2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm neden normal olmuyoo
cnm senın bdt 25 kasımsa ama sezeryan oluucaksa en az bı 10 gun önceden alıyolar dr lar
bız tarıhı konuşalı 2 ay oldu cnm ben 29 ekıme taktım hemen konuştum dr la oda onayladı bakalım gun sayıyoruz kaldı 41 gun

cnm ben aşılamayla hamile kaldım birde bebeğin kordonunun yarısı boştaymış normal doğum yaparsam bebeğin kalp ritmini bozar dedi o yüzden mecburen sezeryan olucam 10 gün önce alırsaa çokk iyi ya çok sabırsızlandım artık :))

Son düzenleme:

İnş. Bu da öyle rahat olur amerikan bezini dr mu dedi acın sızın nasıldı peki?

ah cnm benım demek bekelenen bı bebktı poyraz cok sevındım ılk aşılamadamı oldu cnm
aman aman kordon yerı konumu cok önemlı cnm hıc rıske gerek yok tahmını 38 .haftada bebgıne kavuşursun cnm

İnş. Bu da öyle rahat olur amerikan bezini dr mu dedi acın sızın nasıldı peki?

evet cnm dr um dedı ılk kalktıgımda hasta bakıcı banyoya göturdu ustu u dgiştırdı sağolsun alum bölgey kadar ykadı sonra onu 2 kışı taktılar yanı amelıyat bölgesıne sımsıkı sarıldgından acı hıssı azalıyo ve kalkmak falan cok kolay oluyo onunla tabiırı caızse cıvı gıbı

Son düzenleme:
ah cnm benım demek bekelenen bı bebktı poyraz cok sevındım ılk aşılamadamı oldu cnm
aman aman kordon yerı konumu cok önemlı cnm hıc rıske gerek yok tahmını 38 .haftada bebgıne kavuşursun cnm

inş canım ya hepimiz hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağıma inş benim iknci aşılamada tuttu tabi ilk aşılamam başka bi yerde oldu boşa gitti diyebilirim ikincide istanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar a gittim orda ilk denemizde tuttu şükürr Allah isteyen herkese nasip etsinn

aamın cnm ya rabbım herkese tattırsın senı daha önce görmemıştım topikte yenımısın cnm ben gecelerı gırıyorum cogunlukla

aamın cnm ya rabbım herkese tattırsın senı daha önce görmemıştım topikte yenımısın cnm ben gecelerı gırıyorum cogunlukla

daha önceden bi kaç kez yazmıştım ama pek girmiyordum o yüzden görmemişsindir beni cnm bende genelde geceleri giriyorum ama öle uzaktan okuyup cıkıyorum. zaten geceleri pek uyumazdım şimdi oğluşum hiç uyutmuyo gece oldumu coşuyoruz gündüzde perttt uyuyorum

aynwn cnm gece yatmaz sabah kalkmaz ben şımdı kaçıyorum duşa gıreyım calsıyumumu ıceyım yarın gece buralarda olurum göruşuruz ınşalla ıyıgeceler cnm

günaydın fıstıklar biz geldikkk
dün babannemiz dedemiz vee amcamız geldi Erdemim çok mutluydu görmeniz lazım onları duydukça çoştu içeride benim kzuum özlemiş demekki :) amcamız ev hediyesi olarak yaptığı yapbozlar vardı onları çerçeve yaptırmış astığımız zaman resimleirni eklerim harika olmuşlar iki tane Erdem beyin odasına bir tane de bizim için yapmış çok beğendik babanne ile dedemizde bir sürü organik meyve getirmişler sağolsunlar kışlık hazırlığımızı yapmışlar konserveler falan cumartesi dipli köşeli temizlik yaptık eşimle sonrada alışveriş ama canım çıktı dünde yemek falan bu hafta sonu benim için çoook yorucu idi bu haftada yoğun geçicek sanırım bizden haberler böyle sizleri bekliyoruzzzz

günaydın canım adına sevindim benim de midem çok bulanıyo bugünlerde sabah önümüzdeki araç kaza yaptı >Allahtan emniyet kemerinin karın bölgesi gevşekti ama eşim fren yaptığından biraz omzum ağrıdı kemer sıktığından ama bebişime bişey olmadı diye de pek takmadım

günaydın beysalım negüzel ..

herkese kocaman bi günaydın bu arada bende cumartesi istanbula alışverişe gittik bizde hem anneme acılık için
hemde bebek şekerleri için hastaneye gelecek olanlar için buldum biberon şeklinde ama malesef istediğim gibi çerçeve bulamadım neyse bakmaya devam artık..
dünde evdeydim sular yoktu herşey kaldı tabi çok sinirbi durumdu yani..

Günaydın kızlar, iyi haftalar.

Ben bu hafta aşırı yoğun olucam, önümüzdeki hafta önemli bir denetimim var. pek katılamayacağım (((

geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar, iyi haftalar.

Ben bu hafta aşırı yoğun olucam, önümüzdeki hafta önemli bir denetimim var. pek katılamayacağım (((

canım benim kolay gelsin dikkat et kızçene de kendine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…