hafif bi öksürük sonrasında ne zaman beni ameliyete alacaksınız dedim....onlarda uyan odana gidiyosun dedi...sonra karnımda hafif bi acı hissettim...korkma canım dr. dan dr. a kişinin bünyesinden bünyesine farkediyo...benim rahat geçti diyebilirim..bi kaç gun sızlıyo dikiş yerleri acıyo ama dayanılamayacak kadar kötü değil..perş günü bebek az hareket ediyo diye dr u aradım gel dedi gittim nts ye girdim bişey yokmuş ama öyle durumlarda şekerli şeyler ye sola yat hareket az veya yoksa hemen gel dedi bu arada ben de sezeryan olacsğım ama tırsıyorum genel anesteziden uyanınca neler hissettiniz
cumhuriyet bayramında oluyo .dr. un izinde değil mi tatilde?cnm neden normal olmuyoo
cnm senın bdt 25 kasımsa ama sezeryan oluucaksa en az bı 10 gun önceden alıyolar dr lar
bız tarıhı konuşalı 2 ay oldu cnm ben 29 ekıme taktım hemen konuştum dr la oda onayladı bakalım gun sayıyoruz kaldı 41 gun
okurken ben keyif aldımgünaydın fıstıklar biz geldikkk
dün babannemiz dedemiz vee amcamız geldi Erdemim çok mutluydu görmeniz lazım onları duydukça çoştu içeride benim kzuum özlemiş demekki :) amcamız ev hediyesi olarak yaptığı yapbozlar vardı onları çerçeve yaptırmış astığımız zaman resimleirni eklerim harika olmuşlar iki tane Erdem beyin odasına bir tane de bizim için yapmış çok beğendik babanne ile dedemizde bir sürü organik meyve getirmişler sağolsunlar kışlık hazırlığımızı yapmışlar konserveler falan cumartesi dipli köşeli temizlik yaptık eşimle sonrada alışveriş ama canım çıktı dünde yemek falan bu hafta sonu benim için çoook yorucu idi bu haftada yoğun geçicek sanırım bizden haberler böyle sizleri bekliyoruzzzz
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..günaydın canım adına sevindim benim de midem çok bulanıyo bugünlerde sabah önümüzdeki araç kaza yaptı >Allahtan emniyet kemerinin karın bölgesi gevşekti ama eşim fren yaptığından biraz omzum ağrıdı kemer sıktığından ama bebişime bişey olmadı diye de pek takmadım
sabahın 5 ınde kalkıp limangodan cezve takımı aldım...
şimdi de tansıyonumu ölçtüm,kanımı ölçtüm kahvaltımı yaptım geçmişi okudum ve sıcaktan patlamak üzereyim...yazın ortası gıbı ev yanıyo resmen..hafif bi öksürük sonrasında ne zaman beni ameliyete alacaksınız dedim....onlarda uyan odana gidiyosun dedi...sonra karnımda hafif bi acı hissettim...korkma canım dr. dan dr. a kişinin bünyesinden bünyesine farkediyo...benim rahat geçti diyebilirim..bi kaç gun sızlıyo dikiş yerleri acıyo ama dayanılamayacak kadar kötü değil..
cumhuriyet bayramında oluyo .dr. un izinde değil mi tatilde?
okurken ben keyif aldım
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..
