kızlar yenidoğan şampuanı için ne marka aldınız
sebamed popüler bi ürün ama göz yakabiliyormuş
chicco, uni baby, bübchen, johnsons, nivea o kadar çeşit var ki, kararsızım yine :18:
ben şampuan mustela almayı düşünüyorum.deterjan önerisi istiyorum bende dalin mi haci şakir mi ? başka neler var , en iyisi hangisi ??:44:
günaydın fıstıklar biz geldikkk
dün babannemiz dedemiz vee amcamız geldi Erdemim çok mutluydu görmeniz lazım onları duydukça çoştu içeride benim kzuum özlemiş demekki :) amcamız ev hediyesi olarak yaptığı yapbozlar vardı onları çerçeve yaptırmış astığımız zaman resimleirni eklerim harika olmuşlar iki tane Erdem beyin odasına bir tane de bizim için yapmış çok beğendik babanne ile dedemizde bir sürü organik meyve getirmişler sağolsunlar kışlık hazırlığımızı yapmışlar konserveler falan cumartesi dipli köşeli temizlik yaptık eşimle sonrada alışveriş ama canım çıktı dünde yemek falan bu hafta sonu benim için çoook yorucu idi bu haftada yoğun geçicek sanırım bizden haberler böyle sizleri bekliyoruzzzz
günaydın canım adına sevindim benim de midem çok bulanıyo bugünlerde sabah önümüzdeki araç kaza yaptı >Allahtan emniyet kemerinin karın bölgesi gevşekti ama eşim fren yaptığından biraz omzum ağrıdı kemer sıktığından ama bebişime bişey olmadı diye de pek takmadım
Günaydın kızlar, iyi haftalar.
Ben bu hafta aşırı yoğun olucam, önümüzdeki hafta önemli bir denetimim var. pek katılamayacağım(((
günaydın kızlar,
haftasonu biz de çok yoğunduk. cumartesi bebeğin tüm kıyafet, battaniye ve havlularını yıkadık.sonra da ütüledim.minik minik ütülemek zor oldu.bir de bebişin şampuan, vücut losyonu ve pişik kremini aldım.
pazar da gün boyu evdeydim.
sizler neler yaptınız?
GuNaydinn
Nasilsiniz kizlar ben biranda agirlastim sanki yaa kizim cok hareket ediyor ve hareketleri sert acitiyor resmen yuruyus felan yapamiyorum karnim sertlesiyor yurutmuyor beni sizde oyle misiniz ya dunde ablamlarla piknige gittik hep oturdum diyebilirim gecede sirtim agridi 35 inci haftama giriyorum gerci bugun kalan malzemeleri yikiyorum artik en azindan hastane cantasina girecek seyleri bari utuleyim diyrum bugun
Burcucum gecmis olsun iyiki kemerini takmissin allah korumus
canlar günaydınnnn neredesiniz yahuuu kimsecikler yokkk
ağlayarak uyandımmmm canımm çok sıkıldı ya Rabbi ne zorrr sen koruu ihanetten
rüyamdaa Allah hayırlara cıkarsın eşim beni aldatıyordu işe gidiyorum diyerekten evden çıkıyr takip ediyorum bir eve gidiyor kadın benden zayıf ve kısa ama guzel değil
ondan sonraa kadında eşimden hamileymişş oglu olucakmışşş o 6 aylıkmışş ayyy agladımmm kadını parcaladım ne bebegı kaldı nede kadınn sonra eşimiii tokatladım bayaa bagıra bagıra aglAdımmmmama ilginç olan uzerimde gelinlik vardı bunları yaparkennn
aglayarak uyandımmm
kızlarrr dünn çok karın agrımm vardı fenaydımmmmm agladım bişey olacak diyee cokk korktummmm
kızlar selam nasılsınızz ??
