2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Selam kızlar;

ya bende bugün uyuyamadım eşimi gönderdikten sonra resmen vajina bölgeme tekmeler yedim ama sanki içimden bişey söküp atıyolar oraya vurdukça,diğer yerler zevkli oluyo ama aşağıya atılan tekmeler zıplatıyo resmen :))

--AYSUN'cum geçenlerde de eşim beni aldatıyordu rüyamda yatakta bastım hem de nooluyo kız bize böyle

evet file güzel, bebek büyünce de kullanılabiliyormuş, yorumları da çok güzel de, bi yorum beni düşündürdü, boncuk sünger çabuk soğuma yapıyor bebek üşüyebilir diyor, ondan dolayı kaldım, ama diğer filelere göre daha kullanışlı gibi
bu arada ikeadaki küvet güzel de boyutları bana küçük geldi

Aslında bu Okbaby güzel de fazla pahalı:/ en ucuz Okbaby Onda Evol Bebek Kveti fiyat akakce.com'da
Başka güzel bulursan haber ver madem bana da.
Sünger olayına da takılma bence, diğerlerinden epey güzel bir ürün çünkü.

kızlar ben kuvetını maşrapasını filesini aldım filesi boncuklu 3 sekılde kullanabılıyorsun kullanıslı olur dediler hemde yumusacık bebek rahat eder bence...

sana güveniyorum canım :)) yaa tamam fileyi karar verdim alıcam
küvet konusunda kaldım ikeaya küçük derken baktım sevi bebenin küvetlerinin boyutu daha küçük, babyjamin de küvet boyutları yazmıyor
kova maşrapayı babycam alcam da renkte kararsız kaldım
inanılmaz kararsız biri oldum çıktım

canım sevibebe den aldım bende küvet ve filesini..

yok canım sadece sertleşiyor sevince yer değiştiriyor çok şükür ağrım yok

canım merhaba , ben sevi bebenin küvetini kovasını tasını aldım geldi çok beğendim büyüklüğüde çok güzel hemde , kanserojen içermiyor :) file konusunda tabi fikir , karar senin ama ben almadım kullanmayı düşünmüyorum , çünkü kullanan arkadaşalrdan gördüğüm kadarıyla evet çok kullanışlı , çok da rahat ama bebeğin vücudu yukarıda oluyor suyun içinde kalmıyor bu yüzdende bebek çabuk üşütüp hasta oluyor, doğumum yaza gelseydi alacaktım ama kış olunca kendimiz bile yıkanırken su üzerime azcık akmasa üşüyoruz bir de o küçücük daha hassas , o yüzden almayacağım annem üsülü yıkayacağım anlayacağın , tabi benim fikrim bu sadece söylemek istedim alırken bunu da düşünmek lazım

veeee artık evdeyim bugün çalışamaz raporu aldım 11.11.2012 ye kadar evdeyim şükür yaaa kurtuldum artık ölümdü gitmek inanki havada birazcık serinlerse gezer dururum :)))

ben önceliklee KOZETE ye inanılmaz büyük teşekkürlerimi ileterek başlamak istiyorum güneee...kozetecim hediye paketine bayıldım ben.en geç ben aldım ama eminim ki en anlamlı engüzelde benim hediyem olmuştur diye düşünmekteyim.kozete sadece çınar göktuğa değil banada hediyeler göndermiş.el emeği göz nuru hediyeler ...ben benide düşünmüş olmasına bayıldım ve özelliklede içine yazıp koymuş olduğu mektup beni çok duygulandırdı.benim aklıma hiç böle bişi yapmak gelmedi.zaten paketi kendim hazırlamak giibi bir imkanım da olmadı.oyüzden arkadaşımdan özür diliyorıum kozeteye tekrar teşekkür ediyorummm..

şimdi gelelim çınar göktuğuma .ona bişi alamadım alamadım diip durdum durdum dün eşimle çıktık ve kıyafet namına herşeyisini aldık.artık kıyafet almam sanırım:) çok mutluydum dün içime huzur çöktü hani aniden çıkıp gelse biz hazırız:) enson olarak bez bebek yağı ve ıslak mendili kaldı hepsi bukadar.çok happy oldum ben:)

kızlar çok fenayım ya içim sıkılıyor sanki ya bayılacak gibiyim , nefes almakta da zorlanıyorum zaten kızım yüzünden , gece tuvalate bile kalkınca çok rahatsız oluyorum sürekli sağ tarafımda ve hep sağ kaburgama baskı yapıyor , oturamıyorum yatamıyorum

canım şöyle bir tebessüm ettirebildiysem seni ne mutlu bana , keşke sağlığım daha iyi olsaydı daha güzel şeyler yapabilseydim sana canım , güzel günlerde kullanın inş. rica ederim

