2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aybukesıyle yazınca öyle sandım canım
benımde oğlum olcak bıde 5.5 yaşında kızım var
be sne cevrem genelde erkek cnm topiktede cogunlukta ısım duşundunuz mu

evet cnm aybuke esiyla kızım olursa o ismi düşünüyodum ama erkek isim Muhammed poyraz olucak inş sizin isim hazırmı bu arada bende sezeryan olucam ama epiduralden çokkkk korkuyorum genel anestezi istiyorum ama bakalım dr ne uygun görücek

cnm benımde secenekler arssında poyraz vardı ama oğlumuzun adı ARAS
bende sezeryan oldum ılkını benım dr um epudural yapmıyo genel anestesı altında yapıyo cokta rahat gectı cnm 2.de nasıp olursa 29 ekımde genel anestesı altında olucak

Muhammed ismi ağır geliyor , gözönünde bulundurdunuz mu

27 eylül demk istedin heralde dimi kız :) ay inş.kolay doğumm olur herkes inde aynı şekilde bir avazda inşallaahh..
bende yatayım bari artık uyumaya çalışıyım:)) i geceelr.

27 eylül demk istedin heralde dimi kız :) ay inş.kolay doğumm olur herkes inde aynı şekilde bir avazda inşallaahh..
bende yatayım bari artık uyumaya çalışıyım:)) i geceelr.

haha kafayı yedım ben ekımle evet cnm 17 eylul
hadı yat uyu kuzu yerıne tulumları atlat gözunun önunden ölece uyursun öptum muck yarın gece yazarsın cnm artık

bende o iğneden korkuyorum normal istedim ama olmadı senin doğum tarihin kesinleşmiş benim 25kasım görünüyo ama dr la hiç konusmadım daha doğum tarihini bu arada aras ismide çokkk güzel adıyla yaşasın inş
Muhammed ismi ağır geliyor , gözönünde bulundurdunuz mu

cnm biliyorum ama hamile kalmadan bu ismi rüyamda gördüm o yüzden yoksa bizde farklı isimler düşünüyoduk e rüyada görüncede mecburen koymak gerekıyormuş

haha kafayı yedım ben ekımle evet cnm 17 eylul
hadı yat uyu kuzu yerıne tulumları atlat gözunun önunden ölece uyursun öptum muck yarın gece yazarsın cnm artık

kızzzzz bu sefer de 17 diyonyaa:)) 27 eylülll erken gitme hastaneyee:)) sende yat bence uykun gelmişşş:) ay öptüm seniii canım arkadaşım yaa

perş günü bebek az hareket ediyo diye dr u aradım gel dedi gittim nts ye girdim bişey yokmuş ama öyle durumlarda şekerli şeyler ye sola yat hareket az veya yoksa hemen gel dedi bu arada ben de sezeryan olacsğım ama tırsıyorum genel anesteziden uyanınca neler hissettiniz

gercı bunada sukur önceden kı zmanlarda oda yokmuş doğunca öğrenılıyomuş dımı ama en azından kzıım oglum dıyebılıyoruz

evet bir tarafı pembe bir tarafı mavi battaniye hazırlayıp hangisi olursa o tarafı kullanma gibi bir durumunda yok
ne alacağını biliyorsun :)

kızzzzz bu sefer de 17 diyonyaa:)) 27 eylülll erken gitme hastaneyee:)) sende yat bence uykun gelmişşş:) ay öptüm seniii canım arkadaşım yaa

ay cn sorma bı yandan eşimle serı bı şekılde msj laşıyorum ona 17 eylul yazacakken buraya yazmışım öptum cok hahaah

cnm ya bence tırsma hıc benım ayılmam bıraz eglencelı ve komuıktı mesela hep kaç kg babasına benzıyomu deyıp durdum bıde bebışımı 3 tane gördum acaba ucuzmu dedım ama sonradan dedım ben b u ıyafetten bı tane almıştım dedım
yanı genel olarak cok guzeldı 3 saat sonra kalktım yurudum wc ye gıttım kızımı rahat emzırdım dr da gögus altından legen kemıge kadar amerikan bezı sardırdı oh onla hareketlerım cok rahat oldu ee sutumde hemen geldı yanı korkup stres edılcek kadar köötu bışey yaşamadım o yuzden şimdi 2.doğumumu hıc duşunmuyorum kafam raat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…