bende o iğneden korkuyorum normal istedim ama olmadı senin doğum tarihin kesinleşmiş benim 25kasım görünüyo ama dr la hiç konusmadım daha doğum tarihini bu arada aras ismide çokkk güzel adıyla yaşasın inş
cnm biliyorum ama hamile kalmadan bu ismi rüyamda gördüm o yüzden yoksa bizde farklı isimler düşünüyoduk e rüyada görüncede mecburen koymak gerekıyormuş
yaren2007 cnm sen kac haftalıkken doguma giriceksin ki erken deil mi 27eylül
saat iki olmuş :) sizlere iyi geceler diliyorum ...
cnm ya bence tırsma hıc benım ayılmam bıraz eglencelı ve komuıktı mesela hep kaç kg babasına benzıyomu deyıp durdum bıde bebışımı 3 tane gördum acaba ucuzmu dedım ama sonradan dedım ben b u ıyafetten bı tane almıştım dedım
yanı genel olarak cok guzeldı 3 saat sonra kalktım yurudum wc ye gıttım kızımı rahat emzırdım dr da gögus altından legen kemıge kadar amerikan bezı sardırdı oh onla hareketlerım cok rahat oldu ee sutumde hemen geldı yanı korkup stres edılcek kadar köötu bışey yaşamadım o yuzden şimdi 2.doğumumu hıc duşunmuyorum kafam raat
cnm 27 eylul benım bu aykı kontrol zamanım nasıpse 29 ekım doğum tarıhımız 38+6 da olucak nasıp olursa
cnm ben aşılamayla hamile kaldım birde bebeğin kordonunun yarısı boştaymış normal doğum yaparsam bebeğin kalp ritmini bozar dedi o yüzden mecburen sezeryan olucam 10 gün önce alırsaa çokk iyi ya çok sabırsızlandım artık :))
benim hatlar karıştı heralde tarihler birbirine girdii
İnş. Bu da öyle rahat olur amerikan bezini dr mu dedi acın sızın nasıldı peki?
ah cnm benım demek bekelenen bı bebktı poyraz cok sevındım ılk aşılamadamı oldu cnm
aman aman kordon yerı konumu cok önemlı cnm hıc rıske gerek yok tahmını 38 .haftada bebgıne kavuşursun cnm
inş canım ya hepimiz hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağıma inş benim iknci aşılamada tuttu tabi ilk aşılamam başka bi yerde oldu boşa gitti diyebilirim ikincide istanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar a gittim orda ilk denemizde tuttu şükürr Allah isteyen herkese nasip etsinn
aamın cnm ya rabbım herkese tattırsın senı daha önce görmemıştım topikte yenımısın cnm ben gecelerı gırıyorum cogunlukla
daha önceden bi kaç kez yazmıştım ama pek girmiyordum o yüzden görmemişsindir beni cnm bende genelde geceleri giriyorum ama öle uzaktan okuyup cıkıyorum. Zaten geceleri pek uyumazdım şimdi oğluşum hiç uyutmuyo gece oldumu coşuyoruz gündüzde perttt uyuyorum
aynwn cnm gece yatmaz sabah kalkmaz ben şımdı kaçıyorum duşa gıreyım calsıyumumu ıceyım yarın gece buralarda olurum göruşuruz ınşalla ıyıgeceler cnm
günaydın fıstıklar biz geldikkk
dün babannemiz dedemiz vee amcamız geldi Erdemim çok mutluydu görmeniz lazım onları duydukça çoştu içeride benim kzuum özlemiş demekki :) amcamız ev hediyesi olarak yaptığı yapbozlar vardı onları çerçeve yaptırmış astığımız zaman resimleirni eklerim harika olmuşlar iki tane Erdem beyin odasına bir tane de bizim için yapmış çok beğendik babanne ile dedemizde bir sürü organik meyve getirmişler sağolsunlar kışlık hazırlığımızı yapmışlar konserveler falan cumartesi dipli köşeli temizlik yaptık eşimle sonrada alışveriş ama canım çıktı dünde yemek falan bu hafta sonu benim için çoook yorucu idi bu haftada yoğun geçicek sanırım bizden haberler böyle sizleri bekliyoruzzzz
günaydın beysalım negüzel ..günaydın fıstıklar biz geldikkk
dün babannemiz dedemiz vee amcamız geldi Erdemim çok mutluydu görmeniz lazım onları duydukça çoştu içeride benim kzuum özlemiş demekki :) amcamız ev hediyesi olarak yaptığı yapbozlar vardı onları çerçeve yaptırmış astığımız zaman resimleirni eklerim harika olmuşlar iki tane Erdem beyin odasına bir tane de bizim için yapmış çok beğendik babanne ile dedemizde bir sürü organik meyve getirmişler sağolsunlar kışlık hazırlığımızı yapmışlar konserveler falan cumartesi dipli köşeli temizlik yaptık eşimle sonrada alışveriş ama canım çıktı dünde yemek falan bu hafta sonu benim için çoook yorucu idi bu haftada yoğun geçicek sanırım bizden haberler böyle sizleri bekliyoruzzzz
geçmiş olsun canımgünaydın canım adına sevindim benim de midem çok bulanıyo bugünlerde sabah önümüzdeki araç kaza yaptı >Allahtan emniyet kemerinin karın bölgesi gevşekti ama eşim fren yaptığından biraz omzum ağrıdı kemer sıktığından ama bebişime bişey olmadı diye de pek takmadım
Günaydın kızlar, iyi haftalar.
Ben bu hafta aşırı yoğun olucam, önümüzdeki hafta önemli bir denetimim var. pek katılamayacağım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?