2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar,

haftasonu biz de çok yoğunduk. cumartesi bebeğin tüm kıyafet, battaniye ve havlularını yıkadık.sonra da ütüledim.minik minik ütülemek zor oldu.bir de bebişin şampuan, vücut losyonu ve pişik kremini aldım.

pazar da gün boyu evdeydim.

sizler neler yaptınız?

sabahın 5 ınde kalkıp limangodan cezve takımı aldım...
şimdi de tansıyonumu ölçtüm,kanımı ölçtüm kahvaltımı yaptım geçmişi okudum ve sıcaktan patlamak üzereyim...yazın ortası gıbı ev yanıyo resmen.. hafif bi öksürük sonrasında ne zaman beni ameliyete alacaksınız dedim....onlarda uyan odana gidiyosun dedi...sonra karnımda hafif bi acı hissettim...korkma canım dr. dan dr. a kişinin bünyesinden bünyesine farkediyo...benim rahat geçti diyebilirim..bi kaç gun sızlıyo dikiş yerleri acıyo ama dayanılamayacak kadar kötü değil..

cumhuriyet bayramında oluyo .dr. un izinde değil mi tatilde?

okurken ben keyif aldım
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..

ah benim alışveriş canavarım

GuNaydinn
Nasilsiniz kizlar ben biranda agirlastim sanki yaa kizim cok hareket ediyor ve hareketleri sert acitiyor resmen yuruyus felan yapamiyorum karnim sertlesiyor yurutmuyor beni sizde oyle misiniz ya dunde ablamlarla piknige gittik hep oturdum diyebilirim gecede sirtim agridi 35 inci haftama giriyorum gerci bugun kalan malzemeleri yikiyorum artik en azindan hastane cantasina girecek seyleri bari utuleyim diyrum bugun
Burcucum gecmis olsun iyiki kemerini takmissin allah korumus

evet canım artık hareketleri acıtıyor :) aa çok tatlı oluyor hissetmek

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli

hoşlgeldin iiyiyz sen nasılsın

ah benim alışveriş canavarım
bebeğin eksikleri tamam sayılır sıra eve geldi artık evin eksiklerini tamamlıyorum...

unnadoda dısney kıds var bakmayı unutma..

canım 2-3 saat oturunca benım de sol kaburgamın altı muthış ağrıyo sankı biri etlerimi yoluyo gibi hissediyorum...aşırı bi gerılme oluyo...sürekli soluma yatıyordum eskıden şimdi bıraktım sağa sırt üstü sol her türlü yatıyorum...yatınca hemen geçiyo...senınde yatınca hemen gecıyo mu?

35. haftan maş. arzum az kalmış...senın normal mıydı alperen?
maşşallah ya çok tatlı oda bakalım serra kıme benzıyecek....gece profılınde resmını gördum nasıl şeker

güle güle kullanın inşallah :) neler aldınız fiyatlar nasıldı

canım fiyatlar ne çok ucuz ne çok pahalıydı çok şey almadık ama yeni yeni başladık ya heycanlıyım 4 çift çıt çıtlı bady ve pijaması, battaniye (2), hastane çıkışı, havlu, el bezleri, çorap, pijama,önlük toplam 230TL verdik daha sık sık giderim kendime bişey almadım

uygunluk konusunda çok araştırmadım bilemiyorum ama toplu alışveriş yapma imkanı iyi geldi eşim taşımama yardım etti falan ama ben hazır ağırlaşmadan kaçar kaçar giderim annemle eşle olmuyo 1 saatte çıkarttı :)

ohh mis mis giysin inşlh. Şampuan, krem, bez, ıslak mendil ve deterjan carrefulmu yoksa tavsiye edeceğin yer varmı canım ya

canlar günaydınnnn neredesiniz yahuuu kimsecikler yokkk

ağlayarak uyandımmmm canımm çok sıkıldı ya Rabbi ne zorrr sen koruu ihanetten

rüyamdaa Allah hayırlara cıkarsın eşim beni aldatıyordu işe gidiyorum diyerekten evden çıkıyr takip ediyorum bir eve gidiyor kadın benden zayıf ve kısa ama guzel değil

ondan sonraa kadında eşimden hamileymişş oglu olucakmışşş o 6 aylıkmışş ayyy agladımmm kadını parcaladım ne bebegı kaldı nede kadınn sonra eşimiii tokatladım bayaa bagıra bagıra aglAdımmmm ama ilginç olan uzerimde gelinlik vardı bunları yaparkennn

aglayarak uyandımmm

kızlarrr dünn çok karın agrımm vardı fenaydımmmmm agladım bişey olacak diyee cokk korktummmm

ohh mis mis giysin inşlh. Şampuan, krem, bez, ıslak mendil ve deterjan carrefulmu yoksa tavsiye edeceğin yer varmı canım ya

inşallah cnm. şampuan ve krem mustela aldım.biraz pahalı ama doktorlar mustela önerince aldım artık.bez ve ıslak mendil prima premium care. deterjan da hacışakir'in granüllü sabun tozu.

cnm Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Hamileliğin son dönemlerinde rüyalarda böyle saçma sapan şeyler görülebiliyormuş. Ben de aldatıldığımı görmüştüm rüyamda, çok kötü etkilenmiştim. Eşime anlattığımda dalga geçmişti benimle.

söyledim bende dalga geçti benleee

canım benim Allah hayırlara çıkarsın inşallah üzme bebişini de kendinide artık saçma rüyalarda sınır tanımıyoruz malesef hormonlar işte
senin karnındaki sertleşme nasıl oluyor kuzum ağrı da oluyormu benim sıpam sola toplanıyor sevince başlıyor dansa sevmessem orada kalıyor bu da mı sorun acaba

kızlar selam nasılsınızz ??

Terk etmişiz topiği resmen
Evde olunca takip ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…