Terk etmişiz topiği resmen
Evde olunca takip ne zormuş
slm kızlar bu gün yeni yerime taşındım, iş yerinde ki inş. hayırlı olur..
yarın sabah oğluşumun mobilyaları gelecekk
haftasonu doğum öncesi çekimi yaptık, hem foto hem video çok güzel oldu, üstünde düzenleme yapıalcakmış bitince size atarım :) yeşillik bir alanda yaptık çekimi, birde odamız düzülünce bebiş odasında olacakk :)
Kızlar yarın yeni bir doktora gidiyorum, bir de ona gidip fikir edinmek istiyorum
1-2 defa her ikisine birden gideceğim ondan sonra son kararımı vereceğim
Kızlar selaam,
Epeydir giremedim, boş bir vakitte geriye doğru okuyacağım.
Ben de çok tuhaf rüyalar görüyorum moonsun, hayır olsun, en çok doğumla ilgili görüyorum, siz görüyor musunuz kendi doğumunuzu?
Ben bebişi gördüm dün gece, ordan çıkarken gülüyordu şapşik:)
Bu arada artık tepeler oluşuyor göbeğimde, omzu mu, kıçı mı bilmiyorum ama çıkartıp duruyor, tekmeler ittirmelere dönüştü, sizde hareketler nasıl?
slm herkese
yaa küvet kova maşrapa ve file alıcam da hangi markayı alsam acaba
sevi bebe, babyjem var, ayrıca küvet boyutu da önemli mi sanki sevi bebenin boyutlarından daha büyük boyutlu küvetler de var
ayrıca filede de kararsız kaldım, ince fileler esneme yapıyormuş sonra bebek büyüdüğünde kullanışlı olmuyormuş
şöyle bir ürün var hem file hem sünger Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Filesi & Minderi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
hb den hediye çekim var bir türlü karar veremedim banyo setine :18:
Selam kızlar;
ya bende bugün uyuyamadım eşimi gönderdikten sonra resmen vajina bölgeme tekmeler yedim ama sanki içimden bişey söküp atıyolar oraya vurdukça,diğer yerler zevkli oluyo ama aşağıya atılan tekmeler zıplatıyo resmen :))
--AYSUN'cum geçenlerde de eşim beni aldatıyordu rüyamda yatakta bastım hem de nooluyo kız bize böyle
veeee artık evdeyim bugün çalışamaz raporu aldım 11.11.2012 ye kadar evdeyim şükür yaaa kurtuldum artık ölümdü gitmek inanki havada birazcık serinlerse gezer dururum :)))
güle güle otur güle güle büyüt sen ne heycanlısındır şimdi düşünmesi bile heycan yapar insanda.hepsi hayırlı olsun koskocaman bir nzarlık as biyerlere:)))canımmm gözünaydınuzak size galiba nerde oturuo kayınvalidenler ?
burcu cok geçmiş olsunnnn..
iyihaftalar canımm .. kolay gelsin sanaaa
selam funda.. bizim yıkama ütüleme işlerinin hepsini ananemiz yaptı hersey hazır :)
tatlım bende de oluyor bazen sertleşme ama cok rahatsızlık verecek boyutta degil:26:
aysunum canım benim hayır olsunnn... bu aralar cok normalmiş böle tuhaf rüyalar görmek..
selam tubiş topicimiz iice sessizleşti
tatlış hayırlı olsun yeni yerin bol başarılarrr...
doğum öncesi çekimi he vay vay vay:130:
canım inşallah içine sinen bir doktor bulursun..
ben hiç görmedim doğum ama geceleri yatınca şöle bi aklım gelio tırsıyorum:18:
hareketler tam gaz hiç durmuo benim bebegim
canım benim annem magazadan aldı ama hangi marka bilmiomm..
niltoşşş selammmm tamir oldu mu pc ?
ahhh bilmez miyim o tekmeleri
canım hayırlı olsunn..
