ÖZLEMİX merhaba;
bende hediyeni aldım bana msj atmışsın ama senin msj kutun doluydu geri dönemedim ben.teşekkür ederim bende hediyen için ama bi not düşseydin keşke,sadece iş adresi vardı başka da bişey yoktu...
kızlar anakucağı almak istiyorum resim koyup fikrinizide almak istiyorum.ama .
Eki Görüntüle 512054
Eki Görüntüle 512055
sizce bunlardan hangisi daha kullanışlı olur iş görür içinizden böle bişi almayı düşünen varmı??
ÖZLEMİX merhaba;
bende hediyeni aldım bana msj atmışsın ama senin msj kutun doluydu geri dönemedim ben.teşekkür ederim bende hediyen için ama bi not düşseydin keşke,sadece iş adresi vardı başka da bişey yoktu...
ÖZLEMİX merhaba;
nil'cimmm nasılsın tatlım.. Görüşemiyoruz
hediyelerinizin resimlerini paylaşsanıza fıstıkalr
kutum şuan boş.bununla igili özelden mesaj attım ama adres düşseydnden kastın ne ..benim kendi adresimmi.fatura eve hediye kişiye teslim ıolduğu için sana hangi bilgiler ulaştı haliyle bilemiyorumm
canım yatagın park yatak mı?
uyku setini ebatı ne kaça aldın?
paylaşsana resimleri merak ettim..
güle güle kullansın kuzucun..
40 mevlüdü içinde erken ama hastanedede bebek şekeri dağıtacaksan hazırla dursun kenarda..
valla eşimden allah razı olsun hamileliğimi duyduğundan beri ev işlerinin çoğunu o yaptı ve çok titiz olduğu için içimde rahat.. Annemde dip tırnak temizlik için yardım ediyor birlikte yapıyorlar.. Ama haklısın annelik çok güzel bir duyguymuşben dayanırım ya zamanında gelsin diyorum, hele hele içerden benimle ve babasıyla oynaması acayip güzel bir duygu
Loğusa şerbet seti vs.. için erken değil canım.. Eminönünde hazır setler varmış haftasonu bir arkadaşım geldi o görmüş birlikte gidip alıcaz bizde.. Bizimde bebek şekerlerimiz kaldı sadece hazır sayılırız yani
iyiyim şekerim yaa sorma evet sen nasılsın nasıl gidiyor?
hediye topiğine paylaşıcam canım
adres değil,sadece iş adresin vardı,içinde bir not falan da yoktu senin gönderdiğine dair,sadece iş adresi vardı gönderen kısmında onu demek istedim..
Eki Görüntüle 512054
Eki Görüntüle 512055
sizce bunlardan hangisi daha kullanışlı olur iş görür içinizden böle bişi almayı düşünen varmı??
sağol canım inşallah ama yoğn gözüküor bu hafta
aşkolsun biz neyiz burada aşkolsun kajuuuuuuu
hayırlı olsun yeni yerin kuzucum resimleri 4 gözle bekliyoruz bak ihmal etme bizi
iyi fikirmiş hakikaten çok yaratıcısınız kız :))
Bizde yapalım, kopya çekelim sizden
Eki Görüntüle 512054
Eki Görüntüle 512055
yok canım yatağım büyüyen karyola , odama koyacağım için tek yatak aldım gerçi oda takımı degil
Eki Görüntüle 512074 Eki Görüntüle 512075
uyku setini eşimle beraber beğendik , ama battaniyeyi eşim beğendi görünce ay bu çok güzel bu olsun dedi bende tamam dedim , çok hoşuma gidiyor böyle bir şeyler beğnmesi kızımıza
canım benim eşimde öyle hatta benden titiz diyebilirim yaniama haftada 6 gün çalışıyor işten 8 gibi çıkıyor bir pazar günü oluyor boş , onuda bazen arkadaşlarıyla takılmak istiyor bende hak veriyorum tabi ki , o yüzden sıkılıyorum kendi yapmasa da banada yaptırmıyor ama benim içim böyle hiç rahat olmuyor
hastanede şerbet veriyorlarmış o yüzden götürmeyeceğim , mevlüt için şerbet düşünmüyorum başka fikirlerim var , eve gelince görmeye gelenler için yapacağım bardağım tepsim , sürahim hazır ben kendim süsleyeceğim de ondan erken mi acaba diye düşündüm
iyiyim şekerim yaa sorma evet sen nasılsın nasıl gidiyor?
hediye topiğine paylaşıcam canım
adres değil,sadece iş adresin vardı,içinde bir not falan da yoktu senin gönderdiğine dair,sadece iş adresi vardı gönderen kısmında onu demek istedim..
tamam canıımm eklerimmm
çek kızzz kopya :) çok güzel oldu doğum fotoğrafçılarında var ya böyledoğum öncesi diye bizde öyle yaptık,
işte ayakkabılarını göbeğime koyduk, oyuncaklarını koyduk felanöyle çektiler yaratıcılıkta sınır yok :)
hatta video bile çekti biz bebek hakkında sohbet ederkenn onun oyuncaklarıyla oynarkenninş. güzel olmuşturrrrrr
evdeyim.. sıkılmaya başladm.. ne yapsamda kendimi oyalasam diyorum
34. hafta nasıl gidiyor ? varmı tosuncuktan haberler
valla çok iyi fikirmiş.. Çektim kopyayı
peki oğluşun nasıl efenim özletiyorsunuz kendinizi bağlattınızmı netinizi
ee hadi ama hiçmi fikrinz yokkk yaniii..
bende senşnle aynı ikilemdeyim netten alıcam alırsam .benim ilkçocumun beşikleri oldu için beşik almıcam ama bu tarz hem gündüzleri yatsın sallanması kolay olsun diye bişi istiyorum ama özelliklerinde bahsedildiği gibi kullanılması güzelmi diye fikir almak istedim ama kimsenin bir fikri yok galiba...şu ana kucağı hakkında fikir beyan etseniz kızlar,
aynı ikilemde kaldım da,
kızıma almamıştım, daha doğrusu oto koltuğu şeklinde olanlardan almıştım,
içine yerleştiremedim bile,
çukur oluyor onların içi, taşıma için bile kullanamadım,
şimdi oğluşuma alayım diyorum ama emin olamıyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?