evet canım artık hareketleri acıtıyor :) aa çok tatlı oluyor hissetmekGuNaydinn
Nasilsiniz kizlar ben biranda agirlastim sanki yaa kizim cok hareket ediyor ve hareketleri sert acitiyor resmen yuruyus felan yapamiyorum karnim sertlesiyor yurutmuyor beni sizde oyle misiniz ya dunde ablamlarla piknige gittik hep oturdum diyebilirim gecede sirtim agridi 35 inci haftama giriyorum gerci bugun kalan malzemeleri yikiyorum artik en azindan hastane cantasina girecek seyleri bari utuleyim diyrum bugun
Burcucum gecmis olsun iyiki kemerini takmissin allah korumus
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bebeğin eksikleri tamam sayılır sıra eve geldi artık evin eksiklerini tamamlıyorum...ah benim alışveriş canavarım
unnadoda dısney kıds var bakmayı unutma..GuNaydinn
Nasilsiniz kizlar ben biranda agirlastim sanki yaa kizim cok hareket ediyor ve hareketleri sert acitiyor resmen yuruyus felan yapamiyorum karnim sertlesiyor yurutmuyor beni sizde oyle misiniz ya dunde ablamlarla piknige gittik hep oturdum diyebilirim gecede sirtim agridi 35 inci haftama giriyorum gerci bugun kalan malzemeleri yikiyorum artik en azindan hastane cantasina girecek seyleri bari utuleyim diyrum bugun
Burcucum gecmis olsun iyiki kemerini takmissin allah korumus
bugün zeynoşuma bir sürü ciciler aldım havuzluhandan vvalla bebişimin bi çorabı vardı artık çıplak kalmaz
evet canım artık hareketleri acıtıyor :) aa çok tatlı oluyor hissetmek
hoşlgeldin iiyiyz sen nasılsın
güle güle kullanın inşallah :) neler aldınız fiyatlar nasıldı
dün bende havuzlu handaydım, her yer hamile doluydu, çok tuhaf geliyo insana yaa :))
bence fiyatlar aman aman çok farklı değil, ben istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum burda bi tane bebeci var abimlerde ordan yapmıştı hep alışverişlerini orda mesela birçok şey daha uygun geldi bana. internetteki kampanyaları takip etmek özellikle çok işe yarıyo, yani bana tee ordan taşımaya değcek bişey gelmedi. he bitek bübchen çantalı set alacaktım ben o buralarda ve nette 70-75 gibiydi onu 60a aldım
günaydın kızlar,
haftasonu biz de çok yoğunduk. cumartesi bebeğin tüm kıyafet, battaniye ve havlularını yıkadık.sonra da ütüledim.minik minik ütülemek zor oldu.bir de bebişin şampuan, vücut losyonu ve pişik kremini aldım.
pazar da gün boyu evdeydim.
sizler neler yaptınız?
ohh mis mis giysin inşlh. Şampuan, krem, bez, ıslak mendil ve deterjan carrefulmu yoksa tavsiye edeceğin yer varmı canım ya
canlar günaydınnnn neredesiniz yahuuu kimsecikler yokkk
ağlayarak uyandımmmm canımm çok sıkıldı ya Rabbi ne zorrr sen koruu ihanetten
rüyamdaa Allah hayırlara cıkarsın eşim beni aldatıyordu işe gidiyorum diyerekten evden çıkıyr takip ediyorum bir eve gidiyor kadın benden zayıf ve kısa ama guzel değil
ondan sonraa kadında eşimden hamileymişş oglu olucakmışşş o 6 aylıkmışş ayyy agladımmm kadını parcaladım ne bebegı kaldı nede kadınn sonra eşimiii tokatladım bayaa bagıra bagıra aglAdımmmmama ilginç olan uzerimde gelinlik vardı bunları yaparkennn
aglayarak uyandımmm
kızlarrr dünn çok karın agrımm vardı fenaydımmmmm agladım bişey olacak diyee cokk korktummmm
cnm Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Hamileliğin son dönemlerinde rüyalarda böyle saçma sapan şeyler görülebiliyormuş. Ben de aldatıldığımı görmüştüm rüyamda, çok kötü etkilenmiştim. Eşime anlattığımda dalga geçmişti benimle.
canlar günaydınnnn neredesiniz yahuuu kimsecikler yokkk
ağlayarak uyandımmmm canımm çok sıkıldı ya Rabbi ne zorrr sen koruu ihanetten
rüyamdaa Allah hayırlara cıkarsın eşim beni aldatıyordu işe gidiyorum diyerekten evden çıkıyr takip ediyorum bir eve gidiyor kadın benden zayıf ve kısa ama guzel değil
ondan sonraa kadında eşimden hamileymişş oglu olucakmışşş o 6 aylıkmışş ayyy agladımmm kadını parcaladım ne bebegı kaldı nede kadınn sonra eşimiii tokatladım bayaa bagıra bagıra aglAdımmmmama ilginç olan uzerimde gelinlik vardı bunları yaparkennn
aglayarak uyandımmm
kızlarrr dünn çok karın agrımm vardı fenaydımmmmm agladım bişey olacak diyee cokk korktummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?