyo

çatı muayenesinin erken yapılması , geç yapılması diye bir durum söz konusu değil aslında
son anda bile yapılabilir
çatı muayenesi normal doğum için gerekli , herhangi bir durum olmadıkça , anne adayı sezeryan istemedikçe her doktor normal doğum gibi takipte bulunuyor dolayısıyla şimdi de çatıya bakılsa son anda da bakılsa önemli olan normal doğum seyrinde mi gerçekleşiyor doğum .
bebek baştan beri normal doğum pozisyonuna uygun duruyordur son anda ters döner veya başka bir komplikasyon gelişir sezeryana alırlar şimdiden telaşa düşülecek bir durum değil
doğum başlamadan önce çatıya önceden bakılsada tekrar tüm rutin kontroller zaten tekrarlanacak ...

galiba her doktor farklı bir karar veriyor bu durumda benim doktorum da çatı muayenesi için 37 . hafta dedi mesela ama galiba çatı uygun olmazsa 38 de sezeryana almak için olabilir

galiba her doktor farklı bir karar veriyor bu durumda benim doktorum da çatı muayenesi için 37 . hafta dedi mesela ama galiba çatı uygun olmazsa 38 de sezeryana almak için olabilir

aynen dedgın gııbı cnm son hazırlık olarak yapılıyo
ancak nst e baglandgındaa sancı gözukuyosa erken yapılıyo sancı ıle bırlıkte acılma varmı dıye mesela ben kkızımda catı muayne olmadım hıc 38.haftada sezeryan olacagımdan

tabiki son haftada yapılabılır ama ilk dogumu olanlar ıcın catı darsa 40. haftaya kadar beklemıyorlar 38. haftada sezeryan yapmak ıcın benım doktorumda onun ıcın erken bakmak ıstedı hepimiz için hayırlısı ınsallah normal dogum yaparız...

iyi pazarlar herkese...

2 gun diyetle yıne 1.100 gram kılo vermişim...doğuma kadar süzülecem galiba...

aldığım kılo toplamı 2.5 a düştü....bakalım doğuma kadar kaça düşecek..

fotografların boyutu büüykse ondan olabilir...bide fotoların hepsini koyamıyoruz dosyaya uygun olması gerekiyo...fotografın formatını değiştir yada boyutunu küçült..

canım nasıl bi sertleşme ki?

bebek vucudunu bazen öyle bi yaslıyoki...ya poposunu ya kafasını top gibi toplanıyo bi yere...sonra hemenececik başka yere kıvırılıyo..

günaydın canım iyi pazarlar neden kilo veriyorsun doktorun mu istiyor :26:

tatlım cuma dr. dıyet listesi verdi şeker takıbıne başladık...her gun parmaktan kanımı ölçüyorum..şeker oranımda dengesizlik olabileceğini düşünüyo ve benım beslenmeme dıkkat etmeyıp abur cubur yediğimi düşünüyodu...bebek iri olduğu için şüphelendi tatlım..

çok şükür diyete çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum....şekerimde iyi çıkıyo...bakalım bu cuma ne dıyecek dıyete devam mı tamam mı?

sen napıyon pazar pazar benım kociş çalışıyo bugun yıne evde yalnızım....kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim ...oturuyorum

bu arada dısney hastane çıkışım mama önlüklerim saebamedlerim hepsi dün geldi...

güle güle kullanın inşallah :) neler aldınız fiyatlar nasıldı

bence fiyatlar aman aman çok farklı değil, ben istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum burda bi tane bebeci var abimlerde ordan yapmıştı hep alışverişlerini orda mesela birçok şey daha uygun geldi bana. internetteki kampanyaları takip etmek özellikle çok işe yarıyo, yani bana tee ordan taşımaya değcek bişey gelmedi. he bitek bübchen çantalı set alacaktım ben o buralarda ve nette 70-75 gibiydi onu 60a aldım

bebeğimin son cicilerini emzirme önlüğümü de yıkadım...bi onların ütüsü kaldı..
tuvalet masamı boşalttım bebeğin eşyaları için yer açtım biraz...
2 makıne çamaşırım kurumuştu onları katladım..
bunlar bile yordu beni...

kızlar merhabalar nasılsınız ya bıkaçgundur sayfalar ılerlemıyo nedendır bılemedım
nasılsınız bakalımbebışler nasıl

kasım anneleriii enes bebe ve pijama dünyası die bir site var fiyatlar aşırı uygun ama güvenemedim oradan alışveriş yapanlar varmıııı ????

cnm benım ınternetten satış yapmıyomuş öle yazı gecıyo sadece magazda satıyomuuş sıte reklam amaclı fıyat belırtmek ıcınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…