2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm kızlar bu gün yeni yerime taşındım, iş yerinde ki inş. hayırlı olur..

yarın sabah oğluşumun mobilyaları gelecekk

haftasonu doğum öncesi çekimi yaptık, hem foto hem video çok güzel oldu , üstünde düzenleme yapıalcakmış bitince size atarım :) yeşillik bir alanda yaptık çekimi, birde odamız düzülünce bebiş odasında olacakk :)

günaydın teyzoşlar...güzel bir gün gzel bir hafta olsun inşallah...
sağol canım inşallah ama yoğn gözüküor bu hafta
kızlar selam nasılsınızz ??

Terk etmişiz topiği resmen
Evde olunca takip ne zormuş
aşkolsun biz neyiz burada aşkolsun kajuuuuuuu

hayırlı olsun yeni yerin kuzucum resimleri 4 gözle bekliyoruz bak ihmal etme bizi

iyi fikirmiş hakikaten çok yaratıcısınız kız :))
Bizde yapalım, kopya çekelim sizden

sağol canım inşallah ama yoğn gözüküor bu hafta

aşkolsun biz neyiz burada aşkolsun kajuuuuuuu

hayırlı olsun yeni yerin kuzucum resimleri 4 gözle bekliyoruz bak ihmal etme bizi

ee sende yoktun tatlım ben geldiğimde yoksa kimse yok dermiyim aşkolsunnn

ağrı eşiğim yüksektir zaten ama . lazerli epilasyon kadar acıtıyor mu acaba?

Kızlar yarın yeni bir doktora gidiyorum, bir de ona gidip fikir edinmek istiyorum
1-2 defa her ikisine birden gideceğim ondan sonra son kararımı vereceğim

Son düzenleme:

canım stres yaptığın için bence böyle rüyalar görüyosun sakin ol bebişlerimiz melek Allah onları koruyo hamilelikte kilo falan alınca eşim beni aldatırmı beğenmez mi telaşesi hepimizde oluşuyor normal bence sen bebeğin ve eşinle geçireceğin güzel günlerin hayalini kur üçünüzü parkta el ele hayal et

slm canlar nasılsnz bakalım.. ben bu hafta bebişimin alışverişini yapcam ama elimde bi liste olsa iyi oolur die düşündüm. bi ara biri paylaşmıştı ama kimdi hatrlamıyorummm... varsa elinizde böyle bi liste bana verebilirminizz acabaaaa

canımmm sizde dikkatli olun Allah korusunn

eğer 5 dk bir karın agrısı şeklinde ağrın oluyorsaa 20 dk suren ve karnın sertleşiyorsaa bebek sert şekilde bir kenara toplanıyorsa bu erken dogum belirtisiymişşş:18:

doktor eger böyle birşey yaşarsan çantanı al hemen hastaneye gel dedi Allahım sen koru bende karın agrısı sertleşme var ama bebek bir tarafa toplanmıyor

gece uykusu diye bişey kalmadı valla bende..tam uyuyorum dalıyorum hemen wc ye koşturuyorum...geliyorum tam dalacam tekrar zar zor kalkıp wc ye...uykum böyle oldu artık ya sabahlarıda bu yüzden sersem gibi uyanıyorum..sırt ağrım da cabası..sola yatmaktan bazen kolumda uyuşuk kalkıyorum..

cNANIM selam bende var o listee özelden bana mailini mesaj at göndereyim sanaa

Ddigin gibi bende soluma yatiyodum ama rahat edemeyince degsitiriyorum artik napim dinleince geciyo canim dedigin gibi
Alperen normal dogum evet 39 haftalikken dogmustu bakalim kizim ne zman gelcek
Saolsain canim cok tatli kuzum demi bugun ondan kalan kucukleri utuledim de ay ne cabuk gecti zaman buyudu diyorummama gende kucugum o benim abisine benzesin herkes oyle diyor serra icin
Unnadoya bakayim saol canim buyuk ihtimal almiycam ama cok fazla yenidogan kiyafeti oldu diyorum 2 aylik ol disaricikmaya basladigimizda aliriz süslü seyler evde bunlar yeter

Kızlar selaam,

Epeydir giremedim, boş bir vakitte geriye doğru okuyacağım.
Ben de çok tuhaf rüyalar görüyorum moonsun, hayır olsun, en çok doğumla ilgili görüyorum, siz görüyor musunuz kendi doğumunuzu?
Ben bebişi gördüm dün gece, ordan çıkarken gülüyordu şapşik:)

Bu arada artık tepeler oluşuyor göbeğimde, omzu mu, kıçı mı bilmiyorum ama çıkartıp duruyor, tekmeler ittirmelere dönüştü, sizde hareketler nasıl?

slm herkese
yaa küvet kova maşrapa ve file alıcam da hangi markayı alsam acaba
sevi bebe, babyjem var, ayrıca küvet boyutu da önemli mi sanki sevi bebenin boyutlarından daha büyük boyutlu küvetler de var
ayrıca filede de kararsız kaldım, ince fileler esneme yapıyormuş sonra bebek büyüdüğünde kullanışlı olmuyormuş
şöyle bir ürün var hem file hem sünger Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Filesi & Minderi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
hb den hediye çekim var bir türlü karar veremedim banyo setine :18:

Ben babyjem aldım kova, maşrapayı. Küveti ikea'dan alacağım henüz almadım, ikeda 15 tl ve güzel.
Fileyi de aynı linktekini aldım içi boncuk süngerler var, ve her küvete uyuyormuş, diğerleri uymuyor, üstelik bu çok fonksiyonlu olanı bebek birkaç farklı oturma şekliyle kullanabiliyor.

2 tane maşrapa almışım heyecandan, diğeri rinsecup, yumuşak alınlıklı olan, o da güzel.:)

Son düzenleme:
Kızlar karyolanın haricinde bir de beşik almaya karar verdim şu sepet gibi olanlardan yanımda olsun diye.
Fakat benim yatağım çin yatağı ve o beşikler epey yüksek, hadi alçağını buldum da görmek de istiyorum.
Şu pleksi olanlar var, bilen, kullanan, hakkında birşey duyan, nerede satıldığını bilen var mı? Ya da bizim için bambaşka bir önerisi olan?

Tam olarak bahsettiğim bu aslında:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…