cnm bu sefer okadar degıldı demışsın vurdumu tatlıdan sonra
yer değiştirme gibi hareket etti ama zayıf ve çok az
erva cnm sen nasılsınnnnnn
cnm olsun etmışse hareket sorun yok cunku zman zman bebiş pozısyon degıştırmesınden kaynaklıd olabılıyomuş belkı suyunda artış olmuştur ama hareket edıysa sorun yok cnm dr a da gıdıceksın yarın nasılsa bıze yaz mutlaka cnm ama gelınce
iiym cnm sen nasılsınn?? yarın alışverişe çıkıcamm artıkınn
inşallah birşey yoktur , ayağa kalktığımda karnımın gerginliğinden ayakta duramıyorum
yazarım geldiğimde ...
ahah ay ben olsam ben heyecandan uyku tutmazdı hep kafamda onumu alayım bunumu alayım olurdum sendede varmı cnm o durum ay ama yerınde omak ısterdım cnm ya
hep hepp düşünüyorum zaten :)) yarın bide erken kalkcam güyaa halaa yatamadımm uykuu yokk:)) annem gelcek,benım kızla ablamın kıza bakcak biz ablamla incez,
oh ortamı sevdım ama ne guzel bende ablamla cıkmyı severım ee bıde cocuk olmayınca daha rahat oluyo cnm ınşalla bugunkı gıbı sıcakta olmaz arkdaşım rahat rahat bakarsınız abla kardeş
ay evt bugun çok sıcaktı,,yarından itibaren serinliyo dedi haberler ama bilmem şansıma birazcık esse yeter:) kızımında kalmamış kışlıkları onada bir iki şey alırım inmişken artık eve kaçta dönerim bilmem:))))
haha umut yok yarın beklemesınler senı erken den cnm
ay ben okul alışverışı ancak bıtırdım sımdılerde bı ara kızımada bakarım bışeyler avm bıze yakın hallederım bı ara daha sıcak ya kışlıklara motıve olamadım bı
aybuke cnm senın kızınmı olucak
aaa erva ne dıcem aklıma geldı gecen bı yerde okudum aklıma sen geldın eger belfıtıgı varsa epudural önerılmıyomuş haberın olsun olurda sezeryan olman gerekırse haberın olsun cnm
yok cnm erkek olucak inş senin kızmı bu yıl çoğunlukta erkek sanırım :)
oğlanın kıyafetlerine yer ayarlayınca kızınkileride aradan çıkarıyım diyorumiki kere iş olmasın ,,yani alt eşofmanları pijamalrı kısa gelmeye başlamış artık bu sene kızımaa,,alt olarak alcam yani ona bikaçtane şimdilik okadar,,bide dolabını ayarlıyım tamamdır...yatak odamın badana işinide ekime bırakıcam okadarda acele etmeye gerek yok heralde:) bu arada randevude aldık 4 ekimde gidicez inş.
yaren seninde erkek olacak galiba değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?