veeee artık evdeyim bugün çalışamaz raporu aldım 11.11.2012 ye kadar evdeyim şükür yaaa kurtuldum artık ölümdü gitmek inanki havada birazcık serinlerse gezer dururum :)))

hadi gözün aydınnnn

Valla evde olmak bir yandan güzel bir yandan da zor.. Çünki işe gidince daha sistemli oluyorsun.. Evde o sistemi tutturmak çok zor Gezme olayına gelince ben yalnız çıkamıyorum, dışarıda dengemi tutturamıyorum.. Hayatımda ilk defa bu kilolara ulaştığım için sıkıntı oluyor.. Umarım senin aynı sıkıntıların olmaz canım.. Tekrar gözün aydın

o bende de var canım.. 9. ayımızda allah yardımcımız olsunv:26::26:

canım benim tebessümden öte başka duygular yaşattın çok sevindim..yatış pozisyonun olarak sola yatmayı dene .banada doktor öle dedi sağa yatma dedi ama uyku sırasında dönüyorum bnde sağ benide çok rahatsız ediyor şu sıralar.senin ne gibi sorunların var kozete şeker felanmıı??

aysunum rüyaların hayra çıksın...
ağrı eşiğim yüksektir zaten ama . lazerli epilasyon kadar acıtıyor mu acaba?
canım korkma ya ağrın olursa agrı kesıcı verıırler zaten..
ben hepsini sevi bebe aldım..kuvet konuusnda sadece tedırgınım giderli aldım şimdi diyorum çocuk banyo yaparken oynayıp gideri açarsa halı ıslanır...bide yıkadım kuvetı ben tozu gıtsın dıye giderden dökmek öyle aman amanda bışey değilmiş...çevir dök daha kolay sanki..kullannalara sormak lazım..

canım dısneyınkılerde güzel..

o bende de var canım.. 9. ayımızda allah yardımcımız olsunv:26::26:

annelik çok başka bir duyguymuş yaa , bir diyorum artık bir an önce doğsun da rahat rahat işimi gücümü yapayım onada bakayım , sonra da diyorum yok zamanından önce doğmasın ben dayanırım :26: delirmek üzereyim artık , annem yok memlekete gitti bana yardım edecek kimse yok eşimle yapıyorum ama o da arada yan çiziyor tabi evin halide canımı sıkıyor kendi işimi kendim yapmak istiyorum artık

bizde kızımın uyku setini , battaniyesini aldık dün taç' tan , yarın bir problem olmazsa mobilyamız da gelecek ....
birde lohusa şerbeti için tepsimi ve bardaklarımı süslemeye karar verdim ama daha erken mi :26:

soluam yatmak istiyorum ama uyutmuyor ki soluma yatınca elleri ve ayakları o tarafta sürekli tepişiyor e o zamanda uyuyamıyorum , sağa dönünce de eziyormuyum acaba diyorum bir de kafası tam kaburgamda olunca sağ tarafta çok rahatsız oluyor ......

2. testte 1 tanesi yüksek çıktı ama yinde dengeli besleniyorum , hamur işi ekmek tatlıdan uzak duruyorum çünkü , anlıyorum yiyince bile rahatsız ediyor ......
benim en büyük problemim kuyruk sokumum dayanılmaz ağrılarım var oturamıyorum ,yayılıyorum sonra tek başıma kalkamıyorum , iş yasak , gezmek yasak , e ama bunları yapacak adam olmayınca da mecbur yapıyorum :26::26::26::26::26::26: benim en başından beri hep sağ taraftaydı ve halada öyle hiç değiştirmiyor pozisyonunu , bazen bir geriliyor , diyorum mememe çıkacaksın artık kızım diye

canım yatagın park yatak mı?
uyku setini ebatı ne kaça aldın?
paylaşsana resimleri merak ettim..
güle güle kullansın kuzucun..
40 mevlüdü içinde erken ama hastanedede bebek şekeri dağıtacaksan hazırla dursun kenarda..

valla eşimden allah razı olsun hamileliğimi duyduğundan beri ev işlerinin çoğunu o yaptı ve çok titiz olduğu için içimde rahat.. Annemde dip tırnak temizlik için yardım ediyor birlikte yapıyorlar.. Ama haklısın annelik çok güzel bir duyguymuş ben dayanırım ya zamanında gelsin diyorum, hele hele içerden benimle ve babasıyla oynaması acayip güzel bir duygu

Loğusa şerbet seti vs.. için erken değil canım.. Eminönünde hazır setler varmış haftasonu bir arkadaşım geldi o görmüş birlikte gidip alıcaz bizde.. Bizimde bebek şekerlerimiz kaldı sadece hazır sayılırız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…