2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar yenidoğan şampuanı için ne marka aldınız
sebamed popüler bi ürün ama göz yakabiliyormuş
chicco, uni baby, bübchen, johnsons, nivea o kadar çeşit var ki, kararsızım yine :18:

tabiki dalin:)) kokusu kopürmesi çok güzel ben nerdeyse hepsini denedim nevarsa dalinde var:)

ben şampuan mustela almayı düşünüyorum.deterjan önerisi istiyorum bende dalin mi haci şakir mi ? başka neler var , en iyisi hangisi ??:44:

bende detercan konusunu çok araştırdım fakat herkes başka bişey söylüyo en son bi kimyacı arkadaşımla konuştum oda bana envey önerdi bende onu spariş ettim şimdilik onu kullanayım ama bidaha alamam herhalde çünkü biraz pahalı
benim eşimin cildi çok hassas oyüzden öyle başlamak istedim..

canımmm gözünaydın uzak size galiba nerde oturuo kayınvalidenler ?

burcu cok geçmiş olsunnnn..

Günaydın kızlar, iyi haftalar.

Ben bu hafta aşırı yoğun olucam, önümüzdeki hafta önemli bir denetimim var. pek katılamayacağım (((

iyihaftalar canımm .. kolay gelsin sanaaa

selam funda.. bizim yıkama ütüleme işlerinin hepsini ananemiz yaptı hersey hazır :)

tatlım bende de oluyor bazen sertleşme ama cok rahatsızlık verecek boyutta degil:26:

aysunum canım benim hayır olsunnn... bu aralar cok normalmiş böle tuhaf rüyalar görmek..

kızlar selam nasılsınızz ??

Terk etmişiz topiği resmen
Evde olunca takip ne zormuş

selam tubiş topicimiz iice sessizleşti

tatlış hayırlı olsun yeni yerin bol başarılarrr...
doğum öncesi çekimi he vay vay vay:130:

Kızlar yarın yeni bir doktora gidiyorum, bir de ona gidip fikir edinmek istiyorum
1-2 defa her ikisine birden gideceğim ondan sonra son kararımı vereceğim

canım inşallah içine sinen bir doktor bulursun..

ben hiç görmedim doğum ama geceleri yatınca şöle bi aklım gelio tırsıyorum:18:
hareketler tam gaz hiç durmuo benim bebegim

canım benim annem magazadan aldı ama hangi marka bilmiomm..

niltoşşş selammmm tamir oldu mu pc ?
ahhh bilmez miyim o tekmeleri

veeee artık evdeyim bugün çalışamaz raporu aldım 11.11.2012 ye kadar evdeyim şükür yaaa kurtuldum artık ölümdü gitmek inanki havada birazcık serinlerse gezer dururum :)))

canım hayırlı olsunn..

Kızlar herkese selammm
yogun bi haftasonu gecirdik şirketten muhasebeci arkadasımızı evlendirdik :)
cumartesi günü kayınvalidem evimizin temizligini yaptırdı misssler gibi olmuş yeni evimmm
çarşamba günü bebegimin oda takımı geliyorrrrrrrrrrr
ve artık yavaş yavaş taşınacagızzzz yeni ev + yeni hayat beni bekliooo

güle güle otur güle güle büyüt sen ne heycanlısındır şimdi düşünmesi bile heycan yapar insanda.hepsi hayırlı olsun koskocaman bir nzarlık as biyerlere:)))

canımmm hoşgeldin sedefim az kaldı desene yeni eve taşınmana yeni hayata rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin kızçenede sanada inşallah
bu arada babannemiz mersinde yaşıyor kuzum uzaklar bize bayadır da görüşememiştik. özlemiş oğluşum

bu topikte önceden sayfaları takip edemezdik şimdi sayfalar ilerlemiyor, izne ayrılan buradan da ayrılıyor.....
((((((((((

chicco, uni baby, bübchen, johnsons, nivea o kadar çeşit var ki, kararsızım yine :18:

ben şampuan mustela almayı düşünüyorum.deterjan önerisi istiyorum bende dalin mi haci şakir mi ? başka neler var , en iyisi hangisi ??:44:

biz bunları aldık kızlarrrr

güle güle otur güle güle büyüt sen ne heycanlısındır şimdi düşünmesi bile heycan yapar insanda.hepsi hayırlı olsun koskocaman bir nzarlık as biyerlere:)))

saol canımmm evet heyecanlıyızzz bizim bebişle hayatımız degişiooo
nazardan cok korkarız biz Allah korusun

evet betüşüm cok az kaldı aminnnnnn inşallahhhhhh
bu arada cantanı aldın mı ben hala almadımda

bizim beyefendi sağda yatarken sola geçti....
ama bugün gündüz çok sessizdi yavrum, işyerinde sürekli oturmaktan kıpırdıyamadı ki kuzum....
amirime dert düştü 32. haftada ayrılırsam diye......
bana iyi bakın diyorum yoksa kaçarım diyorum korkutuyorum....

