alışırsın hayatım hele bi doğuralım o zaman da oyalanmaya yer bulamiicaz :))
iyi gidiyor çok şükür dün akşam düğüne bile gittim,oynadım nazar edeceklerdi valla kilon yok vs.popomu kaşıdım valla
tosuncuk geçen hafta 2,5 kg civarındaydı maaşallah,27 sinde tekrar gideceğim kısmetse o güne çağırdı bakalım napıcaz..
seninkinden naber?
birde yarın odansında çekildik mi tamam :) gerisi doğumda
çok şükür teyzesi maaşallahı var,bi de aşağı kısımları tekmelemese daha iyi olacak,canımı acıtmaya başladı artık özellikle aşağı bölgelere vurunca..
aynen yaa bende sizi özledim.netim vardı da b.sayarım bozuktu çok şükür geldi artık beraberiz..
senin minik kuştan naber?
çok şükür teyzesi maaşallahı var,bi de aşağı kısımları tekmelemese daha iyi olacak,canımı acıtmaya başladı artık özellikle aşağı bölgelere vurunca..
aynen yaa bende sizi özledim.netim vardı da b.sayarım bozuktu çok şükür geldi artık beraberiz..
senin minik kuştan naber?
Selam kızlar;
ya bende bugün uyuyamadım eşimi gönderdikten sonra resmen vajina bölgeme tekmeler yedim ama sanki içimden bişey söküp atıyolar oraya vurdukça,diğer yerler zevkli oluyo ama aşağıya atılan tekmeler zıplatıyo resmen :))
--AYSUN'cum geçenlerde de eşim beni aldatıyordu rüyamda yatakta bastım hem de nooluyo kız bize böyle
bende senşnle aynı ikilemdeyim netten alıcam alırsam .benim ilkçocumun beşikleri oldu için beşik almıcam ama bu tarz hem gündüzleri yatsın sallanması kolay olsun diye bişi istiyorum ama özelliklerinde bahsedildiği gibi kullanılması güzelmi diye fikir almak istedim ama kimsenin bir fikri yok galiba...
chicconun var bi tane buna benzer, polly diye mi ne geçiyor,
ama içi çıkmıyor galiba salıncaktan, hiç bi yerde de stokta bulamadım,
zaten salıncakla beraber de evin içinde nasıl taşınır bilemedim,
fisher pricein vardı çok fonksiyonlu diye geçiyordu, renklerine falan bayılmıştım ama o da çukurmuş, yenidoğan için pek de uygun değil dediler,
kraftın dondysini bir arkadaş methetti, o da mama sandalyesi falan oluyomuş, benim zaten mama sandalyem var hem elektrikliymiş, priz işinden korkarım.
bilen eden yok mu hanımlar
ee hadi ama hiçmi fikrinz yokkk yaniii..
bizde iyiyiz çok şükür teyzeesi artık tekme değilde itmelere başladık bir yerlerini dayıyor tepecikler yapıyor seviyorum kaçıyor başka yere oraya tepecik yapıyor çok sevimli oluyor :)
benimki habire tekmelesin, habire yumryklasın, dönsün oyun oynasın başka derdi yok adamın
20.sinde gidicem bende, en son 1550 gramdı doktor iri dedi bakalım şimdi ne diyecek:26::26:
canım çok sevindimm oğluşş yaramazz senin :) benimkide aşşağı değilde yan yatıyor göbeğimin iki taarfında da sertlik var yahuu
ay nilgünnnn şekerim sıyırdım resmen aldattığı kadından birde çocugu vardı hamileydi kadın cinsiyetide oğlanmış 2 ay kucukmuş bizdenn delirdim kadınıda bebegide öldürdüm sanrımmm:18:
çok fenayım yaaa ama nasıl aglıyorummm çok kötüydü Allah başa vermesin 2 saat etkisinden kurtulamadım
sen nasılsın kuzumm doktoraa ne zaman gdiceksin terar biz 30 eyluldeee
ayy yerim onu ben yaaa allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin miniklerimizi.
eveet onu da yapıyor avuçluyorum resmen öyle olunca artık kafası mı poposu mu bilmiyorum ama..
dediğin gibi çok sevimli oluyor öyle olunca da..
valla bunlar yaramaz olacak gibi bi his var içimde bi de erkek çocukları ki off diyorum..:)zamanlarımız azalıyor valla hayırlısı olsun hepimiz için..
canım ben üstteki modelden yani Casaul olandan aldım, çok güzel beklediğimden daha iyi cıktı 3 kademeli, titreşim ve müziği var gayet konforlu.. önemli olan ne alırsak alalım bebeğin rahat etmesi, en konforlusunda bile bebek belki yatmak ıstemeyecek, sevmeyecek.
ev için olduğu için üstü kapalı olanı tercih etmezdim ben her tarafı görsün yani , ama o çıkabilen bir parçaysa yatı pozisyonu olarak daha güzel gibi :26:
canımmm sen yinedee hazırlıklı git zaten doguma 1 ay kalmışşş ay çookk heyecaanlı yaaaawww
ya kızlar ben c.tesi ön lisasns kpss ye giricem bu göbekle inşallah rahat edebilirim dua edin banaaa:18::18::18:
chicconun var bi tane buna benzer, polly diye mi ne geçiyor,
ama içi çıkmıyor galiba salıncaktan, hiç bi yerde de stokta bulamadım,
zaten salıncakla beraber de evin içinde nasıl taşınır bilemedim,
fisher pricein vardı çok fonksiyonlu diye geçiyordu, renklerine falan bayılmıştım ama o da çukurmuş, yenidoğan için pek de uygun değil dediler,
kraftın dondysini bir arkadaş methetti, o da mama sandalyesi falan oluyomuş, benim zaten mama sandalyem var hem elektrikliymiş, priz işinden korkarım.
bilen eden yok mu hanımlar
ozaman allah yar ve yardımcın olsun...
kızlar ben bunu aldım bi kaç farklı pozisyonu var hem yatabiliyor hem oturabiliyor kullanışlı gözüküyor.umarım işime yarar.
Eki Görüntüle 512116
aa buda çok güzelmiş çok beğendim sepet gibi:) bu markası ne?
kızlar yenidoğan şampuanı için ne marka aldınız
sebamed popüler bi ürün ama göz yakabiliyormuş
chicco, uni baby, bübchen, johnsons, nivea o kadar çeşit var ki, kararsızım yine :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?