sağol canım inşallah ama yoğn gözüküor bu haftagünaydın teyzoşlar...güzel bir gün gzel bir hafta olsun inşallah...
aşkolsun biz neyiz burada aşkolsun kajuuuuuuukızlar selam nasılsınızz ??
Terk etmişiz topiği resmen
Evde olunca takip ne zormuş
slm kızlar bu gün yeni yerime taşındım, iş yerinde ki inş. hayırlı olur..
yarın sabah oğluşumun mobilyaları gelecekk
haftasonu doğum öncesi çekimi yaptık, hem foto hem video çok güzel oldu, üstünde düzenleme yapıalcakmış bitince size atarım :) yeşillik bir alanda yaptık çekimi, birde odamız düzülünce bebiş odasında olacakk :)
slm kızlar bu gün yeni yerime taşındım, iş yerinde ki inş. hayırlı olur..
yarın sabah oğluşumun mobilyaları gelecekk
haftasonu doğum öncesi çekimi yaptık, hem foto hem video çok güzel oldu, üstünde düzenleme yapıalcakmış bitince size atarım :) yeşillik bir alanda yaptık çekimi, birde odamız düzülünce bebiş odasında olacakk :)
sağol canım inşallah ama yoğn gözüküor bu hafta
aşkolsun biz neyiz burada aşkolsun kajuuuuuuu
hayırlı olsun yeni yerin kuzucum resimleri 4 gözle bekliyoruz bak ihmal etme bizi
ee sende yoktun tatlım ben geldiğimdeyoksa kimse yok dermiyim aşkolsunnn
sabahın 5 ınde kalkıp limangodan cezve takımı aldım...
şimdi de tansıyonumu ölçtüm,kanımı ölçtüm kahvaltımı yaptım geçmişi okudum ve sıcaktan patlamak üzereyim...yazın ortası gıbı ev yanıyo resmen..hafif bi öksürük sonrasında ne zaman beni ameliyete alacaksınız dedim....onlarda uyan odana gidiyosun dedi...sonra karnımda hafif bi acı hissettim...korkma canım dr. dan dr. a kişinin bünyesinden bünyesine farkediyo...benim rahat geçti diyebilirim..bi kaç gun sızlıyo dikiş yerleri acıyo ama dayanılamayacak kadar kötü değil..
cumhuriyet bayramında oluyo .dr. un izinde değil mi tatilde?
okurken ben keyif aldım
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..
inşallah cnm. şampuan ve krem mustela aldım.biraz pahalı ama doktorlar mustela önerince aldım artık.bez ve ıslak mendil prima premium care. deterjan da hacışakir'in granüllü sabun tozu.
canlar günaydınnnn neredesiniz yahuuu kimsecikler yokkk
ağlayarak uyandımmmm canımm çok sıkıldı ya Rabbi ne zorrr sen koruu ihanetten
rüyamdaa Allah hayırlara cıkarsın eşim beni aldatıyordu işe gidiyorum diyerekten evden çıkıyr takip ediyorum bir eve gidiyor kadın benden zayıf ve kısa ama guzel değil
ondan sonraa kadında eşimden hamileymişş oglu olucakmışşş o 6 aylıkmışş ayyy agladımmm kadını parcaladım ne bebegı kaldı nede kadınn sonra eşimiii tokatladım bayaa bagıra bagıra aglAdımmmmama ilginç olan uzerimde gelinlik vardı bunları yaparkennn
aglayarak uyandımmm
kızlarrr dünn çok karın agrımm vardı fenaydımmmmm agladım bişey olacak diyee cokk korktummmm
ben 8den beri buradayım kuzucuk demirbaş misali buralardayım ama her an yazamıorum sadece
canım benim Allah hayırlara çıkarsın inşallah üzme bebişini de kendinide artık saçma rüyalarda sınır tanımıyoruz malesef hormonlar işte
senin karnındaki sertleşme nasıl oluyor kuzum ağrı da oluyormu benim sıpam sola toplanıyor sevince başlıyor dansa sevmessem orada kalıyor bu da mı sorun acaba
slm canlar nasılsnz bakalım.. ben bu hafta bebişimin alışverişini yapcam ama elimde bi liste olsa iyi oolur die düşündüm. bi ara biri paylaşmıştı ama kimdi hatrlamıyorummm... varsa elinizde böyle bi liste bana verebilirminizz acabaaaa
canım bunları eczaneden mi büyük marketlerden mi aldın
bebeğin eksikleri tamam sayılır sıra eve geldi artık evin eksiklerini tamamlıyorum...
unnadoda dısney kıds var bakmayı unutma..
canım 2-3 saat oturunca benım de sol kaburgamın altı muthış ağrıyo sankı biri etlerimi yoluyo gibi hissediyorum...aşırı bi gerılme oluyo...sürekli soluma yatıyordum eskıden şimdi bıraktım sağa sırt üstü sol her türlü yatıyorum...yatınca hemen geçiyo...senınde yatınca hemen gecıyo mu?
35. haftan maş. arzum az kalmış...senın normal mıydı alperen?
maşşallah ya çok tatlı oda bakalım serra kıme benzıyecek....gece profılınde resmını gördum nasıl şeker
slm herkese
yaa küvet kova maşrapa ve file alıcam da hangi markayı alsam acaba
sevi bebe, babyjem var, ayrıca küvet boyutu da önemli mi sanki sevi bebenin boyutlarından daha büyük boyutlu küvetler de var
ayrıca filede de kararsız kaldım, ince fileler esneme yapıyormuş sonra bebek büyüdüğünde kullanışlı olmuyormuş
şöyle bir ürün var hem file hem sünger Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Filesi & Minderi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
hb den hediye çekim var bir türlü karar veremedim banyo setine :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?