aybukesıyle yazınca öyle sandım canım
benımde oğlum olcak bıde 5.5 yaşında kızım var
be sne cevrem genelde erkek cnm topiktede cogunlukta ısım duşundunuz mu
sayfayı yenilemeyi dene cnmbazen son sayfa görüntülenmiyor sizde de öyle oluyor mu hiç :s
evet cnm aybuke esiyla kızım olursa o ismi düşünüyodum ama erkek isim Muhammed poyraz olucak inş sizin isim hazırmı bu arada bende sezeryan olucam ama epiduralden çokkkk korkuyorum genel anestezi istiyorum ama bakalım dr ne uygun görücek
bazen son sayfa görüntülenmiyor sizde de öyle oluyor mu hiç :s
evet cnm aybuke esiyla kızım olursa o ismi düşünüyodum ama erkek isim Muhammed poyraz olucak inş sizin isim hazırmı bu arada bende sezeryan olucam ama epiduralden çokkkk korkuyorum genel anestezi istiyorum ama bakalım dr ne uygun görücek
doğru dıyosun cnm halledersın onu hazır cıkmışken maşalla cabuk buyuuyolar kuculuyo kıyafetlerı ay cnm sende badana falan ış cok Allh kolaylık versın arkadaşımay seınde dr a gıtmene az kalmış cnm bende 27 ekımde gıdıcem nasıpse
belfıtıgı var dıye hatırlamışım sevındım cnm olmamasına ınşalla da catır catır doğurcan yıne ayyyy:18::18::18::18:
aynen cnm benımde aynısı olduu noktalrla geldım son sayfaya
demek ısım bulamadınız neysekı zman var ama severkende lazım oluyo dımı ama
27 eylül demk istedin heralde dimi kız :) ay inş.kolay doğumm olur herkes inde aynı şekilde bir avazda inşallaahh..
bende yatayım bari artık uyumaya çalışıyım:)) i geceelr.
bende o iğneden korkuyorum normal istedim ama olmadı senin doğum tarihin kesinleşmiş benim 25kasım görünüyo ama dr la hiç konusmadım daha doğum tarihini bu arada aras ismide çokkk güzel adıyla yaşasın inşcnm benımde secenekler arssında poyraz vardı ama oğlumuzun adı ARAS
bende sezeryan oldum ılkını benım dr um epudural yapmıyo genel anestesı altında yapıyo cokta rahat gectı cnm 2.de nasıp olursa 29 ekımde genel anestesı altında olucak
Muhammed ismi ağır geliyor , gözönünde bulundurdunuz mu
oğlum , bebişim diye seviyoruz artık isim buluncaya kadar :)
haha kafayı yedım ben ekımle evet cnm 17 eylul
hadı yat uyu kuzu yerıne tulumları atlat gözunun önunden ölece uyursun öptum muck yarın gece yazarsın cnm artık
cnm biliyorum ama hamile kalmadan bu ismi rüyamda gördüm o yüzden yoksa bizde farklı isimler düşünüyoduk e rüyada görüncede mecburen koymak gerekıyormuş
gercı bunada sukur önceden kı zmanlarda oda yokmuş doğunca öğrenılıyomuş dımı ama en azından kzıım oglum dıyebılıyoruz
kızzzzz bu sefer de 17 diyonyaa:)) 27 eylülll erken gitme hastaneyee:)) sende yat bence uykun gelmişşş:) ay öptüm seniii canım arkadaşım yaa
perş günü bebek az hareket ediyo diye dr u aradım gel dedi gittim nts ye girdim bişey yokmuş ama öyle durumlarda şekerli şeyler ye sola yat hareket az veya yoksa hemen gel dedi bu arada ben de sezeryan olacsğım ama tırsıyorum genel anesteziden uyanınca neler hissettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?