almadım tatlım sanırım hemen almayacam nasılsa evdeyiim ilk etapta kullanmak için zaten ablam piercardin in sırt çantası var küçük bişi sonrasında araştırıp beğenip alıcam

Hala kararsız kaldıgım canta konusunda begendiklerim bunlar varrr:26:

sırt çantası cok daha rahat olacakmış gibi gelio banaa:26:

slm cnm.Yeni evinde güle güle, sağlık,sıhhat ve huzurla oturursun inşallah.Ütü işi çok yordu beni ya.

cnm doktorlar bana mustelayı önerdiği için mustela aldım.eğer çok pahalı gelmezse ondan alabilirsin.

almadım tatlım sanırım hemen almayacam nasılsa evdeyiim ilk etapta kullanmak için zaten ablam piercardin in sırt çantası var küçük bişi sonrasında araştırıp beğenip alıcam

annemde öle dedi bana bi sırt cantam var "onu kullan sonra gezip arastırıp gönlünce alırsın bi tane" dedi:26:
ben hicbirini begenemiom cünküü

RECES canım inan nerdeyse 8 aydır elimi tek bir işe sürmedimmm
annem ve kayınvalidem herşeyi aldılar yaptılar Allah onlardan razı olsun
prensesler gibi bakıolar bana valla ama bizim bebiş gelince fena kıskancam galibaa

neyse kızlar hepinize iyi akşamlar, benim yavaş yavaş toparlanmam lazım. hepinizi öpüyorum

tatlım bencede iyi fikir hemen alma sonra daha içine sineni alırsın

sedefim kıskanmak konusunda haklı olacaksın çünkü herkes bebişe yoğunlaşacak.benimde her işimi yapıyorlar ama bebişinki olunca ben yapmak istedim. o minicik şeyleri ütüleyip yatağın üzerine serip uzunca bisüre seyretmek çok hoşuma gitti.

niltoşşş selammmm tamir oldu mu pc ?
ahhh bilmez miyim o tekmeleri

selam kuşumm

çok şükür yaa,hatta yenisi geldi kociş sürpriz yapmış
ayy bi de en çok sabah erken ve gece yatarken hissediyorum..

bu topikte önceden sayfaları takip edemezdik şimdi sayfalar ilerlemiyor, izne ayrılan buradan da ayrılıyor.....
((((((((((
aynen öyle yaa,çok sessizleşti sanki di mi..gevezeler,çenebazlar diye dalga geçiyordum hep,yetişemiyordum yazılanlara..

yok yahu şaka yapıommm nie kıskanıııım :) onlar sevsin yeter ki ben mutlu olurummmm
gerci bizimki her iki taraftan da ilk torun olcagı icin bi heyecan kıyamet gidioo
bizim yıkama-ütüleme işlerininin hepsini benim annem yaptı bırakmadı ki bana
bizimkiler cok fena cok heyecanlılar herşeyi bi hevesle yapıolar bu durumda bana yapacak hiç bi şey kalmıo :)
zaten herşey bitti şimdi bebek odası takımımızda geliooo

dogumlarda cok yaklaştı rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsinnnn

kuzummm hoşgeldinnn evet doğum öncesi göbek çekimi

ohh mis ev-mis bebişli hayattt

Hala kararsız kaldıgım canta konusunda begendiklerim bunlar varrr:26:

Eki Görüntüle 512210 Eki Görüntüle 512211 Eki Görüntüle 512212

sırt çantası cok daha rahat olacakmış gibi gelio banaa:26:

kuzum sırt daha rahatmış bizzat arkidişte gördüm ben normal birtane kırmızı kol omuz için aldım bir tanede sırt alıcamm

herkese iyi akşamlar ozlemix kaçar herkesi de oper.görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…