bende bilemedim ki ama kapıda ödemeli satış var diyor çok uygun ama yaaa
evet hem apıda ödeme dıyo hemde yukarıda sureklı yazı gecıyo magazamızdan alış verış yapabılırsınız dıye
pıjama dunyasında fıyatlar normal o kapıda ödemelıymış ama enes bebe kadar ucuz degıl
evet cnm bi çelişki var ama dediğin gibi hem mağazadan alışveriş yapılabilir diyo hemde kapıda ödeme ve havale ile oluyor diyo o zmn güvenmemek lazım pijama dünyasına bakıcaz artık bu arada bebek için alışveriş yaptığınız başka nereleri var ben unnado limango ebebek ten alıyorum
cnm bız bı bebk arabamızı bıde lcv den 6 7 parça bışeyler aldık
onun dışında ben görup kumaşını elleyerek almayı tercıh edıyorum bazen göruntu ve kumsaş cınsı yanıltabılıyo cunku
ama burda bı arkadaşımız va sudem surekllı netten takıp edıp ordan yapıyo alışverışını bız ona danışır olduk artık
sızde hazırlıklar ne durumda cnm ben tamamladım cok sukur bıkaç erksık kaldı
cnm bız bı bebk arabamızı bıde lcv den 6 7 parça bışeyler aldık
onun dışında ben görup kumaşını elleyerek almayı tercıh edıyorum bazen göruntu ve kumsaş cınsı yanıltabılıyo cunku
ama burda bı arkadaşımız va sudem surekllı netten takıp edıp ordan yapıyo alışverışını bız ona danışır olduk artık
sızde hazırlıklar ne durumda cnm ben tamamladım cok sukur bıkaç erksık kaldı
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm ben aslında 2tulum 5li set 3tane cıtcıtlı badi havludan baska bişey almadım ilk bebek olduğu için herşeyini annem alıcak ama yınede cok sey almak istemiyorum cabuk büyüyo diyolar oda yapmıyıcam beşikte ananemizden onuda oyun parkı düşünüyorum 6aydan sonra mobilya beşiklerden düşebiliyorlarmış seninde az kalmış doğuma 7.aydan sonra zaman durdu hiç geçmiyo sanki yaa gelsin artık bebişlerr
bende yaren e katılıyorum elleyerek bakıp görerek almak daha güzel ve garantili
bende aslında dokunarak almaktan yanayım benımde annem izmirde ben istanbuldayım ama annem doğumuma 1hafta kala gelıcegı ıcın zaman yetmez o yüzden izmirden yapıcak alışverişimi amann izmirde daha cok secenek var bence bende ilk başta bambu alıyım dedım ama sonucta yıne oyunparkı alıcaz masraf cıkarmıyım dedım sevmıyorum aslında oyunparkını ama bebişin sağlığı için alıcaz bakalım sen hangi şehirdesin cnm
sen niye alış veriş yapmıyorsun anneni beklemeden kendin yapsana :) bende yalnızım istanbulda ama eşimle birlikte yapıyorum alış veriş
insan dayanamıyor aynen yarenin de dediği gibi gördükçe daha da alası geliyor
bende aslında dokunarak almaktan yanayım benımde annem izmirde ben istanbuldayım ama annem doğumuma 1hafta kala gelıcegı ıcın zaman yetmez o yüzden izmirden yapıcak alışverişimi amann izmirde daha cok secenek var bence bende ilk başta bambu alıyım dedım ama sonucta yıne oyunparkı alıcaz masraf cıkarmıyım dedım sevmıyorum aslında oyunparkını ama bebişin sağlığı için alıcaz bakalım sen hangi şehirdesin cnm
bugün sabah kalktığımdan beri karnım çok gergin , top gibi toplandı ve sert
bebeğim hiç hareket etmedi gibi gün boyu sadece iki ya da üç kez hareket etti
sizede böyle oluyor mu hiç
cnm benı ya benım hıc öle olmadı şimdiye kadar sadece 1 ay önce falan bı gun az hareket etmıştı ama gerılme olmamıştı
acaba yoğun bı gunmu gecırdın mesela sen yoruldugunda streslı oldugunda falan olabılıyomş böyle durumlar 1 gun ıcınde en az 10 kere oynamalıymış cunku
sabah uyanırken daha çok gergindi karnım o yüzden hiç birşey yapmadım bugün , bütün gün uzandım oturdum ...
cnm yanı durum böyle devam ederse bı dr unla göruş derım varsa bı sebep en azından çözum bulunur moonsuna da demış dr u böle bı gergınlık erken doğum tehtıdı olabılır hemen gel dıye ıhmal etme derım
yarın sabah doktoruma gideceğim ama sabah nasıl olur bilmiyorum endişeliyim , merak içindeyim
sabahı sabah etmezsem iyidir ...
cnm ya bende aynı karakterdeyım kafama gırdımmı bıtmıştır ış sanırım en son ne zman hareket ettı bol su cıkolata ve sırt ustu taktıgını denedınmı cnm
çikolata değilde tatlı şeyler yedim daha önce yediğimde çok daha kuvvetli hareketli oluyordu bu sefer o kadar değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?