Ben babyjem aldım kova, maşrapayı. Küveti ikea'dan alacağım henüz almadım, ikeda 15 tl ve güzel.
Fileyi de aynı linktekini aldım içi boncuk süngerler var, ve her küvete uyuyormuş, diğerleri uymuyor, üstelik bu çok fonksiyonlu olanı bebek birkaç farklı oturma şekliyle kullanabiliyor.
evet file güzel, bebek büyünce de kullanılabiliyormuş, yorumları da çok güzel de, bi yorum beni düşündürdü, boncuk sünger çabuk soğuma yapıyor bebek üşüyebilir diyor, ondan dolayı kaldım, ama diğer filelere göre daha kullanışlı gibi
bu arada ikeadaki küvet güzel de boyutları bana küçük geldi
Aslında bu Okbaby güzel de fazla pahalı:/ en ucuz Okbaby Onda Evol Bebek Kveti fiyat akakce.com'da
Başka güzel bulursan haber ver madem bana da.
Sünger olayına da takılma bence, diğerlerinden epey güzel bir ürün çünkü.
evet file güzel, bebek büyünce de kullanılabiliyormuş, yorumları da çok güzel de, bi yorum beni düşündürdü, boncuk sünger çabuk soğuma yapıyor bebek üşüyebilir diyor, ondan dolayı kaldım, ama diğer filelere göre daha kullanışlı gibi
canımmm sizde dikkatli olun Allah korusunn
eğer 5 dk bir karın agrısı şeklinde ağrın oluyorsaa 20 dk suren ve karnın sertleşiyorsaa bebek sert şekilde bir kenara toplanıyorsa bu erken dogum belirtisiymişşş:18:
doktor eger böyle birşey yaşarsan çantanı al hemen hastaneye gel dedi Allahım sen koru bende karın agrısı sertleşme var ama bebek bir tarafa toplanmıyor
ben önceliklee KOZETE ye inanılmaz büyük teşekkürlerimi ileterek başlamak istiyorum güneee...kozetecim hediye paketine bayıldım ben.en geç ben aldım ama eminim ki en anlamlı engüzelde benim hediyem olmuştur diye düşünmekteyim.kozete sadece çınar göktuğa değil banada hediyeler göndermiş.el emeği göz nuru hediyeler ...ben benide düşünmüş olmasına bayıldım ve özelliklede içine yazıp koymuş olduğu mektup beni çok duygulandırdı.benim aklıma hiç böle bişi yapmak gelmedi.zaten paketi kendim hazırlamak giibi bir imkanım da olmadı.oyüzden arkadaşımdan özür diliyorıum kozeteye tekrar teşekkür ediyorummm..
şimdi gelelim çınar göktuğuma .ona bişi alamadım alamadım diip durdum durdum dün eşimle çıktık ve kıyafet namına herşeyisini aldık.artık kıyafet almam sanırım:) çok mutluydum dün içime huzur çöktü hani aniden çıkıp gelse biz hazırız:) enson olarak bez bebek yağı ve ıslak mendili kaldı hepsi bukadar.çok happy oldum ben:)
veeee artık evdeyim bugün çalışamaz raporu aldım 11.11.2012 ye kadar evdeyim şükür yaaa kurtuldum artık ölümdü gitmek inanki havada birazcık serinlerse gezer dururum :)))
kızlar çok fenayım ya içim sıkılıyor sanki ya bayılacak gibiyim , nefes almakta da zorlanıyorum zaten kızım yüzünden , gece tuvalate bile kalkınca çok rahatsız oluyorum sürekli sağ tarafımda ve hep sağ kaburgama baskı yapıyor , oturamıyorum yatamıyorum
kızlar çok fenayım ya içim sıkılıyor sanki ya bayılacak gibiyim , nefes almakta da zorlanıyorum zaten kızım yüzünden , gece tuvalate bile kalkınca çok rahatsız oluyorum sürekli sağ tarafımda ve hep sağ kaburgama baskı yapıyor , oturamıyorum yatamıyorum
canım korkma ya ağrın olursa agrı kesıcı verıırler zaten..ağrı eşiğim yüksektir zaten ama . lazerli epilasyon kadar acıtıyor mu acaba?
ben hepsini sevi bebe aldım..kuvet konuusnda sadece tedırgınım giderli aldım şimdi diyorum çocuk banyo yaparken oynayıp gideri açarsa halı ıslanır...bide yıkadım kuvetı ben tozu gıtsın dıye giderden dökmek öyle aman amanda bışey değilmiş...çevir dök daha kolay sanki..kullannalara sormak lazım..slm herkese
yaa küvet kova maşrapa ve file alıcam da hangi markayı alsam acaba
sevi bebe, babyjem var, ayrıca küvet boyutu da önemli mi sanki sevi bebenin boyutlarından daha büyük boyutlu küvetler de var
ayrıca filede de kararsız kaldım, ince fileler esneme yapıyormuş sonra bebek büyüdüğünde kullanışlı olmuyormuş
şöyle bir ürün var hem file hem sünger Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Filesi & Minderi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
hb den hediye çekim var bir türlü karar veremedim banyo setine :18:
canım dısneyınkılerde güzel..Aslında bu Okbaby güzel de fazla pahalı:/ en ucuz Okbaby Onda Evol Bebek Kveti fiyat akakce.com'da
Başka güzel bulursan haber ver madem bana da.
Sünger olayına da takılma bence, diğerlerinden epey güzel bir ürün çünkü.
o bende de var canım.. 9. ayımızda allah yardımcımız olsunv:26::26:
canım benim tebessümden öte başka duygular yaşattın çok sevindim..yatış pozisyonun olarak sola yatmayı dene .banada doktor öle dedi sağa yatma dedi ama uyku sırasında dönüyorum bnde sağ benide çok rahatsız ediyor şu sıralar.senin ne gibi sorunların var kozete şeker felanmıı??
annelik çok başka bir duyguymuş yaa , bir diyorum artık bir an önce doğsun da rahat rahat işimi gücümü yapayım onada bakayım , sonra da diyorum yok zamanından önce doğmasın ben dayanırım :26: delirmek üzereyim artık , annem yok memlekete gitti bana yardım edecek kimse yok eşimle yapıyorum ama o da arada yan çiziyor tabi evin halide canımı sıkıyor kendi işimi kendim yapmak istiyorum artık
bizde kızımın uyku setini , battaniyesini aldık dün taç' tan , yarın bir problem olmazsa mobilyamız da gelecek ....
birde lohusa şerbeti için tepsimi ve bardaklarımı süslemeye karar verdim ama daha erken mi :26:
annelik çok başka bir duyguymuş yaa , bir diyorum artık bir an önce doğsun da rahat rahat işimi gücümü yapayım onada bakayım , sonra da diyorum yok zamanından önce doğmasın ben dayanırım :26: delirmek üzereyim artık , annem yok memlekete gitti bana yardım edecek kimse yok eşimle yapıyorum ama o da arada yan çiziyor tabi evin halide canımı sıkıyor kendi işimi kendim yapmak istiyorum artık
bizde kızımın uyku setini , battaniyesini aldık dün taç' tan , yarın bir problem olmazsa mobilyamız da gelecek ....
birde lohusa şerbeti için tepsimi ve bardaklarımı süslemeye karar verdim ama daha erken mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?