2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benimki habire tekmelesin, habire yumryklasın, dönsün oyun oynasın başka derdi yok adamın
20.sinde gidicem bende, en son 1550 gramdı doktor iri dedi bakalım şimdi ne diyecek:26::26:

birde yarın odansında çekildik mi tamam :) gerisi doğumda

heh böyle detayları paylaş anacım kopya çekicez tam olsun

bizde iyiyiz çok şükür teyzeesi artık tekme değilde itmelere başladık bir yerlerini dayıyor tepecikler yapıyor seviyorum kaçıyor başka yere oraya tepecik yapıyor çok sevimli oluyor :)

canım çok sevindimm oğluşş yaramazz senin :) benimkide aşşağı değilde yan yatıyor göbeğimin iki taarfında da sertlik var yahuu

ay nilgünnnn şekerim sıyırdım resmen aldattığı kadından birde çocugu vardı hamileydi kadın cinsiyetide oğlanmış 2 ay kucukmuş bizdenn delirdim kadınıda bebegide öldürdüm sanrımmm:18:

çok fenayım yaaa ama nasıl aglıyorummm çok kötüydü Allah başa vermesin 2 saat etkisinden kurtulamadım

sen nasılsın kuzumm doktoraa ne zaman gdiceksin terar biz 30 eyluldeee

chicconun var bi tane buna benzer, polly diye mi ne geçiyor,
ama içi çıkmıyor galiba salıncaktan, hiç bi yerde de stokta bulamadım,
zaten salıncakla beraber de evin içinde nasıl taşınır bilemedim,
fisher pricein vardı çok fonksiyonlu diye geçiyordu, renklerine falan bayılmıştım ama o da çukurmuş, yenidoğan için pek de uygun değil dediler,
kraftın dondysini bir arkadaş methetti, o da mama sandalyesi falan oluyomuş, benim zaten mama sandalyem var hem elektrikliymiş, priz işinden korkarım.
bilen eden yok mu hanımlar

o kraftın olana benzeyenden bir arkadaşımda var ama inan okadar küçükkü dünya kadar para verir iki ay anca kullanırsın üstelik görünüşü bile hastane küvezi gibi be hiç beğenmdim onu gördükten sonra bunlardan almaya karar verdim zaten.emin ol bunlardan biri daha iyi.yani bence

ee hadi ama hiçmi fikrinz yokkk yaniii..

canım ben üstteki modelden yani Casaul olandan aldım, çok güzel beklediğimden daha iyi cıktı 3 kademeli, titreşim ve müziği var gayet konforlu.. önemli olan ne alırsak alalım bebeğin rahat etmesi, en konforlusunda bile bebek belki yatmak ıstemeyecek, sevmeyecek.

bizde iyiyiz çok şükür teyzeesi artık tekme değilde itmelere başladık bir yerlerini dayıyor tepecikler yapıyor seviyorum kaçıyor başka yere oraya tepecik yapıyor çok sevimli oluyor :)

ayy yerim onu ben yaaa allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin miniklerimizi.
eveet onu da yapıyor avuçluyorum resmen öyle olunca artık kafası mı poposu mu bilmiyorum ama..
dediğin gibi çok sevimli oluyor öyle olunca da..

benimki habire tekmelesin, habire yumryklasın, dönsün oyun oynasın başka derdi yok adamın
20.sinde gidicem bende, en son 1550 gramdı doktor iri dedi bakalım şimdi ne diyecek:26::26:

valla bunlar yaramaz olacak gibi bi his var içimde bi de erkek çocukları ki off diyorum..:)zamanlarımız azalıyor valla hayırlısı olsun hepimiz için..[/QUOTE]

canım çok sevindimm oğluşş yaramazz senin :) benimkide aşşağı değilde yan yatıyor göbeğimin iki taarfında da sertlik var yahuu

valla şaşırtıyorlar bizi yaa seninki dönmemişti di mi,benimki de normal pozisyondayken geçen hafta bi baktık kafası yukarı çıkmış bekliicez artık bakalım ne olacak yaa..

canım kabus gibi bi rüya ama erkek çocuğu ve hamile bir kadınsa güzel bir haber alacaksın ve sevineceksin ben böyle yordum.ağlamakta gülmektir çünkü..
nasıl olayım canım artık her hazırlığı bitti sayılır beyefendinin bende 27 sinde gideceğim kısmetse...

ayy o değil de çatı muayenesi yaparlar mı ki acep?:26:

Son düzenleme:

valla şaşırtıyorlar bizi yaa seninki dönmemişti di mi,benimki de normal pozisyondayken geçen hafta bi baktık kafası yukarı çıkmış bekliicez artık bakalım ne olacak yaa..

canım kabus gibi bi rüya ama erkek çocuğu ve hamile bir kadınsa güzel bir haber alacaksın ve sevineceksin ben böyle yordum.ağlamakta gülmektir çünkü..
nasıl olayım canım artık her hazırlığı bitti sayılır beyefendinin bende 27 sinde gideceğim kısmetse...

ayy o değil de çatı muayenesi yaparlar mı ki acep?:26:
[/QUOTE]

canımmm sen yinedee hazırlıklı git zaten doguma 1 ay kalmışşş ay çookk heyecaanlı yaaaawww

canım saol cevap yazdığın için ...bende markasını bilmedim için ikilemde kalmıştım aynı zamanda kaliteli görünüyordu.sırt pozisyonu tam yatıyor değilmi birde kendi kendinemi sallanıyor yoksa bizmi mauel olarak sallıyoruz.birde nerden aldın ben enson 126 ya buldum nette:)

ev için olduğu için üstü kapalı olanı tercih etmezdim ben her tarafı görsün yani , ama o çıkabilen bir parçaysa yatı pozisyonu olarak daha güzel gibi :26:

öle diyosunnnnn teşekkürler canım haklısın aslında..dur bi bakim araştırim çıkıyomuymuş

ya kızlar ben c.tesi ön lisans kpss ye giricem bu göbekle inşallah rahat edebilirim dua edin banaaa:18::18::18:

Son düzenleme:

kızlar ben bunu aldım bi kaç farklı pozisyonu var hem yatabiliyor hem oturabiliyor kullanışlı gözüküyor.umarım işime yarar.

kızlar yenidoğan şampuanı için ne marka aldınız
sebamed popüler bi ürün ama göz yakabiliyormuş
chicco, uni baby, bübchen, johnsons, nivea o kadar çeşit var ki, kararsızım yine :18:

kızlar yenidoğan şampuanı için ne marka aldınız
sebamed popüler bi ürün ama göz yakabiliyormuş
chicco, uni baby, bübchen, johnsons, nivea o kadar çeşit var ki, kararsızım yine :18:

ben şampuan mustela almayı düşünüyorum.deterjan önerisi istiyorum bende dalin mi haci şakir mi ? başka neler var , en iyisi hangisi ??:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…