2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ÖZLEMİX merhaba;

bende hediyeni aldım bana msj atmışsın ama senin msj kutun doluydu geri dönemedim ben.teşekkür ederim bende hediyen için ama bi not düşseydin keşke,sadece iş adresi vardı başka da bişey yoktu...

kızlar anakucağı almak istiyorum resim koyup fikrinizide almak istiyorum.ama .

sizce bunlardan hangisi daha kullanışlı olur iş görür içinizden böle bişi almayı düşünen varmı??

hediyelerinizin resimlerini paylaşsanıza fıstıkalr

nil'cimmm nasılsın tatlım.. Görüşemiyoruz

kutum şuan boş.bununla igili özelden mesaj attım ama adres düşseydnden kastın ne ..benim kendi adresimmi.fatura eve hediye kişiye teslim ıolduğu için sana hangi bilgiler ulaştı haliyle bilemiyorumm

nil'cimmm nasılsın tatlım.. Görüşemiyoruz

iyiyim şekerim yaa sorma evet sen nasılsın nasıl gidiyor?

hediyelerinizin resimlerini paylaşsanıza fıstıkalr

hediye topiğine paylaşıcam canım

kutum şuan boş.bununla igili özelden mesaj attım ama adres düşseydnden kastın ne ..benim kendi adresimmi.fatura eve hediye kişiye teslim ıolduğu için sana hangi bilgiler ulaştı haliyle bilemiyorumm

adres değil,sadece iş adresin vardı,içinde bir not falan da yoktu senin gönderdiğine dair,sadece iş adresi vardı gönderen kısmında onu demek istedim..

adres değil,sadece iş adresin vardı,içinde bir not falan da yoktu senin gönderdiğine dair,sadece iş adresi vardı gönderen kısmında onu demek istedim..[/QUOTE]
hımm gerçekten ama gerçekten bununla ilgili bir bilgim yok kaldıki ben oraya işimle ilgili bilgi girmedim onlar iş adresi kısmına ev adresimi yazmışlardır.onların hatası yada işleyişleri öyle.neyse kusura bakma..geç kaldım zaten diye bir an önce üstüme düşeni yapmak istedim.olsun eline geçmiş iyi günlerde kullan tekrar...

yok canım yatağım büyüyen karyola , odama koyacağım için tek yatak aldım gerçi oda takımı degil

uyku setini eşimle beraber beğendik , ama battaniyeyi eşim beğendi görünce ay bu çok güzel bu olsun dedi bende tamam dedim , çok hoşuma gidiyor böyle bir şeyler beğnmesi kızımıza

canım benim eşimde öyle hatta benden titiz diyebilirim yani ama haftada 6 gün çalışıyor işten 8 gibi çıkıyor bir pazar günü oluyor boş , onuda bazen arkadaşlarıyla takılmak istiyor bende hak veriyorum tabi ki , o yüzden sıkılıyorum kendi yapmasa da banada yaptırmıyor ama benim içim böyle hiç rahat olmuyor

hastanede şerbet veriyorlarmış o yüzden götürmeyeceğim , mevlüt için şerbet düşünmüyorum başka fikirlerim var , eve gelince görmeye gelenler için yapacağım bardağım tepsim , sürahim hazır ben kendim süsleyeceğim de ondan erken mi acaba diye düşündüm

Son düzenleme:

evdeyim.. sıkılmaya başladm.. ne yapsamda kendimi oyalasam diyorum
34. hafta nasıl gidiyor ? varmı tosuncuktan haberler

sağol canım inşallah ama yoğn gözüküor bu hafta

aşkolsun biz neyiz burada aşkolsun kajuuuuuuu

hayırlı olsun yeni yerin kuzucum resimleri 4 gözle bekliyoruz bak ihmal etme bizi

tamam canıımm eklerimmm

iyi fikirmiş hakikaten çok yaratıcısınız kız :))
Bizde yapalım, kopya çekelim sizden

çek kızzz kopya :) çok güzel oldu doğum fotoğrafçılarında var ya böyledoğum öncesi diye bizde öyle yaptık,
işte ayakkabılarını göbeğime koyduk, oyuncaklarını koyduk felan öyle çektiler yaratıcılıkta sınır yok :)

hatta video bile çekti biz bebek hakkında sohbet ederkenn onun oyuncaklarıyla oynarkenn inş. güzel olmuşturrrrrr

canım ikiside çok güzel bence karar veremedim bende :26:

oyy yerim onu çok tatlıııııı kuzum güle güle giysinnnnnn

peki oğluşun nasıl efenim özletiyorsunuz kendinizi bağlattınızmı netinizi

valla çok iyi fikirmiş.. Çektim kopyayı

evdeyim.. sıkılmaya başladm.. ne yapsamda kendimi oyalasam diyorum
34. hafta nasıl gidiyor ? varmı tosuncuktan haberler

alışırsın hayatım hele bi doğuralım o zaman da oyalanmaya yer bulamiicaz :))

iyi gidiyor çok şükür dün akşam düğüne bile gittim,oynadım nazar edeceklerdi valla kilon yok vs.popomu kaşıdım valla
tosuncuk geçen hafta 2,5 kg civarındaydı maaşallah,27 sinde tekrar gideceğim kısmetse o güne çağırdı bakalım napıcaz..

seninkinden naber?

şu ana kucağı hakkında fikir beyan etseniz kızlar,
aynı ikilemde kaldım da,
kızıma almamıştım, daha doğrusu oto koltuğu şeklinde olanlardan almıştım,
içine yerleştiremedim bile,
çukur oluyor onların içi, taşıma için bile kullanamadım,
şimdi oğluşuma alayım diyorum ama emin olamıyorum bir türlü

peki oğluşun nasıl efenim özletiyorsunuz kendinizi bağlattınızmı netinizi

çok şükür teyzesi maaşallahı var,bi de aşağı kısımları tekmelemese daha iyi olacak,canımı acıtmaya başladı artık özellikle aşağı bölgelere vurunca..

aynen yaa bende sizi özledim.netim vardı da b.sayarım bozuktu çok şükür geldi artık beraberiz..

senin minik kuştan naber?

bende senşnle aynı ikilemdeyim netten alıcam alırsam .benim ilkçocumun beşikleri oldu için beşik almıcam ama bu tarz hem gündüzleri yatsın sallanması kolay olsun diye bişi istiyorum ama özelliklerinde bahsedildiği gibi kullanılması güzelmi diye fikir almak istedim ama kimsenin bir fikri yok galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…