Kızlar herkese selammm
yogun bi haftasonu gecirdik şirketten muhasebeci arkadasımızı evlendirdik :)
cumartesi günü kayınvalidem evimizin temizligini yaptırdı misssler gibi olmuş yeni evimmm
çarşamba günü bebegimin oda takımı geliyorrrrrrrrrrr
ve artık yavaş yavaş taşınacagızzzz yeni ev + yeni hayat beni bekliooo
canımmm hoşgeldin sedefim az kaldı desene yeni eve taşınmana yeni hayata rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin kızçenede sanada inşallahcanımmm gözünaydınuzak size galiba nerde oturuo kayınvalidenler ?
selam funda.. bizim yıkama ütüleme işlerinin hepsini ananemiz yaptı hersey hazır :)
tatlım bende de oluyor bazen sertleşme ama cok rahatsızlık verecek boyutta degil:26:
aysunum canım benim hayır olsunnn... bu aralar cok normalmiş böle tuhaf rüyalar görmek..
canım hayırlı olsunn..
Kızlar herkese selammm
cumartesi günü kayınvalidem evimizin temizligini yaptırdı misssler gibi olmuş yeni evimmm
chicco, uni baby, bübchen, johnsons, nivea o kadar çeşit var ki, kararsızım yine :18:
ben şampuan mustela almayı düşünüyorum.deterjan önerisi istiyorum bende dalin mi haci şakir mi ? başka neler var , en iyisi hangisi ??:44:
güle güle otur güle güle büyüt sen ne heycanlısındır şimdi düşünmesi bile heycan yapar insanda.hepsi hayırlı olsun koskocaman bir nzarlık as biyerlere:)))
canımmm hoşgeldin sedefim az kaldı desene yeni eve taşınmana yeni hayata rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin kızçenede sanada inşallah
bu arada babannemiz mersinde yaşıyor kuzum uzaklar bize bayadır da görüşememiştik. özlemiş oğluşum
biz bunları aldık kızlarrrr
Eki Görüntüle 512181 Eki Görüntüle 512183
saol canımmm evet heyecanlıyızzz bizim bebişle hayatımız degişiooo
nazardan cok korkarız biz Allah korusun
evet betüşüm cok az kaldı aminnnnnn inşallahhhhhh
bu arada cantanı aldın mı ben hala almadımda
canımmm gözünaydınuzak size galiba nerde oturuo kayınvalidenler ?
canım hayırlı olsunn..
Kızlar herkese selammm
almadım tatlım sanırım hemen almayacam nasılsa evdeyiim ilk etapta kullanmak için zaten ablam piercardin in sırt çantası var küçük bişi sonrasında araştırıp beğenip alıcam
annemde öle dedi bana bi sırt cantam var "onu kullan sonra gezip arastırıp gönlünce alırsın bi tane" dedi:26:
ben hicbirini begenemiom cünküü
RECES canım inan nerdeyse 8 aydır elimi tek bir işe sürmedimmm
annem ve kayınvalidem herşeyi aldılar yaptılar Allah onlardan razı olsun
prensesler gibi bakıolar bana valla ama bizim bebiş gelince fena kıskancam galibaa
aynen öyle yaa,çok sessizleşti sanki di mi..gevezeler,çenebazlar diye dalga geçiyordum hep,yetişemiyordum yazılanlara..bu topikte önceden sayfaları takip edemezdik şimdi sayfalar ilerlemiyor, izne ayrılan buradan da ayrılıyor.....
((((((((((
sedefim kıskanmak konusunda haklı olacaksın çünkü herkes bebişe yoğunlaşacak.benimde her işimi yapıyorlar ama bebişinki olunca ben yapmak istedim. o minicik şeyleri ütüleyip yatağın üzerine serip uzunca bisüre seyretmek çok hoşuma gitti.
canımmm gözünaydınuzak size galiba nerde oturuo kayınvalidenler ?
canım hayırlı olsunn..
Kızlar herkese selammm
Hala kararsız kaldıgım canta konusunda begendiklerim bunlar varrr:26:
Eki Görüntüle 512210 Eki Görüntüle 512211 Eki Görüntüle 512212
sırt çantası cok daha rahat olacakmış gibi gelio banaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?